Huis verkopen Heerhugowaard

Uw huis in Heerhugowaard goed en snel verkopen? Vraag direct een vrijblijvend bod aan zonder financieringsvoorbehoud. Ons bod verplicht tot niets en u heeft toch directe zekerheid. Voor alle soorten koopwoningen, dus ook leegstaande, verouderde en zelfs verhuurde woningen.

Wilt u snel uw huis in Heerhugowaard verkopen, vraag nu eenvoudig en snel een vrijblijvend bod aan bij Sons Real Estate. Binnen één werkdag nemen we contact met u op en bespreken uw wensen rondom de verkoop van uw huis. We gaan met uw aanvraag aan de slag en brengen kosteloos een vrijblijvend bod uit op de woning.

9.4

4.6/5

Beoordeling van onze klanten 

Geen hoge makelaarskosten en langdurig makelaarstraject

Verzekerd van het beste bod zonder voorbehoud van financiering

Geen onzekerheid en verkoop risico’s. Direct verkocht

Flexibele verkoop. U bepaalt de voorwaarden en overdrachtsdatum

Achteraf geen problemen. Verborgen gebreken nemen wij voor ons risico

Mogelijk voorschot

Direct een passend bod

Direct een passend bod op uw huis. Geen financieringsvoorbehoud.

Voor alle huizen

En verborgen gebreken nemen wij voor onze rekening.

Geen makelaarskosten

Geen courtagekosten bij de
verkoop van uw huis.

Snel uw huis verkopen in Heerhugowaard?

Wilt u snel uw huis in Heerhugowaard verkopen? Vraag nu eenvoudig en snel een vrijblijvend bod aan bij Sons Real Estate. Sons Real Estate is een vastgoedmakelaar die tevens diverse woningen direct voor eigen rekening koopt. Binnen één werkdag nemen we contact met u op en bespreken uw wensen rondom de verkoop van uw huis. We gaan met uw aanvraag aan de slag en brengen kosteloos een vrijblijvend bod uit op de woning. Als u op het bod ingaat heeft u direct de zekerheid met een uitstekend bod zonder financieringsvoorbehoud. Zo kunt u snel en zorgeloos uw verkopen in Heerhugowaard, maar ook Alkmaar, Obdam, BergenUrsem of elders.

Wij verzorgen het verkooptraject tot aan de overdracht bij de notaris

De verkoop van uw huis aan Sons Real Estate kent veel voordelen. Zo verzorgen wij als eerste het gehele verkooptraject, zodat u zich kunt focussen op uw nieuwe woning. Daarnaast betaalt u geen makelaarskosten of hoge courtages voor de verkoop van uw woning. Voordeel is tevens dat er geen bezichtigingen gepland hoeven te worden. Dat scheelt een hoop tijd en daardoor kan de overdracht naar wens snel plaatsvinden. Al het papierwerk dat bij de verkoop komt kijken verzorgen wij. Als u na de verkoop nog niet direct uw nieuwe huis kunt betrekken, kunt u gewoon in uw oude huis blijven wonen tot de verhuizing. Als er bij de verhuizing spullen zijn die u niet mee wilt nemen, dan kunt u deze in goed overleg met ons, gewoon in de woning achterlaten. 

Op elk soort woning een vrijblijvend bod

Als landelijk actieve opkoper zijn we geïnteresseerd in elk soort woonvastgoed. Van appartementen, vrijstaande huizen en boerderijen, tot aan de verkoop van tussenwoningen, landhuizen en complete villa’s. Op elk soort woning brengen we een bod uit zonder financieringsvoorbehoud of behoud van een bouwkundige keuring. Zo weet u bij ons direct wat u overhoudt aan de verkoop en overleggen we graag uw wensen omtrent overdrachtsdatum en overige verkoopvoorwaarden. Wilt u uw huis verkopen in Heerhugowaard en bent u benieuwd naar de huidige waarde van uw woning? Vraag nu een bod aan en verkoop uw woning direct aan Sons Real Estate.

Vrijblijvend bod ontvangen?

Alle soorten woningen

Bespaar duizenden euro's aan makelaarskosten
Altijd verzekerd van een eerlijke en marktconforme prijs​
Directe uitbetaling van een voorschot behoort tot de mogelijkheden
Indien gewenst, binnen één week bij de notaris​
Achteraf verborgen gebreken nemen wij voor ons rekening​
U kunt in de woning blijven wonen tot u een nieuw huis heeft​
Direct een passend bod zonder financieringsvoorbehoud, dus geen onzekerheid​

Waarom kiezen voor Sons Real Estate

Hoe verloopt een aanvraag bij Sons Real Estate?

 • Woning aanmelden

  Dit is geheel vrijblijvend en kosteloos. U kunt ons formulier invullen en hierbij uw postcode en huisnummer aan ons doorgeven.

 • Binnen één werkdag ontvangt u van ons een reactie

  We bespreken dan uw wensen. Wij kunnen een bezichtiging inplannen om een nauwkeurig bod uit te brengen. Ook kunnen wij een bod op afstand uitbrengen, indien dit uw voorkeur geniet. Wij brengen dan een globaal bod uit en komen bij interesse vervolgens langs voor een definitief voorstel.

 • U ontvangt een definitief bod

  Nadat wij het huis hebben bezichtigd ontvangt u van ons een definitief bod. Ook dit is nog steeds geheel vrijblijvend. Wanneer u blij bent met het bod en akkoord wenst te gaan, dan spreken wij in overleg een opleverdatum af.

 • Officiële koopakte wordt opgesteld

  Aan de hand van de gemaakte afspraken wordt er een koopakte opgesteld. Na het door beide partijen tekenen van de koopakte heeft u uw woning officieel verkocht. Gefeliciteerd! De woning wordt vervolgens overgedragen bij de notaris op de afgesproken datum. Wij hebben voor de overdrachtsdatum de gelden gestort naar de notaris en de notaris stort het vervolgens direct naar u en de verkoop is afgerond. Gefeliciteerd met de verkoop van uw huis!

Liever direct contact?

Neem contact op met onze lokale vastgoedadviseur 
Nick van der Meer.

Meer over onze diensten

Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie

Heeft u vragen over onze werkwijze of wilt u meer informatie over een huis verkopen aan Sons Real Estate. Dan kunt u ons uiteraard bellen via 085-004 7350. Uiteraard kunt u ons contactformulier invullen of mailen via sales@sonsrealestate.nl.

Waardebepaling voor verhuurde huizen

Heeft u een verhuurd huis? Dan kunt u direct gratis een vrijblijvende waardebepaling aanvragen. Voor verhuurd vastgoed treden wij ook op als opkoper. Wij kopen alle soorten verhuurd vastgoed op. Dit geldt o.a. voor bedrijfspanden, studentenpanden, zorgvastgoed, horecapanden, gebouwen of kantorenpanden. Tot slot kunt u ook gewoon kavels of bouwgrond bij ons aanmelden. 

Lees meer in onze kennisbank of blog

Wilt u meer informatie over hoe u een woning kunt opknappen of hoe een verkoopproces via een makelaar eruit ziet? Lees dan onze blog berichten door. 

Wij kopen alle soorten huizen

Waarom kiezen voor Sons Real Estate

Voor alle soorten woningen
Discrete communicatie
Vast aanspreekpunt
Ook voor verouderde of klushuizen
Jarenlange ervaring en vastgoedkennis in huis

Wilt u uw huis verkopen?

Wilt u uw woning snel of direct verkopen? Via Sons Real Estate verkoopt u uw woning zonder voorbehoud van financiering. 

Ons bod verplicht u tot niets!

Voor alle soorten vastgoed

Voor woningen, bedrijfspanden tot verhuurd vastgoed

Geen verplichtingen

Het bod verplicht u tot niets. U heeft wel directe zekerheid!

Ook voor verhuurde woningen

Een bezichtiging is niet vereist voor een vrijblijvend bod

Woningen in alle staten

Risico's verborgen gebreken zijn voor ons rekening!