Huis verkopen Anna Paulowna

Uw huis in Anna Paulowna goed en snel verkopen? Vraag direct een vrijblijvend bod aan zonder financieringsvoorbehoud. Ons bod verplicht tot niets en u heeft toch directe zekerheid. Voor alle soorten koopwoningen, dus ook leegstaande, verouderde en zelfs verhuurde woningen.

Uw woning in Anna Paulowna snel of direct verkopen? Dat kan via Sons Real Estate. Vrijblijvend bod zonder voorbehoud van financiering.

9.4

4.6/5

Beoordeling van onze klanten 

Geen hoge makelaarskosten en langdurig makelaarstraject

Verzekerd van het beste bod zonder voorbehoud van financiering

Geen onzekerheid en verkoop risico’s. Direct verkocht

Flexibele verkoop. U bepaalt de voorwaarden en overdrachtsdatum

Achteraf geen problemen. Verborgen gebreken nemen wij voor ons risico

Mogelijk voorschot

Marktconform bod

Direct een goed bod op uw huis. Geen financieringsvoorbehoud.

Voor alle huizen

En verborgen gebreken nemen wij voor onze rekening.

Geen makelaarskosten

Geen courtagekosten bij de
verkoop van uw huis.

Snel uw huis verkopen in Anna Paulowna?

Dat kan via Sons Real Estate!

Verkoop nu gemakkelijk en snel uw huis in Anna Paulowna tegen een marktconform bod direct aan Sons Real Estate. Wij zijn het vastgoedbedrijf dat woning koopt door heel Nederland. De afgelopen jaren hebben wij hard gewerkt om een klantgerichte en efficiënte werkwijze te ontwikkelen voor de aankoop van woningen. U kunt bij ons eenvoudig een bod aanvragen op uw woning. Wij nemen uw aanvraag in behandeling en brengen snel gratis een marktconform en vrijblijvend bod uit op uw woning. Wij financieren uit eigen middelen en zijn niet afhankelijk van voorbehoud op financiering het bod dat wij uitbrengen is gegarandeerd en de verkoop kan al binnen een week plaatsvinden.

Wij doen er alles aan om de verkoop van uw woning prettig en soepel te laten verlopen. Wij zijn zeer flexibel bij de overdracht van de woning. Als u nog geen nieuwe woning heeft kunnen vinden of de woning is nog niet bewoonbaar dan kunt u tot die tijd gewoon in uw eigen huis blijven wonen. U loopt niet het risico op dubbele lasten en hoeft niet opzoek naar tijdelijke woonruimte. Als u gaat verhuizen en er veel overbodige spullen in uw woning staan bieden wij u de mogelijkheid om deze gewoon in uw huis achter te laten. Wij zorgen voor de afvoer van uw oude spullen en u kunt zich gericht bezig houden met uw nieuwe woning.

Ontvang vandaag nog de waarde die wij gegarandeerd kunnen opbrengen om u te helpen:

Voordelen van de verkoop van uw huis aan Sons Real Estate

Sons Real Estate is landelijk actief waaronder in de provincie Noord-Holland voor onze klanten zijn wij voortdurend opzoek naar alle woning type in iedere staat van onderhoud. U kunt ook voor de verkoop van woningen in slechte staat bij ons terecht. Wij kopen onder ander huizen in; Julianadorp, Oudesluis, Wieringerwaard en Anna Paulowna. Woont u in Kleine Sluis, Spoorbuurt het centrum of elders in of rond Anna Paulowna en wilt u uw huis verkopen vraag dan nu een bod bij ons aan.

U kunt uw verhuurde woning verkopen aan Sons Real Estate. De verkoop van een woning die is verhuurd is vaak erg lastig. Als de huurder niet vrijwillig willen vertrekken volgt er vaak een kostbaar en langslepend proces om de huurovereenkomst te kunnen ontbinden. U kunt uw woning in verhuurde staat met de zittende huurders erin direct aan ons verkopen. De lopende huurcontracten nemen wij hierbij van u over. Voor de verkoop van uw verhuurde woning berekenen we de woningwaarde aan de hand van de vaste lasten, de maandelijkse huurstromen en de huidige staat van de woning. Op basis hiervan brengen wij een bod uit op uw verhuurde woning.

Vrijblijvend bod ontvangen?

Alle soorten woningen

Bespaar duizenden euro's aan makelaarskosten
Altijd verzekerd van een eerlijke en marktconforme prijs​
Zeer groot netwerk aan zakelijke en particuliere beleggers en andere potentiële kopers​
Indien gewenst, binnen één week bij de notaris​
Achteraf verborgen gebreken nemen wij voor ons rekening​
U kunt in de woning blijven wonen tot u een nieuw huis heeft​
Bod zonder financieringsvoorbehoud, dus geen onzekerheid​

Waarom kiezen voor Sons Real Estate

Hoe verloopt een aanvraag bij Sons Real Estate?

 • Woning aanmelden

  Dit is geheel vrijblijvend en kosteloos. U kunt ons formulier invullen en hierbij uw postcode en huisnummer aan ons doorgeven.

 • Binnen één werkdag ontvangt u van ons een reactie

  We bespreken dan uw wensen. Wij kunnen een bezichtiging inplannen om een nauwkeurig bod uit te brengen. Ook kunnen wij een bod op afstand uitbrengen, indien dit uw voorkeur geniet. Wij brengen dan een globaal bod uit en komen bij interesse vervolgens langs voor een definitief voorstel.

 • U ontvangt een definitief bod

  Nadat wij het huis hebben bezichtigd ontvangt u van ons een definitief bod. Ook dit is nog steeds geheel vrijblijvend. Wanneer u blij bent met het bod en akkoord wenst te gaan, dan spreken wij in overleg een opleverdatum af.

 • Officiële koopakte wordt opgesteld

  Aan de hand van de gemaakte afspraken wordt er een koopakte opgesteld. Na het door beide partijen tekenen van de koopakte heeft u uw woning officieel verkocht. Gefeliciteerd! De woning wordt vervolgens overgedragen bij de notaris op de afgesproken datum. Wij hebben voor de overdrachtsdatum de gelden gestort naar de notaris en de notaris stort het vervolgens direct naar u en de verkoop is afgerond. Gefeliciteerd met de verkoop van uw huis!

Liever direct contact?

Neem contact op met onze locale vastgoedadviseur 
Nick van der Meer.

Meer over onze diensten

Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie

Heeft u vragen over onze werkwijze of wilt u meer informatie over de verkoop van woningen. Dan kunt u ons uiteraard bellen via 085-004 7350. Uiteraard kunt u ons contactformulier invullen of mailen via info@sonsrealestate.nl.

Waardebepaling voor verhuurde huizen

Heeft u een verhuurd huis? Dan kunt u direct gratis een vrijblijvende waardebepaling aanvragen. Voor verhuurd vastgoed hanteren wij een andere werkwijze en treden wij uitsluitend als bemiddelaar op. Dit geldt ook voor bedrijfspanden, studentenpanden, zorgvastgoed, horecapanden, gebouwen of kantorenpanden. Tot slot kunt u ook gewoon kavels of bouwgrond bij ons aanmelden. Sons Real Estate bemiddeld met een eigen interne opkopers netwerk van ruim 10.000 beleggers, opkopers, makelaars, handelaars en andere soorten vastgoedbedrijven. Profiteer van onze snelle werkwijze hierin! Wij kunnen uw bedrijfspand binnen een uur met ruim 10.000 potentiële opkopers delen. En dit kost u niets, aangezien Sons Real Estate de kosten in dezer tijden niet aan de verkoper doorberekent, maar aan de kant van de koper.

Lees meer in onze kennisbank of blog

Wilt u meer informatie over hoe u een woning kunt opknappen of hoe een verkoopproces via een makelaar eruit ziet? Lees dan onze blog berichten door. 

Wij kopen alle soorten huizen

Waarom kiezen voor Sons Real Estate

Uitstekende begleiding en advies
Enorm netwerk aan potentiële geïnteresseerde kopers
Van begin tot eind ontzorgd
Altijd het beste bod dankzij een groot investeerders netwerk
Jarenlange ervaring en vastgoedkennis in huis

Wilt u uw pand verkopen?

Wilt u uw woning snel of direct verkopen? Via Sons Real Estate verkoopt u uw woning zonder voorbehoud van financiering. 

Ons bod verplicht u tot niets!

Voor alle soorten vastgoed

Voor woningen, bedrijfspanden tot verhuurd vastgoed

Geen verplichtingen

Het bod verplicht u tot niets. U heeft wel directe zekerheid!

Ook voor verhuurde woningen

Een bezichtiging is niet vereist voor een vrijblijvend bod

Woningen in alle staten

Risico's verborgen gebreken zijn voor ons rekening!