Huis verkopen Amstelveen

Uw huis in Amstelveen goed en snel verkopen? Vraag direct een vrijblijvend bod aan zonder financieringsvoorbehoud. Ons bod verplicht tot niets en u heeft toch directe zekerheid. Voor alle soorten koopwoningen, dus ook leegstaande, verouderde en zelfs verhuurde woningen.

Uw woning in Amstelveen snel of direct verkopen? Dat kan via Sons Real Estate. Vrijblijvend bod zonder voorbehoud van financiering.

9.4

4.6/5

Beoordeling van onze klanten 

Geen hoge makelaarskosten en langdurig makelaarstraject

Verzekerd van het beste bod zonder voorbehoud van financiering

Geen onzekerheid en verkoop risico’s. Direct verkocht

Flexibele verkoop. U bepaalt de voorwaarden en overdrachtsdatum

Achteraf geen problemen. Verborgen gebreken nemen wij voor ons risico

Mogelijk voorschot

Direct een passend bod

Direct een passend bod op uw huis. Geen financieringsvoorbehoud.

Voor alle huizen

En verborgen gebreken nemen wij voor onze rekening.

Geen makelaarskosten

Geen courtagekosten bij de
verkoop van uw huis.

Uw huis snel en direct verkopen in Amstelveen?

Wilt u uw huis verkopen en woont u in of rondom Amstelveen? Sons Real Estate is een vastgoedmakelaar die diverse huizen direct voor eigen rekening koopt. U kunt elk soort huis op een snelle manier aan ons verkopen, zonder dat u daarvoor een langdurig en onzeker verkooptraject in hoeft te gaan. Zo ontvangt u direct een vrijblijvend bod zonder voorbehoud en zijn we flexibel in de verkoopvoorwaarden. Ook als u uw huis wenst te verkopen in Amsterdam, Aalsmeer, Badhoevedorp, Abcoude, Uithoorn,  Duivendrecht of elders in Amstelveen zoals Bovenkerk? Dan bent u bij Sons Real Estate aan het juiste adres.

Vlotte verkoop van uw woning in Amstelveen

Bent u van plan uw huis te verkopen en woont u in Amstelveen of omgeving? Bij Sons Real Estate kunt u vrijblijvend een aanvraag doen voor een bod op uw woning. Als woning opkoper kunnen wij binnen zeer korte tijd een bod uitbrengen. Van eengezinswoning tot boerderij en van afgewerkte woningen tot in zijn geheel afgewerkte woningen. Zelfs nieuwbouw of kastelen kunnen wij aankopen. Er worden geen makelaarskosten in rekening gebracht. Sons Real Estate is de makelaar die zelf woningen opkoopt en garandeert daarmee een vlot verkooptraject voor elk soort woning in alle delen van gemeente Amstelveen (en uiteraard Amsterdam ook).

Vrijblijvend bod op elk soort huis en in elke staat

Wat voor huis u ook wenst te verkopen in Amstelveen of omgeving. Wij kopen uw huis in elke staat op voor eigen rekening. Zo bent u verzekerd van een marktconform bod en hoeft u zich geen zorgen te maken om enig voorbehoud. Ook zien wij veel mensen met verhuurde huizen die het tegen de hoogst mogelijk winst wensen te verkopen. Dat kan via Sons Real Estate. En voor alle huizen geldt dat u van ons een vrijblijvend bod kunt ontvangen. Vraag deze direct aan en ontvang een bod waar u uiteraard zelf bepaalt of u erop in gaat. Laat uw gegevens achter via het contactformulier of bel voor de mogelijkheden.

Vrijblijvend bod ontvangen?

Alle soorten woningen

Bespaar duizenden euro's aan makelaarskosten
Altijd verzekerd van een eerlijke en marktconforme prijs​
Directe uitbetaling van een voorschot behoort tot de mogelijkheden
Indien gewenst, binnen één week bij de notaris​
Achteraf verborgen gebreken nemen wij voor ons rekening​
U kunt in de woning blijven wonen tot u een nieuw huis heeft​
Direct een passend bod zonder financieringsvoorbehoud, dus geen onzekerheid​

Waarom kiezen voor Sons Real Estate

Hoe verloopt een aanvraag bij Sons Real Estate?

 • Woning aanmelden

  Dit is geheel vrijblijvend en kosteloos. U kunt ons formulier invullen en hierbij uw postcode en huisnummer aan ons doorgeven.

 • Binnen één werkdag ontvangt u van ons een reactie

  We bespreken dan uw wensen. Wij kunnen een bezichtiging inplannen om een nauwkeurig bod uit te brengen. Ook kunnen wij een bod op afstand uitbrengen, indien dit uw voorkeur geniet. Wij brengen dan een globaal bod uit en komen bij interesse vervolgens langs voor een definitief voorstel.

 • U ontvangt een definitief bod

  Nadat wij het huis hebben bezichtigd ontvangt u van ons een definitief bod. Ook dit is nog steeds geheel vrijblijvend. Wanneer u blij bent met het bod en akkoord wenst te gaan, dan spreken wij in overleg een opleverdatum af.

 • Officiële koopakte wordt opgesteld

  Aan de hand van de gemaakte afspraken wordt er een koopakte opgesteld. Na het door beide partijen tekenen van de koopakte heeft u uw woning officieel verkocht. Gefeliciteerd! De woning wordt vervolgens overgedragen bij de notaris op de afgesproken datum. Wij hebben voor de overdrachtsdatum de gelden gestort naar de notaris en de notaris stort het vervolgens direct naar u en de verkoop is afgerond. Gefeliciteerd met de verkoop van uw huis!

Liever direct contact?

Neem contact op met onze lokale vastgoedadviseur 
Nick van der Meer.

Meer over onze diensten

Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie

Heeft u vragen over onze werkwijze of wilt u meer informatie over een huis verkopen aan Sons Real Estate. Dan kunt u ons uiteraard bellen via 085-004 7350. Uiteraard kunt u ons contactformulier invullen of mailen via sales@sonsrealestate.nl.

Waardebepaling voor verhuurde huizen

Heeft u een verhuurd huis? Dan kunt u direct gratis een vrijblijvende waardebepaling aanvragen. Voor verhuurd vastgoed treden wij ook op als opkoper. Wij kopen alle soorten verhuurd vastgoed op. Dit geldt o.a. voor bedrijfspanden, studentenpanden, zorgvastgoed, horecapanden, gebouwen of kantorenpanden. Tot slot kunt u ook gewoon kavels of bouwgrond bij ons aanmelden. 

Lees meer in onze kennisbank of blog

Wilt u meer informatie over hoe u een woning kunt opknappen of hoe een verkoopproces via een makelaar eruit ziet? Lees dan onze blog berichten door. 

Wij kopen alle soorten huizen

Waarom kiezen voor Sons Real Estate

Voor alle soorten woningen
Discrete communicatie
Vast aanspreekpunt
Ook voor verouderde of klushuizen
Jarenlange ervaring en vastgoedkennis in huis

Wilt u uw huis verkopen?

Wilt u uw woning snel of direct verkopen? Via Sons Real Estate verkoopt u uw woning zonder voorbehoud van financiering. 

Ons bod verplicht u tot niets!

Voor alle soorten vastgoed

Voor woningen, bedrijfspanden tot verhuurd vastgoed

Geen verplichtingen

Het bod verplicht u tot niets. U heeft wel directe zekerheid!

Ook voor verhuurde woningen

Een bezichtiging is niet vereist voor een vrijblijvend bod

Woningen in alle staten

Risico's verborgen gebreken zijn voor ons rekening!