Huis verkopen Zuiderwoude

Uw huis in Zuiderwoude goed en snel verkopen? Vraag direct een vrijblijvend bod aan zonder financieringsvoorbehoud. Ons bod verplicht tot niets en u heeft toch directe zekerheid. Voor alle soorten koopwoningen, dus ook leegstaande, verouderde en zelfs verhuurde woningen.

Uw huis verkopen in Zuiderwoude? U kunt uw huis direct aan vastgoed opkoper Sons Real Estate verkopen. U ontvangt van ons een vrijblijvend bod, geheel kosteloos en zonder verplichtingen.

9.4

4.6/5

Beoordeling van onze klanten 

Geen hoge makelaarskosten en langdurig makelaarstraject

Verzekerd van het beste bod zonder voorbehoud van financiering

Geen onzekerheid en verkoop risico’s. Direct verkocht

Flexibele verkoop. U bepaalt de voorwaarden en overdrachtsdatum

Achteraf geen problemen. Verborgen gebreken nemen wij voor ons risico

Mogelijk voorschot

Direct een passend bod

Direct een passend bod op uw huis. Geen financieringsvoorbehoud.

Voor alle huizen

En verborgen gebreken nemen wij voor onze rekening.

Geen makelaarskosten

Geen courtagekosten bij de
verkoop van uw huis.

Huis verkopen in Zuiderwoude

Overweegt u uw huis te verkopen in Zuiderwoude of in omliggende plaatsen zoals Monnickendam, Broek in Waterland, Uitdam, Marken of elders in de regio? Doe dan een aanvraag bij Sons Real Estate voor een bod. We kunnen als vastgoedmakelaar direct een marktconform bod doen op uw woning. Het bod dat wij doen is altijd zonder enig voorbehoud, zodat u meer zekerheid krijgt dan bij een regulier verkooptraject. Daarnaast garanderen wij de verkoper van een zowel snel als flexibel verkooptraject. Wilt u een huis verkopen in of nabij Zuiderwoude? Neem dan snel contact met ons op.

Ongeacht de onderhoudsstaat een bod

Heeft u een verouderde boerderij, rijtjeswoning of appartement in Zuiderwoude? Sons Real Estate doet een bod op elk type huis in de regio, ongeacht de locatie en onderhoudsstaat. Na een snelle waardebepaling van uw huis, doen wij een uitstekend bod zonder enig voorbehoud. Wij kopen uw woning immers met eigen middelen en het bod is dus financieringsvrij. U heeft dus direct zekerheid en weet precies wat u kunt ontvangen voor uw woning, zodat dat u een langdurig verkooptraject in hoeft te gaan. Daarnaast zorgen we voor flexibiliteit, waarbij u de tijd krijgt om een vervangende woning te zoeken. Zo is het namelijk mogelijk om de overdrachtsdatum te bepalen, zodat u met alle rust een nieuwe woning kunt zoeken, terwijl de verkoop van uw huidige woning een feit is.

Werkwijze van Sons Real Estate

Wanneer u een aanvraag doet bij Sons Real Estate voor een bod op uw woning, gaan we direct aan de slag met de waardebepaling. Onze ervaren taxateurs maken graag een afspraak met u voor een opname op locatie. Afhankelijk van het type woning, de onderhoudsstaat en het afwerkingsniveau kunnen we de waarde van uw woning al snel bepalen. Daarnaast bekijken we ook reeds verkochte, vergelijkbare woningen in de regio van Zuiderwoude. Vervolgens komen we met een definitief aanbod zonder financieringsvoorbehoud. Bij akkoord op ons aanbod schakelen we snel en is uw woning vaak binnen één week verkocht. Wilt u ook direct uw woning in of nabij Zuiderwoude verkopen? Neem dan telefonisch contact op met Sons Real Estate.

Vrijblijvend bod ontvangen?

Alle soorten woningen

Bespaar duizenden euro's aan makelaarskosten
Altijd verzekerd van een eerlijke en marktconforme prijs​
Directe uitbetaling van een voorschot behoort tot de mogelijkheden
Indien gewenst, binnen één week bij de notaris​
Achteraf verborgen gebreken nemen wij voor ons rekening​
U kunt in de woning blijven wonen tot u een nieuw huis heeft​
Direct een passend bod zonder financieringsvoorbehoud, dus geen onzekerheid​

Waarom kiezen voor Sons Real Estate

Hoe verloopt een aanvraag bij Sons Real Estate?

 • Woning aanmelden

  Dit is geheel vrijblijvend en kosteloos. U kunt ons formulier invullen en hierbij uw postcode en huisnummer aan ons doorgeven.

 • Binnen één werkdag ontvangt u van ons een reactie

  We bespreken dan uw wensen. Wij kunnen een bezichtiging inplannen om een nauwkeurig bod uit te brengen. Ook kunnen wij een bod op afstand uitbrengen, indien dit uw voorkeur geniet. Wij brengen dan een globaal bod uit en komen bij interesse vervolgens langs voor een definitief voorstel.

 • U ontvangt een definitief bod

  Nadat wij het huis hebben bezichtigd ontvangt u van ons een definitief bod. Ook dit is nog steeds geheel vrijblijvend. Wanneer u blij bent met het bod en akkoord wenst te gaan, dan spreken wij in overleg een opleverdatum af.

 • Officiële koopakte wordt opgesteld

  Aan de hand van de gemaakte afspraken wordt er een koopakte opgesteld. Na het door beide partijen tekenen van de koopakte heeft u uw woning officieel verkocht. Gefeliciteerd! De woning wordt vervolgens overgedragen bij de notaris op de afgesproken datum. Wij hebben voor de overdrachtsdatum de gelden gestort naar de notaris en de notaris stort het vervolgens direct naar u en de verkoop is afgerond. Gefeliciteerd met de verkoop van uw huis!

Liever direct contact?

Neem contact op met onze lokale vastgoedadviseur 
Nick van der Meer.

Meer over onze diensten

Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie

Heeft u vragen over onze werkwijze of wilt u meer informatie over een huis verkopen aan Sons Real Estate. Dan kunt u ons uiteraard bellen via 085-004 7350. Uiteraard kunt u ons contactformulier invullen of mailen via sales@sonsrealestate.nl.

Waardebepaling voor verhuurde huizen

Heeft u een verhuurd huis? Dan kunt u direct gratis een vrijblijvende waardebepaling aanvragen. Voor verhuurd vastgoed treden wij ook op als opkoper. Wij kopen alle soorten verhuurd vastgoed op. Dit geldt o.a. voor bedrijfspanden, studentenpanden, zorgvastgoed, horecapanden, gebouwen of kantorenpanden. Tot slot kunt u ook gewoon kavels of bouwgrond bij ons aanmelden. 

Lees meer in onze kennisbank of blog

Wilt u meer informatie over hoe u een woning kunt opknappen of hoe een verkoopproces via een makelaar eruit ziet? Lees dan onze blog berichten door. 

Wij kopen alle soorten huizen

Waarom kiezen voor Sons Real Estate

Voor alle soorten woningen
Discrete communicatie
Vast aanspreekpunt
Ook voor verouderde of klushuizen
Jarenlange ervaring en vastgoedkennis in huis

Wilt u uw huis verkopen?

Wilt u uw woning snel of direct verkopen? Via Sons Real Estate verkoopt u uw woning zonder voorbehoud van financiering. 

Ons bod verplicht u tot niets!

Voor alle soorten vastgoed

Voor woningen, bedrijfspanden tot verhuurd vastgoed

Geen verplichtingen

Het bod verplicht u tot niets. U heeft wel directe zekerheid!

Ook voor verhuurde woningen

Een bezichtiging is niet vereist voor een vrijblijvend bod

Woningen in alle staten

Risico's verborgen gebreken zijn voor ons rekening!