Huis verkopen Ouderkerk aan de Amstel

Uw huis in Ouderkerk aan de Amstel goed en snel verkopen? Vraag direct een vrijblijvend bod aan zonder financieringsvoorbehoud. Ons bod verplicht tot niets en u heeft toch directe zekerheid. Voor alle soorten koopwoningen, dus ook leegstaande, verouderde en zelfs verhuurde woningen.

Uw woning in Ouderkerk aan de Amstel snel verkopen tegen een marktconforme prijs vraag dan nu een bod aan bij Sons Real Estate. U kunt eenvoudig een bod aanvragen via de site en u ontvangt van ons kosteloos een vrijblijvend en marktconform bod. Wij financieren uit eigen middelen hierdoor is het bod dat wij uitbrengen niet afhankelijk van voorbehoud op financiering en kan de verkoop direct in gang gezet worden.

9.4

4.6/5

Beoordeling van onze klanten 

Geen hoge makelaarskosten en langdurig makelaarstraject

Verzekerd van het beste bod zonder voorbehoud van financiering

Geen onzekerheid en verkoop risico’s. Direct verkocht

Flexibele verkoop. U bepaalt de voorwaarden en overdrachtsdatum

Achteraf geen problemen. Verborgen gebreken nemen wij voor ons risico

Mogelijk voorschot

Direct een passend bod

Direct een passend bod op uw huis. Geen financieringsvoorbehoud.

Voor alle huizen

En verborgen gebreken nemen wij voor onze rekening.

Geen makelaarskosten

Geen courtagekosten bij de
verkoop van uw huis.

Huis verkopen in Ouderkerk aan de Amstel

Denkt u eraan om snel uw woning te verkopen in Ouderkerk aan de Amstel, Amstelveen, Duivendrecht, Abcoude of andere nabijgelegen plaatsen? Sons Real Estate staat klaar om u van dienst te zijn. Als een nationaal opererende vastgoedmakelaar kopen we elk soort woning voor eigen rekening. We verzekeren u van een soepel en flexibel verkoopproces. U kunt rekenen op een aantrekkelijk bod zonder enige voorwaarden betreffende financiering. Een aanvraag doen is volledig gratis en verplicht u tot niets. Als u benieuwd bent naar de mogelijkheden, aarzel dan niet om direct contact met ons op te nemen.

Gunstige verkoopvoorwaarden voor een zorgeloze verkoop

Zorgeloos uw huis verkopen in Ouderkerk aan de Amstel? Bij het indienen van een aanvraag stapt u in een flexibel verkooptraject met voordelige voorwaarden. U heeft de vrijheid om de overdrachtsdatum naar uw wens te plannen. Daarnaast bieden we u de optie om uw woning na de verkoop terug te huren, waardoor we streven naar een uiterst flexibele verkoopervaring. Een aanvraag indienen is kosteloos en geheel vrijblijvend. U ontvangt binnenkort een aantrekkelijk bod op uw woning. Wij doen een bod zonder enig financieringsvoorbehoud. Bovendien zijn er geen hoge makelaarskosten, courtage, vaste tarieven of notariskosten. Wanneer er eventuele reparaties nodig zijn, nemen wij de verantwoordelijkheid voor de renovatie.

Wij kopen elke type woning in Ouderkerk aan de Amstel

Bij ons kunt u een aanvraag indienen voor ieder type woning. Of het nu om villa’s, boerderijen, tussenwoningen of appartementen gaat, wij zijn geïnteresseerd. Omdat het om een directe verkoop gaat zonder tussenpersonen, duurt het verkooptraject meestal niet langer dan een week. Binnenkort gaan we aan de slag met de waardebepaling. Tijdens deze evaluatie wordt gekeken naar factoren zoals de onderhoudsstaat en de afwerking van uw woning. Ook nemen we de verkoopprijs van vergelijkbare woningen in de omgeving in overweging. Overweegt u uw huis te verkopen in Ouderkerk aan de Amstel? Profiteer van onze flexibele voorwaarden en neem direct contact met ons op.

Vrijblijvend bod ontvangen?

Alle soorten woningen

Bespaar duizenden euro's aan makelaarskosten
Altijd verzekerd van een eerlijke en marktconforme prijs​
Zeer groot netwerk aan zakelijke en particuliere beleggers en andere potentiële kopers​
Indien gewenst, binnen één week bij de notaris​
Achteraf verborgen gebreken nemen wij voor ons rekening​
U kunt in de woning blijven wonen tot u een nieuw huis heeft​
Direct een passend bod zonder financieringsvoorbehoud, dus geen onzekerheid​

Waarom kiezen voor Sons Real Estate

Hoe verloopt een aanvraag bij Sons Real Estate?

 • Woning aanmelden

  Dit is geheel vrijblijvend en kosteloos. U kunt ons formulier invullen en hierbij uw postcode en huisnummer aan ons doorgeven.

 • Binnen één werkdag ontvangt u van ons een reactie

  We bespreken dan uw wensen. Wij kunnen een bezichtiging inplannen om een nauwkeurig bod uit te brengen. Ook kunnen wij een bod op afstand uitbrengen, indien dit uw voorkeur geniet. Wij brengen dan een globaal bod uit en komen bij interesse vervolgens langs voor een definitief voorstel.

 • U ontvangt een definitief bod

  Nadat wij het huis hebben bezichtigd ontvangt u van ons een definitief bod. Ook dit is nog steeds geheel vrijblijvend. Wanneer u blij bent met het bod en akkoord wenst te gaan, dan spreken wij in overleg een opleverdatum af.

 • Officiële koopakte wordt opgesteld

  Aan de hand van de gemaakte afspraken wordt er een koopakte opgesteld. Na het door beide partijen tekenen van de koopakte heeft u uw woning officieel verkocht. Gefeliciteerd! De woning wordt vervolgens overgedragen bij de notaris op de afgesproken datum. Wij hebben voor de overdrachtsdatum de gelden gestort naar de notaris en de notaris stort het vervolgens direct naar u en de verkoop is afgerond. Gefeliciteerd met de verkoop van uw huis!

Liever direct contact?

Neem contact op met onze locale vastgoedadviseur 
Nick van der Meer.

Meer over onze diensten

Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie

Heeft u vragen over onze werkwijze of wilt u meer informatie over een huis verkopen aan Sons Real Estate. Dan kunt u ons uiteraard bellen via 085-004 7350. Uiteraard kunt u ons contactformulier invullen of mailen via info@sonsrealestate.nl.

Waardebepaling voor verhuurde huizen

Heeft u een verhuurd huis? Dan kunt u direct gratis een vrijblijvende waardebepaling aanvragen. Voor verhuurd vastgoed hanteren wij een andere werkwijze en treden wij uitsluitend als bemiddelaar op. Dit geldt ook voor bedrijfspanden, studentenpanden, zorgvastgoed, horecapanden, gebouwen of kantorenpanden. Tot slot kunt u ook gewoon kavels of bouwgrond bij ons aanmelden. Sons Real Estate bemiddeld met een eigen interne opkopers netwerk van ruim 10.000 beleggers, opkopers, makelaars, handelaars en andere soorten vastgoedbedrijven. Profiteer van onze snelle werkwijze hierin! Wij kunnen uw bedrijfspand binnen een uur met ruim 10.000 potentiële opkopers delen. En dit kost u niets, aangezien Sons Real Estate de kosten in dezer tijden niet aan de verkoper doorberekent, maar aan de kant van de koper.

Lees meer in onze kennisbank of blog

Wilt u meer informatie over hoe u een woning kunt opknappen of hoe een verkoopproces via een makelaar eruit ziet? Lees dan onze blog berichten door. 

Wij kopen alle soorten huizen

Waarom kiezen voor Sons Real Estate

Uitstekende begeleiding en advies
Enorm netwerk aan potentiële geïnteresseerde kopers
Van begin tot eind ontzorgd
Altijd het beste bod dankzij een groot investeerders netwerk
Jarenlange ervaring en vastgoedkennis in huis

Wilt u uw pand verkopen?

Wilt u uw woning snel of direct verkopen? Via Sons Real Estate verkoopt u uw woning zonder voorbehoud van financiering. 

Ons bod verplicht u tot niets!

Voor alle soorten vastgoed

Voor woningen, bedrijfspanden tot verhuurd vastgoed

Geen verplichtingen

Het bod verplicht u tot niets. U heeft wel directe zekerheid!

Ook voor verhuurde woningen

Een bezichtiging is niet vereist voor een vrijblijvend bod

Woningen in alle staten

Risico's verborgen gebreken zijn voor ons rekening!