Huis verkopen Zuid Scharwoude

Uw huis in Zuid Scharwoude goed en snel verkopen? Vraag direct een vrijblijvend bod aan zonder financieringsvoorbehoud. Ons bod verplicht tot niets en u heeft toch directe zekerheid. Voor alle soorten koopwoningen, dus ook leegstaande, verouderde en zelfs verhuurde woningen.

Snel uw huis verkopen in Zuid Scharwoude met zekerheid? Direct een vrijblijvend, marktconform bod ✓ Bepaal zelf wanneer u verkoopt ✓ Woningen in alle soorten & staten ✓ Optie tot terughuren

9.4

4.6/5

Beoordeling van onze klanten 

Geen hoge makelaarskosten en langdurig makelaarstraject

Verzekerd van het beste bod zonder voorbehoud van financiering

Geen onzekerheid en verkoop risico’s. Direct verkocht

Flexibele verkoop. U bepaalt de voorwaarden en overdrachtsdatum

Achteraf geen problemen. Verborgen gebreken nemen wij voor ons risico

Mogelijk voorschot

Direct een passend bod

Direct een passend bod op uw huis. Geen financieringsvoorbehoud.

Voor alle huizen

En verborgen gebreken nemen wij voor onze rekening.

Geen makelaarskosten

Geen courtagekosten bij de
verkoop van uw huis.

Direct uw huis verkopen in Zuid Scharwoude

Bent u van plan om uw huis te verkopen in Zuid Scharwoude? U kunt bij Sons Real Estate direct een aanvraag doen voor een vrijblijvend bod op uw woning. Het bod is vrijblijvend en verplicht u tot niets. Bovendien is ons marktconform bod zonder enig voorbehoud. Er moet een hoop geregeld worden als u genoodzaakt bent uw woning snel te verkopen. Sons Real Estate biedt een snel verkooptraject, waarbij uzelf de overdrachtsdatum kunt bepalen. Zo bent u verzekerd van een verkoop zonder onzekerheden en u kunt met alle rust zoeken naar een andere woning. We zijn geïnteresseerd in elk type woning in Zuid Scharwoude, maar ook in omstreken. Als u een huis wilt verkopen in Warmenhuizen, Alkmaar, Heerhugowaard of elders, kunt u tevens een aanvraag doen bij ons.

Verkoop uw woning direct aan Sons Real Estate

Als vastgoed opkoper zijn we geïnteresseerd in elk soort woning in Zuid Scharwoude en omstreken. Op uw woning doen wij direct een bod zonder voorbehoud van financiering, zodat u direct zekerheid krijgt. Ongeacht de staat van onderhoud, kunnen we elk type woning met snelheid taxeren. We bekijken als vastgoedmakelaar de staat van onderhoud maar ook het afwerkingsniveau van de woning nemen we mee in de waardebepaling. Daarbij controleren we ook de prijs van reeds verkochte woningen in de regio. Wat voor woning u ook wenst te verkopen. Bij Sons Real Estate bent u verzekerd van een soepele verkoop, zonder enige onzekerheden. Uw huis verkopen in Zuid Scharwoude zonder problemen? Dat doet u bij Sons Real Estate.

Uitstekende verkoopvoorwaarden

Als vastgoedmakelaar zijn we zeer flexibel, zo is het mogelijk om uw inboedel zoals zware banken of bedden te laten staan. Ook kunt u bij ons de woning na verkoop terug huren en u hoeft geen makelaarskosten te betalen voor de verkoop van uw woning. Daarnaast worden notariskosten voor de overdracht bij ons in rekening gebracht. Sons Real Estate doet een vrijblijvend bod op elk type woning, zoals een vrijstaande woning, villa, flat of een penthouse in de regio van Zuid Scharwoude. Maak een afspraak via het digitale contactformulier of neem telefonisch contact met ons op.

Vrijblijvend bod ontvangen?

Alle soorten woningen

Bespaar duizenden euro's aan makelaarskosten
Altijd verzekerd van een eerlijke en marktconforme prijs​
Directe uitbetaling van een voorschot behoort tot de mogelijkheden
Indien gewenst, binnen één week bij de notaris​
Achteraf verborgen gebreken nemen wij voor ons rekening​
U kunt in de woning blijven wonen tot u een nieuw huis heeft​
Direct een passend bod zonder financieringsvoorbehoud, dus geen onzekerheid​

Waarom kiezen voor Sons Real Estate

Hoe verloopt een aanvraag bij Sons Real Estate?

 • Woning aanmelden

  Dit is geheel vrijblijvend en kosteloos. U kunt ons formulier invullen en hierbij uw postcode en huisnummer aan ons doorgeven.

 • Binnen één werkdag ontvangt u van ons een reactie

  We bespreken dan uw wensen. Wij kunnen een bezichtiging inplannen om een nauwkeurig bod uit te brengen. Ook kunnen wij een bod op afstand uitbrengen, indien dit uw voorkeur geniet. Wij brengen dan een globaal bod uit en komen bij interesse vervolgens langs voor een definitief voorstel.

 • U ontvangt een definitief bod

  Nadat wij het huis hebben bezichtigd ontvangt u van ons een definitief bod. Ook dit is nog steeds geheel vrijblijvend. Wanneer u blij bent met het bod en akkoord wenst te gaan, dan spreken wij in overleg een opleverdatum af.

 • Officiële koopakte wordt opgesteld

  Aan de hand van de gemaakte afspraken wordt er een koopakte opgesteld. Na het door beide partijen tekenen van de koopakte heeft u uw woning officieel verkocht. Gefeliciteerd! De woning wordt vervolgens overgedragen bij de notaris op de afgesproken datum. Wij hebben voor de overdrachtsdatum de gelden gestort naar de notaris en de notaris stort het vervolgens direct naar u en de verkoop is afgerond. Gefeliciteerd met de verkoop van uw huis!

Liever direct contact?

Neem contact op met onze lokale vastgoedadviseur 
Nick van der Meer.

Meer over onze diensten

Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie

Heeft u vragen over onze werkwijze of wilt u meer informatie over een huis verkopen aan Sons Real Estate. Dan kunt u ons uiteraard bellen via 085-004 7350. Uiteraard kunt u ons contactformulier invullen of mailen via sales@sonsrealestate.nl.

Waardebepaling voor verhuurde huizen

Heeft u een verhuurd huis? Dan kunt u direct gratis een vrijblijvende waardebepaling aanvragen. Voor verhuurd vastgoed treden wij ook op als opkoper. Wij kopen alle soorten verhuurd vastgoed op. Dit geldt o.a. voor bedrijfspanden, studentenpanden, zorgvastgoed, horecapanden, gebouwen of kantorenpanden. Tot slot kunt u ook gewoon kavels of bouwgrond bij ons aanmelden. 

Lees meer in onze kennisbank of blog

Wilt u meer informatie over hoe u een woning kunt opknappen of hoe een verkoopproces via een makelaar eruit ziet? Lees dan onze blog berichten door. 

Wij kopen alle soorten huizen

Waarom kiezen voor Sons Real Estate

Voor alle soorten woningen
Discrete communicatie
Vast aanspreekpunt
Ook voor verouderde of klushuizen
Jarenlange ervaring en vastgoedkennis in huis

Wilt u uw huis verkopen?

Wilt u uw woning snel of direct verkopen? Via Sons Real Estate verkoopt u uw woning zonder voorbehoud van financiering. 

Ons bod verplicht u tot niets!

Voor alle soorten vastgoed

Voor woningen, bedrijfspanden tot verhuurd vastgoed

Geen verplichtingen

Het bod verplicht u tot niets. U heeft wel directe zekerheid!

Ook voor verhuurde woningen

Een bezichtiging is niet vereist voor een vrijblijvend bod

Woningen in alle staten

Risico's verborgen gebreken zijn voor ons rekening!