Huis verkopen Harderwijk

Uw huis in Harderwijk goed en snel verkopen? Vraag direct een vrijblijvend bod aan zonder financieringsvoorbehoud. Ons bod verplicht tot niets en u heeft toch directe zekerheid. Voor alle soorten koopwoningen, dus ook leegstaande, verouderde en zelfs verhuurde woningen.

Woonachtig in het prachtig gelegen Harderwijk of een van de nabijgelegen plaatsen Ermelo, Zeewolde of Nunspeet? Sons Real Estate is dé woningopkoper waar u direct een vrijblijvend en gratis bod ontvangt. En dit zonder makelaarskosten en u hoeft ook geen bezichtigingen te organiseren. Sons Real Estate is een opkoper van alle soorten woonhuizen, verhuurde woningen en bedrijfspanden.

9.4

4.6/5

Beoordeling van onze klanten 

Geen hoge makelaarskosten en langdurig makelaarstraject

Verzekerd van het beste bod zonder voorbehoud van financiering

Geen onzekerheid en verkoop risico’s. Direct verkocht

Flexibele verkoop. U bepaalt de voorwaarden en overdrachtsdatum

Achteraf geen problemen. Verborgen gebreken nemen wij voor ons risico

Mogelijk voorschot

Direct een passend bod

Direct een passend bod op uw huis. Geen financieringsvoorbehoud.

Voor alle huizen

En verborgen gebreken nemen wij voor onze rekening.

Geen makelaarskosten

Geen courtagekosten bij de
verkoop van uw huis.

Huis verkopen in Harderwijk?

Bent u op zoek naar een moeiteloze manier om uw huis te verkopen in de omliggende steden van Harderwijk? Sons Real Estate staat klaar om u te helpen. We begrijpen dat het verkopen van uw huis een belangrijke beslissing is, en we bieden een directe verkoopoplossing die u gemoedsrust geeft. Bij ons krijgt u snel een vrijblijvend bod zonder gedoe, zonder lange en onzekere verkoopprocessen. Of u nu uw huis wilt verkopen in Zeewolde, Nunspeet, Ermelo of elders rondom Harderwijk, u ontvangt vrijblijvend een goed bod.

Uw huis snel verkopen in Harderwijk aan een vastgoedbedrijf

Snel uw huis verkopen in Harderwijk? Een directe verkoop aan een opkoper kan vaak de beste keuze zijn. In vergelijking met traditionele verkooptrajecten via makelaars is een directe verkoop snel en zonder onzekerheden. Sons Real Estate is een landelijk opererende opkoper en koopt verschillende soorten woningen direct voor eigen rekening. Dankzij onze lokale marktkennis en ervaren taxateurs, kunt u erop vertrouwen dat u een eerlijk bod krijgt en een probleemloze verkoop tegemoet kunt zien. Financiële voorbehouden en bouwkundige inspecties zijn niet nodig – we kopen huizen in alle condities en maten.

Verkoopvoorwaarden zijn in overleg

Als u akkoord gaat met ons bod, bespreken we graag de verkoopvoorwaarden met u. De overdrachtsdatum wordt afgestemd op uw wensen, en we bieden zowel directe als uitgestelde opleveringsopties aan. In sommige gevallen kunt u mogelijk niet meteen uw nieuwe woning betrekken. Het voordeel van een uitgestelde oplevering is dat de verkoop van uw oude woning al kan worden afgerond terwijl u nog comfortabel in uw huidige huis kunt blijven wonen. Laat uw inboedel, indien nodig, gewoon staan en wij zorgen voor verwijdering of hergebruik. Wat voor soort huis u ook wilt verkopen in Harderwijk of de omliggende regio, u kunt rekenen op een eerlijke prijs en een moeiteloze verkoop met Sons Real Estate.

Vrijblijvend bod ontvangen?

Alle soorten woningen

Bespaar duizenden euro's aan makelaarskosten
Altijd verzekerd van een eerlijke en marktconforme prijs​
Zeer groot netwerk aan zakelijke en particuliere beleggers en andere potentiële kopers​
Indien gewenst, binnen één week bij de notaris​
Achteraf verborgen gebreken nemen wij voor ons rekening​
U kunt in de woning blijven wonen tot u een nieuw huis heeft​
Direct een passend bod zonder financieringsvoorbehoud, dus geen onzekerheid​

Waarom kiezen voor Sons Real Estate

Hoe verloopt een aanvraag bij Sons Real Estate?

 • Woning aanmelden

  Dit is geheel vrijblijvend en kosteloos. U kunt ons formulier invullen en hierbij uw postcode en huisnummer aan ons doorgeven.

 • Binnen één werkdag ontvangt u van ons een reactie

  We bespreken dan uw wensen. Wij kunnen een bezichtiging inplannen om een nauwkeurig bod uit te brengen. Ook kunnen wij een bod op afstand uitbrengen, indien dit uw voorkeur geniet. Wij brengen dan een globaal bod uit en komen bij interesse vervolgens langs voor een definitief voorstel.

 • U ontvangt een definitief bod

  Nadat wij het huis hebben bezichtigd ontvangt u van ons een definitief bod. Ook dit is nog steeds geheel vrijblijvend. Wanneer u blij bent met het bod en akkoord wenst te gaan, dan spreken wij in overleg een opleverdatum af.

 • Officiële koopakte wordt opgesteld

  Aan de hand van de gemaakte afspraken wordt er een koopakte opgesteld. Na het door beide partijen tekenen van de koopakte heeft u uw woning officieel verkocht. Gefeliciteerd! De woning wordt vervolgens overgedragen bij de notaris op de afgesproken datum. Wij hebben voor de overdrachtsdatum de gelden gestort naar de notaris en de notaris stort het vervolgens direct naar u en de verkoop is afgerond. Gefeliciteerd met de verkoop van uw huis!

Liever direct contact?

Neem contact op met onze locale vastgoedadviseur 
Nick van der Meer.

Meer over onze diensten

Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie

Heeft u vragen over onze werkwijze of wilt u meer informatie over een huis verkopen aan Sons Real Estate. Dan kunt u ons uiteraard bellen via 085-004 7350. Uiteraard kunt u ons contactformulier invullen of mailen via info@sonsrealestate.nl.

Waardebepaling voor verhuurde huizen

Heeft u een verhuurd huis? Dan kunt u direct gratis een vrijblijvende waardebepaling aanvragen. Voor verhuurd vastgoed hanteren wij een andere werkwijze en treden wij uitsluitend als bemiddelaar op. Dit geldt ook voor bedrijfspanden, studentenpanden, zorgvastgoed, horecapanden, gebouwen of kantorenpanden. Tot slot kunt u ook gewoon kavels of bouwgrond bij ons aanmelden. Sons Real Estate bemiddeld met een eigen interne opkopers netwerk van ruim 10.000 beleggers, opkopers, makelaars, handelaars en andere soorten vastgoedbedrijven. Profiteer van onze snelle werkwijze hierin! Wij kunnen uw bedrijfspand binnen een uur met ruim 10.000 potentiële opkopers delen. En dit kost u niets, aangezien Sons Real Estate de kosten in dezer tijden niet aan de verkoper doorberekent, maar aan de kant van de koper.

Lees meer in onze kennisbank of blog

Wilt u meer informatie over hoe u een woning kunt opknappen of hoe een verkoopproces via een makelaar eruit ziet? Lees dan onze blog berichten door. 

Wij kopen alle soorten huizen

Waarom kiezen voor Sons Real Estate

Uitstekende begeleiding en advies
Enorm netwerk aan potentiële geïnteresseerde kopers
Van begin tot eind ontzorgd
Altijd het beste bod dankzij een groot investeerders netwerk
Jarenlange ervaring en vastgoedkennis in huis

Wilt u uw pand verkopen?

Wilt u uw woning snel of direct verkopen? Via Sons Real Estate verkoopt u uw woning zonder voorbehoud van financiering. 

Ons bod verplicht u tot niets!

Voor alle soorten vastgoed

Voor woningen, bedrijfspanden tot verhuurd vastgoed

Geen verplichtingen

Het bod verplicht u tot niets. U heeft wel directe zekerheid!

Ook voor verhuurde woningen

Een bezichtiging is niet vereist voor een vrijblijvend bod

Woningen in alle staten

Risico's verborgen gebreken zijn voor ons rekening!