Huis verkopen Laren

Uw huis in Laren goed en snel verkopen? Vraag direct een vrijblijvend bod aan zonder financieringsvoorbehoud. Ons bod verplicht tot niets en u heeft toch directe zekerheid. Voor alle soorten koopwoningen, dus ook leegstaande, verouderde en zelfs verhuurde woningen.

Uw huis verkopen in Laren zonder onzekerheden? Direct een vrijblijvend, marktconform bod ✓ Bepaal zelf wanneer u verkoopt ✓ Woningen in alle soorten & staten ✓ Optie tot terughuren

9.4

4.6/5

Beoordeling van onze klanten 

Geen hoge makelaarskosten en langdurig makelaarstraject

Verzekerd van het beste bod zonder voorbehoud van financiering

Geen onzekerheid en verkoop risico’s. Direct verkocht

Flexibele verkoop. U bepaalt de voorwaarden en overdrachtsdatum

Achteraf geen problemen. Verborgen gebreken nemen wij voor ons risico

Mogelijk voorschot

Direct een passend bod

Direct een passend bod op uw huis. Geen financieringsvoorbehoud.

Voor alle huizen

En verborgen gebreken nemen wij voor onze rekening.

Geen makelaarskosten

Geen courtagekosten bij de
verkoop van uw huis.

Huis verkopen in Laren?

Snel zelf uw huis verkopen in Laren? Sons Real Estate is een vastgoedbedrijf waaraan u direct uw huis kunt verkopen. U kunt bij ons terecht voor de verkoop van elk soort huis, ongeacht de staat of locatie. Tijdens een korte opname bepalen we de waarde, om zo tot een passend bod te komen. Bij akkoord op ons voorstel, kunt u rekenen op snel en flexibel verkooptraject. Wilt u uw huis verkopen in Hilversum, Bussum of Blaricum? Ook dan kunt u een vrijblijvend bod krijgen.

De voordelen van een directe verkoop aan Sons Real Estate

Als u uw woning op korte termijn met zekerheid wilt verkopen, dan is een directe verkoop aan Sons Real Estate uw beste optie. Aangezien wij als ervaren vastgoedmakelaar tevens diverse huizen voor eigen rekening aankopen door heel het land, bent u verzekerd van een snelle en flexibele verkoop. Zo brengen wij na de waardebepaling in alle gevallen een passend bod uit op uw rijtjeswoning, vrijstaand huis, boerderij, villa, appartement of ander soort woonvastgoed. Ons bod is financieringsvrij en daarmee zonder enig voorbehoud van financiering. Ook nemen we gebreken aan uw woning volledig voor eigen risico. Zo kunt u uw woning in een verouderde staat aanbieden, maar ook op uw nieuwbouwwoning.

Waardebepaling van uw huis in of nabij Laren

Wilt u een vrijblijvend bod ontvangen op uw huis in Laren? Dan kunt u een aanvraag doen via Sons Real Estate. Onze taxateurs gaan direct aan de slag met uw aanvraag. We maken dan ook graag een afspraak voor een opname. Op basis van het type woning en de vraag- en daadwerkelijk verkoopprijs van deze woningen, krijgen we een goede indicatie. Daarnaast wordt de onderhoudsstaat en het afwerkingsniveau van uw woning bekeken. Na een grondige waardebepaling, doen wij een bod zonder enig voorbehoud. U weet dan direct wat u kunt ontvangen voor uw woning. Bij akkoord kunt u rekenen op een snelle en flexibele verkoop. Zo kunt u gerust in uw woning blijven, totdat u uw nieuwe woning kan betreden. In de meeste gevallen is de verkoop van uw woning al binnen één week gerealiseerd. Wilt u een aanvraag doen of wenst u meer informatie? Neem dan contact op Sons Real Estate.

Vrijblijvend bod ontvangen?

Alle soorten woningen

Bespaar duizenden euro's aan makelaarskosten
Altijd verzekerd van een passend bod op uw huis
Directe uitbetaling van een voorschot behoort tot de mogelijkheden
Achteraf verborgen gebreken nemen wij voor ons rekening​
U kunt in de woning blijven wonen tot u een nieuw huis heeft​
Direct een passend bod zonder financieringsvoorbehoud, dus geen onzekerheid​

Waarom kiezen voor Sons Real Estate

Hoe verloopt een aanvraag bij Sons Real Estate?

 • Woning aanmelden

  Dit is geheel vrijblijvend en kosteloos. U kunt ons formulier invullen en hierbij uw postcode en huisnummer aan ons doorgeven.

 • Binnen één werkdag ontvangt u van ons een reactie

  We bespreken dan uw wensen. Wij kunnen een bezichtiging inplannen om een nauwkeurig bod uit te brengen. Ook kunnen wij een bod op afstand uitbrengen, indien dit uw voorkeur geniet. Wij brengen dan een globaal bod uit en komen bij interesse vervolgens langs voor een definitief voorstel.

 • U ontvangt een definitief bod

  Nadat wij het huis hebben bezichtigd ontvangt u van ons een definitief bod. Ook dit is nog steeds geheel vrijblijvend. Wanneer u blij bent met het bod en akkoord wenst te gaan, dan spreken wij in overleg een opleverdatum af.

 • Officiële koopakte wordt opgesteld

  Aan de hand van de gemaakte afspraken wordt er een koopakte opgesteld. Na het door beide partijen tekenen van de koopakte heeft u uw woning officieel verkocht. Gefeliciteerd! De woning wordt vervolgens overgedragen bij de notaris op de afgesproken datum. Wij hebben voor de overdrachtsdatum de gelden gestort naar de notaris en de notaris stort het vervolgens direct naar u en de verkoop is afgerond. Gefeliciteerd met de verkoop van uw huis!

Liever direct contact?

Neem contact op met onze lokale vastgoedadviseur 
Nick van der Meer.

Meer over onze diensten

Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie

Heeft u vragen over onze werkwijze of wilt u meer informatie over een huis verkopen aan Sons Real Estate. Dan kunt u ons uiteraard bellen via 085-004 7350. Uiteraard kunt u ons contactformulier invullen of mailen via sales@sonsrealestate.nl.

Waardebepaling voor verhuurde huizen

Heeft u een verhuurd huis? Dan kunt u direct gratis een vrijblijvende waardebepaling aanvragen. Voor verhuurd vastgoed treden wij ook op als opkoper. Wij kopen alle soorten verhuurd vastgoed op. Dit geldt o.a. voor bedrijfspanden, studentenpanden, zorgvastgoed, horecapanden, gebouwen of kantorenpanden. Tot slot kunt u ook gewoon kavels of bouwgrond bij ons aanmelden. 

Lees meer in onze kennisbank of blog

Wilt u meer informatie over hoe u een woning kunt opknappen of hoe een verkoopproces via een makelaar eruit ziet? Lees dan onze blog berichten door. 

Wij kopen alle soorten huizen

Waarom kiezen voor Sons Real Estate

Voor alle soorten woningen
Discrete communicatie
Vast aanspreekpunt
Ook voor verouderde of klushuizen
Jarenlange ervaring en vastgoedkennis in huis

Wilt u uw huis verkopen?

Wilt u uw woning snel of direct verkopen? Via Sons Real Estate verkoopt u uw woning zonder voorbehoud van financiering. 

Ons bod verplicht u tot niets!

Voor alle soorten vastgoed

Voor woningen, bedrijfspanden tot verhuurd vastgoed

Geen verplichtingen

Het bod verplicht u tot niets. U heeft wel directe zekerheid!

Ook voor verhuurde woningen

Een bezichtiging is niet vereist voor een vrijblijvend bod

Woningen in alle staten

Risico's verborgen gebreken zijn voor ons rekening!