Huis verkopen Avenhorn

Uw huis in Avenhorn goed en snel verkopen? Vraag direct een vrijblijvend bod aan zonder financieringsvoorbehoud. Ons bod verplicht tot niets en u heeft toch directe zekerheid. Voor alle soorten koopwoningen, dus ook leegstaande, verouderde en zelfs verhuurde woningen.

Direct uw huis verkopen in Avenhorn? Vrijblijvend en geen makelaarskosten. Zo hoeft er geen makelaar aan te pas te komen, waardoor u duizenden euro’s aan kosten bespaard.

9.4

4.6/5

Beoordeling van onze klanten 

Geen hoge makelaarskosten en langdurig makelaarstraject

Verzekerd van het beste bod zonder voorbehoud van financiering

Geen onzekerheid en verkoop risico’s. Direct verkocht

Flexibele verkoop. U bepaalt de voorwaarden en overdrachtsdatum

Achteraf geen problemen. Verborgen gebreken nemen wij voor ons risico

Mogelijk voorschot

Direct een passend bod

Direct een passend bod op uw huis. Geen financieringsvoorbehoud.

Voor alle huizen

En verborgen gebreken nemen wij voor onze rekening.

Geen makelaarskosten

Geen courtagekosten bij de
verkoop van uw huis.

Snel uw huis verkopen in Avenhorn?

Bent u van plan om te gaan verhuizen en zit u niet te wachten op een langdurig verkooptraject en daarbij ook nog eens torenhoge makelaarskosten, verkoop dan nu uw huis direct aan Sons Real Estate. Wij zijn een landelijk actief vastgoedbedrijf en kopen woningen door heel Nederland. U kunt via onze site eenvoudig een bod aanvragen op uw woning, een van onze specialisten neemt contact met u op en bespreekt al uw wensen rond de verkoop van uw woning. Ook als u uw huis wilt verkopen in Ursem, Berkhout, Beets of elders rondom Avenhorn, bent u bij ons aan het juiste adres.

Zorgeloos verkooptraject

Wij verzorgen voor u een volledig zorgeloos en snel verkooptraject, alle administratieve handelingen worden verzorgd en de notariële kosten zijn voor onze rekening. U weet direct hoeveel de verkoop van uw woning u netto oplevert. De overdracht vindt in goed overleg plaats en is indien gewenst al op zeer korte termijn mogelijk. Na de verkoop kan het zijn dat u nog niet direct een nieuwe geschikte woning kunt vinden. Daar hoeft u zich geen zorgen over te maken, u kunt na verkoop gewoon in uw eigen huis blijven wonen tot u een nieuwe woning heeft gevonden. Als u vervolgens gaat verhuizen en spullen heeft die u niet mee wilt verhuizen en er geen raad mee weet, dan kunt u deze gewoon in uw oude woning achterlaten. Zo kunt u op een zorgeloze manier uw huis verkopen in Avenhorn.

Wij kopen alle soorten huizen in elke staat

Bij Sons Real Estate kunt u rekenen op een snelle verkoop van elk type huis, ongeacht de staat waarin het verkeert. Met een uitgebreid eigen portfolio zijn we geïnteresseerd in alle vormen van woonvastgoed. Of het nu gaat om rijtjeshuizen, appartementen, vrijstaande woningen, boerderijen, villa’s of landhuizen, wij bieden een snelle waardebepaling en garanderen altijd een eerlijk en marktconform bod. Als u akkoord gaat met ons voorstel en uw huis snel of op een later tijdstip wilt opleveren, kunnen we snel schakelen en het volledige verkoopproces voor u regelen, tot aan de overdracht. Uw huis verkopen in Avenhorn is snel en eenvoudig met Sons Real Estate.

Vrijblijvend bod ontvangen?

Alle soorten woningen

Bespaar duizenden euro's aan makelaarskosten
Altijd verzekerd van een eerlijke en marktconforme prijs​
Zeer groot netwerk aan zakelijke en particuliere beleggers en andere potentiële kopers​
Indien gewenst, binnen één week bij de notaris​
Achteraf verborgen gebreken nemen wij voor ons rekening​
U kunt in de woning blijven wonen tot u een nieuw huis heeft​
Direct een passend bod zonder financieringsvoorbehoud, dus geen onzekerheid​

Waarom kiezen voor Sons Real Estate

Hoe verloopt een aanvraag bij Sons Real Estate?

 • Woning aanmelden

  Dit is geheel vrijblijvend en kosteloos. U kunt ons formulier invullen en hierbij uw postcode en huisnummer aan ons doorgeven.

 • Binnen één werkdag ontvangt u van ons een reactie

  We bespreken dan uw wensen. Wij kunnen een bezichtiging inplannen om een nauwkeurig bod uit te brengen. Ook kunnen wij een bod op afstand uitbrengen, indien dit uw voorkeur geniet. Wij brengen dan een globaal bod uit en komen bij interesse vervolgens langs voor een definitief voorstel.

 • U ontvangt een definitief bod

  Nadat wij het huis hebben bezichtigd ontvangt u van ons een definitief bod. Ook dit is nog steeds geheel vrijblijvend. Wanneer u blij bent met het bod en akkoord wenst te gaan, dan spreken wij in overleg een opleverdatum af.

 • Officiële koopakte wordt opgesteld

  Aan de hand van de gemaakte afspraken wordt er een koopakte opgesteld. Na het door beide partijen tekenen van de koopakte heeft u uw woning officieel verkocht. Gefeliciteerd! De woning wordt vervolgens overgedragen bij de notaris op de afgesproken datum. Wij hebben voor de overdrachtsdatum de gelden gestort naar de notaris en de notaris stort het vervolgens direct naar u en de verkoop is afgerond. Gefeliciteerd met de verkoop van uw huis!

Liever direct contact?

Neem contact op met onze locale vastgoedadviseur 
Nick van der Meer.

Meer over onze diensten

Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie

Heeft u vragen over onze werkwijze of wilt u meer informatie over een huis verkopen aan Sons Real Estate. Dan kunt u ons uiteraard bellen via 085-004 7350. Uiteraard kunt u ons contactformulier invullen of mailen via sales@sonsrealestate.nl.

Waardebepaling voor verhuurde huizen

Heeft u een verhuurd huis? Dan kunt u direct gratis een vrijblijvende waardebepaling aanvragen. Voor verhuurd vastgoed hanteren wij een andere werkwijze en treden wij uitsluitend als bemiddelaar op. Dit geldt ook voor bedrijfspanden, studentenpanden, zorgvastgoed, horecapanden, gebouwen of kantorenpanden. Tot slot kunt u ook gewoon kavels of bouwgrond bij ons aanmelden. Sons Real Estate bemiddeld met een eigen interne opkopers netwerk van ruim 10.000 beleggers, opkopers, makelaars, handelaars en andere soorten vastgoedbedrijven. Profiteer van onze snelle werkwijze hierin! Wij kunnen uw bedrijfspand binnen een uur met ruim 10.000 potentiële opkopers delen. En dit kost u niets, aangezien Sons Real Estate de kosten in dezer tijden niet aan de verkoper doorberekent, maar aan de kant van de koper.

Lees meer in onze kennisbank of blog

Wilt u meer informatie over hoe u een woning kunt opknappen of hoe een verkoopproces via een makelaar eruit ziet? Lees dan onze blog berichten door. 

Wij kopen alle soorten huizen

Waarom kiezen voor Sons Real Estate

Uitstekende begeleiding en advies
Enorm netwerk aan potentiële geïnteresseerde kopers
Van begin tot eind ontzorgd
Altijd het beste bod dankzij een groot investeerders netwerk
Jarenlange ervaring en vastgoedkennis in huis

Wilt u uw pand verkopen?

Wilt u uw woning snel of direct verkopen? Via Sons Real Estate verkoopt u uw woning zonder voorbehoud van financiering. 

Ons bod verplicht u tot niets!

Voor alle soorten vastgoed

Voor woningen, bedrijfspanden tot verhuurd vastgoed

Geen verplichtingen

Het bod verplicht u tot niets. U heeft wel directe zekerheid!

Ook voor verhuurde woningen

Een bezichtiging is niet vereist voor een vrijblijvend bod

Woningen in alle staten

Risico's verborgen gebreken zijn voor ons rekening!