Huis verkopen Westbeemster

Uw huis in Westbeemster goed en snel verkopen? Vraag direct een vrijblijvend bod aan zonder financieringsvoorbehoud. Ons bod verplicht tot niets en u heeft toch directe zekerheid. Voor alle soorten koopwoningen, dus ook leegstaande, verouderde en zelfs verhuurde woningen.

Uw huis verkopen in of nabij Westbeemster? Vastgoedmakelaar Sons Real Estate doet graag een vrijblijvend bod op uw huis. Een aanvraag is eenvoudig, geheel kosteloos en verplicht u tot niets.

9.4

4.6/5

Beoordeling van onze klanten 

Geen hoge makelaarskosten en langdurig makelaarstraject

Verzekerd van het beste bod zonder voorbehoud van financiering

Geen onzekerheid en verkoop risico’s. Direct verkocht

Flexibele verkoop. U bepaalt de voorwaarden en overdrachtsdatum

Achteraf geen problemen. Verborgen gebreken nemen wij voor ons risico

Mogelijk voorschot

Direct een passend bod

Direct een passend bod op uw huis. Geen financieringsvoorbehoud.

Voor alle huizen

En verborgen gebreken nemen wij voor onze rekening.

Geen makelaarskosten

Geen courtagekosten bij de
verkoop van uw huis.

Huis verkopen in Westbeemster

Uw huis verkopen in Westbeemster, zonder dat u een langdurig verkooptraject in hoeft te gaan of hoge makelaarskosten moet afdragen? Verkoop uw woning direct aan Sons Real Estate. Sons Real Estate is een vastgoedbedrijf waaraan u elk type woning direct kunt verkopen. We zorgen voor een vlotte waardebepaling en doen vervolgens direct een bod zonder voorbehoud. Naast een uitstekend bod, kunt u rekenen op flexibele verkoopvoorwaarden en denken we graag met u mee. Zo kunt u zorgeloos uw huis verkopen in Westbeemster of De Rijp, Middenbeemster, Purmerend of elders.

Direct een bod zonder voorbehoud

Bent u van plan uw huis te verkopen in Westbeemster, maar wenst u een vlot verkooptraject waarbij u direct zekerheid krijgt? Sons Real Estate doet graag een bod op uw woning. Het bod dat wij uitbrengen is in alle gevallen zonder enig voorbehoud. Ons bod staat vast en ontvangt u gegarandeerd bij akkoord op ons voorstel. Als vastgoedbedrijf zijn we tevens flexibel en zijn de verkoopvoorwaarden altijd in overleg. Zo passen we de overdrachtsdatum naar wens aan, zodat het op een gunstige dag valt. De overgang naar uw nieuwe woning zal op die manier altijd soepel verlopen. Ten opzichte van een regulier verkooptraject via de makelaar, kunt u flink besparen als u uw woning verkoopt aan ons. Er is namelijk geen sprake van makelaars- of notariskosten.

Terugverhuur en direct een aanbetaling in vele gevallen mogelijk

Kiest u voor een directe verkoop aan ons? Dan zijn er veel opties bespreekbaar. Bent u bijvoorbeeld genoodzaakt uw huis te verkopen in Westbeemster, maar wilt u er wel voor een geruime tijd blijven wonen? Terugverhuur is dan altijd bespreekbaar. Heeft u al een nieuwe woning op het oog, maar wilt u graag starten aan een verbouwing? Na het tekenen van de koopovereenkomst kunt u direct een aanbetaling ontvangen. Zo kunt u gelijk aan de slag. Bij het verkopen van een huis komt uiteraard veel kijken. We komen u daarom ook graag tegemoet, zodat u op een rustgevende manier uw huis kunt verkopen in Westbeemster of omgeving. 

Vrijblijvend bod ontvangen?

Alle soorten woningen

Bespaar duizenden euro's aan makelaarskosten
Altijd verzekerd van een eerlijke en marktconforme prijs​
Directe uitbetaling van een voorschot behoort tot de mogelijkheden
Indien gewenst, binnen één week bij de notaris​
Achteraf verborgen gebreken nemen wij voor ons rekening​
U kunt in de woning blijven wonen tot u een nieuw huis heeft​
Direct een passend bod zonder financieringsvoorbehoud, dus geen onzekerheid​

Waarom kiezen voor Sons Real Estate

Hoe verloopt een aanvraag bij Sons Real Estate?

 • Woning aanmelden

  Dit is geheel vrijblijvend en kosteloos. U kunt ons formulier invullen en hierbij uw postcode en huisnummer aan ons doorgeven.

 • Binnen één werkdag ontvangt u van ons een reactie

  We bespreken dan uw wensen. Wij kunnen een bezichtiging inplannen om een nauwkeurig bod uit te brengen. Ook kunnen wij een bod op afstand uitbrengen, indien dit uw voorkeur geniet. Wij brengen dan een globaal bod uit en komen bij interesse vervolgens langs voor een definitief voorstel.

 • U ontvangt een definitief bod

  Nadat wij het huis hebben bezichtigd ontvangt u van ons een definitief bod. Ook dit is nog steeds geheel vrijblijvend. Wanneer u blij bent met het bod en akkoord wenst te gaan, dan spreken wij in overleg een opleverdatum af.

 • Officiële koopakte wordt opgesteld

  Aan de hand van de gemaakte afspraken wordt er een koopakte opgesteld. Na het door beide partijen tekenen van de koopakte heeft u uw woning officieel verkocht. Gefeliciteerd! De woning wordt vervolgens overgedragen bij de notaris op de afgesproken datum. Wij hebben voor de overdrachtsdatum de gelden gestort naar de notaris en de notaris stort het vervolgens direct naar u en de verkoop is afgerond. Gefeliciteerd met de verkoop van uw huis!

Liever direct contact?

Neem contact op met onze lokale vastgoedadviseur 
Nick van der Meer.

Meer over onze diensten

Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie

Heeft u vragen over onze werkwijze of wilt u meer informatie over een huis verkopen aan Sons Real Estate. Dan kunt u ons uiteraard bellen via 085-004 7350. Uiteraard kunt u ons contactformulier invullen of mailen via sales@sonsrealestate.nl.

Waardebepaling voor verhuurde huizen

Heeft u een verhuurd huis? Dan kunt u direct gratis een vrijblijvende waardebepaling aanvragen. Voor verhuurd vastgoed treden wij ook op als opkoper. Wij kopen alle soorten verhuurd vastgoed op. Dit geldt o.a. voor bedrijfspanden, studentenpanden, zorgvastgoed, horecapanden, gebouwen of kantorenpanden. Tot slot kunt u ook gewoon kavels of bouwgrond bij ons aanmelden. 

Lees meer in onze kennisbank of blog

Wilt u meer informatie over hoe u een woning kunt opknappen of hoe een verkoopproces via een makelaar eruit ziet? Lees dan onze blog berichten door. 

Wij kopen alle soorten huizen

Waarom kiezen voor Sons Real Estate

Voor alle soorten woningen
Discrete communicatie
Vast aanspreekpunt
Ook voor verouderde of klushuizen
Jarenlange ervaring en vastgoedkennis in huis

Wilt u uw huis verkopen?

Wilt u uw woning snel of direct verkopen? Via Sons Real Estate verkoopt u uw woning zonder voorbehoud van financiering. 

Ons bod verplicht u tot niets!

Voor alle soorten vastgoed

Voor woningen, bedrijfspanden tot verhuurd vastgoed

Geen verplichtingen

Het bod verplicht u tot niets. U heeft wel directe zekerheid!

Ook voor verhuurde woningen

Een bezichtiging is niet vereist voor een vrijblijvend bod

Woningen in alle staten

Risico's verborgen gebreken zijn voor ons rekening!