Huis verkopen Oudkarspel

Uw huis in Oudkarspel goed en snel verkopen? Vraag direct een vrijblijvend bod aan zonder financieringsvoorbehoud. Ons bod verplicht tot niets en u heeft toch directe zekerheid. Voor alle soorten koopwoningen, dus ook leegstaande, verouderde en zelfs verhuurde woningen.

Uw huis direct verkopen in of rondom Oudkarspel? Sons Real Estate koopt uw woning zonder enig voorbehoud van financiering. Een aanvraag doen is vrijblijvend en kost u niets.

9.4

4.6/5

Beoordeling van onze klanten 

Geen hoge makelaarskosten en langdurig makelaarstraject

Verzekerd van het beste bod zonder voorbehoud van financiering

Geen onzekerheid en verkoop risico’s. Direct verkocht

Flexibele verkoop. U bepaalt de voorwaarden en overdrachtsdatum

Achteraf geen problemen. Verborgen gebreken nemen wij voor ons risico

Mogelijk voorschot

Direct een passend bod

Direct een passend bod op uw huis. Geen financieringsvoorbehoud.

Voor alle huizen

En verborgen gebreken nemen wij voor onze rekening.

Geen makelaarskosten

Geen courtagekosten bij de
verkoop van uw huis.

Huis verkopen in Oudkarspel

Wilt u uw huis verkopen in Oudkarspel, De Dijken, Warmenhuizen, Waarland of omgeving? Neem dan contact op met Sons Real Estate. We zijn een landelijk actieve vastgoedonderneming waaraan u uw woning direct kunt verkopen. Als vastgoedkoper kopen we elk type woning voor eigen rekening en zonder tussenkomst van derden. U gaat een vlot, zorgeloos en flexibel verkooptraject tegemoet. We doen op korte termijn een uitstekend bod op uw woning zonder enig financieringsvoorbehoud. U kunt geheel kosteloos en vrijblijvend een aanvraag doen.

Een zorgeloos traject zonder hoge kosten

In tegenstelling tot reguliere verkooptrajecten krijgt u bij ons niet te maken met hoge makelaarskosten, courtagekosten of notariskosten. Bovendien is een aanvraag gratis en vrijblijvend. We kunnen u in veel opzichten ontzien. Omdat we woningen kopen voor eigen rekening, geven we u inspraak bij het vaststellen van de verkoopvoorwaarden. De datum van overdracht laten we bijvoorbeeld graag aansluiten bij uw wensen. Daarnaast is het een optie om het huis na de verkoop terug te huren. Verder is het in de meeste gevallen bespreekbaar om een voorschot te ontvangen. Van villa’s en boerderijen tot appartementen en tussenwoningen, voor ieder soort woning kunt u een aanvraag doen.

Een directe verkoop zonder risico

Wanneer u ons uw huis verkoopt, is een bouwkundige keuring geen vereiste. Mocht er sprake zijn van gebreken, nemen we de kosten van de renovatie voor eigen rekening. Met de onderhoudsstaat van uw woning wordt tijdens de taxatie rekening gehouden. Ook het afwerkingsniveau en de verkoopprijs van reeds verkochte woningen in de omgeving spelen een rol bij de taxatie. Na de bezichtiging en de taxatie doen we binnen een kort tijdsbestek een bod op uw woning. U kunt rekenen op een marktconform bod zonder financieringsvoorbehoud. Binnen een week kan de verkoop vaak al worden afgerond. Wilt u direct uw huis verkopen in of rondom Oudkarspel? Neem dan contact met ons op. Vul het contactformulier in of bereik ons telefonisch.

Vrijblijvend bod ontvangen?

Alle soorten woningen

Bespaar duizenden euro's aan makelaarskosten
Altijd verzekerd van een eerlijke en marktconforme prijs​
Directe uitbetaling van een voorschot behoort tot de mogelijkheden
Indien gewenst, binnen één week bij de notaris​
Achteraf verborgen gebreken nemen wij voor ons rekening​
U kunt in de woning blijven wonen tot u een nieuw huis heeft​
Direct een passend bod zonder financieringsvoorbehoud, dus geen onzekerheid​

Waarom kiezen voor Sons Real Estate

Hoe verloopt een aanvraag bij Sons Real Estate?

 • Woning aanmelden

  Dit is geheel vrijblijvend en kosteloos. U kunt ons formulier invullen en hierbij uw postcode en huisnummer aan ons doorgeven.

 • Binnen één werkdag ontvangt u van ons een reactie

  We bespreken dan uw wensen. Wij kunnen een bezichtiging inplannen om een nauwkeurig bod uit te brengen. Ook kunnen wij een bod op afstand uitbrengen, indien dit uw voorkeur geniet. Wij brengen dan een globaal bod uit en komen bij interesse vervolgens langs voor een definitief voorstel.

 • U ontvangt een definitief bod

  Nadat wij het huis hebben bezichtigd ontvangt u van ons een definitief bod. Ook dit is nog steeds geheel vrijblijvend. Wanneer u blij bent met het bod en akkoord wenst te gaan, dan spreken wij in overleg een opleverdatum af.

 • Officiële koopakte wordt opgesteld

  Aan de hand van de gemaakte afspraken wordt er een koopakte opgesteld. Na het door beide partijen tekenen van de koopakte heeft u uw woning officieel verkocht. Gefeliciteerd! De woning wordt vervolgens overgedragen bij de notaris op de afgesproken datum. Wij hebben voor de overdrachtsdatum de gelden gestort naar de notaris en de notaris stort het vervolgens direct naar u en de verkoop is afgerond. Gefeliciteerd met de verkoop van uw huis!

Liever direct contact?

Neem contact op met onze lokale vastgoedadviseur 
Nick van der Meer.

Meer over onze diensten

Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie

Heeft u vragen over onze werkwijze of wilt u meer informatie over een huis verkopen aan Sons Real Estate. Dan kunt u ons uiteraard bellen via 085-004 7350. Uiteraard kunt u ons contactformulier invullen of mailen via sales@sonsrealestate.nl.

Waardebepaling voor verhuurde huizen

Heeft u een verhuurd huis? Dan kunt u direct gratis een vrijblijvende waardebepaling aanvragen. Voor verhuurd vastgoed treden wij ook op als opkoper. Wij kopen alle soorten verhuurd vastgoed op. Dit geldt o.a. voor bedrijfspanden, studentenpanden, zorgvastgoed, horecapanden, gebouwen of kantorenpanden. Tot slot kunt u ook gewoon kavels of bouwgrond bij ons aanmelden. 

Lees meer in onze kennisbank of blog

Wilt u meer informatie over hoe u een woning kunt opknappen of hoe een verkoopproces via een makelaar eruit ziet? Lees dan onze blog berichten door. 

Wij kopen alle soorten huizen

Waarom kiezen voor Sons Real Estate

Voor alle soorten woningen
Discrete communicatie
Vast aanspreekpunt
Ook voor verouderde of klushuizen
Jarenlange ervaring en vastgoedkennis in huis

Wilt u uw huis verkopen?

Wilt u uw woning snel of direct verkopen? Via Sons Real Estate verkoopt u uw woning zonder voorbehoud van financiering. 

Ons bod verplicht u tot niets!

Voor alle soorten vastgoed

Voor woningen, bedrijfspanden tot verhuurd vastgoed

Geen verplichtingen

Het bod verplicht u tot niets. U heeft wel directe zekerheid!

Ook voor verhuurde woningen

Een bezichtiging is niet vereist voor een vrijblijvend bod

Woningen in alle staten

Risico's verborgen gebreken zijn voor ons rekening!