Huis verkopen Hippolytushoef

Uw huis in Hippolytushoef goed en snel verkopen? Vraag direct een vrijblijvend bod aan zonder financieringsvoorbehoud. Ons bod verplicht tot niets en u heeft toch directe zekerheid. Voor alle soorten koopwoningen, dus ook leegstaande, verouderde en zelfs verhuurde woningen.

Uw huis verkopen in Hippolytushoef zonder onzekerheden of verkoop stress? Direct een vrijblijvend, marktconform bod ✓ Bepaal zelf wanneer u verkoopt ✓ Woningen in alle soorten & staten ✓ Optie tot terughuren

9.4

4.6/5

Beoordeling van onze klanten 

Geen hoge makelaarskosten en langdurig makelaarstraject

Verzekerd van het beste bod zonder voorbehoud van financiering

Geen onzekerheid en verkoop risico’s. Direct verkocht

Flexibele verkoop. U bepaalt de voorwaarden en overdrachtsdatum

Achteraf geen problemen. Verborgen gebreken nemen wij voor ons risico

Mogelijk voorschot

Direct een passend bod

Direct een passend bod op uw huis. Geen financieringsvoorbehoud.

Voor alle huizen

En verborgen gebreken nemen wij voor onze rekening.

Geen makelaarskosten

Geen courtagekosten bij de
verkoop van uw huis.

Met zekerheid uw huis verkopen in Hippolytushoef

Overweegt u uw huis te verkopen in Hippolytushoef of Den Oever, Wieringerwerf of Anna Paulowna, maar wilt u dit op een zowel snelle als flexibele manier realiseren? U kunt uw woning direct verkopen aan Sons Real Estate. We doen direct een bod en zorgen voor een vlot verkooptraject, zonder onzekerheden. Zo is ons bod zonder enig voorbehoud en zijn de verkoopvoorwaarden altijd in overleg. Op die manier bent u verzekerd van een zorgeloze verkoop.

Ongeacht de staat van uw woning direct een bod

Bij Sons Real Estate kunt u terecht voor een soepele verkoop van uw woning in Hippolytushoef. De staat van uw woning is minder van belang, aangezien wij eventuele verbouwingen of renovaties zelf kunnen uitvoeren, nadat de verkoop rond is. Zo kunt u uw verouderde rijtjeswoning aanbieden, maar ook als u een oude boerderij, gerenoveerd appartement of een ander soort woning in Hippolytushoef wilt verkopen, kunt u direct een bod krijgen. Het bod dat wij uitbrengen is te allen tijde zonder voorbehoud van financiering. U hoeft zich dan ook geen zorgen te maken omtrent de financiering van ons aanbod.

Flexibel verkooptraject

Aangezien wij uw woning direct voor eigen rekening opkopen, hanteren we zeer flexibele verkoopvoorwaarden. De verhuisdatum is altijd in overleg en wordt aangepast naar wanneer u uw nieuwe woning kunt betreden. Zo zijn we tevens flexibel in het laten staan van inboedel. Heeft u kasten, bedden of zwaar meubilair en wenst u dit niet mee te verhuizen naar uw nieuwe woning? Dan kunt u dit gerust laten staan. Moet u uw huis genoodzaakt verkopen in Hippolytushoef, maar wilt u er nog wel voor een geruime tijd blijven wonen? Nadat de verkoop rond is, kunt u de woning voor een lange periode huren. Heeft u al een nieuwe woning en wilt u graag direct een deel gebruiken van de verkoopsom van uw oude woning? Na het tekenen van de koopovereenkomst kunt u direct een aanbetaling ontvangen. Dat zijn de voordelen van een directe verkoop aan Sons Real Estate. Meer te weten komen? Neem contact op of laat uw gegevens achter, zodat we de betreffende woning kunnen bespreken.

Vrijblijvend bod ontvangen?

Alle soorten woningen

Bespaar duizenden euro's aan makelaarskosten
Altijd verzekerd van een passend bod op uw huis
Directe uitbetaling van een voorschot behoort tot de mogelijkheden
Achteraf verborgen gebreken nemen wij voor ons rekening​
U kunt in de woning blijven wonen tot u een nieuw huis heeft​
Direct een passend bod zonder financieringsvoorbehoud, dus geen onzekerheid​

Waarom kiezen voor Sons Real Estate

Hoe verloopt een aanvraag bij Sons Real Estate?

 • Woning aanmelden

  Dit is geheel vrijblijvend en kosteloos. U kunt ons formulier invullen en hierbij uw postcode en huisnummer aan ons doorgeven.

 • Binnen één werkdag ontvangt u van ons een reactie

  We bespreken dan uw wensen. Wij kunnen een bezichtiging inplannen om een nauwkeurig bod uit te brengen. Ook kunnen wij een bod op afstand uitbrengen, indien dit uw voorkeur geniet. Wij brengen dan een globaal bod uit en komen bij interesse vervolgens langs voor een definitief voorstel.

 • U ontvangt een definitief bod

  Nadat wij het huis hebben bezichtigd ontvangt u van ons een definitief bod. Ook dit is nog steeds geheel vrijblijvend. Wanneer u blij bent met het bod en akkoord wenst te gaan, dan spreken wij in overleg een opleverdatum af.

 • Officiële koopakte wordt opgesteld

  Aan de hand van de gemaakte afspraken wordt er een koopakte opgesteld. Na het door beide partijen tekenen van de koopakte heeft u uw woning officieel verkocht. Gefeliciteerd! De woning wordt vervolgens overgedragen bij de notaris op de afgesproken datum. Wij hebben voor de overdrachtsdatum de gelden gestort naar de notaris en de notaris stort het vervolgens direct naar u en de verkoop is afgerond. Gefeliciteerd met de verkoop van uw huis!

Liever direct contact?

Neem contact op met onze lokale vastgoedadviseur 
Nick van der Meer.

Meer over onze diensten

Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie

Heeft u vragen over onze werkwijze of wilt u meer informatie over een huis verkopen aan Sons Real Estate. Dan kunt u ons uiteraard bellen via 085-004 7350. Uiteraard kunt u ons contactformulier invullen of mailen via sales@sonsrealestate.nl.

Waardebepaling voor verhuurde huizen

Heeft u een verhuurd huis? Dan kunt u direct gratis een vrijblijvende waardebepaling aanvragen. Voor verhuurd vastgoed treden wij ook op als opkoper. Wij kopen alle soorten verhuurd vastgoed op. Dit geldt o.a. voor bedrijfspanden, studentenpanden, zorgvastgoed, horecapanden, gebouwen of kantorenpanden. Tot slot kunt u ook gewoon kavels of bouwgrond bij ons aanmelden. 

Lees meer in onze kennisbank of blog

Wilt u meer informatie over hoe u een woning kunt opknappen of hoe een verkoopproces via een makelaar eruit ziet? Lees dan onze blog berichten door. 

Wij kopen alle soorten huizen

Waarom kiezen voor Sons Real Estate

Voor alle soorten woningen
Discrete communicatie
Vast aanspreekpunt
Ook voor verouderde of klushuizen
Jarenlange ervaring en vastgoedkennis in huis

Wilt u uw huis verkopen?

Wilt u uw woning snel of direct verkopen? Via Sons Real Estate verkoopt u uw woning zonder voorbehoud van financiering. 

Ons bod verplicht u tot niets!

Voor alle soorten vastgoed

Voor woningen, bedrijfspanden tot verhuurd vastgoed

Geen verplichtingen

Het bod verplicht u tot niets. U heeft wel directe zekerheid!

Ook voor verhuurde woningen

Een bezichtiging is niet vereist voor een vrijblijvend bod

Woningen in alle staten

Risico's verborgen gebreken zijn voor ons rekening!