Huis verkopen Heemskerk

Uw huis in Heemskerk goed en snel verkopen? Vraag direct een vrijblijvend bod aan zonder financieringsvoorbehoud. Ons bod verplicht tot niets en u heeft toch directe zekerheid. Voor alle soorten koopwoningen, dus ook leegstaande, verouderde en zelfs verhuurde woningen.

Snel uw huis verkopen in Heemskerk? Sons Real Estate koopt uw woning direct zonder langdurig makelaarstraject. Zo bespaart u direct duizenden euro’s aan makelaarskosten en weet u binnen 24 uur wat uw huis waard is. Wij komen geheel kosteloos en vrijblijvend langs voor een gratis waardebepaling. Na de waardebepaling ontvangt u direct een bod van ons zonder enig financieringsvoorbehoud.

9.4

4.6/5

Beoordeling van onze klanten 

Geen hoge makelaarskosten en langdurig makelaarstraject

Verzekerd van het beste bod zonder voorbehoud van financiering

Geen onzekerheid en verkoop risico’s. Direct verkocht

Flexibele verkoop. U bepaalt de voorwaarden en overdrachtsdatum

Achteraf geen problemen. Verborgen gebreken nemen wij voor ons risico

Mogelijk voorschot

Direct een passend bod

Direct een passend bod op uw huis. Geen financieringsvoorbehoud.

Voor alle huizen

En verborgen gebreken nemen wij voor onze rekening.

Geen makelaarskosten

Geen courtagekosten bij de
verkoop van uw huis.

Huis verkopen in Heemskerk?

Overweegt u uw woning te verkopen in Heemskerk, Uitgeest, Beverwijk, Castricum of elders in de regio? Aarzel dan niet en neem direct contact op met Sons Real Estate. Een verzoek indienen is geheel kosteloos en vrijblijvend. Als landelijk opererende vastgoedonderneming staan wij klaar voor een snelle en directe aankoop van elk type woning, zonder tussenkomst van derden. U kunt rekenen op een voortreffelijk bod zonder enige financieringsvoorbehouden.

Een vrijblijvend bod zonder enig voorbehoud

Zodra u bij ons een verzoek indient voor de verkoop van uw woning, ontvangt u binnen enkele werkdagen al een aantrekkelijk bod. Bij ons gelden geen voorbehouden betreffende de financiering. Het aanvragen van een taxatie is kosteloos en verplicht u tot niets. Onze ervaren taxateurs staan paraat om uw woning ter plaatse te beoordelen en de waarde te bepalen. Hierbij nemen ze diverse factoren in overweging, waaronder de onderhoudsstaat en afwerkingskwaliteit. Bovendien houden we rekening met recente verkoopprijzen van vergelijkbare woningen in de omringende buurt. Zo bent u altijd verzekerd van een passend bod, als u uw huis wenst te verkopen in Heemskerk of omgeving.

De voordelen van een directe verkoop aan Sons Real Estate

Het verkopen van uw woning aan Sons Real Estate biedt aanzienlijke voordelen. Ten eerste kunt u bij ons elke woningsoort verkopen, of het nu gaat om een appartement, villa, tussenwoning, boerderij of zelfs een tiny house. Bovendien verloopt de verkoop snel, meestal binnen slechts één week. Bij ons vermijdt u hoge makelaarskosten, courtage en notariskosten. U krijgt tevens inspraak in de verkoopvoorwaarden, waaronder de flexibiliteit om de overdrachtsdatum aan te passen en zelfs de optie om de woning na verkoop terug te huren. Overweegt u uw huis te verkopen in Heemskerk of naburige gemeenten? Neem contact met ons op via ons online contactformulier. Telefonisch zijn we ook bereikbaar voor al uw vragen.

Vrijblijvend bod ontvangen?

Alle soorten woningen

Bespaar duizenden euro's aan makelaarskosten
Altijd verzekerd van een passend bod op uw huis
Directe uitbetaling van een voorschot behoort tot de mogelijkheden
Achteraf verborgen gebreken nemen wij voor ons rekening​
U kunt in de woning blijven wonen tot u een nieuw huis heeft​
Direct een passend bod zonder financieringsvoorbehoud, dus geen onzekerheid​

Waarom kiezen voor Sons Real Estate

Hoe verloopt een aanvraag bij Sons Real Estate?

 • Woning aanmelden

  Dit is geheel vrijblijvend en kosteloos. U kunt ons formulier invullen en hierbij uw postcode en huisnummer aan ons doorgeven.

 • Binnen één werkdag ontvangt u van ons een reactie

  We bespreken dan uw wensen. Wij kunnen een bezichtiging inplannen om een nauwkeurig bod uit te brengen. Ook kunnen wij een bod op afstand uitbrengen, indien dit uw voorkeur geniet. Wij brengen dan een globaal bod uit en komen bij interesse vervolgens langs voor een definitief voorstel.

 • U ontvangt een definitief bod

  Nadat wij het huis hebben bezichtigd ontvangt u van ons een definitief bod. Ook dit is nog steeds geheel vrijblijvend. Wanneer u blij bent met het bod en akkoord wenst te gaan, dan spreken wij in overleg een opleverdatum af.

 • Officiële koopakte wordt opgesteld

  Aan de hand van de gemaakte afspraken wordt er een koopakte opgesteld. Na het door beide partijen tekenen van de koopakte heeft u uw woning officieel verkocht. Gefeliciteerd! De woning wordt vervolgens overgedragen bij de notaris op de afgesproken datum. Wij hebben voor de overdrachtsdatum de gelden gestort naar de notaris en de notaris stort het vervolgens direct naar u en de verkoop is afgerond. Gefeliciteerd met de verkoop van uw huis!

Liever direct contact?

Neem contact op met onze lokale vastgoedadviseur 
Nick van der Meer.

Meer over onze diensten

Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie

Heeft u vragen over onze werkwijze of wilt u meer informatie over een huis verkopen aan Sons Real Estate. Dan kunt u ons uiteraard bellen via 085-004 7350. Uiteraard kunt u ons contactformulier invullen of mailen via sales@sonsrealestate.nl.

Waardebepaling voor verhuurde huizen

Heeft u een verhuurd huis? Dan kunt u direct gratis een vrijblijvende waardebepaling aanvragen. Voor verhuurd vastgoed treden wij ook op als opkoper. Wij kopen alle soorten verhuurd vastgoed op. Dit geldt o.a. voor bedrijfspanden, studentenpanden, zorgvastgoed, horecapanden, gebouwen of kantorenpanden. Tot slot kunt u ook gewoon kavels of bouwgrond bij ons aanmelden. 

Lees meer in onze kennisbank of blog

Wilt u meer informatie over hoe u een woning kunt opknappen of hoe een verkoopproces via een makelaar eruit ziet? Lees dan onze blog berichten door. 

Wij kopen alle soorten huizen

Waarom kiezen voor Sons Real Estate

Voor alle soorten woningen
Discrete communicatie
Vast aanspreekpunt
Ook voor verouderde of klushuizen
Jarenlange ervaring en vastgoedkennis in huis

Wilt u uw huis verkopen?

Wilt u uw woning snel of direct verkopen? Via Sons Real Estate verkoopt u uw woning zonder voorbehoud van financiering. 

Ons bod verplicht u tot niets!

Voor alle soorten vastgoed

Voor woningen, bedrijfspanden tot verhuurd vastgoed

Geen verplichtingen

Het bod verplicht u tot niets. U heeft wel directe zekerheid!

Ook voor verhuurde woningen

Een bezichtiging is niet vereist voor een vrijblijvend bod

Woningen in alle staten

Risico's verborgen gebreken zijn voor ons rekening!