Huis verkopen Aartswoud

Uw huis in Aartswoud goed en snel verkopen? Vraag direct een vrijblijvend bod aan zonder financieringsvoorbehoud. Ons bod verplicht tot niets en u heeft toch directe zekerheid. Voor alle soorten koopwoningen, dus ook leegstaande, verouderde en zelfs verhuurde woningen.

Uw huis verkopen in of nabij Aartswoud? Vastgoedmakelaar Sons Real Estate doet graag een vrijblijvend bod op uw huis. Een aanvraag is eenvoudig, geheel kosteloos en verplicht u tot niets.

9.4

4.6/5

Beoordeling van onze klanten 

Geen hoge makelaarskosten en langdurig makelaarstraject

Verzekerd van het beste bod zonder voorbehoud van financiering

Geen onzekerheid en verkoop risico’s. Direct verkocht

Flexibele verkoop. U bepaalt de voorwaarden en overdrachtsdatum

Achteraf geen problemen. Verborgen gebreken nemen wij voor ons risico

Mogelijk voorschot

Direct een passend bod

Direct een passend bod op uw huis. Geen financieringsvoorbehoud.

Voor alle huizen

En verborgen gebreken nemen wij voor onze rekening.

Geen makelaarskosten

Geen courtagekosten bij de
verkoop van uw huis.

Zonder onzekerheden uw huis verkopen in Aartswoud

Bent u van plan uw huis te verkopen in Aartswoud, maar wilt u dit op een zowel snelle als discrete manier realiseren? Sons Real Estate is een vastgoedbedrijf waaraan u uw woning direct kunt verkopen. Bij ons ontvangt u direct een vrijblijvend bod zonder voorbehoud en hoeft u geen lang en onzeker verkooptraject in te gaan. Ongeacht de staat of het type woning dat u wenst te verkopen, zorgen we voor een snel verkooptraject, zonder onzekerheden. Wilt u uw huis verkopen in Aartswoud, Winkel, Hoogwoud, De Weere of Abbekerk? Neem dan contact op.

Met zekerheid uw woning in Aartswoud verkopen

Als u met spoed uw huis wilt verkopen in of nabij Aartswoud, dan biedt een directe verkoop aan Sons Real Estate een uitkomst. Onze taxateurs zorgen voor een snelle waardebepaling en doen vervolgens een bod, zonder enig voorbehoud. De waarde van uw woning in Aartswoud, kunnen wij op korte termijn bepalen. Zo geven vergelijkbare woningen in de omgeving al een goede indicatie. We maken tevens een afspraak voor een opname, zodat we de onderhoudsstaat en het afwerkingsniveau goed kunnen beoordelen. Zo bent u altijd verzekerd van een passend bod en zijn er geen onzekerheden.

Direct een voorschot ontvangen?

Heeft u al een woning gekocht en zit u nog met uw woning in Aartswoud? U kunt uw huis dan snel verkopen in Aartswoud als u kiest voor een directe verkoop aan ons. Zo is het na het tekenen van de koopovereenkomst mogelijk om direct een voorschot te krijgen. Het bedrag kunt u dan gebruiken voor het verbouwen van uw nieuwe woning of voor bijvoorbeeld de aanschaf van nieuwe inboedel. Zo is het tevens mogelijk om uw woning te huren, nadat de verkoop al een feit is. Zeker als u nog een lange periode wilt blijven wonen en op zoek wilt gaan naar een nieuwe woning, dan is terugverhuur altijd een optie bij ons. Ongeacht uw situatie, komen we u dan ook graag tegemoet. Wilt u weten welk bod wij kunnen uitbrengen op uw woning en bent u benieuwd naar de mogelijkheden? Neem dan contact op met Sons Real Estate.

Vrijblijvend bod ontvangen?

Alle soorten woningen

Bespaar duizenden euro's aan makelaarskosten
Altijd verzekerd van een passend bod op uw huis
Directe uitbetaling van een voorschot behoort tot de mogelijkheden
Achteraf verborgen gebreken nemen wij voor ons rekening​
U kunt in de woning blijven wonen tot u een nieuw huis heeft​
Direct een passend bod zonder financieringsvoorbehoud, dus geen onzekerheid​

Waarom kiezen voor Sons Real Estate

Hoe verloopt een aanvraag bij Sons Real Estate?

 • Woning aanmelden

  Dit is geheel vrijblijvend en kosteloos. U kunt ons formulier invullen en hierbij uw postcode en huisnummer aan ons doorgeven.

 • Binnen één werkdag ontvangt u van ons een reactie

  We bespreken dan uw wensen. Wij kunnen een bezichtiging inplannen om een nauwkeurig bod uit te brengen. Ook kunnen wij een bod op afstand uitbrengen, indien dit uw voorkeur geniet. Wij brengen dan een globaal bod uit en komen bij interesse vervolgens langs voor een definitief voorstel.

 • U ontvangt een definitief bod

  Nadat wij het huis hebben bezichtigd ontvangt u van ons een definitief bod. Ook dit is nog steeds geheel vrijblijvend. Wanneer u blij bent met het bod en akkoord wenst te gaan, dan spreken wij in overleg een opleverdatum af.

 • Officiële koopakte wordt opgesteld

  Aan de hand van de gemaakte afspraken wordt er een koopakte opgesteld. Na het door beide partijen tekenen van de koopakte heeft u uw woning officieel verkocht. Gefeliciteerd! De woning wordt vervolgens overgedragen bij de notaris op de afgesproken datum. Wij hebben voor de overdrachtsdatum de gelden gestort naar de notaris en de notaris stort het vervolgens direct naar u en de verkoop is afgerond. Gefeliciteerd met de verkoop van uw huis!

Liever direct contact?

Neem contact op met onze lokale vastgoedadviseur 
Nick van der Meer.

Meer over onze diensten

Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie

Heeft u vragen over onze werkwijze of wilt u meer informatie over een huis verkopen aan Sons Real Estate. Dan kunt u ons uiteraard bellen via 085-004 7350. Uiteraard kunt u ons contactformulier invullen of mailen via sales@sonsrealestate.nl.

Waardebepaling voor verhuurde huizen

Heeft u een verhuurd huis? Dan kunt u direct gratis een vrijblijvende waardebepaling aanvragen. Voor verhuurd vastgoed treden wij ook op als opkoper. Wij kopen alle soorten verhuurd vastgoed op. Dit geldt o.a. voor bedrijfspanden, studentenpanden, zorgvastgoed, horecapanden, gebouwen of kantorenpanden. Tot slot kunt u ook gewoon kavels of bouwgrond bij ons aanmelden. 

Lees meer in onze kennisbank of blog

Wilt u meer informatie over hoe u een woning kunt opknappen of hoe een verkoopproces via een makelaar eruit ziet? Lees dan onze blog berichten door. 

Wij kopen alle soorten huizen

Waarom kiezen voor Sons Real Estate

Voor alle soorten woningen
Discrete communicatie
Vast aanspreekpunt
Ook voor verouderde of klushuizen
Jarenlange ervaring en vastgoedkennis in huis

Wilt u uw huis verkopen?

Wilt u uw woning snel of direct verkopen? Via Sons Real Estate verkoopt u uw woning zonder voorbehoud van financiering. 

Ons bod verplicht u tot niets!

Voor alle soorten vastgoed

Voor woningen, bedrijfspanden tot verhuurd vastgoed

Geen verplichtingen

Het bod verplicht u tot niets. U heeft wel directe zekerheid!

Ook voor verhuurde woningen

Een bezichtiging is niet vereist voor een vrijblijvend bod

Woningen in alle staten

Risico's verborgen gebreken zijn voor ons rekening!