Vastgoedadvies op maat

Zowel voor de beginnende als ervaren beleggers

1000+

Nieuwe panden per jaar in omloop

600+

Tevreden klanten

20 jaar

Bouw en vastgoedervaring

Persoonlijk advies

Elke beginnende of ervaren vastgoedbelegger kent een andere situatie. Dus persoonlijk advies is van essentieel belang.

Elk type vastgoed

Wij zijn gespecialiseerd in elk type commercieel vastgoed. Van residentieel tot zakelijk onroerend goed.

Landelijk netwerk

Dankzij ons landelijk netwerk kunnen wij in alle vraagstukken voorzien met betrekking tot de aankoop, verkoop en beheer van onroerend goed.

Home / Vastgoed / Advies op maat

Vastgoedadvies van ervaringsdeskundigen

Vastgoedadvies is in een later traject onderdeel van onze werkzaamheden geworden. Van oorsprong zijn wij een vastgoedbedrijf dat zich richt op de aankoop, verkoop en handel in onroerende goederen. Doordat ons netwerk alsmaar groter werd en er steeds meer partijen interesse hadden in onze werkwijze, zijn wij onze kennis en kunde gaan delen. Wij merkte namelijk al heel snel op dat wij uit het geven van persoonlijk advies voldoening haalden. Zo zijn wij op het idee gekomen om opleidingstrajecten te starten en zo beginners op de vastgoedmarkt te voorzien van de juiste kennis uit de praktijk om zo een eerste beleggingspand te kunnen aanschaffen. Naast deze opleidingstrajecten geven wij nog steeds persoonlijk vastgoedadvies op maat voor de startende als ervaren belegger.

Reviews van onze deelnemers

5/5
Zijn zeer vriendelijke vlotte jongens, met kennis van zaken en een oog voor beleggingsobjecten. Jullie horen spoedig van mij voor de aankoop van een volgend pand. Ik kijk er nu al naar uit.
Sander de Breij
4/5
Wij kunnen niets anders dan met vol lof spreken over de manier van werken en waren dan ook zeer te spreken over de heldere communicatie en het snelle schakelen. Onze dank is groot.
Jacq van Binsbergen​
4.5/5
Dankzij de bijzondere verkoopwijze van Sons, hebben wij een bod van ver boven de vraagprijs ontvangen en geaccepteerd. Zeer prettige manier van zaken gedaan in een heel open sfeer.
Marcel Oudshoorn​

Mogelijkheden bij vastgoedadvies op maat

Overwaarde verzilverplan

Steeds meer Nederlanders met koopwoningen beschikken over een overwaarde en willen deze graag laten verzilveren en verstandig investeren. In ons adviesgesprek bekijken wij de mogelijkheden om de overwaarde van uw huis uit te keren. Indien gewenst maken we vervolgens een plan om van daaruit beleggingspanden aan te kopen. 

Kies de cursus die bij uw wensen past

 

 

Beleggingsstrategie bepalen

Heeft u al gelden liggen die u heeft gespaard, of ontvangen uit een erfenis of uw bedrijf? En wilt u weten welke vorm van beleggen in vastgoed het beste bij u past. Wij bespreken in dit gesprek alle mogelijkheden en stellen van daaruit een beleggingsplan op om zo een extra pensioenvoorziening veilig te stellen door te investeren in vastgoed. Zo belegt de één heel defensief en wil de andere het maximale uit zijn eigen vermogen vrij maken om meerdere beleggingspanden aan te schaffen. Iedereen heeft zijn eigen manier van investeren en dit nemen wij mee in het samenstellen van een persoonlijk beleggingsplan. 

Aankoop en verkoop van panden

Onze core business is nog steeds de aankoop, verkoop en beheer van panden. Daardoor kunnen wij ons netwerk snel voorzien bij de verkoop of aankoop van nieuw beleggingsvastgoed. Dus ook verkopers van beleggingsvastgoed geven wij advies op maat en stellen wij een verkoopplan samen. Het kan natuurlijk voorkomen dat u op een leeftijd bent dat u het rustig aan wilt doen en uw portefeuille wilt afbouwen. Het is dan wijs om goed advies in te winnen om zo fiscaal gezien een goede verkoop in gang te kunnen zetten. 

Van advies tot uitvoering

Wij onderscheiden ons doordat wij het niet alleen bij advies houden. Bij ons kunt u namelijk vervolgens direct het aankoop of verkooptraject instappen. Zo bent u er dus direct van verzekerd dat we alles in werking zetten om het op maat gemaakte plan zoals gepland ten uitvoering brengen. Naast het opstellen begeleiden wij dus ook bij de uitvoerende werkzaamheden tot de beherende taken. Zo heeft u dus alles onder één dak. 

 
 

Overtuigd? Start vandaag nog!

Vanaf € 285,-

Vastgoedadvies op maat

Bij vastgoedadvies op maat kunt u al uw vragen stellen tijdens het gesprek met één van onze professionals. Voordat wij het gesprek inplannen ontvangen wij eerst uw persoonlijke informatie zodat we goed voorbereid aan het gesprek kunnen beginnen. Zo kunnen we een persoonlijk beleggingsstrategie ontwikkelen maar ook adviseren met een financieringsplan. Tijdens het gesprek kunnen we specifieke facetten verder toelichten en bespreken. Onze adviseurs hebben op al uw vragen antwoord en geven u de persoonlijke aandacht die u nodig heeft. De duur van het gesprek is afhankelijk van het aantal persoonlijke vraagstukken die er spelen. Een adviesgesprek m.b.t. het aankopen van vastgoed duurt gemiddeld tussen de één en twee uur.

  • 1 uur  = €285,-
  • 2 uur = €425,-
  • 3 uur = €575,-
  • 4 uur = €750,-
5/5

Uw mogelijkheden bij Sons Real Estate

5/5

Vraag direct vastgoedadvies op maat aan!

Bekijk ons totaaloverzicht

Wenst u ons overzicht aan beschikbare cursussen en begeleidingstrajecten bekijken?

 

Ons bod verplicht u tot niets!

Voor alle soorten vastgoed

Voor woningen, bedrijfspanden tot verhuurd vastgoed

Geen verplichtingen

Het bod verplicht u tot niets. U heeft wel directe zekerheid!

Ook voor verhuurde woningen

Een bezichtiging is niet vereist voor een vrijblijvend bod

Woningen in alle staten

Risico's verborgen gebreken zijn voor ons rekening!