Huis verkopen Krommenie

Uw huis in Krommenie goed en snel verkopen? Vraag direct een vrijblijvend bod aan zonder financieringsvoorbehoud. Ons bod verplicht tot niets en u heeft toch directe zekerheid. Voor alle soorten koopwoningen, dus ook leegstaande, verouderde en zelfs verhuurde woningen.

Snel uw huis verkopen in Krommenie zonder verkoopstress en onzekerheid? Verkoop uw huis aan opkoper Sons Real Estate. Ontvang eerst een gratis vrijblijvend bod, zonder verplichtingen.

9.4

4.6/5

Beoordeling van onze klanten 

Geen hoge makelaarskosten en langdurig makelaarstraject

Verzekerd van het beste bod zonder voorbehoud van financiering

Geen onzekerheid en verkoop risico’s. Direct verkocht

Flexibele verkoop. U bepaalt de voorwaarden en overdrachtsdatum

Achteraf geen problemen. Verborgen gebreken nemen wij voor ons risico

Mogelijk voorschot

Direct een passend bod

Direct een passend bod op uw huis. Geen financieringsvoorbehoud.

Voor alle huizen

En verborgen gebreken nemen wij voor onze rekening.

Geen makelaarskosten

Geen courtagekosten bij de
verkoop van uw huis.

Uw huis verkopen in Krommenie met zekerheid?

Wilt u snel uw huis verkopen in Krommenie? Sons Real Estate is een vastgoedmakelaar die diverse huizen voor eigen rekening opkoopt. Na uw aanvraag ontvangt u al binnen één dag een geheel gratis goed aanbod op uw woning. We begrijpen dat de verkoop van uw woning vrij stressvol kan zijn. Er moet immers een hoop geregeld worden en u zit met twee woningen of u verkoopt uw woning in de hoop snel een vervanging te vinden. Bij Sons Real Estate heeft u de mogelijkheid de oplevering zelf te bepalen en heeft u direct zekerheid. Zo kunt u een geruime tijd in uw huis blijven wonen, totdat u een nieuwe woning gevonden heeft. Ook als u uw huis wilt verkopen in Wormer, Assendelft, Zaandijk of elders in de regio, bent u bij Sons Real Estate aan het juiste adres.

Verkoop direct uw woning aan een makelaar

Sons Real Estate zorgt ervoor dat u uw woning direct kunt verkopen aan de vastgoedmakelaar. Het aanbod dat wij op uw woning uitbrengen zal altijd zonder financieringsvoorbehoud zijn. Wij bieden u daarmee direct zekerheid. Ook zijn wij als vastgoedmakelaar zeer flexibel. Zo is het mogelijk om een deel van de inboedel achterlaten en bieden we tevens de mogelijkheid om uw huis na verkoop voor een lange periode terug te huren. U betaalt geen enkele makelaarskosten of andere kosten voor onze diensten. Dat scheelt u al gauw een flink bedrag. 

Een bod op elk type woning

Of het nu gaat om een villa, een appartement in een flat of een rijtjeswoning. Bij Sons Real Estate kunt u terecht voor de verkoop van elk type woning. Zo is de staat van onderhoud minder van belang en is tevens de locatie van uw woning niet belangrijk. Wilt u meer weten over onze werkwijze? U kunt ons altijd tijdens werkdagen bereiken of ons contacteren via het digitale contactformulier op de website. We stellen een waardebepaling op en maken graag een afspraak voor een fysieke woningopname. U zult dan een definitief aanbod van ons ontvangen.

Vrijblijvend bod ontvangen?

Alle soorten woningen

Bespaar duizenden euro's aan makelaarskosten
Altijd verzekerd van een passend bod op uw huis
Directe uitbetaling van een voorschot behoort tot de mogelijkheden
Achteraf verborgen gebreken nemen wij voor ons rekening​
U kunt in de woning blijven wonen tot u een nieuw huis heeft​
Direct een passend bod zonder financieringsvoorbehoud, dus geen onzekerheid​

Waarom kiezen voor Sons Real Estate

Hoe verloopt een aanvraag bij Sons Real Estate?

 • Woning aanmelden

  Dit is geheel vrijblijvend en kosteloos. U kunt ons formulier invullen en hierbij uw postcode en huisnummer aan ons doorgeven.

 • Binnen één werkdag ontvangt u van ons een reactie

  We bespreken dan uw wensen. Wij kunnen een bezichtiging inplannen om een nauwkeurig bod uit te brengen. Ook kunnen wij een bod op afstand uitbrengen, indien dit uw voorkeur geniet. Wij brengen dan een globaal bod uit en komen bij interesse vervolgens langs voor een definitief voorstel.

 • U ontvangt een definitief bod

  Nadat wij het huis hebben bezichtigd ontvangt u van ons een definitief bod. Ook dit is nog steeds geheel vrijblijvend. Wanneer u blij bent met het bod en akkoord wenst te gaan, dan spreken wij in overleg een opleverdatum af.

 • Officiële koopakte wordt opgesteld

  Aan de hand van de gemaakte afspraken wordt er een koopakte opgesteld. Na het door beide partijen tekenen van de koopakte heeft u uw woning officieel verkocht. Gefeliciteerd! De woning wordt vervolgens overgedragen bij de notaris op de afgesproken datum. Wij hebben voor de overdrachtsdatum de gelden gestort naar de notaris en de notaris stort het vervolgens direct naar u en de verkoop is afgerond. Gefeliciteerd met de verkoop van uw huis!

Liever direct contact?

Neem contact op met onze lokale vastgoedadviseur 
Nick van der Meer.

Meer over onze diensten

Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie

Heeft u vragen over onze werkwijze of wilt u meer informatie over een huis verkopen aan Sons Real Estate. Dan kunt u ons uiteraard bellen via 085-004 7350. Uiteraard kunt u ons contactformulier invullen of mailen via sales@sonsrealestate.nl.

Waardebepaling voor verhuurde huizen

Heeft u een verhuurd huis? Dan kunt u direct gratis een vrijblijvende waardebepaling aanvragen. Voor verhuurd vastgoed treden wij ook op als opkoper. Wij kopen alle soorten verhuurd vastgoed op. Dit geldt o.a. voor bedrijfspanden, studentenpanden, zorgvastgoed, horecapanden, gebouwen of kantorenpanden. Tot slot kunt u ook gewoon kavels of bouwgrond bij ons aanmelden. 

Lees meer in onze kennisbank of blog

Wilt u meer informatie over hoe u een woning kunt opknappen of hoe een verkoopproces via een makelaar eruit ziet? Lees dan onze blog berichten door. 

Wij kopen alle soorten huizen

Waarom kiezen voor Sons Real Estate

Voor alle soorten woningen
Discrete communicatie
Vast aanspreekpunt
Ook voor verouderde of klushuizen
Jarenlange ervaring en vastgoedkennis in huis

Wilt u uw huis verkopen?

Wilt u uw woning snel of direct verkopen? Via Sons Real Estate verkoopt u uw woning zonder voorbehoud van financiering. 

Ons bod verplicht u tot niets!

Voor alle soorten vastgoed

Voor woningen, bedrijfspanden tot verhuurd vastgoed

Geen verplichtingen

Het bod verplicht u tot niets. U heeft wel directe zekerheid!

Ook voor verhuurde woningen

Een bezichtiging is niet vereist voor een vrijblijvend bod

Woningen in alle staten

Risico's verborgen gebreken zijn voor ons rekening!