Huis verkopen Hoofddorp

Uw huis in Hoofddorp goed en snel verkopen? Vraag direct een vrijblijvend bod aan zonder financieringsvoorbehoud. Ons bod verplicht tot niets en u heeft toch directe zekerheid. Voor alle soorten koopwoningen, dus ook leegstaande, verouderde en zelfs verhuurde woningen.

Uw huis verkopen in Hoofddorp zonder langdurig verkooptraject? Sons Real Estate is de makelaar waaraan u direct uw huis kunt verkopen. Zo doorloopt u geen makelaarstraject en bespaart u bovendien ook nog eens op de makelaarskosten. Wij brengen binnen 24 uur een marktconform bod uit op uw woning zonder enige voorbehouden.

9.4

4.6/5

Beoordeling van onze klanten 

Geen hoge makelaarskosten en langdurig makelaarstraject

Verzekerd van het beste bod zonder voorbehoud van financiering

Geen onzekerheid en verkoop risico’s. Direct verkocht

Flexibele verkoop. U bepaalt de voorwaarden en overdrachtsdatum

Achteraf geen problemen. Verborgen gebreken nemen wij voor ons risico

Mogelijk voorschot

Direct een passend bod

Direct een passend bod op uw huis. Geen financieringsvoorbehoud.

Voor alle huizen

En verborgen gebreken nemen wij voor onze rekening.

Geen makelaarskosten

Geen courtagekosten bij de
verkoop van uw huis.

Direct uw huis verkopen in Hoofddorp

Uw huis verkopen in Hoofddorp zonder langdurig verkooptraject? Sons Real Estate is de makelaar waaraan u direct uw huis kunt verkopen. Zo doorloopt u geen makelaarstraject en rekenen we geen makelaars- of notariskosten. Na uw aanvraag brengen we binnen 24 uur een marktconform bod uit op uw woning zonder enige voorbehoud. Zo bent u er direct van verzekerd dat uw huis is verkocht tegen de beste prijs. Sons Real Estate is zeer flexibel en zo kunt u nog lekker in uw huis blijven wonen terwijl u het verkocht heeft. Wilt u uw huis verkopen en woont u in Rijsenhout, Nieuw-Vennep, Bennebroek of Hillegom? Ook dan kunt u uiteraard bij ons terecht. 

Uw woning in Hoofddorp verkopen aan de opkoper

U kunt in geheel Hoofddorp terecht bij ons voor de verkoop van uw woning. Wij brengen dan ook op elk soort huis een bod uit zonder enig voorbehoud. Een van onze taxateurs komt graag bij u langs op locatie voor een vrijblijvende waardebepaling. Als landelijk actieve opkoper zijn we geïnteresseerd in elk soort woonvastgoed ongeacht de staat waarin het verkeert. Met onze eigen afdeling bouw zorgen we voor een eventuele renovatie of transformatie na de verkoop. De staat van uw woning is dan ook minder van belang. Daarnaast zijn we zeer flexibel in overdrachtsdatum en u kunt ongewenste inboedel gerust laten staan. Op die manier kunt u zich volledig focussen op uw nieuwe woning en kunt u op een rustgevende manier uw huis verkopen in of nabij Hoofddorp. 

Terugverhuur en een voorschot op de woning is bespreekbaar 

Doet u een aanvraag voor een vrijblijvend bod en gaat u akkoord met ons prijsvoorstel? Dan bespreken we graag de verkoopvoorwaarden en heeft u zelfs de mogelijkheid om uw huis voor een langere periode te huren. Met een sale en leaseback constructie kunt u uw huis verkopen in Hoofddorp en dit vervolgens huren voor een geruime periode. Zo kunt u een periode overbruggen, zodat u gerust nog kunt kijken naar een andere woning of verblijfplaats. Wilt u uw huis verkopen in of nabij Hoofddorp en bent u benieuwd naar de waarde van uw huis? Laat dan uw gegevens achter via het contactformulier of bel direct voor een afspraak op locatie.

Vrijblijvend bod ontvangen?

Alle soorten woningen

Bespaar duizenden euro's aan makelaarskosten
Altijd verzekerd van een eerlijke en marktconforme prijs​
Zeer groot netwerk aan zakelijke en particuliere beleggers en andere potentiële kopers​
Indien gewenst, binnen één week bij de notaris​
Achteraf verborgen gebreken nemen wij voor ons rekening​
U kunt in de woning blijven wonen tot u een nieuw huis heeft​
Direct een passend bod zonder financieringsvoorbehoud, dus geen onzekerheid​

Waarom kiezen voor Sons Real Estate

Hoe verloopt een aanvraag bij Sons Real Estate?

 • Woning aanmelden

  Dit is geheel vrijblijvend en kosteloos. U kunt ons formulier invullen en hierbij uw postcode en huisnummer aan ons doorgeven.

 • Binnen één werkdag ontvangt u van ons een reactie

  We bespreken dan uw wensen. Wij kunnen een bezichtiging inplannen om een nauwkeurig bod uit te brengen. Ook kunnen wij een bod op afstand uitbrengen, indien dit uw voorkeur geniet. Wij brengen dan een globaal bod uit en komen bij interesse vervolgens langs voor een definitief voorstel.

 • U ontvangt een definitief bod

  Nadat wij het huis hebben bezichtigd ontvangt u van ons een definitief bod. Ook dit is nog steeds geheel vrijblijvend. Wanneer u blij bent met het bod en akkoord wenst te gaan, dan spreken wij in overleg een opleverdatum af.

 • Officiële koopakte wordt opgesteld

  Aan de hand van de gemaakte afspraken wordt er een koopakte opgesteld. Na het door beide partijen tekenen van de koopakte heeft u uw woning officieel verkocht. Gefeliciteerd! De woning wordt vervolgens overgedragen bij de notaris op de afgesproken datum. Wij hebben voor de overdrachtsdatum de gelden gestort naar de notaris en de notaris stort het vervolgens direct naar u en de verkoop is afgerond. Gefeliciteerd met de verkoop van uw huis!

Liever direct contact?

Neem contact op met onze locale vastgoedadviseur 
Nick van der Meer.

Meer over onze diensten

Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie

Heeft u vragen over onze werkwijze of wilt u meer informatie over een huis verkopen aan Sons Real Estate. Dan kunt u ons uiteraard bellen via 085-004 7350. Uiteraard kunt u ons contactformulier invullen of mailen via sales@sonsrealestate.nl.

Waardebepaling voor verhuurde huizen

Heeft u een verhuurd huis? Dan kunt u direct gratis een vrijblijvende waardebepaling aanvragen. Voor verhuurd vastgoed hanteren wij een andere werkwijze en treden wij uitsluitend als bemiddelaar op. Dit geldt ook voor bedrijfspanden, studentenpanden, zorgvastgoed, horecapanden, gebouwen of kantorenpanden. Tot slot kunt u ook gewoon kavels of bouwgrond bij ons aanmelden. Sons Real Estate bemiddeld met een eigen interne opkopers netwerk van ruim 10.000 beleggers, opkopers, makelaars, handelaars en andere soorten vastgoedbedrijven. Profiteer van onze snelle werkwijze hierin! Wij kunnen uw bedrijfspand binnen een uur met ruim 10.000 potentiële opkopers delen. En dit kost u niets, aangezien Sons Real Estate de kosten in dezer tijden niet aan de verkoper doorberekent, maar aan de kant van de koper.

Lees meer in onze kennisbank of blog

Wilt u meer informatie over hoe u een woning kunt opknappen of hoe een verkoopproces via een makelaar eruit ziet? Lees dan onze blog berichten door. 

Wij kopen alle soorten huizen

Waarom kiezen voor Sons Real Estate

Uitstekende begeleiding en advies
Enorm netwerk aan potentiële geïnteresseerde kopers
Van begin tot eind ontzorgd
Altijd het beste bod dankzij een groot investeerders netwerk
Jarenlange ervaring en vastgoedkennis in huis

Wilt u uw pand verkopen?

Wilt u uw woning snel of direct verkopen? Via Sons Real Estate verkoopt u uw woning zonder voorbehoud van financiering. 

Ons bod verplicht u tot niets!

Voor alle soorten vastgoed

Voor woningen, bedrijfspanden tot verhuurd vastgoed

Geen verplichtingen

Het bod verplicht u tot niets. U heeft wel directe zekerheid!

Ook voor verhuurde woningen

Een bezichtiging is niet vereist voor een vrijblijvend bod

Woningen in alle staten

Risico's verborgen gebreken zijn voor ons rekening!