Huis verkopen Egmond aan den Hoef

Uw huis in Egmond aan den Hoef goed en snel verkopen? Vraag direct een vrijblijvend bod aan zonder financieringsvoorbehoud. Ons bod verplicht tot niets en u heeft toch directe zekerheid. Voor alle soorten koopwoningen, dus ook leegstaande, verouderde en zelfs verhuurde woningen.

Uw huis direct verkopen in de buurt van Egmond aan den Hoef? Sons Real Estate koopt uw huis zonder enig financieringsvoorbehoud. Een aanvraag doen is geheel kosteloos en vrijblijvend.

9.4

4.6/5

Beoordeling van onze klanten 

Geen hoge makelaarskosten en langdurig makelaarstraject

Verzekerd van het beste bod zonder voorbehoud van financiering

Geen onzekerheid en verkoop risico’s. Direct verkocht

Flexibele verkoop. U bepaalt de voorwaarden en overdrachtsdatum

Achteraf geen problemen. Verborgen gebreken nemen wij voor ons risico

Mogelijk voorschot

Direct een passend bod

Direct een passend bod op uw huis. Geen financieringsvoorbehoud.

Voor alle huizen

En verborgen gebreken nemen wij voor onze rekening.

Geen makelaarskosten

Geen courtagekosten bij de
verkoop van uw huis.

Huis verkopen in Egmond aan den Hoef

Wilt u uw huis verkopen in Egmond aan den Hoef of de omliggende plaatsen zoals Egmond aan Zee, Alkmaar of Heiloo? Bij Sons Real Estate verkoopt u uw huis zonder financieringsvoorbehoud op de meest flexibele wijze. Als gespecialiseerde opkopers opereren wij snel, flexibel, eerlijk én brengen wij gegarandeerd een bod uit op elk type woning. Geïnteresseerd? Neem dan snel contact met ons op! 

Flexibiliteit staat voorop

Wat voor huis u ook heeft; flexibiliteit staat voorop bij Sons. Dit betekent onder meer dat wij gegarandeerd een bod op uw woning uitbrengen. Of het nu om een vrijstaande villa, een appartement, een tiny house, een boerderij of een flatwoning gaat, wij doen graag zaken met u. Het bod wordt uitgebracht zonder voorbehoud van financiering. Zo realiseert u zo min mogelijk onzekerheid in het gehele proces en dat terwijl u wél de grootst mogelijke flexibiliteit behoudt. Dat ziet u terug in het feit dat u uw woning van ons kunt terughuren, dat u de inboedel eventueel kunt laten staan en ook aan ons kunt verkopen én dat u uw woning ook aan ons kwijt kunt als deze niet in de beste staat is. Dat laatste regelen wij zelf met onze eigen bouwafdeling. 

Eerlijke wijze van zakendoen

Uw huis verkopen in Egmond aan den Hoef? Dat gaat bij Sons op de meest eerlijke wijze. Wij schakelen een taxateur in die een nauwkeurige inschatting van de waarde uw woning maakt. Dit zal plaatsvinden na een (indien gewenst) bezoek in de nabije toekomst. Op basis van factoren zoals de oppervlakte van uw woning en het perceel, de staat van afwerking, de omgeving en diverse andere belangrijke factoren, wordt er een eerlijke prijs op uw woning geboden. Zoals reeds vermeldt, zal dit zonder financieringsvoorbehoud zijn. Bovendien worden er géén (verborgen) kosten in rekening gebracht; van provisie tot aan courtage of notariskosten, u hoeft geen cent te betalen. Dat geldt ook voor wanneer u tóch besluit uw woning niet aan ons te verkopen. Het hele traject geschiedt zonder enige verplichtingen. Uw huis verkopen in Egmond aan den Hoef? Neem dan contact op of vul het aanvraagformulier in. 

Vrijblijvend bod ontvangen?

Alle soorten woningen

Bespaar duizenden euro's aan makelaarskosten
Altijd verzekerd van een eerlijke en marktconforme prijs​
Directe uitbetaling van een voorschot behoort tot de mogelijkheden
Indien gewenst, binnen één week bij de notaris​
Achteraf verborgen gebreken nemen wij voor ons rekening​
U kunt in de woning blijven wonen tot u een nieuw huis heeft​
Direct een passend bod zonder financieringsvoorbehoud, dus geen onzekerheid​

Waarom kiezen voor Sons Real Estate

Hoe verloopt een aanvraag bij Sons Real Estate?

 • Woning aanmelden

  Dit is geheel vrijblijvend en kosteloos. U kunt ons formulier invullen en hierbij uw postcode en huisnummer aan ons doorgeven.

 • Binnen één werkdag ontvangt u van ons een reactie

  We bespreken dan uw wensen. Wij kunnen een bezichtiging inplannen om een nauwkeurig bod uit te brengen. Ook kunnen wij een bod op afstand uitbrengen, indien dit uw voorkeur geniet. Wij brengen dan een globaal bod uit en komen bij interesse vervolgens langs voor een definitief voorstel.

 • U ontvangt een definitief bod

  Nadat wij het huis hebben bezichtigd ontvangt u van ons een definitief bod. Ook dit is nog steeds geheel vrijblijvend. Wanneer u blij bent met het bod en akkoord wenst te gaan, dan spreken wij in overleg een opleverdatum af.

 • Officiële koopakte wordt opgesteld

  Aan de hand van de gemaakte afspraken wordt er een koopakte opgesteld. Na het door beide partijen tekenen van de koopakte heeft u uw woning officieel verkocht. Gefeliciteerd! De woning wordt vervolgens overgedragen bij de notaris op de afgesproken datum. Wij hebben voor de overdrachtsdatum de gelden gestort naar de notaris en de notaris stort het vervolgens direct naar u en de verkoop is afgerond. Gefeliciteerd met de verkoop van uw huis!

Liever direct contact?

Neem contact op met onze lokale vastgoedadviseur 
Nick van der Meer.

Meer over onze diensten

Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie

Heeft u vragen over onze werkwijze of wilt u meer informatie over een huis verkopen aan Sons Real Estate. Dan kunt u ons uiteraard bellen via 085-004 7350. Uiteraard kunt u ons contactformulier invullen of mailen via sales@sonsrealestate.nl.

Waardebepaling voor verhuurde huizen

Heeft u een verhuurd huis? Dan kunt u direct gratis een vrijblijvende waardebepaling aanvragen. Voor verhuurd vastgoed treden wij ook op als opkoper. Wij kopen alle soorten verhuurd vastgoed op. Dit geldt o.a. voor bedrijfspanden, studentenpanden, zorgvastgoed, horecapanden, gebouwen of kantorenpanden. Tot slot kunt u ook gewoon kavels of bouwgrond bij ons aanmelden. 

Lees meer in onze kennisbank of blog

Wilt u meer informatie over hoe u een woning kunt opknappen of hoe een verkoopproces via een makelaar eruit ziet? Lees dan onze blog berichten door. 

Wij kopen alle soorten huizen

Waarom kiezen voor Sons Real Estate

Voor alle soorten woningen
Discrete communicatie
Vast aanspreekpunt
Ook voor verouderde of klushuizen
Jarenlange ervaring en vastgoedkennis in huis

Wilt u uw huis verkopen?

Wilt u uw woning snel of direct verkopen? Via Sons Real Estate verkoopt u uw woning zonder voorbehoud van financiering. 

Ons bod verplicht u tot niets!

Voor alle soorten vastgoed

Voor woningen, bedrijfspanden tot verhuurd vastgoed

Geen verplichtingen

Het bod verplicht u tot niets. U heeft wel directe zekerheid!

Ook voor verhuurde woningen

Een bezichtiging is niet vereist voor een vrijblijvend bod

Woningen in alle staten

Risico's verborgen gebreken zijn voor ons rekening!