Huis verkopen Kolhorn

Uw huis in Kolhorn goed en snel verkopen? Vraag direct een vrijblijvend bod aan zonder financieringsvoorbehoud. Ons bod verplicht tot niets en u heeft toch directe zekerheid. Voor alle soorten koopwoningen, dus ook leegstaande, verouderde en zelfs verhuurde woningen.

Uw huis verkopen in Kolhorn zonder onzekerheden of verkoop stress? Direct een vrijblijvend, marktconform bod ✓ Bepaal zelf wanneer u verkoopt ✓ Woningen in alle soorten & staten ✓ Optie tot terughuren

9.4

4.6/5

Beoordeling van onze klanten 

Geen hoge makelaarskosten en langdurig makelaarstraject

Verzekerd van het beste bod zonder voorbehoud van financiering

Geen onzekerheid en verkoop risico’s. Direct verkocht

Flexibele verkoop. U bepaalt de voorwaarden en overdrachtsdatum

Achteraf geen problemen. Verborgen gebreken nemen wij voor ons risico

Mogelijk voorschot

Direct een passend bod

Direct een passend bod op uw huis. Geen financieringsvoorbehoud.

Voor alle huizen

En verborgen gebreken nemen wij voor onze rekening.

Geen makelaarskosten

Geen courtagekosten bij de
verkoop van uw huis.

Huis verkopen in Kolhorn

Wilt u uw huis verkopen in Kolhorn? Sons Real Estate is een vastgoedbedrijf en koopt woningen door het gehele land voor eigen rekening. Bij ons kunt u direct een marktconform bod krijgen op uw woning en verzekerd zijn van een soepel verkooptraject. Ook als u uw huis wilt verkopen in Barsingerhorn, Lutjewinkel, Middenmeer of Wieringerwaard, kunt u bij ons terecht voor een vrijblijvend bod. Neem vandaag nog contact op voor een snelle verkoop.

De waarde van uw woning in Kolhorn

Om tot een goed bod te komen, zorgen onze taxateurs voor een vlotte waardebepaling. Een korte opname op locatie is dan ook altijd onderdeel van de taxatie. Echter, uw woning hoeft niet bouwtechnisch te worden onderzocht. Eventuele gebreken aan uw woning, nemen wij voor eigen risico. Zo is het bod dat we uitbrengen te allen tijde zonder enig voorbehoud van financiering of een bouwkundige keuring. Uw woning wordt voornamelijk getaxeerd op de onderhoudsstaat en het afwerkingsniveau. Daarnaast hebben factoren, zoals het type woning, de ligging, energielabel en de vraag- en verkoopprijs van vergelijkbare woningen in uw wijk, een invloed op de waarde. Nadat uw woning grondig is onderzocht, doen wij een definitief bod.

Snel verkooptraject met uitstekende verkoopvoorwaarden

Als u kiest voor een directe verkoop aan Sons Real Estate, dan bent u verzekerd van een snelle verkoop tegen uitstekende verkoopvoorwaarden. Zo zijn de voorwaarden grotendeels in overleg, zodat u op een rustgevende manier uw huis kunt verkopen in Kolhorn of omstreken. Daarnaast garanderen we een flexibele verkoop, door u tegemoet te komen. Zo is de overdrachtsdatum altijd aan te passen, zodat u soepel over kunt gaan naar uw nieuwe woning. Zo kunt u de woning heel snel overdragen, maar is een uitgestelde oplevering ook altijd mogelijk. Op die manier heeft u altijd een verblijfplaats en loopt u niet het risico met twee huizen te komen zitten. Van rijtjeswoningen en vrijstaande huizen, tot de verkoop van appartementen, boerderijen of riante villa’s. Sons Real Estate doet vrijblijvend een bod zonder onzekerheden. Laat uw gegevens achter of neem direct contact op met Sons Real Estate.

Vrijblijvend bod ontvangen?

Alle soorten woningen

Bespaar duizenden euro's aan makelaarskosten
Altijd verzekerd van een eerlijke en marktconforme prijs​
Directe uitbetaling van een voorschot behoort tot de mogelijkheden
Indien gewenst, binnen één week bij de notaris​
Achteraf verborgen gebreken nemen wij voor ons rekening​
U kunt in de woning blijven wonen tot u een nieuw huis heeft​
Direct een passend bod zonder financieringsvoorbehoud, dus geen onzekerheid​

Waarom kiezen voor Sons Real Estate

Hoe verloopt een aanvraag bij Sons Real Estate?

 • Woning aanmelden

  Dit is geheel vrijblijvend en kosteloos. U kunt ons formulier invullen en hierbij uw postcode en huisnummer aan ons doorgeven.

 • Binnen één werkdag ontvangt u van ons een reactie

  We bespreken dan uw wensen. Wij kunnen een bezichtiging inplannen om een nauwkeurig bod uit te brengen. Ook kunnen wij een bod op afstand uitbrengen, indien dit uw voorkeur geniet. Wij brengen dan een globaal bod uit en komen bij interesse vervolgens langs voor een definitief voorstel.

 • U ontvangt een definitief bod

  Nadat wij het huis hebben bezichtigd ontvangt u van ons een definitief bod. Ook dit is nog steeds geheel vrijblijvend. Wanneer u blij bent met het bod en akkoord wenst te gaan, dan spreken wij in overleg een opleverdatum af.

 • Officiële koopakte wordt opgesteld

  Aan de hand van de gemaakte afspraken wordt er een koopakte opgesteld. Na het door beide partijen tekenen van de koopakte heeft u uw woning officieel verkocht. Gefeliciteerd! De woning wordt vervolgens overgedragen bij de notaris op de afgesproken datum. Wij hebben voor de overdrachtsdatum de gelden gestort naar de notaris en de notaris stort het vervolgens direct naar u en de verkoop is afgerond. Gefeliciteerd met de verkoop van uw huis!

Liever direct contact?

Neem contact op met onze lokale vastgoedadviseur 
Nick van der Meer.

Meer over onze diensten

Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie

Heeft u vragen over onze werkwijze of wilt u meer informatie over een huis verkopen aan Sons Real Estate. Dan kunt u ons uiteraard bellen via 085-004 7350. Uiteraard kunt u ons contactformulier invullen of mailen via sales@sonsrealestate.nl.

Waardebepaling voor verhuurde huizen

Heeft u een verhuurd huis? Dan kunt u direct gratis een vrijblijvende waardebepaling aanvragen. Voor verhuurd vastgoed treden wij ook op als opkoper. Wij kopen alle soorten verhuurd vastgoed op. Dit geldt o.a. voor bedrijfspanden, studentenpanden, zorgvastgoed, horecapanden, gebouwen of kantorenpanden. Tot slot kunt u ook gewoon kavels of bouwgrond bij ons aanmelden. 

Lees meer in onze kennisbank of blog

Wilt u meer informatie over hoe u een woning kunt opknappen of hoe een verkoopproces via een makelaar eruit ziet? Lees dan onze blog berichten door. 

Wij kopen alle soorten huizen

Waarom kiezen voor Sons Real Estate

Voor alle soorten woningen
Discrete communicatie
Vast aanspreekpunt
Ook voor verouderde of klushuizen
Jarenlange ervaring en vastgoedkennis in huis

Wilt u uw huis verkopen?

Wilt u uw woning snel of direct verkopen? Via Sons Real Estate verkoopt u uw woning zonder voorbehoud van financiering. 

Ons bod verplicht u tot niets!

Voor alle soorten vastgoed

Voor woningen, bedrijfspanden tot verhuurd vastgoed

Geen verplichtingen

Het bod verplicht u tot niets. U heeft wel directe zekerheid!

Ook voor verhuurde woningen

Een bezichtiging is niet vereist voor een vrijblijvend bod

Woningen in alle staten

Risico's verborgen gebreken zijn voor ons rekening!