Huis verkopen Zwaag

Uw huis in Zwaag goed en snel verkopen? Vraag direct een vrijblijvend bod aan zonder financieringsvoorbehoud. Ons bod verplicht tot niets en u heeft toch directe zekerheid. Voor alle soorten koopwoningen, dus ook leegstaande, verouderde en zelfs verhuurde woningen.

Uw huis verkopen in Zwaag zonder onzekerheden of verkoop stress? Direct een vrijblijvend, marktconform bod ✓ Bepaal zelf wanneer u verkoopt ✓ Woningen in alle soorten & staten ✓ Optie tot terughuren

9.4

4.6/5

Beoordeling van onze klanten 

Geen hoge makelaarskosten en langdurig makelaarstraject

Verzekerd van het beste bod zonder voorbehoud van financiering

Geen onzekerheid en verkoop risico’s. Direct verkocht

Flexibele verkoop. U bepaalt de voorwaarden en overdrachtsdatum

Achteraf geen problemen. Verborgen gebreken nemen wij voor ons risico

Mogelijk voorschot

Direct een passend bod

Direct een passend bod op uw huis. Geen financieringsvoorbehoud.

Voor alle huizen

En verborgen gebreken nemen wij voor onze rekening.

Geen makelaarskosten

Geen courtagekosten bij de
verkoop van uw huis.

Huis verkopen in Zwaag?

Met directe zekerheid uw huis verkopen in of rondom Zwaag? Sons Real Estate is een vastgoedmakelaar waaraan u direct uw huis kunt verkopen. Bij ons kunt u vrijblijvend een aanvraag doen voor een bod op uw woning. We zorgen vervolgens voor een vlotte waardebepaling en doen direct een bod, zonder voorbehoud. Zo hoeft u nooit een onzeker verkooptraject in te gaan en kunt u rekenen op flexibiliteit. Snel en zonder onzekerheden uw huis verkopen in Zwaag of in Hoorn, Wognum, Berkhout of elders in de regio? Laat uw gegevens achter.

Een directe verkoop aan Sons Real Estate

Heeft u een woning in Zwaag en wenst u een snelle verkoop? Sons Real Estate koopt uw woning direct voor eigen rekening. U kunt aan ons elk soort woonvastgoed aanbieden. Zo zijn we geïnteresseerd in rijtjeswoningen, flat appartementen en boerderijen, maar ook op villa’s, vrijstaande huizen of hoekhuizen doen wij uiteraard een bod. Ten opzichte van een regulier verkooptraject, waarbij u te maken krijgt met meerdere kopers, bezichtigingen en biedingen, is een verkoop aan Sons Real Estate op zeer korte termijn mogelijk. We zorgen dan ook in alle gevallen voor een uitstekend aanbod, zonder voorbehoud van financiering. Zo heeft u direct zekerheid en hoeft u geen onzeker verkooptraject in te gaan.

De waarde van uw woning in Zwaag is snel bepaald

Onze ervaren taxateurs gaan na uw aanvraag direct aan de slag met het opstellen van de waardebepaling. Afhankelijk van het soort woning dat u wenst te verkopen, krijgen we al snel een goede indicatie. Zo wordt er namelijk gekeken naar de verschillen tussen de vraag- en verkoopprijs van vergelijkbare woningen en wordt uw woning, tijdens een opname op locatie, getaxeerd op basis van de staat van onderhoud en het afwerkingsniveau. Op die manier zorgen wij altijd voor een passend bod. Gaat u daarmee akkoord? Dan bent u verzekerd van een vlot verkooptraject, waarbij communicatie en transparantie centraal staan. Wilt u uw huis verkopen en woont u in of rondom Zwaag? Neem dan contact op en ontvang binnen één werkdag een vrijblijvend bod.

Vrijblijvend bod ontvangen?

Alle soorten woningen

Bespaar duizenden euro's aan makelaarskosten
Altijd verzekerd van een eerlijke en marktconforme prijs​
Directe uitbetaling van een voorschot behoort tot de mogelijkheden
Indien gewenst, binnen één week bij de notaris​
Achteraf verborgen gebreken nemen wij voor ons rekening​
U kunt in de woning blijven wonen tot u een nieuw huis heeft​
Direct een passend bod zonder financieringsvoorbehoud, dus geen onzekerheid​

Waarom kiezen voor Sons Real Estate

Hoe verloopt een aanvraag bij Sons Real Estate?

 • Woning aanmelden

  Dit is geheel vrijblijvend en kosteloos. U kunt ons formulier invullen en hierbij uw postcode en huisnummer aan ons doorgeven.

 • Binnen één werkdag ontvangt u van ons een reactie

  We bespreken dan uw wensen. Wij kunnen een bezichtiging inplannen om een nauwkeurig bod uit te brengen. Ook kunnen wij een bod op afstand uitbrengen, indien dit uw voorkeur geniet. Wij brengen dan een globaal bod uit en komen bij interesse vervolgens langs voor een definitief voorstel.

 • U ontvangt een definitief bod

  Nadat wij het huis hebben bezichtigd ontvangt u van ons een definitief bod. Ook dit is nog steeds geheel vrijblijvend. Wanneer u blij bent met het bod en akkoord wenst te gaan, dan spreken wij in overleg een opleverdatum af.

 • Officiële koopakte wordt opgesteld

  Aan de hand van de gemaakte afspraken wordt er een koopakte opgesteld. Na het door beide partijen tekenen van de koopakte heeft u uw woning officieel verkocht. Gefeliciteerd! De woning wordt vervolgens overgedragen bij de notaris op de afgesproken datum. Wij hebben voor de overdrachtsdatum de gelden gestort naar de notaris en de notaris stort het vervolgens direct naar u en de verkoop is afgerond. Gefeliciteerd met de verkoop van uw huis!

Liever direct contact?

Neem contact op met onze lokale vastgoedadviseur 
Nick van der Meer.

Meer over onze diensten

Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie

Heeft u vragen over onze werkwijze of wilt u meer informatie over een huis verkopen aan Sons Real Estate. Dan kunt u ons uiteraard bellen via 085-004 7350. Uiteraard kunt u ons contactformulier invullen of mailen via sales@sonsrealestate.nl.

Waardebepaling voor verhuurde huizen

Heeft u een verhuurd huis? Dan kunt u direct gratis een vrijblijvende waardebepaling aanvragen. Voor verhuurd vastgoed treden wij ook op als opkoper. Wij kopen alle soorten verhuurd vastgoed op. Dit geldt o.a. voor bedrijfspanden, studentenpanden, zorgvastgoed, horecapanden, gebouwen of kantorenpanden. Tot slot kunt u ook gewoon kavels of bouwgrond bij ons aanmelden. 

Lees meer in onze kennisbank of blog

Wilt u meer informatie over hoe u een woning kunt opknappen of hoe een verkoopproces via een makelaar eruit ziet? Lees dan onze blog berichten door. 

Wij kopen alle soorten huizen

Waarom kiezen voor Sons Real Estate

Voor alle soorten woningen
Discrete communicatie
Vast aanspreekpunt
Ook voor verouderde of klushuizen
Jarenlange ervaring en vastgoedkennis in huis

Wilt u uw huis verkopen?

Wilt u uw woning snel of direct verkopen? Via Sons Real Estate verkoopt u uw woning zonder voorbehoud van financiering. 

Ons bod verplicht u tot niets!

Voor alle soorten vastgoed

Voor woningen, bedrijfspanden tot verhuurd vastgoed

Geen verplichtingen

Het bod verplicht u tot niets. U heeft wel directe zekerheid!

Ook voor verhuurde woningen

Een bezichtiging is niet vereist voor een vrijblijvend bod

Woningen in alle staten

Risico's verborgen gebreken zijn voor ons rekening!