Huis verkopen Purmerend

Uw huis in Purmerend goed en snel verkopen? Vraag direct een vrijblijvend bod aan zonder financieringsvoorbehoud. Ons bod verplicht tot niets en u heeft toch directe zekerheid. Voor alle soorten koopwoningen, dus ook leegstaande, verouderde en zelfs verhuurde woningen.

Op korte termijn uw huis verkopen in Purmerend zonder enige verkoopstress of onzekerheid? Verkoop dan uw huis aan opkoper Sons Real Estate. Ontvang gratis een vrijblijvend bod, zonder verplichtingen.

9.4

4.6/5

Beoordeling van onze klanten 

Geen hoge makelaarskosten en langdurig makelaarstraject

Verzekerd van het beste bod zonder voorbehoud van financiering

Geen onzekerheid en verkoop risico’s. Direct verkocht

Flexibele verkoop. U bepaalt de voorwaarden en overdrachtsdatum

Achteraf geen problemen. Verborgen gebreken nemen wij voor ons risico

Mogelijk voorschot

Direct een passend bod

Direct een passend bod op uw huis. Geen financieringsvoorbehoud.

Voor alle huizen

En verborgen gebreken nemen wij voor onze rekening.

Geen makelaarskosten

Geen courtagekosten bij de
verkoop van uw huis.

Uw huis verkopen in Purmerend zonder onzekerheden

Snel uw huis verkopen in Purmerend? Als vastgoedmakelaar kunnen wij elk type woning direct opkopen. Een woning verkopen is een hoop geregel en via een regulier traject vaak onzeker. Bij Sons Real Estate kunt u terecht voor een snelle verkoop. U ontvangt al binnen één werkdag een vrijblijvend marktconform bod op uw woning. Voordeel is dat we zeer flexibel zijn. Zo kunt u in uw woning blijven wonen en in de tussentijd verder zoeken naar een vervanging. Dat geeft een enorme rust, terwijl de verkoop van uw woning al een feit is. Bij Sons Real Estate kunt u uiteraard ook terecht, als u een huis wilt verkopen in Volendam, Middenbeemster, Monnickendam of andere omliggende plaatsen, zoals Amsterdam of Waterland.

Uw huis verkopen aan de vastgoedmakelaar

Aan Sons Real Estate kunt u direct uw woning verkopen, zonder tussenkomst van derden. We geven u directe zekerheid door een bod te doen zonder enig voorbehoud van financiering. Wij kopen uw woning dus direct voor eigen rekening. Daarnaast zijn we altijd flexibel. Heeft u bijvoorbeeld inboedel staan die u niet wilt meenemen naar de volgende woning? Dat is dat altijd bespreekbaar. Wilt u uw huis op korte termijn verkopen en het vervolgens terug huren? Dat is mogelijk bij ons. Voor onze diensten betaalt u geen enkele kosten. Zo kunt u flink op kosten besparen. 

Ongeacht de staat of locatie een aanbod

Als opkopende vastgoedmakelaar zijn we geïnteresseerd in elk type woning. Zo kunt u bij ons terecht voor de verkoop van een rijtjeswoning of boerderij, maar ook een complete villa of een appartement in een flat is bij ons mogelijk. U kunt de woning is alle staten van onderhoud aanbieden. We komen altijd met een mooi aanbod op uw woning. Bent u benieuwd wat voor u kunnen betekenen? Bel ons tijdens werkdagen of vul het contactformulier op onze website in. We gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag en plannen graag een afspraak in voor een bezichtiging, om zo te komen tot een definitief aanbod.

Vrijblijvend bod ontvangen?

Alle soorten woningen

Bespaar duizenden euro's aan makelaarskosten
Altijd verzekerd van een eerlijke en marktconforme prijs​
Directe uitbetaling van een voorschot behoort tot de mogelijkheden
Indien gewenst, binnen één week bij de notaris​
Achteraf verborgen gebreken nemen wij voor ons rekening​
U kunt in de woning blijven wonen tot u een nieuw huis heeft​
Direct een passend bod zonder financieringsvoorbehoud, dus geen onzekerheid​

Waarom kiezen voor Sons Real Estate

Hoe verloopt een aanvraag bij Sons Real Estate?

 • Woning aanmelden

  Dit is geheel vrijblijvend en kosteloos. U kunt ons formulier invullen en hierbij uw postcode en huisnummer aan ons doorgeven.

 • Binnen één werkdag ontvangt u van ons een reactie

  We bespreken dan uw wensen. Wij kunnen een bezichtiging inplannen om een nauwkeurig bod uit te brengen. Ook kunnen wij een bod op afstand uitbrengen, indien dit uw voorkeur geniet. Wij brengen dan een globaal bod uit en komen bij interesse vervolgens langs voor een definitief voorstel.

 • U ontvangt een definitief bod

  Nadat wij het huis hebben bezichtigd ontvangt u van ons een definitief bod. Ook dit is nog steeds geheel vrijblijvend. Wanneer u blij bent met het bod en akkoord wenst te gaan, dan spreken wij in overleg een opleverdatum af.

 • Officiële koopakte wordt opgesteld

  Aan de hand van de gemaakte afspraken wordt er een koopakte opgesteld. Na het door beide partijen tekenen van de koopakte heeft u uw woning officieel verkocht. Gefeliciteerd! De woning wordt vervolgens overgedragen bij de notaris op de afgesproken datum. Wij hebben voor de overdrachtsdatum de gelden gestort naar de notaris en de notaris stort het vervolgens direct naar u en de verkoop is afgerond. Gefeliciteerd met de verkoop van uw huis!

Liever direct contact?

Neem contact op met onze lokale vastgoedadviseur 
Nick van der Meer.

Meer over onze diensten

Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie

Heeft u vragen over onze werkwijze of wilt u meer informatie over een huis verkopen aan Sons Real Estate. Dan kunt u ons uiteraard bellen via 085-004 7350. Uiteraard kunt u ons contactformulier invullen of mailen via sales@sonsrealestate.nl.

Waardebepaling voor verhuurde huizen

Heeft u een verhuurd huis? Dan kunt u direct gratis een vrijblijvende waardebepaling aanvragen. Voor verhuurd vastgoed treden wij ook op als opkoper. Wij kopen alle soorten verhuurd vastgoed op. Dit geldt o.a. voor bedrijfspanden, studentenpanden, zorgvastgoed, horecapanden, gebouwen of kantorenpanden. Tot slot kunt u ook gewoon kavels of bouwgrond bij ons aanmelden. 

Lees meer in onze kennisbank of blog

Wilt u meer informatie over hoe u een woning kunt opknappen of hoe een verkoopproces via een makelaar eruit ziet? Lees dan onze blog berichten door. 

Wij kopen alle soorten huizen

Waarom kiezen voor Sons Real Estate

Voor alle soorten woningen
Discrete communicatie
Vast aanspreekpunt
Ook voor verouderde of klushuizen
Jarenlange ervaring en vastgoedkennis in huis

Wilt u uw huis verkopen?

Wilt u uw woning snel of direct verkopen? Via Sons Real Estate verkoopt u uw woning zonder voorbehoud van financiering. 

Ons bod verplicht u tot niets!

Voor alle soorten vastgoed

Voor woningen, bedrijfspanden tot verhuurd vastgoed

Geen verplichtingen

Het bod verplicht u tot niets. U heeft wel directe zekerheid!

Ook voor verhuurde woningen

Een bezichtiging is niet vereist voor een vrijblijvend bod

Woningen in alle staten

Risico's verborgen gebreken zijn voor ons rekening!