Huis verkopen Bussum

Uw huis in Bussum goed en snel verkopen? Vraag direct een vrijblijvend bod aan zonder financieringsvoorbehoud. Ons bod verplicht tot niets en u heeft toch directe zekerheid. Voor alle soorten koopwoningen, dus ook leegstaande, verouderde en zelfs verhuurde woningen.

Op korte termijn uw huis verkopen in Bussum? U kunt vrijblijvend een bod ontvangen van vastgoedmakelaar Sons Real Estate. Uw aanvraag is gratis en verplicht tot niets.

9.4

4.6/5

Beoordeling van onze klanten 

Geen hoge makelaarskosten en langdurig makelaarstraject

Verzekerd van het beste bod zonder voorbehoud van financiering

Geen onzekerheid en verkoop risico’s. Direct verkocht

Flexibele verkoop. U bepaalt de voorwaarden en overdrachtsdatum

Achteraf geen problemen. Verborgen gebreken nemen wij voor ons risico

Mogelijk voorschot

Direct een passend bod

Direct een passend bod op uw huis. Geen financieringsvoorbehoud.

Voor alle huizen

En verborgen gebreken nemen wij voor onze rekening.

Geen makelaarskosten

Geen courtagekosten bij de
verkoop van uw huis.

Wilt u uw huis verkopen in Bussum?

Heeft u plannen om uw woning in Bussum te verkopen? Sons Real Estate doet graag een marktconform bod op uw woning, zonder enig voorbehoud. In de meeste gevallen is uw woning al binnen 24uur getaxeerd. We begrijpen dat de verkoop van uw woning veel tijd en moeite kan kosten en daarom bieden wij een vlot verkooptraject met directe zekerheid. Binnen een week kan de verkoop van uw woning al beklonken zijn, maar u krijgt altijd de tijd om naar een vervangende woning te zoeken. Ook als uw huis rondom Bussum staat, bijvoorbeeld in Naarden, Laren, Ankeveen of ‘s-Graveland, kunt u bij Sons Real Estate terecht.

Een goed bod op elke type woning ongeacht de onderhoudsstaat

Wij kunnen u helpen bij het verkopen van elk soort huis, ongeacht de staat waarin het verkeert. Van oude panden tot nieuwbouwwoningen, tot geschakelde woningen, appartementen of vrijstaande villa’s. We garanderen een marktconform bod op elk type huis in of nabij Bussum. Het bod dat wij uitbrengen op uw woning is in alle gevallen zonder financieringsvoorbehoud. Zo krijgt u precies te weten wat uw woning waard is en bent u verzekerd van de verkoopsom. Gaat u akkoord met ons bod? Dan hoeft u geen makelaarskosten te betalen en nemen we tevens de kosten voor de overdracht voor eigen rekening. Hierdoor kunt u ten opzichte van een regulier verkooptraject, veel geld besparen. 

Een snelle verkoop en waardebepaling

Als u snel uw huis wilt verkopen in de regio Bussum, dan zijn wij u snel tot dienst. Als ervaren vastgoedmakelaar beoordelen onze taxateurs de onderhoudsstaat en het afwerkingsniveau, en worden eventuele renovaties of verbouwingen meegenomen in de waardebepaling. We maken altijd een afspraak voor een fysieke opname. Zo is het mogelijk dat de verkoop van uw huis in Bussum al binnen één week is gerealiseerd. Neem contact op met Sons Real Estate door het contactformulier in te vullen op de website of bel op werkdagen voor een afspraak.

Vrijblijvend bod ontvangen?

Alle soorten woningen

Bespaar duizenden euro's aan makelaarskosten
Altijd verzekerd van een eerlijke en marktconforme prijs​
Directe uitbetaling van een voorschot behoort tot de mogelijkheden
Indien gewenst, binnen één week bij de notaris​
Achteraf verborgen gebreken nemen wij voor ons rekening​
U kunt in de woning blijven wonen tot u een nieuw huis heeft​
Direct een passend bod zonder financieringsvoorbehoud, dus geen onzekerheid​

Waarom kiezen voor Sons Real Estate

Hoe verloopt een aanvraag bij Sons Real Estate?

 • Woning aanmelden

  Dit is geheel vrijblijvend en kosteloos. U kunt ons formulier invullen en hierbij uw postcode en huisnummer aan ons doorgeven.

 • Binnen één werkdag ontvangt u van ons een reactie

  We bespreken dan uw wensen. Wij kunnen een bezichtiging inplannen om een nauwkeurig bod uit te brengen. Ook kunnen wij een bod op afstand uitbrengen, indien dit uw voorkeur geniet. Wij brengen dan een globaal bod uit en komen bij interesse vervolgens langs voor een definitief voorstel.

 • U ontvangt een definitief bod

  Nadat wij het huis hebben bezichtigd ontvangt u van ons een definitief bod. Ook dit is nog steeds geheel vrijblijvend. Wanneer u blij bent met het bod en akkoord wenst te gaan, dan spreken wij in overleg een opleverdatum af.

 • Officiële koopakte wordt opgesteld

  Aan de hand van de gemaakte afspraken wordt er een koopakte opgesteld. Na het door beide partijen tekenen van de koopakte heeft u uw woning officieel verkocht. Gefeliciteerd! De woning wordt vervolgens overgedragen bij de notaris op de afgesproken datum. Wij hebben voor de overdrachtsdatum de gelden gestort naar de notaris en de notaris stort het vervolgens direct naar u en de verkoop is afgerond. Gefeliciteerd met de verkoop van uw huis!

Liever direct contact?

Neem contact op met onze lokale vastgoedadviseur 
Nick van der Meer.

Meer over onze diensten

Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie

Heeft u vragen over onze werkwijze of wilt u meer informatie over een huis verkopen aan Sons Real Estate. Dan kunt u ons uiteraard bellen via 085-004 7350. Uiteraard kunt u ons contactformulier invullen of mailen via sales@sonsrealestate.nl.

Waardebepaling voor verhuurde huizen

Heeft u een verhuurd huis? Dan kunt u direct gratis een vrijblijvende waardebepaling aanvragen. Voor verhuurd vastgoed treden wij ook op als opkoper. Wij kopen alle soorten verhuurd vastgoed op. Dit geldt o.a. voor bedrijfspanden, studentenpanden, zorgvastgoed, horecapanden, gebouwen of kantorenpanden. Tot slot kunt u ook gewoon kavels of bouwgrond bij ons aanmelden. 

Lees meer in onze kennisbank of blog

Wilt u meer informatie over hoe u een woning kunt opknappen of hoe een verkoopproces via een makelaar eruit ziet? Lees dan onze blog berichten door. 

Wij kopen alle soorten huizen

Waarom kiezen voor Sons Real Estate

Voor alle soorten woningen
Discrete communicatie
Vast aanspreekpunt
Ook voor verouderde of klushuizen
Jarenlange ervaring en vastgoedkennis in huis

Wilt u uw huis verkopen?

Wilt u uw woning snel of direct verkopen? Via Sons Real Estate verkoopt u uw woning zonder voorbehoud van financiering. 

Ons bod verplicht u tot niets!

Voor alle soorten vastgoed

Voor woningen, bedrijfspanden tot verhuurd vastgoed

Geen verplichtingen

Het bod verplicht u tot niets. U heeft wel directe zekerheid!

Ook voor verhuurde woningen

Een bezichtiging is niet vereist voor een vrijblijvend bod

Woningen in alle staten

Risico's verborgen gebreken zijn voor ons rekening!