Direct uw huis verkopen in Wijk aan Zee?

Sons Real Estate is het vastgoedbedrijf dat woningen opkoopt in Wijk aan Zee. Wilt u geen langdurig verkooptraject en zonder zorgen uw huis in Wijk aan Zee verkopen? Wij brengen geheel gratis en vrijblijvend een bod uit op uw woning.

Vrijblijvend en geen makelaarskosten

Vrijblijvend bod ontvangen

+18.500 Nederlanders gingen u voor

Geen makelaarskosten
Verzekerd van een marktconform bod!
Bod zonder financieringsvoorbehoud. Direct zekerheid!
Wij kopen woningen in alle staten, dus ook in slechte staat
U kunt rustig in de woning blijven tot u een nieuw huis heeft
U kunt uw inboedel dat u niet wenst mee te nemen achterlaten!
Indien nodig al binnen één week bij de notaris!
Beoordeeld met een 9.4
Hoogste bod

Direct een goed bod op uw huis. Geen financieringsvoorbehoud.

Voor alle huizen

En verborgen gebreken nemen wij voor onze rekening.

Geen makelaarskosten

Geen courtagekosten bij de verkoop van uw huis.

Home / Huis verkopen / Wijk aan Zee

Wilt u graag snel uw huis verkopen in Wijk aan Zee?

Dat kan Sons Real Estate direct voor u regelen, door binnen 24 uur een gratis en vrijblijvend bod neer te leggen. Wij bepalen de waarde op basis van een bezoek. Sons Real Estate garandeert altijd een eerlijk en marktconform bod. Wij nemen alle factoren mee die invloed hebben op de waarde van uw woning, zoals de ligging en de huidige staat van uw woning. De snelheid van de verkoop realiseren wij door directe zekerheid te bieden. Door deze zekerheid krijgt u als woningbezitter niet te maken met financieringsvoorbehoud. Er hoeft op deze wijze geen makelaar ingezet te worden, wat ook duizenden euro’s aan kosten bespaard. 

Door de snelle verkoop denkt u misschien snel een nieuw huis te moeten kopen, met Sons Real Estate hoeft u hier zich geen zorgen over te maken. Bij ons kunt u namelijk rustig in het huis blijven wonen tot u een nieuwe woning heeft gevonden. Hierdoor weet u al wat u voor uw huidige woning krijgt en kan dit mogelijk meespelen voor uw nieuwe huis. Deze manier van verkopen zorgt voor een versnelt verkooptraject en geeft u de nodige rust in deze periode. Indien gewenst kunnen wij een afspraak met de notaris regelen, in een tijdsbestek van één week. Wanneer er sprake is van achteraf verborgen gebreken, nemen wij deze kosten geheel op ons. 

U kunt in geheel Wijk aan Zee direct een bod verwachten van Sons Real Estate. Wij kunnen dit waarmaken op plekken, zoals; De Julianaweg tot de Van Oldenborghweg of juist van de Relweg tot aan de Stetweg. Het maakt voor Sons Real Estate niet uit of u nou een vrijstaande woning bezit of een tussenwoning. Overigens kunnen wij ook woningen kopen in omliggende bieden, zoals; Beverwijk, IJmuiden of Heemskerk.

Ontvang vandaag nog de waarde die wij gegarandeerd kunnen opbrengen om u te helpen:

Voordelen woning in Wijk aan Zee direct verkopen aan de makelaar

Geen makelaarskosten

Bespaar duizenden euro’s aan makelaarskosten! Courtage rekenen wij bij de koper.

Woningen in alle staten

Risico's verborgen gebreken zijn voor onze rekening!

Geen onzekerheid!

U kunt in uw huis blijven wonen tot u een nieuw huis heeft gevonden

Geen verkoopstress

Met zekerheid uw huis verkocht. U ontvangt een bod zonder behoud van financiering

Direct uw woning verkocht

Geen bezichtigingen of foto's op het internet

Zeer flexibele verkoop

U kunt in de woning blijven tot u een nieuw huis heeft

Verhuurd huis verkopen in Wijk aan Zee met huurders erin?

Sons Real Estate dient niet alleen als partner voor leegstaande woningen, maar ook voor verhuurde panden. Er is alleen sprake van een verschil in het bepalen van de waarde. Bij een verhuurde woning komen er namelijk zaken aan te pas, zoals huurinkomsten en vaste lasten. De hoogte van deze twee aspecten variëren per pand. Tevens is het ook belangrijk om te weten of er in de woning huurders verblijven. Huurders hebben recht op huurbescherming, waardoor het verhuurde pand alleen verkocht kan worden als aan deze eis wordt voldaan. Daarna kan Sons Real Estate een gratis en vrijblijvend bod uitbrengen, binnen een etmaal. 

Stappenplan verkoop van uw woning

Stap 1

Meldt uw woning aan bij Sons Real Estate

Stap 2

U ontvangt een reactie binnen één werkdag

Stap 3

U gaat mogelijk akkoord met een definitief bod

Stap 4

Officiële koopakte wordt opgesteld

Meer over onze diensten

Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie

Heeft u vragen over onze werkwijze of wilt u meer informatie over de verkoop van woningen in Wijk aan Zee. Dan kunt u ons uiteraard bellen via 085-004 7350. Uiteraard kunt u ons contactformulier invullen of mailen via info@sonsrealestate.nl

Waardebepaling voor verhuurde huizen

Heeft u een verhuurd huis? Dan kunt u direct gratis een vrijblijvende waardebepaling aanvragen. Voor verhuurd vastgoed hanteren wij een andere werkwijze en treden wij uitsluitend als bemiddelaar op. Dit geldt ook voor bedrijfspanden, studentenpanden, zorgvastgoed, horecapanden, gebouwen of kantorenpanden. Tot slot kunt u ook gewoon kavels of bouwgrond bij ons aanmelden. Sons Real Estate bemiddeld met een eigen interne opkopers netwerk van ruim 10.000 beleggers, opkopers, makelaars, handelaars en andere soorten vastgoedbedrijven. Profiteer van onze snelle werkwijze hierin! Wij kunnen uw bedrijfspand binnen een uur met ruim 10.000 potentiële opkopers delen. En dit kost u niets, aangezien Sons Real Estate de kosten in dezer tijden niet aan de verkoper doorberekent, maar aan de kant van de koper.

Lees meer in onze kennisbank of blog

Wilt u meer informatie over hoe u een woning kunt opknappen of hoe een verkoopproces via een makelaar eruit ziet? Lees dan onze blog berichten door en meld u zich tevens aan voor onze nieuwsbrief.

Wij kopen alle soorten huizen

Woning in verhuurde staat
Huizen met achterstallig onderhoud of zwaar verouderde woningen
Appartementen of boerderijen
Studentwoningen
Huizen van alle jaartallen

Hoe gaan we te werk?

  • U laat uw gegevens bij ons achter. Na ontvangst gaan wij geheel kosteloos en vrijblijvend aan de slag met het opstellen van de waardebepaling

  • U ontvangt een waardebepaling op afstand of thuis op locatie. Heeft u graag een waardebepaling op afstand dan krijgt u van ons een indicatief voorstel. Dit is een geschatte waarde van uw woning. Wilt u liever een definitief bod? Dan komen wij langs op locatie voor het opstellen van een Bod. Ook dit is geheel kosteloos en vrijblijvend

  • Wilt u akkoord gaan met ons bod? Dan worden de afspraken vastgelegd omtrent de overdrachtsdatum en overige randzaken. De koopovereenkomst wordt vervolgens opgesteld en u heeft de zekerheid dat uw woning verkocht wordt.

  • De overdracht op het notariskantoor. Op de datum van overdracht worden de sleutels overgedragen en ontvangt u de gelden van uw huis op uw rekening. Gefeliciteerd uw woning is nu officieel verkocht!

Ons bod verplicht u tot niets!

Voor alle soorten vastgoed

Voor woningen, bedrijfspanden tot verhuurd vastgoed

Geen verplichtingen

Het bod verplicht u tot niets. U heeft wel directe zekerheid!

Ook voor verhuurde woningen

Een bezichtiging is niet vereist voor een vrijblijvend bod

Woningen in alle staten

Risico's verborgen gebreken zijn voor ons rekening!