Huis verkopen Hensbroek

Uw huis in Hensbroek goed en snel verkopen? Vraag direct een vrijblijvend bod aan zonder financieringsvoorbehoud. Ons bod verplicht tot niets en u heeft toch directe zekerheid. Voor alle soorten koopwoningen, dus ook leegstaande, verouderde en zelfs verhuurde woningen.

Uw huis verkopen in Hensbroek zonder onzekerheden of hoge makelaarskosten? Direct een vrijblijvend, marktconform bod ✓ Bepaal zelf wanneer u verkoopt ✓ Woningen in alle soorten & staten ✓ Optie tot terughuren

9.4

4.6/5

Beoordeling van onze klanten 

Geen hoge makelaarskosten en langdurig makelaarstraject

Verzekerd van het beste bod zonder voorbehoud van financiering

Geen onzekerheid en verkoop risico’s. Direct verkocht

Flexibele verkoop. U bepaalt de voorwaarden en overdrachtsdatum

Achteraf geen problemen. Verborgen gebreken nemen wij voor ons risico

Mogelijk voorschot

Direct een passend bod

Direct een passend bod op uw huis. Geen financieringsvoorbehoud.

Voor alle huizen

En verborgen gebreken nemen wij voor onze rekening.

Geen makelaarskosten

Geen courtagekosten bij de
verkoop van uw huis.

Huis verkopen in Hensbroek

Gaat u uw huis verkopen in Hensbroek of in plaatsen zoals Obdam, Ursem, Spierdijk of elders in de omgeving? Sons Real Estate is een landelijk actieve vastgoed opkoper en koopt door heel het land divers woonvastgoed. U kunt dan ook elk type woning, ongeacht de onderhoudsstaat of ligging, direct aan ons verkopen, zonder dat u daarvoor een lang en onzeker verkooptraject in hoeft te gaan. Zo is ons bod zonder enig voorbehoud en kunt u rekenen op uitstekende verkoopvoorwaarden. Neem vandaag nog contact op en ontvang binnen één werkdag een aanbod.

Ongeacht de staat van uw woning snel een aanbod

Of het nu gaat om een verouderde woning of een woning in gerenoveerde staat. Sons Real Estate is geïnteresseerd en doet graag een bod op uw woning. De waarde van uw woning in Hensbroek kunnen wij op zeer korte termijn bepalen. Aangezien wij al vele aankopen hebben gerealiseerd, beoordelen onze ervaren taxateurs uw woning snel op de staat en diverse andere factoren. Vervolgens brengen we een definitief bod uit, zonder dat er sprake is van voorbehoud van financiering of een bouwtechnisch onderzoek. De staat van uw woning is tevens minder van belang, aangezien wij een eventuele renovatie zelf kunnen uitvoeren. Zo kunt u altijd uw huis verkopen in of nabij Hensbroek, ongeacht de staat waarin het huis verkeert.

We komen u graag tegemoet

Aangezien wij uw woning in Hensbroek direct opkopen voor ons eigen aanbod, komen we u graag tegemoet. Zeker als u genoodzaakt bent uw huis op korte termijn te verkopen in Hensbroek of omgeving, komen we u graag tegemoet. Zo is de overdrachtsdatum altijd in overleg en kunt u gerust in uw woning blijven, totdat u uw nieuwe woning kunt betreden. Heeft u nog ongewenste inboedel in uw woning staan en wilt u dit niet meeverhuizen? U kunt dit dan gerust laten staan en wij zorgen voor de rest. Zo is het tevens mogelijk om na het tekenen van de koopovereenkomst direct een voorschot te ontvangen op de verkoopsom. U kunt dit bedrag dan gebruiken voor de aanschaf van nieuwe inboedel, maar ook voor een eventuele verbouwing van uw nieuwe woning. Wat voor huis u ook wenst te verkopen in Hensbroek of omgeving? Sons Real Estate doet graag een bod.

Vrijblijvend bod ontvangen?

Alle soorten woningen

Bespaar duizenden euro's aan makelaarskosten
Altijd verzekerd van een eerlijke en marktconforme prijs​
Directe uitbetaling van een voorschot behoort tot de mogelijkheden
Indien gewenst, binnen één week bij de notaris​
Achteraf verborgen gebreken nemen wij voor ons rekening​
U kunt in de woning blijven wonen tot u een nieuw huis heeft​
Direct een passend bod zonder financieringsvoorbehoud, dus geen onzekerheid​

Waarom kiezen voor Sons Real Estate

Hoe verloopt een aanvraag bij Sons Real Estate?

 • Woning aanmelden

  Dit is geheel vrijblijvend en kosteloos. U kunt ons formulier invullen en hierbij uw postcode en huisnummer aan ons doorgeven.

 • Binnen één werkdag ontvangt u van ons een reactie

  We bespreken dan uw wensen. Wij kunnen een bezichtiging inplannen om een nauwkeurig bod uit te brengen. Ook kunnen wij een bod op afstand uitbrengen, indien dit uw voorkeur geniet. Wij brengen dan een globaal bod uit en komen bij interesse vervolgens langs voor een definitief voorstel.

 • U ontvangt een definitief bod

  Nadat wij het huis hebben bezichtigd ontvangt u van ons een definitief bod. Ook dit is nog steeds geheel vrijblijvend. Wanneer u blij bent met het bod en akkoord wenst te gaan, dan spreken wij in overleg een opleverdatum af.

 • Officiële koopakte wordt opgesteld

  Aan de hand van de gemaakte afspraken wordt er een koopakte opgesteld. Na het door beide partijen tekenen van de koopakte heeft u uw woning officieel verkocht. Gefeliciteerd! De woning wordt vervolgens overgedragen bij de notaris op de afgesproken datum. Wij hebben voor de overdrachtsdatum de gelden gestort naar de notaris en de notaris stort het vervolgens direct naar u en de verkoop is afgerond. Gefeliciteerd met de verkoop van uw huis!

Liever direct contact?

Neem contact op met onze lokale vastgoedadviseur 
Nick van der Meer.

Meer over onze diensten

Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie

Heeft u vragen over onze werkwijze of wilt u meer informatie over een huis verkopen aan Sons Real Estate. Dan kunt u ons uiteraard bellen via 085-004 7350. Uiteraard kunt u ons contactformulier invullen of mailen via sales@sonsrealestate.nl.

Waardebepaling voor verhuurde huizen

Heeft u een verhuurd huis? Dan kunt u direct gratis een vrijblijvende waardebepaling aanvragen. Voor verhuurd vastgoed treden wij ook op als opkoper. Wij kopen alle soorten verhuurd vastgoed op. Dit geldt o.a. voor bedrijfspanden, studentenpanden, zorgvastgoed, horecapanden, gebouwen of kantorenpanden. Tot slot kunt u ook gewoon kavels of bouwgrond bij ons aanmelden. 

Lees meer in onze kennisbank of blog

Wilt u meer informatie over hoe u een woning kunt opknappen of hoe een verkoopproces via een makelaar eruit ziet? Lees dan onze blog berichten door. 

Wij kopen alle soorten huizen

Waarom kiezen voor Sons Real Estate

Voor alle soorten woningen
Discrete communicatie
Vast aanspreekpunt
Ook voor verouderde of klushuizen
Jarenlange ervaring en vastgoedkennis in huis

Wilt u uw huis verkopen?

Wilt u uw woning snel of direct verkopen? Via Sons Real Estate verkoopt u uw woning zonder voorbehoud van financiering. 

Ons bod verplicht u tot niets!

Voor alle soorten vastgoed

Voor woningen, bedrijfspanden tot verhuurd vastgoed

Geen verplichtingen

Het bod verplicht u tot niets. U heeft wel directe zekerheid!

Ook voor verhuurde woningen

Een bezichtiging is niet vereist voor een vrijblijvend bod

Woningen in alle staten

Risico's verborgen gebreken zijn voor ons rekening!