Huis verkopen Oosthuizen

Uw huis in Oosthuizen goed en snel verkopen? Vraag direct een vrijblijvend bod aan zonder financieringsvoorbehoud. Ons bod verplicht tot niets en u heeft toch directe zekerheid. Voor alle soorten koopwoningen, dus ook leegstaande, verouderde en zelfs verhuurde woningen.

Verkoop nu snel uw huis in Oosthuizen zonder torenhoge makelaarskosten en verkoopstress. U kunt uw woning direct verkopen aan Sons Real Estate vraag nu een bod aan via de site en uw woning is zo verkocht. U ontvangt van ons kosteloos een passend bod. Wij brengen altijd een bod uit zonder voorbehoud op financiering, hierdoor is het bod gegarandeerd en kan de verkoop direct ingang gezet worden. De verkoop kan al binnen één week officieel worden vastgelegd bij de notaris.

9.4

4.6/5

Beoordeling van onze klanten 

Geen hoge makelaarskosten en langdurig makelaarstraject

Verzekerd van het beste bod zonder voorbehoud van financiering

Geen onzekerheid en verkoop risico’s. Direct verkocht

Flexibele verkoop. U bepaalt de voorwaarden en overdrachtsdatum

Achteraf geen problemen. Verborgen gebreken nemen wij voor ons risico

Mogelijk voorschot

Direct een passend bod

Direct een passend bod op uw huis. Geen financieringsvoorbehoud.

Voor alle huizen

En verborgen gebreken nemen wij voor onze rekening.

Geen makelaarskosten

Geen courtagekosten bij de
verkoop van uw huis.

Huis verkopen in Oosthuizen

Wilt u zonder het gedoe van een dure en tijdrovende makelaar uw huis verkopen in Oosthuizen? Sons Real Estate staat voor u klaar. Als vastgoedonderneming kopen we uw huis, ongeacht de staat van onderhoud, locatie of type. Een vrijblijvend bod zonder enige voorwaarden is binnen handbereik, waardoor u verzekerd bent van een vlotte verkoop zonder onzekerheden. Of het nu gaat om het verkopen van uw woning in Volendam, Edam, Monnickendam, of andere nabijgelegen plaatsen, wij zijn uw betrouwbare partner.

Snelle en onbezorgde verkoop

Staat u voor de uitdaging om uw huis in Oosthuizen snel te verkopen? Sons Real Estate staat garant voor een probleemloze verkoop van uw woning. U kunt eenvoudig een aanvraag indienen voor een bod op uw huis. Onze taxateur komt graag bij u langs voor een kosteloze waardebepaling. Op basis van de verstrekte informatie en lokale marktkennis kunnen we u al een nauwkeurige schatting geven. Na de on-site taxatie ontvangt u een definitief bod zonder voorbehoud, of het nu gaat om financiering of bouwtechnisch onderzoek. Zodra u akkoord gaat, kopen we uw huis direct, zonder tussenpersonen.

Flexibel uw huis verkopen in Oosthuizen    

Omdat we als vastgoedonderneming uw huis volledig met eigen middelen aankopen, kunt u rekenen op gunstige verkoopvoorwaarden. U bepaalt de verhuisdatum en hebt diverse mogelijkheden. U kunt bijvoorbeeld uw huis verkopen in Oosthuizen en vervolgens bij ons huren. Hierdoor kunt u nog geruime tijd in uw woning blijven terwijl de verkoop is afgerond. Heeft u een aanbetaling nodig? In de meeste gevallen is dat mogelijk na ondertekening van de koopovereenkomst. Een ander voordeel is dat u geen kosten hoeft te maken voor een rechtstreekse verkoop aan ons. U kunt uw huis namelijk volledig kosteloos verkopen in Oosthuizen door te kiezen voor een directe verkoop. Neem contact met ons op en maak direct een afspraak met een van onze taxateurs.

Vrijblijvend bod ontvangen?

Alle soorten woningen

Bespaar duizenden euro's aan makelaarskosten
Altijd verzekerd van een passend bod op uw huis
Directe uitbetaling van een voorschot behoort tot de mogelijkheden
Achteraf verborgen gebreken nemen wij voor ons rekening​
U kunt in de woning blijven wonen tot u een nieuw huis heeft​
Direct een passend bod zonder financieringsvoorbehoud, dus geen onzekerheid​

Waarom kiezen voor Sons Real Estate

Hoe verloopt een aanvraag bij Sons Real Estate?

 • Woning aanmelden

  Dit is geheel vrijblijvend en kosteloos. U kunt ons formulier invullen en hierbij uw postcode en huisnummer aan ons doorgeven.

 • Binnen één werkdag ontvangt u van ons een reactie

  We bespreken dan uw wensen. Wij kunnen een bezichtiging inplannen om een nauwkeurig bod uit te brengen. Ook kunnen wij een bod op afstand uitbrengen, indien dit uw voorkeur geniet. Wij brengen dan een globaal bod uit en komen bij interesse vervolgens langs voor een definitief voorstel.

 • U ontvangt een definitief bod

  Nadat wij het huis hebben bezichtigd ontvangt u van ons een definitief bod. Ook dit is nog steeds geheel vrijblijvend. Wanneer u blij bent met het bod en akkoord wenst te gaan, dan spreken wij in overleg een opleverdatum af.

 • Officiële koopakte wordt opgesteld

  Aan de hand van de gemaakte afspraken wordt er een koopakte opgesteld. Na het door beide partijen tekenen van de koopakte heeft u uw woning officieel verkocht. Gefeliciteerd! De woning wordt vervolgens overgedragen bij de notaris op de afgesproken datum. Wij hebben voor de overdrachtsdatum de gelden gestort naar de notaris en de notaris stort het vervolgens direct naar u en de verkoop is afgerond. Gefeliciteerd met de verkoop van uw huis!

Liever direct contact?

Neem contact op met onze lokale vastgoedadviseur 
Nick van der Meer.

Meer over onze diensten

Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie

Heeft u vragen over onze werkwijze of wilt u meer informatie over een huis verkopen aan Sons Real Estate. Dan kunt u ons uiteraard bellen via 085-004 7350. Uiteraard kunt u ons contactformulier invullen of mailen via sales@sonsrealestate.nl.

Waardebepaling voor verhuurde huizen

Heeft u een verhuurd huis? Dan kunt u direct gratis een vrijblijvende waardebepaling aanvragen. Voor verhuurd vastgoed treden wij ook op als opkoper. Wij kopen alle soorten verhuurd vastgoed op. Dit geldt o.a. voor bedrijfspanden, studentenpanden, zorgvastgoed, horecapanden, gebouwen of kantorenpanden. Tot slot kunt u ook gewoon kavels of bouwgrond bij ons aanmelden. 

Lees meer in onze kennisbank of blog

Wilt u meer informatie over hoe u een woning kunt opknappen of hoe een verkoopproces via een makelaar eruit ziet? Lees dan onze blog berichten door. 

Wij kopen alle soorten huizen

Waarom kiezen voor Sons Real Estate

Voor alle soorten woningen
Discrete communicatie
Vast aanspreekpunt
Ook voor verouderde of klushuizen
Jarenlange ervaring en vastgoedkennis in huis

Wilt u uw huis verkopen?

Wilt u uw woning snel of direct verkopen? Via Sons Real Estate verkoopt u uw woning zonder voorbehoud van financiering. 

Ons bod verplicht u tot niets!

Voor alle soorten vastgoed

Voor woningen, bedrijfspanden tot verhuurd vastgoed

Geen verplichtingen

Het bod verplicht u tot niets. U heeft wel directe zekerheid!

Ook voor verhuurde woningen

Een bezichtiging is niet vereist voor een vrijblijvend bod

Woningen in alle staten

Risico's verborgen gebreken zijn voor ons rekening!