Huis verkopen Oostzaan

Uw huis in Oostzaan goed en snel verkopen? Vraag direct een vrijblijvend bod aan zonder financieringsvoorbehoud. Ons bod verplicht tot niets en u heeft toch directe zekerheid. Voor alle soorten koopwoningen, dus ook leegstaande, verouderde en zelfs verhuurde woningen.

Wilt u snel uw huis in Oostzaan verkopen voor een marktconforme prijs, verkoop uw woning direct zonder tussenkomst van een makelaar aan Sons Real Estate. Door uw woning zelf te verkopen bespaart u duizenden euro’s aan makelaarskosten. U kunt eenvoudig een bod aanvragen via de site en wij gaan direct voor u aan de slag. We nemen contact met u op en bespreken uw wensen rond de verkoop u ontvangt van ons een gegarandeerd bod zonder voorbehoud op financiering.

9.4

4.6/5

Beoordeling van onze klanten 

Geen hoge makelaarskosten en langdurig makelaarstraject

Verzekerd van het beste bod zonder voorbehoud van financiering

Geen onzekerheid en verkoop risico’s. Direct verkocht

Flexibele verkoop. U bepaalt de voorwaarden en overdrachtsdatum

Achteraf geen problemen. Verborgen gebreken nemen wij voor ons risico

Mogelijk voorschot

Marktconform bod

Direct een goed bod op uw huis. Geen financieringsvoorbehoud.

Voor alle huizen

En verborgen gebreken nemen wij voor onze rekening.

Geen makelaarskosten

Geen courtagekosten bij de
verkoop van uw huis.

Snel uw huis verkopen in Oostzaan?

Wilt u snel uw huis in Oostzaan verkopen voor een marktconforme prijs, verkoop uw woning direct zonder tussenkomst van een makelaar aan Sons Real Estate. Door uw woning zelf te verkopen bespaart u duizenden euro’s aan makelaarskosten. U kunt eenvoudig een bod aanvragen via de site en wij gaan direct voor u aan de slag. We nemen contact met u op en bespreken uw wensen rond de verkoop u ontvangt van ons een gegarandeerd bod zonder voorbehoud op financiering. De verkoop kan direct in gang gezet worden, indien gewenst is de officiële overdracht al binnen één week mogelijk.

Wij werken klantgericht en zijn zeer flexibel rond de verkoop van uw woning. Als u bijvoorbeeld na de verkoop nog niet direct een nieuwe woning op het oog heeft kunt u tot die tijd gewoon in uw eigen huis blijven wonen. U hoeft dus niet opzoek naar tijdelijke woonruimte en loopt niet het risico op dubbele hypotheeklasten. Als u eenmaal gaat verhuizen kunt u de spullen die u niet meer nodig heeft in de oude woning achterlaten, hier heeft u geen omkijken meer naar. Gaat u de complete inboedel vernieuwen en wilt u alle spullen in de woning achterlaten dan is dit ook mogelijk.

De afgelopen jaren hebben wij ons gespecialiseerd in de aankoop van alle soorten vastgoed, u kunt ook voor de verkoop van woningen in slechte staat bij ons terecht. Wij beoordelen de woning op de huidige staat van onderhoud en brengen op basis hiervan een bod uit.

Ontvang vandaag nog de waarde die wij gegarandeerd kunnen opbrengen om u te helpen:

Sons Real Estate is landelijk actief op de woningmarkt wij zijn voortdurend opzoek naar alle soorten woningen om aan ons aanbod toe te voegen. Of het nu een rijstjeshuis, vrijstaande woning of appartement betreft u kunt voor de verkoop van iedere woning bij ons terecht. Wij zijn ook opzoek naar woningen in de Zaanstreek waaronder in; Purmerend, Krommenie, Wormer, Zaandijk en Oostzaan. Wilt u uw woning in Oostzaan aan de Klaverweide, Kerkstraat, Maalstroom of elders in of om Oostzaan verkopen vraag dan nu een bod bij ons aan.

Uw verhuurde woning inclusief de zittende huurders verkopen behoort ook tot onze mogelijkheden. Huurders kunnen de verkoop van een verhuurde woning in de weg staan. Je kunt natuurlijk niet zomaar de huurders uitzetten om de woning te kunnen verkopen. Indien huurders niet vrijwillig willen vertrekken volgt er vaak een zeer kostbaar en lang gerechtelijk proces. Bij Sons Real Estate kunt u uw verhuurde woning inclusief de lopende huurcontracten direct verkopen. We brengen een bod uit op de woning in verhuurde staat op basis van de maandelijkse huurstromen, de vaste lasten en de staat van de woning.

Vrijblijvend bod ontvangen?

Alle soorten woningen

Bespaar duizenden euro's aan makelaarskosten
Altijd verzekerd van een eerlijke en marktconforme prijs​
Zeer groot netwerk aan zakelijke en particuliere beleggers en andere potentiële kopers​
Indien gewenst, binnen één week bij de notaris​
Achteraf verborgen gebreken nemen wij voor ons rekening​
U kunt in de woning blijven wonen tot u een nieuw huis heeft​
Bod zonder financieringsvoorbehoud, dus geen onzekerheid​

Waarom kiezen voor Sons Real Estate

Hoe verloopt een aanvraag bij Sons Real Estate?

 • Woning aanmelden

  Dit is geheel vrijblijvend en kosteloos. U kunt ons formulier invullen en hierbij uw postcode en huisnummer aan ons doorgeven.

 • Binnen één werkdag ontvangt u van ons een reactie

  We bespreken dan uw wensen. Wij kunnen een bezichtiging inplannen om een nauwkeurig bod uit te brengen. Ook kunnen wij een bod op afstand uitbrengen, indien dit uw voorkeur geniet. Wij brengen dan een globaal bod uit en komen bij interesse vervolgens langs voor een definitief voorstel.

 • U ontvangt een definitief bod

  Nadat wij het huis hebben bezichtigd ontvangt u van ons een definitief bod. Ook dit is nog steeds geheel vrijblijvend. Wanneer u blij bent met het bod en akkoord wenst te gaan, dan spreken wij in overleg een opleverdatum af.

 • Officiële koopakte wordt opgesteld

  Aan de hand van de gemaakte afspraken wordt er een koopakte opgesteld. Na het door beide partijen tekenen van de koopakte heeft u uw woning officieel verkocht. Gefeliciteerd! De woning wordt vervolgens overgedragen bij de notaris op de afgesproken datum. Wij hebben voor de overdrachtsdatum de gelden gestort naar de notaris en de notaris stort het vervolgens direct naar u en de verkoop is afgerond. Gefeliciteerd met de verkoop van uw huis!

Liever direct contact?

Neem contact op met onze locale vastgoedadviseur 
Nick van der Meer.

Meer over onze diensten

Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie

Heeft u vragen over onze werkwijze of wilt u meer informatie over de verkoop van woningen. Dan kunt u ons uiteraard bellen via 085-004 7350. Uiteraard kunt u ons contactformulier invullen of mailen via info@sonsrealestate.nl.

Waardebepaling voor verhuurde huizen

Heeft u een verhuurd huis? Dan kunt u direct gratis een vrijblijvende waardebepaling aanvragen. Voor verhuurd vastgoed hanteren wij een andere werkwijze en treden wij uitsluitend als bemiddelaar op. Dit geldt ook voor bedrijfspanden, studentenpanden, zorgvastgoed, horecapanden, gebouwen of kantorenpanden. Tot slot kunt u ook gewoon kavels of bouwgrond bij ons aanmelden. Sons Real Estate bemiddeld met een eigen interne opkopers netwerk van ruim 10.000 beleggers, opkopers, makelaars, handelaars en andere soorten vastgoedbedrijven. Profiteer van onze snelle werkwijze hierin! Wij kunnen uw bedrijfspand binnen een uur met ruim 10.000 potentiële opkopers delen. En dit kost u niets, aangezien Sons Real Estate de kosten in dezer tijden niet aan de verkoper doorberekent, maar aan de kant van de koper.

Lees meer in onze kennisbank of blog

Wilt u meer informatie over hoe u een woning kunt opknappen of hoe een verkoopproces via een makelaar eruit ziet? Lees dan onze blog berichten door. 

Wij kopen alle soorten huizen

Waarom kiezen voor Sons Real Estate

Uitsekende begleiding en advies
Enorm netwerk aan potentiële geïnteresseerde kopers
Van begin tot eind ontzorgd
Altijd het beste bod dankzij een groot investeerders netwerk
Jarenlange ervaring en vastgoedkennis in huis

Wilt u uw pand verkopen?

Wilt u uw woning snel of direct verkopen? Via Sons Real Estate verkoopt u uw woning zonder voorbehoud van financiering. 

Ons bod verplicht u tot niets!

Voor alle soorten vastgoed

Voor woningen, bedrijfspanden tot verhuurd vastgoed

Geen verplichtingen

Het bod verplicht u tot niets. U heeft wel directe zekerheid!

Ook voor verhuurde woningen

Een bezichtiging is niet vereist voor een vrijblijvend bod

Woningen in alle staten

Risico's verborgen gebreken zijn voor ons rekening!