Huis verkopen Overveen

Uw huis in Overveen goed en snel verkopen? Vraag direct een vrijblijvend bod aan zonder financieringsvoorbehoud. Ons bod verplicht tot niets en u heeft toch directe zekerheid. Voor alle soorten koopwoningen, dus ook leegstaande, verouderde en zelfs verhuurde woningen.

Voor een snelle en zorgeloze verkoop van uw huis in Overveen bent u bij Sons Real Estate aan het goede adres. U kunt bij ons eenvoudig een bod op uw woning aanvragen via de site, we nemen contact met u op en bespreken uw wensen voor de verkoop. Vervolgens brengen we snel een vrijblijvend en marktconform bod uit op uw woning. Bij de verkoop van uw woning aan Sons Real Estate nemen wij alle administratieve handelingen en verkoopkosten voor onze rekening.

9.4

4.6/5

Beoordeling van onze klanten 

Geen hoge makelaarskosten en langdurig makelaarstraject

Verzekerd van het beste bod zonder voorbehoud van financiering

Geen onzekerheid en verkoop risico’s. Direct verkocht

Flexibele verkoop. U bepaalt de voorwaarden en overdrachtsdatum

Achteraf geen problemen. Verborgen gebreken nemen wij voor ons risico

Mogelijk voorschot

Direct een passend bod

Direct een passend bod op uw huis. Geen financieringsvoorbehoud.

Voor alle huizen

En verborgen gebreken nemen wij voor onze rekening.

Geen makelaarskosten

Geen courtagekosten bij de
verkoop van uw huis.

Huis verkopen in Overveen?

Bent u van plan uw huis te verkopen in Overveen? Sons Real Estate staat klaar om direct een bod op uw huis uit te brengen, zonder enige bouwinspectie of financieringsclausules. Bovendien bespreken we graag de verkoopvoorwaarden, zodat u in alle rust uw huis kunt verkopen in Overveen of nabijgelegen plaatsen zoals Bloemendaal, Aerdenhout, Zandvoort of elders. Laat uw gegevens achter en ontvang binnen één werkdag een vrijblijvend aanbod.

Snel uw huis verkopen in Overveen?

Heeft u haast bij het verkopen van uw huis in Overveen? Dat is geen probleem met een directe verkoop aan Sons Real Estate. Als een landelijk opererende vastgoedkoper kunnen we op zeer korte termijn uw huis van u overnemen. We zijn flexibel en sturen onmiddellijk een taxateur naar uw locatie voor een vrijblijvende waardering. De staat van onderhoud en afwerking van uw woning zijn hierbij de belangrijkste aandachtspunten. Zelfs als uw huis in een verouderde staat verkeert, kunt u bij ons terecht voor een snelle verkoop. We doen een passend bod, waarbij eventuele renovaties of verbeteringen worden meegewogen in de waardering. In de meeste gevallen kan de verkoop van uw huis al binnen een week worden afgerond.

Geen bijkomende kostenposten

Een extra voordeel van een directe verkoop aan Sons Real Estate is dat u geen bijkomende kosten hoeft te betalen. Er zijn geen opstartkosten en u hoeft geen gebruikelijke kosten zoals makelaars- en notariskosten te vrezen. Bij een verkoop via een makelaar kunnen de courtagekosten of andere provisies al snel enkele duizenden euro’s bedragen. Bovendien kunnen er in sommige gevallen onverwachte kosten opduiken. Kiest u voor een directe verkoop aan Sons Real Estate, dan kunt u uw huis volledig kosteloos verkopen in Overveen. Wij dragen de kosten voor de overdracht en u ontvangt precies wat wij aanvankelijk bieden. Voor meer informatie kunt u ons telefonisch bereiken of een aanvraag indienen via ons contactformulier.

Vrijblijvend bod ontvangen?

Alle soorten woningen

Bespaar duizenden euro's aan makelaarskosten
Altijd verzekerd van een eerlijke en marktconforme prijs​
Zeer groot netwerk aan zakelijke en particuliere beleggers en andere potentiële kopers​
Indien gewenst, binnen één week bij de notaris​
Achteraf verborgen gebreken nemen wij voor ons rekening​
U kunt in de woning blijven wonen tot u een nieuw huis heeft​
Direct een passend bod zonder financieringsvoorbehoud, dus geen onzekerheid​

Waarom kiezen voor Sons Real Estate

Hoe verloopt een aanvraag bij Sons Real Estate?

 • Woning aanmelden

  Dit is geheel vrijblijvend en kosteloos. U kunt ons formulier invullen en hierbij uw postcode en huisnummer aan ons doorgeven.

 • Binnen één werkdag ontvangt u van ons een reactie

  We bespreken dan uw wensen. Wij kunnen een bezichtiging inplannen om een nauwkeurig bod uit te brengen. Ook kunnen wij een bod op afstand uitbrengen, indien dit uw voorkeur geniet. Wij brengen dan een globaal bod uit en komen bij interesse vervolgens langs voor een definitief voorstel.

 • U ontvangt een definitief bod

  Nadat wij het huis hebben bezichtigd ontvangt u van ons een definitief bod. Ook dit is nog steeds geheel vrijblijvend. Wanneer u blij bent met het bod en akkoord wenst te gaan, dan spreken wij in overleg een opleverdatum af.

 • Officiële koopakte wordt opgesteld

  Aan de hand van de gemaakte afspraken wordt er een koopakte opgesteld. Na het door beide partijen tekenen van de koopakte heeft u uw woning officieel verkocht. Gefeliciteerd! De woning wordt vervolgens overgedragen bij de notaris op de afgesproken datum. Wij hebben voor de overdrachtsdatum de gelden gestort naar de notaris en de notaris stort het vervolgens direct naar u en de verkoop is afgerond. Gefeliciteerd met de verkoop van uw huis!

Liever direct contact?

Neem contact op met onze locale vastgoedadviseur 
Nick van der Meer.

Meer over onze diensten

Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie

Heeft u vragen over onze werkwijze of wilt u meer informatie over een huis verkopen aan Sons Real Estate. Dan kunt u ons uiteraard bellen via 085-004 7350. Uiteraard kunt u ons contactformulier invullen of mailen via sales@sonsrealestate.nl.

Waardebepaling voor verhuurde huizen

Heeft u een verhuurd huis? Dan kunt u direct gratis een vrijblijvende waardebepaling aanvragen. Voor verhuurd vastgoed hanteren wij een andere werkwijze en treden wij uitsluitend als bemiddelaar op. Dit geldt ook voor bedrijfspanden, studentenpanden, zorgvastgoed, horecapanden, gebouwen of kantorenpanden. Tot slot kunt u ook gewoon kavels of bouwgrond bij ons aanmelden. Sons Real Estate bemiddeld met een eigen interne opkopers netwerk van ruim 10.000 beleggers, opkopers, makelaars, handelaars en andere soorten vastgoedbedrijven. Profiteer van onze snelle werkwijze hierin! Wij kunnen uw bedrijfspand binnen een uur met ruim 10.000 potentiële opkopers delen. En dit kost u niets, aangezien Sons Real Estate de kosten in dezer tijden niet aan de verkoper doorberekent, maar aan de kant van de koper.

Lees meer in onze kennisbank of blog

Wilt u meer informatie over hoe u een woning kunt opknappen of hoe een verkoopproces via een makelaar eruit ziet? Lees dan onze blog berichten door. 

Wij kopen alle soorten huizen

Waarom kiezen voor Sons Real Estate

Uitstekende begeleiding en advies
Enorm netwerk aan potentiële geïnteresseerde kopers
Van begin tot eind ontzorgd
Altijd het beste bod dankzij een groot investeerders netwerk
Jarenlange ervaring en vastgoedkennis in huis

Wilt u uw pand verkopen?

Wilt u uw woning snel of direct verkopen? Via Sons Real Estate verkoopt u uw woning zonder voorbehoud van financiering. 

Ons bod verplicht u tot niets!

Voor alle soorten vastgoed

Voor woningen, bedrijfspanden tot verhuurd vastgoed

Geen verplichtingen

Het bod verplicht u tot niets. U heeft wel directe zekerheid!

Ook voor verhuurde woningen

Een bezichtiging is niet vereist voor een vrijblijvend bod

Woningen in alle staten

Risico's verborgen gebreken zijn voor ons rekening!