Vastgoedadvies op maat

Doordat ons netwerk alsmaar groter werd en er steeds meer partijen interesse hadden in onze werkwijze, zijn wij onze kennis en kunde gaan delen. Wij merkte namelijk al heel snel op dat wij uit het geven van persoonlijk advies voldoening haalden. Zo zijn wij op het idee gekomen om opleidingstrajecten te starten en zo beginners op de vastgoedmarkt te voorzien van de juiste kennis uit de praktijk om zo een eerste beleggingspand te kunnen aanschaffen.
Zowel voor de beginnende als ervaren beleggers

20+ jaar ervaring en vastgoedkennis in huis

Zeer ervaren in zowel het verhuren als het verkopen van vastgoed

Voor vastgoedbeheer, aankoopbegeleiding, cursussen en verkoop

Vastgoedadvies op maat door onze ervaren experts

Persoonlijk advies

Elke beginnende of ervaren vastgoedbelegger kent een andere situatie. Dus persoonlijk advies is van essentieel belang.

Elk type vastgoed

Wij zijn gespecialiseerd in elk type commercieel vastgoed. Van residentieel tot zakelijk onroerend goed.

Landelijk netwerk

Dankzij ons landelijk netwerk kunnen wij in alle vraagstukken voorzien met betrekking tot de aankoop, verkoop en beheer van onroerend goed.

Vastgoedadvies van ervaringsdeskundigen

Vastgoedadvies is in een later traject onderdeel van onze werkzaamheden geworden. Van oorsprong zijn wij een vastgoedbedrijf dat zich richt op de aankoop, verkoop en handel in onroerende goederen. Doordat ons netwerk alsmaar groter werd en er steeds meer partijen interesse hadden in onze werkwijze, zijn wij onze kennis en kunde gaan delen. Wij merkte namelijk al heel snel op dat wij uit het geven van persoonlijk advies voldoening haalden. Zo zijn wij op het idee gekomen om opleidingstrajecten te starten en zo beginners op de vastgoedmarkt te voorzien van de juiste kennis uit de praktijk om zo een eerste beleggingspand te kunnen aanschaffen. Naast deze opleidingstrajecten geven wij nog steeds persoonlijk vastgoedadvies op maat voor de startende als ervaren belegger.

Reviews van onze deelnemers

5/5
Zijn zeer vriendelijke vlotte jongens, met kennis van zaken en een oog voor beleggingsobjecten. Jullie horen spoedig van mij voor de aankoop van een volgend pand. Ik kijk er nu al naar uit.
Sander de Breij
4/5
Wij kunnen niets anders dan met vol lof spreken over de manier van werken en waren dan ook zeer te spreken over de heldere communicatie en het snelle schakelen. Onze dank is groot.
Jacq van Binsbergen​
4.5/5
Dankzij de bijzondere verkoopwijze van Sons, hebben wij een bod van ver boven de vraagprijs ontvangen en geaccepteerd. Zeer prettige manier van zaken gedaan in een heel open sfeer.
Marcel Oudshoorn​

Mogelijkheden bij vastgoedadvies op maat

Overwaarde verzilverplan

Steeds meer Nederlanders met koopwoningen beschikken over een overwaarde en willen deze graag laten verzilveren en verstandig investeren. In ons adviesgesprek bekijken wij de mogelijkheden om de overwaarde van uw huis uit te keren. Indien gewenst maken we vervolgens een plan om van daaruit beleggingspanden aan te kopen. 

Beleggingsstrategie bepalen

Heeft u al gelden liggen die u heeft gespaard, of ontvangen uit een erfenis of uw bedrijf? En wilt u weten welke vorm van beleggen in vastgoed het beste bij u past. Wij bespreken in dit gesprek alle mogelijkheden en stellen van daaruit een beleggingsplan op om zo een extra pensioenvoorziening veilig te stellen door te investeren in vastgoed. Zo belegt de één heel defensief en wil de andere het maximale uit zijn eigen vermogen vrij maken om meerdere beleggingspanden aan te schaffen. Iedereen heeft zijn eigen manier van investeren en dit nemen wij mee in het samenstellen van een persoonlijk beleggingsplan. 

Aankoop en verkoop van panden

Onze core business is nog steeds de aankoop, verkoop en beheer van panden. Daardoor kunnen wij ons netwerk snel voorzien bij de verkoop of aankoop van nieuw beleggingsvastgoed. Dus ook verkopers van beleggingsvastgoed geven wij advies op maat en stellen wij een verkoopplan samen. Het kan natuurlijk voorkomen dat u op een leeftijd bent dat u het rustig aan wilt doen en uw portefeuille wilt afbouwen. Het is dan wijs om goed advies in te winnen om zo fiscaal gezien een goede verkoop in gang te kunnen zetten. 

Van advies tot uitvoering

Wij onderscheiden ons doordat wij het niet alleen bij advies houden. Bij ons kunt u namelijk vervolgens direct het aankoop of verkooptraject instappen. Zo bent u er dus direct van verzekerd dat we alles in werking zetten om het op maat gemaakte plan zoals gepland ten uitvoering brengen. Naast het opstellen begeleiden wij dus ook bij de uitvoerende werkzaamheden tot de beherende taken. Zo heeft u dus alles onder één dak. 

 
 

Vanaf € 285,-

Vastgoedadvies op maat

Bij vastgoedadvies op maat kunt u al uw vragen stellen tijdens het gesprek met één van onze professionals. Voordat wij het gesprek inplannen ontvangen wij eerst uw persoonlijke informatie zodat we goed voorbereid aan het gesprek kunnen beginnen. Zo kunnen we een persoonlijk beleggingsstrategie ontwikkelen maar ook adviseren met een financieringsplan. Tijdens het gesprek kunnen we specifieke facetten verder toelichten en bespreken. Onze adviseurs hebben op al uw vragen antwoord en geven u de persoonlijke aandacht die u nodig heeft. De duur van het gesprek is afhankelijk van het aantal persoonlijke vraagstukken die er spelen. Een adviesgesprek m.b.t. het aankopen van vastgoed duurt gemiddeld tussen de één en twee uur.

 • 1 uur  = €285,-
 • 2 uur = €425,-
 • 3 uur = €575,-
 • 4 uur = €750,-
5/5

Vraag direct vastgoedadvies op maat aan!

Bekijk ons totaaloverzicht

Wenst u ons overzicht aan beschikbare cursussen en begeleidingstrajecten bekijken?

 

Vrijblijvende waardebepaling ontvangen?

Alle voor uw vastgoed met Sons Real Estate

Verkoop uw vastgoed aan of met Sons Real Estate
Voor professionele aankoopbegeleiding van uw vastgoed
Meldt u aan voor ons stille verkoop aanbod
Voor vastgoedbeheer en advies op maat
Grootste landelijk netwerk van vastgoedinvesteerders

De aankoop van een pand bestaat uit de volgende stappen:

 • Wij begeleiden en adviseren u tijdens de bezichtigingen van panden.

 • We maken berekeningen van de te verwachten verbouwingskosten en eventuele te verwachten onderhoudskosten indien van toepassing.

 • We maken rendementsberekeningen voor u aan de hand van onze huurprijsberekening.

 • We vragen alle benodigde stukken op zoals bestemmingsplan, bodemonderzoek, kadastrale recherche e.d..

 • Bieden op het pand. We kunnen de prijsonderhandeling voor u uitvoeren en ontbindende voorwaarden toevoegen.

 • We voeren een juridische controleren uit op de koopovereenkomst op eventuele onjuistheden en gebreken.

 • We verhuren het beleggingspand, en kunnen indien gewenst ook het vastgoed beheren.

Populaire vastgoed diensten Sons Real Estate

Waarom huis verkopen aan vastgoed opkopers in plaats van via de makelaar

Een huis verkopen via de makelaar is een langdurig proces, kost duizenden euro’s aan makelaarskosten, foto’s van alle kamers uit het huis komen op het internet en er volgen bezichtigingen. Na de bezichtigingen kunnen er biedingen volgen, maar het kan ook zijn dat er geen interesse is in de woning. Wanneer een woning vervolgens langer dan 3 maanden te koop staat dan verdwijnt de interesse van kopers. Men denkt dan al snel; Waarom is de woning nog niet verkocht? Er zal wel iets mis mee zijn! Is er uiteindelijk toch een koper dan biedt de koper altijd onder voorbehoud van verkrijgen financiering. Het koopcontract kan dus vervolgens ontbonden worden na 8 weken omdat de koper de financiering niet rond krijgt. Het gehele verkoopproces moet dan vervolgens weer helemaal opnieuw beginnen wat veel stress met zich mee kan brengen.

Bij een vastgoedopkoper ontstaan deze problemen niet. De vastgoedopkoper komt langs, u verkoopt het huis rechtstreeks aan de opkoper dus betaald geen courtage. De vastgoed opkoper brengt een bod uit en bij akkoord wordt het koopcontract opgesteld. De vastgoedopkoper heeft geen 3 dagen bedenktijd dus de koop staat direct vast. Ook heeft de opkoper geen voorbehouden dus de koop kan ook niet meer ontbonden worden en uw huis is verkocht!

Mogelijkheden Sons Real Estate

Vastgoedadvies op maat

Professioneel advies op maat Vanaf € 285,-

5/5

Aankoopbegeleiding

Koop aan met onze specialisten € 2.850,-

5/5

1 daagse spoedcursus

Met kennis, netwerk en panden op zak. € 1.175,-

5/5

Meer informatie of wilt u een vrijblijvend gesprek?

Neem contact op met onze vastgoedadviseur 
Nick van der Meer.

Waarom kiezen voor Sons Real Estate

Uitstekende begeleiding en advies
Voor alle soorten vastgoed vraagstukken
Van begin tot eind ontzorgd
Discrete communicatie
Jarenlange ervaring en vastgoedkennis in huis

Vrijblijvende waardebepaling ontvangen

Ons bod verplicht u tot niets!

Voor alle soorten vastgoed

Voor woningen, bedrijfspanden tot verhuurd vastgoed

Geen verplichtingen

Het bod verplicht u tot niets. U heeft wel directe zekerheid!

Ook voor verhuurde woningen

Een bezichtiging is niet vereist voor een vrijblijvend bod

Woningen in alle staten

Risico's verborgen gebreken zijn voor ons rekening!