Huis verkopen Ursem

Uw huis in Ursem goed en snel verkopen? Vraag direct een vrijblijvend bod aan zonder financieringsvoorbehoud. Ons bod verplicht tot niets en u heeft toch directe zekerheid. Voor alle soorten koopwoningen, dus ook leegstaande, verouderde en zelfs verhuurde woningen.

Huis verkopen in Ursem zonder onzekerheden of verkoopstress? Direct een vrijblijvend, marktconform bod ✓ Bepaal zelf wanneer u verkoopt ✓ Woningen in alle soorten & staten ✓ Optie tot terughuren

9.4

4.6/5

Beoordeling van onze klanten 

Geen hoge makelaarskosten en langdurig makelaarstraject

Verzekerd van het beste bod zonder voorbehoud van financiering

Geen onzekerheid en verkoop risico’s. Direct verkocht

Flexibele verkoop. U bepaalt de voorwaarden en overdrachtsdatum

Achteraf geen problemen. Verborgen gebreken nemen wij voor ons risico

Mogelijk voorschot

Direct een passend bod

Direct een passend bod op uw huis. Geen financieringsvoorbehoud.

Voor alle huizen

En verborgen gebreken nemen wij voor onze rekening.

Geen makelaarskosten

Geen courtagekosten bij de
verkoop van uw huis.

Uw huis verkopen Ursem?

Wilt u een huis verkopen in of nabij Ursem, zonder makelaarskosten en onzekerheden? Vastgoed opkoper Sons Real Estate doet een aanbod op uw woning. Wij zijn een vastgoedmakelaar die woningen voor eigen rekening opkoopt. Van een gerenoveerd vrijstaand huis, tot een verouderde rijtjeswoning. Sons Real Estate zorgt voor een passend bod op elk type huis, ongeacht de staat van het onderhoud. Naast een uitstekend bod op uw huis, bent u verzekerd van een verkooptraject zonder onzekerheden. Wilt u uw huis verkopen in Ursem of in omliggende plaatsen zoals Stompetoren, Heerhugowaard, Berkhout of elders in de regio? Neem dan snel contact met ons op.

Zonder onzekerheden uw huis in Ursem verkopen aan de vastgoedmakelaar

Als u met directe zekerheid uw huis in of nabij Ursem wilt verkopen, dan biedt een directe verkoop aan Sons Real Estate uitkomst. Een regulier verkooptraject is vaak met veel onzekerheden en u krijgt altijd te maken met meerdere potentiële kopers en partijen. U weet namelijk niet of een koper de financiering rond kan krijgen. Daarom doen wij in alle gevallen een uitstekend bod, zonder voorbehoud van financiering. We kunnen uw woning in Ursem direct voor eigen rekening aankopen. Voordeel is dat u altijd in uw woning kunt blijven wonen, totdat u uw vervangende of nieuwe woning kan betreden. Op die manier komt u nooit met dubbele maandlasten te zitten. Met een directe verkoop aan Sons Real Estate, bespaart u al gauw duizenden euro’s aan kosten.

Zeer flexibele verkoopvoorwaarden

Doordat wij uw woning direct kopen, zonder tussenkomst van derden partijen, is er veel mogelijk. Zo zijn de verkoopvoorwaarden bespreekbaar en kunt u te allen tijde rekenen op flexibiliteit en transparantie. Bent u genoodzaakt uw huis te verkopen op korte termijn? Dan kunt u direct een aanbod krijgen van Sons Real Estate. Onze ervaren taxateurs maken graag een afspraak met u voor een opname op locatie. Vervolgens wordt de waarde bepaald van uw woning. Wilt u ook uw huis in of nabij Ursem verkopen? Neem dan vandaag nog telefonisch contact op met Sons Real Estate of laat uw gegevens achter op het contactformulier.

Vrijblijvend bod ontvangen?

Alle soorten woningen

Bespaar duizenden euro's aan makelaarskosten
Altijd verzekerd van een passend bod op uw huis
Directe uitbetaling van een voorschot behoort tot de mogelijkheden
Achteraf verborgen gebreken nemen wij voor ons rekening​
U kunt in de woning blijven wonen tot u een nieuw huis heeft​
Direct een passend bod zonder financieringsvoorbehoud, dus geen onzekerheid​

Waarom kiezen voor Sons Real Estate

Hoe verloopt een aanvraag bij Sons Real Estate?

 • Woning aanmelden

  Dit is geheel vrijblijvend en kosteloos. U kunt ons formulier invullen en hierbij uw postcode en huisnummer aan ons doorgeven.

 • Binnen één werkdag ontvangt u van ons een reactie

  We bespreken dan uw wensen. Wij kunnen een bezichtiging inplannen om een nauwkeurig bod uit te brengen. Ook kunnen wij een bod op afstand uitbrengen, indien dit uw voorkeur geniet. Wij brengen dan een globaal bod uit en komen bij interesse vervolgens langs voor een definitief voorstel.

 • U ontvangt een definitief bod

  Nadat wij het huis hebben bezichtigd ontvangt u van ons een definitief bod. Ook dit is nog steeds geheel vrijblijvend. Wanneer u blij bent met het bod en akkoord wenst te gaan, dan spreken wij in overleg een opleverdatum af.

 • Officiële koopakte wordt opgesteld

  Aan de hand van de gemaakte afspraken wordt er een koopakte opgesteld. Na het door beide partijen tekenen van de koopakte heeft u uw woning officieel verkocht. Gefeliciteerd! De woning wordt vervolgens overgedragen bij de notaris op de afgesproken datum. Wij hebben voor de overdrachtsdatum de gelden gestort naar de notaris en de notaris stort het vervolgens direct naar u en de verkoop is afgerond. Gefeliciteerd met de verkoop van uw huis!

Liever direct contact?

Neem contact op met onze lokale vastgoedadviseur 
Nick van der Meer.

Meer over onze diensten

Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie

Heeft u vragen over onze werkwijze of wilt u meer informatie over een huis verkopen aan Sons Real Estate. Dan kunt u ons uiteraard bellen via 085-004 7350. Uiteraard kunt u ons contactformulier invullen of mailen via sales@sonsrealestate.nl.

Waardebepaling voor verhuurde huizen

Heeft u een verhuurd huis? Dan kunt u direct gratis een vrijblijvende waardebepaling aanvragen. Voor verhuurd vastgoed treden wij ook op als opkoper. Wij kopen alle soorten verhuurd vastgoed op. Dit geldt o.a. voor bedrijfspanden, studentenpanden, zorgvastgoed, horecapanden, gebouwen of kantorenpanden. Tot slot kunt u ook gewoon kavels of bouwgrond bij ons aanmelden. 

Lees meer in onze kennisbank of blog

Wilt u meer informatie over hoe u een woning kunt opknappen of hoe een verkoopproces via een makelaar eruit ziet? Lees dan onze blog berichten door. 

Wij kopen alle soorten huizen

Waarom kiezen voor Sons Real Estate

Voor alle soorten woningen
Discrete communicatie
Vast aanspreekpunt
Ook voor verouderde of klushuizen
Jarenlange ervaring en vastgoedkennis in huis

Wilt u uw huis verkopen?

Wilt u uw woning snel of direct verkopen? Via Sons Real Estate verkoopt u uw woning zonder voorbehoud van financiering. 

Ons bod verplicht u tot niets!

Voor alle soorten vastgoed

Voor woningen, bedrijfspanden tot verhuurd vastgoed

Geen verplichtingen

Het bod verplicht u tot niets. U heeft wel directe zekerheid!

Ook voor verhuurde woningen

Een bezichtiging is niet vereist voor een vrijblijvend bod

Woningen in alle staten

Risico's verborgen gebreken zijn voor ons rekening!