Huis verkopen Oostzaan

Uw huis in Oostzaan goed en snel verkopen? Vraag direct een vrijblijvend bod aan zonder financieringsvoorbehoud. Ons bod verplicht tot niets en u heeft toch directe zekerheid. Voor alle soorten koopwoningen, dus ook leegstaande, verouderde en zelfs verhuurde woningen.

Wilt u snel uw huis in Oostzaan verkopen voor een marktconforme prijs, verkoop uw woning direct zonder tussenkomst van een makelaar aan Sons Real Estate. Door uw woning zelf te verkopen bespaart u duizenden euro’s aan makelaarskosten. U kunt eenvoudig een bod aanvragen via de site en wij gaan direct voor u aan de slag. We nemen contact met u op en bespreken uw wensen rond de verkoop u ontvangt van ons een gegarandeerd bod zonder voorbehoud op financiering.

9.4

4.6/5

Beoordeling van onze klanten 

Geen hoge makelaarskosten en langdurig makelaarstraject

Verzekerd van het beste bod zonder voorbehoud van financiering

Geen onzekerheid en verkoop risico’s. Direct verkocht

Flexibele verkoop. U bepaalt de voorwaarden en overdrachtsdatum

Achteraf geen problemen. Verborgen gebreken nemen wij voor ons risico

Mogelijk voorschot

Direct een passend bod

Direct een passend bod op uw huis. Geen financieringsvoorbehoud.

Voor alle huizen

En verborgen gebreken nemen wij voor onze rekening.

Geen makelaarskosten

Geen courtagekosten bij de
verkoop van uw huis.

Huis verkopen in Oostzaan

Heeft u plannen om uw huis te verkopen in Oostzaan, Landsmeer, Wormer, Wormerveer of elders in de regio? Sons Real Estate staat paraat voor een directe aankoop. Als landelijk opererende vastgoedmakelaar kunt u bij ons direct elk type woning verkopen. Wij kopen woningen voor eigen rekening, zonder enige tussenkomst van derden. Binnen korte tijd brengen wij een marktconform bod uit op uw woning, zonder enige voorwaarden. Wij garanderen u een flexibel traject zonder enige zorgen. Neem direct contact met ons op.

Vlot verkooptraject voor elk type huis in Oostzaan

Een van onze voordelen is de snelheid waarmee het verkooptraject verloopt. Dit kan in veel gevallen een enorm voordeel zijn. Doordat wij woningen kopen voor eigen rekening en geen derde partijen betrekken, kan het proces snel worden afgerond. In de meeste gevallen kan uw huis binnen één week al verkocht zijn. Binnen korte termijn gaat een van onze taxateurs aan de slag om uw woning te taxeren. Wij bepalen de waarde op basis van factoren zoals de onderhoudsstaat en het afwerkingsniveau. Het maakt niet uit welk type woning u heeft, of het nu een tussenwoning, villa, boerderij, tiny house of appartement is, u kunt een aanvraag indienen.

Uitstekende voorwaarden

Wij streven naar maximale flexibiliteit. Daarom kunt u bij ons zelf de verkoopvoorwaarden bepalen. U heeft bijvoorbeeld de mogelijkheid om de overdrachtsdatum zelf te kiezen en u kunt uw huis na de verkoop eventueel terug huren. Bovendien is het in de meeste gevallen bespreekbaar om een voorschot te ontvangen, bijvoorbeeld voor de aanschaf van nieuwe inboedel. Wij zorgen ervoor dat u achteraf niet voor verrassingen komt te staan. Eventuele gebreken nemen wij voor onze rekening, dus een bouwkundige keuring is niet nodig. Bovendien kunt u aanzienlijk besparen op makelaarskosten, want bij ons zijn er geen courtagekosten. Bent u van plan om uw huis te verkopen in Oostzaan of in de buurt? Neem contact met ons op via het contactformulier of bel ons direct voor een afspraak.

Vrijblijvend bod ontvangen?

Alle soorten woningen

Bespaar duizenden euro's aan makelaarskosten
Altijd verzekerd van een eerlijke en marktconforme prijs​
Directe uitbetaling van een voorschot behoort tot de mogelijkheden
Indien gewenst, binnen één week bij de notaris​
Achteraf verborgen gebreken nemen wij voor ons rekening​
U kunt in de woning blijven wonen tot u een nieuw huis heeft​
Direct een passend bod zonder financieringsvoorbehoud, dus geen onzekerheid​

Waarom kiezen voor Sons Real Estate

Hoe verloopt een aanvraag bij Sons Real Estate?

 • Woning aanmelden

  Dit is geheel vrijblijvend en kosteloos. U kunt ons formulier invullen en hierbij uw postcode en huisnummer aan ons doorgeven.

 • Binnen één werkdag ontvangt u van ons een reactie

  We bespreken dan uw wensen. Wij kunnen een bezichtiging inplannen om een nauwkeurig bod uit te brengen. Ook kunnen wij een bod op afstand uitbrengen, indien dit uw voorkeur geniet. Wij brengen dan een globaal bod uit en komen bij interesse vervolgens langs voor een definitief voorstel.

 • U ontvangt een definitief bod

  Nadat wij het huis hebben bezichtigd ontvangt u van ons een definitief bod. Ook dit is nog steeds geheel vrijblijvend. Wanneer u blij bent met het bod en akkoord wenst te gaan, dan spreken wij in overleg een opleverdatum af.

 • Officiële koopakte wordt opgesteld

  Aan de hand van de gemaakte afspraken wordt er een koopakte opgesteld. Na het door beide partijen tekenen van de koopakte heeft u uw woning officieel verkocht. Gefeliciteerd! De woning wordt vervolgens overgedragen bij de notaris op de afgesproken datum. Wij hebben voor de overdrachtsdatum de gelden gestort naar de notaris en de notaris stort het vervolgens direct naar u en de verkoop is afgerond. Gefeliciteerd met de verkoop van uw huis!

Liever direct contact?

Neem contact op met onze lokale vastgoedadviseur 
Nick van der Meer.

Meer over onze diensten

Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie

Heeft u vragen over onze werkwijze of wilt u meer informatie over een huis verkopen aan Sons Real Estate. Dan kunt u ons uiteraard bellen via 085-004 7350. Uiteraard kunt u ons contactformulier invullen of mailen via sales@sonsrealestate.nl.

Waardebepaling voor verhuurde huizen

Heeft u een verhuurd huis? Dan kunt u direct gratis een vrijblijvende waardebepaling aanvragen. Voor verhuurd vastgoed treden wij ook op als opkoper. Wij kopen alle soorten verhuurd vastgoed op. Dit geldt o.a. voor bedrijfspanden, studentenpanden, zorgvastgoed, horecapanden, gebouwen of kantorenpanden. Tot slot kunt u ook gewoon kavels of bouwgrond bij ons aanmelden. 

Lees meer in onze kennisbank of blog

Wilt u meer informatie over hoe u een woning kunt opknappen of hoe een verkoopproces via een makelaar eruit ziet? Lees dan onze blog berichten door. 

Wij kopen alle soorten huizen

Waarom kiezen voor Sons Real Estate

Voor alle soorten woningen
Discrete communicatie
Vast aanspreekpunt
Ook voor verouderde of klushuizen
Jarenlange ervaring en vastgoedkennis in huis

Wilt u uw huis verkopen?

Wilt u uw woning snel of direct verkopen? Via Sons Real Estate verkoopt u uw woning zonder voorbehoud van financiering. 

Ons bod verplicht u tot niets!

Voor alle soorten vastgoed

Voor woningen, bedrijfspanden tot verhuurd vastgoed

Geen verplichtingen

Het bod verplicht u tot niets. U heeft wel directe zekerheid!

Ook voor verhuurde woningen

Een bezichtiging is niet vereist voor een vrijblijvend bod

Woningen in alle staten

Risico's verborgen gebreken zijn voor ons rekening!