Huis verkopen Bloemendaal

Uw huis in Bloemendaal goed en snel verkopen? Vraag direct een vrijblijvend bod aan zonder financieringsvoorbehoud. Ons bod verplicht tot niets en u heeft toch directe zekerheid. Voor alle soorten koopwoningen, dus ook leegstaande, verouderde en zelfs verhuurde woningen.

Uw huis verkopen in Bloemendaal of omgeving? Vastgoedmakelaar Sons Real Estate doet graag een bod op uw woning. Een aanvraag is eenvoudig, geheel kosteloos en verplicht u tot niets.

9.4

4.6/5

Beoordeling van onze klanten 

Geen hoge makelaarskosten en langdurig makelaarstraject

Verzekerd van het beste bod zonder voorbehoud van financiering

Geen onzekerheid en verkoop risico’s. Direct verkocht

Flexibele verkoop. U bepaalt de voorwaarden en overdrachtsdatum

Achteraf geen problemen. Verborgen gebreken nemen wij voor ons risico

Mogelijk voorschot

Direct een passend bod

Direct een passend bod op uw huis. Geen financieringsvoorbehoud.

Voor alle huizen

En verborgen gebreken nemen wij voor onze rekening.

Geen makelaarskosten

Geen courtagekosten bij de
verkoop van uw huis.

Huis verkopen in Bloemendaal?

Snel uw huis verkopen in of rondom Bloemendaal? Sons Real Estate doet direct een marktconform bod en garandeert een zowel snelle als flexibele verkoop. Als opkoper doen we een bod op elk type woning, ongeacht de staat van onderhoud. Een aanvraag is geheel kosteloos en is eenvoudig via de website of telefonisch mogelijk. Bij akkoord schakelen we snel en is de verkoop van uw woning in de meeste gevallen al binnen één week gerealiseerd. Ook als u in Haarlem, Zandvoort of IJmuiden een huis wilt verkopen, kunt u vrijblijvend een bod ontvangen van Sons Real Estate.

Wij doen ongeacht de staat een bod op elke soort woning

Of u nu een woning heeft staan in Bloemendaal of in de omgeving, u kunt uw woning direct verkopen aan Sons Real Estate. Daarbij is de staat van uw woning minder van belang. Zo doen we een bod op woningen zoals appartementen, rijtjeswoningen en hoekhuizen met achterstallig onderhoud, maar ook op woningen in nieuwbouwstaat doen we een bod. De waarde van uw woning in of rondom Bloemendaal is snel te bepalen. Zo bekijken we altijd de onderhoudsstaat en het afwerkingsniveau van uw woning, maar ook verbouwingen en het verschillen tussen vraag- en verkoopprijs van reeds vergelijkbare verkochte woningen wordt meegenomen in de berekening.

Snel verkooptraject met veel opties verkoper

Na de waardebepaling en een fysieke opname ontvangt u zonder enig financieringsvoorbehoud een bod op uw woning. Zo heeft u direct zekerheid en hoeft u geen langdurig verkooptraject in te gaan met meerdere kopers en bezichtigingen. In vele gevallen kan de verkoop van uw woning al binnen één week rond zijn. Daarnaast heeft u als verkoper veel opties. Zo is de verhuisdatum naar wens in te vullen, maar ook inboedel kunt u laten staan en na het opstellen van de koopovereenkomst, kunt u een voorschot ontvangen voor een aanbetaling. Kortom, we komen u op veel vlakken tegemoet, zodat u verzekerd bent van een zorgeloze verkoop. Uw huis in of rondom Bloemendaal snel verkopen? Neem telefonisch contact op of vul het online formulier in op de website.

Vrijblijvend bod ontvangen?

Alle soorten woningen

Bespaar duizenden euro's aan makelaarskosten
Altijd verzekerd van een eerlijke en marktconforme prijs​
Directe uitbetaling van een voorschot behoort tot de mogelijkheden
Indien gewenst, binnen één week bij de notaris​
Achteraf verborgen gebreken nemen wij voor ons rekening​
U kunt in de woning blijven wonen tot u een nieuw huis heeft​
Direct een passend bod zonder financieringsvoorbehoud, dus geen onzekerheid​

Waarom kiezen voor Sons Real Estate

Hoe verloopt een aanvraag bij Sons Real Estate?

 • Woning aanmelden

  Dit is geheel vrijblijvend en kosteloos. U kunt ons formulier invullen en hierbij uw postcode en huisnummer aan ons doorgeven.

 • Binnen één werkdag ontvangt u van ons een reactie

  We bespreken dan uw wensen. Wij kunnen een bezichtiging inplannen om een nauwkeurig bod uit te brengen. Ook kunnen wij een bod op afstand uitbrengen, indien dit uw voorkeur geniet. Wij brengen dan een globaal bod uit en komen bij interesse vervolgens langs voor een definitief voorstel.

 • U ontvangt een definitief bod

  Nadat wij het huis hebben bezichtigd ontvangt u van ons een definitief bod. Ook dit is nog steeds geheel vrijblijvend. Wanneer u blij bent met het bod en akkoord wenst te gaan, dan spreken wij in overleg een opleverdatum af.

 • Officiële koopakte wordt opgesteld

  Aan de hand van de gemaakte afspraken wordt er een koopakte opgesteld. Na het door beide partijen tekenen van de koopakte heeft u uw woning officieel verkocht. Gefeliciteerd! De woning wordt vervolgens overgedragen bij de notaris op de afgesproken datum. Wij hebben voor de overdrachtsdatum de gelden gestort naar de notaris en de notaris stort het vervolgens direct naar u en de verkoop is afgerond. Gefeliciteerd met de verkoop van uw huis!

Liever direct contact?

Neem contact op met onze lokale vastgoedadviseur 
Nick van der Meer.

Meer over onze diensten

Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie

Heeft u vragen over onze werkwijze of wilt u meer informatie over een huis verkopen aan Sons Real Estate. Dan kunt u ons uiteraard bellen via 085-004 7350. Uiteraard kunt u ons contactformulier invullen of mailen via sales@sonsrealestate.nl.

Waardebepaling voor verhuurde huizen

Heeft u een verhuurd huis? Dan kunt u direct gratis een vrijblijvende waardebepaling aanvragen. Voor verhuurd vastgoed treden wij ook op als opkoper. Wij kopen alle soorten verhuurd vastgoed op. Dit geldt o.a. voor bedrijfspanden, studentenpanden, zorgvastgoed, horecapanden, gebouwen of kantorenpanden. Tot slot kunt u ook gewoon kavels of bouwgrond bij ons aanmelden. 

Lees meer in onze kennisbank of blog

Wilt u meer informatie over hoe u een woning kunt opknappen of hoe een verkoopproces via een makelaar eruit ziet? Lees dan onze blog berichten door. 

Wij kopen alle soorten huizen

Waarom kiezen voor Sons Real Estate

Voor alle soorten woningen
Discrete communicatie
Vast aanspreekpunt
Ook voor verouderde of klushuizen
Jarenlange ervaring en vastgoedkennis in huis

Wilt u uw huis verkopen?

Wilt u uw woning snel of direct verkopen? Via Sons Real Estate verkoopt u uw woning zonder voorbehoud van financiering. 

Ons bod verplicht u tot niets!

Voor alle soorten vastgoed

Voor woningen, bedrijfspanden tot verhuurd vastgoed

Geen verplichtingen

Het bod verplicht u tot niets. U heeft wel directe zekerheid!

Ook voor verhuurde woningen

Een bezichtiging is niet vereist voor een vrijblijvend bod

Woningen in alle staten

Risico's verborgen gebreken zijn voor ons rekening!