Huis verkopen Badhoevedorp

Uw huis in Badhoevedorp goed en snel verkopen? Vraag direct een vrijblijvend bod aan zonder financieringsvoorbehoud. Ons bod verplicht tot niets en u heeft toch directe zekerheid. Voor alle soorten koopwoningen, dus ook leegstaande, verouderde en zelfs verhuurde woningen.

Wilt u uw woning in Badhoevedorp verkopen zonder makelaar? Verkoop aan de makelaar die huizen opkoopt. Sons Real Estate is een opkoper die zelf woningen opkoopt, ook als er verbouwt moet worden of er sprake is van gebreken. Vrijblijvend en geen makelaarskosten.

9.4

4.6/5

Beoordeling van onze klanten 

Geen hoge makelaarskosten en langdurig makelaarstraject

Verzekerd van het beste bod zonder voorbehoud van financiering

Geen onzekerheid en verkoop risico’s. Direct verkocht

Flexibele verkoop. U bepaalt de voorwaarden en overdrachtsdatum

Achteraf geen problemen. Verborgen gebreken nemen wij voor ons risico

Mogelijk voorschot

Direct een passend bod

Direct een passend bod op uw huis. Geen financieringsvoorbehoud.

Voor alle huizen

En verborgen gebreken nemen wij voor onze rekening.

Geen makelaarskosten

Geen courtagekosten bij de
verkoop van uw huis.

Huis verkopen in Badhoevedorp

Wilt u uw huis verkopen en woont u in het mooie dorp Badhoevedorp? Sons Real Estate koopt alle soorten woningen in of rondom Badhoevedorp. Ook als u een huis wilt verkopen in Amsterdam, Hoofddorp, Amstelveen of Haarlem, kunnen wij een bod uitbrengen zonder voorbehoud van financiering. Dit is toch weer anders dan bij de meeste reguliere kopers, waar u niet 100% zekerheid kunt verkrijgen totdat de hypotheek rond is. En mocht u moeten verhuizen naar een nieuwe koopwoning, dan is het wel zo fijn dat de verkoop van uw oude huis geen vertraging oploopt of zelfs niet doorgaat.

Uw huis verkopen in Badhoevedorp aan een vastgoedbedrijf

Wilt u uw huis in Badhoevedorp snel en zonder onzekerheden verkopen tegen een prijs die de markt recht doet? Een directe verkoop aan Sons Real Estate is de oplossing. Een regulier verkooptraject via een makelaar kan al snel 16 weken in beslag nemen, en er is vaak een financieringsvoorbehoud inbegrepen. Als u uw huis op korte termijn moet verkopen, is een verkoop aan een vastgoedbedrijf de beste keuze. Zo krijgt u een eerlijk bod zonder enige voorbehouden. Bovendien zijn we flexibel in de verkoopvoorwaarden en kunt u uw huis binnen een week overdragen. Dit garandeert een snelle verkoop zonder onzekerheden.

Geen makelaars- of notariskosten

Omdat wij uw huis in Badhoevedorp direct voor eigen rekening kopen, hoeft u geen reguliere makelaarskosten zoals courtage, vaste tarieven of andere provisies te betalen. Er is geen noodzaak om potentiële kopers te zoeken of bezichtigingen te organiseren. Wij kopen uw woning rechtstreeks aan en dragen de notariskosten. Dit bespaart u al snel duizenden euro’s als u kiest voor een directe verkoop aan Sons Real Estate. U weet dus meteen wat u overhoudt aan de verkoop van uw huis. Als u overweegt uw huis te verkopen en woont in of rondom Badhoevedorp, vul dan het contactformulier in of bel voor een afspraak ter plaatse.

Vrijblijvend bod ontvangen?

Alle soorten woningen

Bespaar duizenden euro's aan makelaarskosten
Altijd verzekerd van een passend bod op uw huis
Directe uitbetaling van een voorschot behoort tot de mogelijkheden
Achteraf verborgen gebreken nemen wij voor ons rekening​
U kunt in de woning blijven wonen tot u een nieuw huis heeft​
Direct een passend bod zonder financieringsvoorbehoud, dus geen onzekerheid​

Waarom kiezen voor Sons Real Estate

Hoe verloopt een aanvraag bij Sons Real Estate?

 • Woning aanmelden

  Dit is geheel vrijblijvend en kosteloos. U kunt ons formulier invullen en hierbij uw postcode en huisnummer aan ons doorgeven.

 • Binnen één werkdag ontvangt u van ons een reactie

  We bespreken dan uw wensen. Wij kunnen een bezichtiging inplannen om een nauwkeurig bod uit te brengen. Ook kunnen wij een bod op afstand uitbrengen, indien dit uw voorkeur geniet. Wij brengen dan een globaal bod uit en komen bij interesse vervolgens langs voor een definitief voorstel.

 • U ontvangt een definitief bod

  Nadat wij het huis hebben bezichtigd ontvangt u van ons een definitief bod. Ook dit is nog steeds geheel vrijblijvend. Wanneer u blij bent met het bod en akkoord wenst te gaan, dan spreken wij in overleg een opleverdatum af.

 • Officiële koopakte wordt opgesteld

  Aan de hand van de gemaakte afspraken wordt er een koopakte opgesteld. Na het door beide partijen tekenen van de koopakte heeft u uw woning officieel verkocht. Gefeliciteerd! De woning wordt vervolgens overgedragen bij de notaris op de afgesproken datum. Wij hebben voor de overdrachtsdatum de gelden gestort naar de notaris en de notaris stort het vervolgens direct naar u en de verkoop is afgerond. Gefeliciteerd met de verkoop van uw huis!

Liever direct contact?

Neem contact op met onze lokale vastgoedadviseur 
Nick van der Meer.

Meer over onze diensten

Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie

Heeft u vragen over onze werkwijze of wilt u meer informatie over een huis verkopen aan Sons Real Estate. Dan kunt u ons uiteraard bellen via 085-004 7350. Uiteraard kunt u ons contactformulier invullen of mailen via sales@sonsrealestate.nl.

Waardebepaling voor verhuurde huizen

Heeft u een verhuurd huis? Dan kunt u direct gratis een vrijblijvende waardebepaling aanvragen. Voor verhuurd vastgoed treden wij ook op als opkoper. Wij kopen alle soorten verhuurd vastgoed op. Dit geldt o.a. voor bedrijfspanden, studentenpanden, zorgvastgoed, horecapanden, gebouwen of kantorenpanden. Tot slot kunt u ook gewoon kavels of bouwgrond bij ons aanmelden. 

Lees meer in onze kennisbank of blog

Wilt u meer informatie over hoe u een woning kunt opknappen of hoe een verkoopproces via een makelaar eruit ziet? Lees dan onze blog berichten door. 

Wij kopen alle soorten huizen

Waarom kiezen voor Sons Real Estate

Voor alle soorten woningen
Discrete communicatie
Vast aanspreekpunt
Ook voor verouderde of klushuizen
Jarenlange ervaring en vastgoedkennis in huis

Wilt u uw huis verkopen?

Wilt u uw woning snel of direct verkopen? Via Sons Real Estate verkoopt u uw woning zonder voorbehoud van financiering. 

Ons bod verplicht u tot niets!

Voor alle soorten vastgoed

Voor woningen, bedrijfspanden tot verhuurd vastgoed

Geen verplichtingen

Het bod verplicht u tot niets. U heeft wel directe zekerheid!

Ook voor verhuurde woningen

Een bezichtiging is niet vereist voor een vrijblijvend bod

Woningen in alle staten

Risico's verborgen gebreken zijn voor ons rekening!