Huis verkopen Zeist

Uw huis in Zeist goed en snel verkopen? Vraag direct een vrijblijvend bod aan zonder financieringsvoorbehoud. Ons bod verplicht tot niets en u heeft toch directe zekerheid. Voor alle soorten koopwoningen, dus ook leegstaande, verouderde en zelfs verhuurde woningen.

Op korte termijn uw huis verkopen in Zeist? Direct een vrijblijvend, marktconform bod ✓ Bepaal zelf wanneer u verkoopt ✓ Woningen in alle soorten & staten ✓ Optie tot terughuren

9.4

4.6/5

Beoordeling van onze klanten 

Geen hoge makelaarskosten en langdurig makelaarstraject

Verzekerd van het beste bod zonder voorbehoud van financiering

Geen onzekerheid en verkoop risico’s. Direct verkocht

Flexibele verkoop. U bepaalt de voorwaarden en overdrachtsdatum

Achteraf geen problemen. Verborgen gebreken nemen wij voor ons risico

Mogelijk voorschot

Direct een passend bod

Direct een passend bod op uw huis. Geen financieringsvoorbehoud.

Voor alle huizen

En verborgen gebreken nemen wij voor onze rekening.

Geen makelaarskosten

Geen courtagekosten bij de
verkoop van uw huis.

Huis verkopen in Zeist?

Wilt u uw huis verkopen in Zeist of omgeving? Sons Real Estate is een opkopende makelaar waaraan u elk type woning op korte termijn kunt verkopen. We streven ernaar om u al binnen één werkdag te voorzien van een marktconform aanbod. Een aanvraag kunt u eenvoudig doen via het online contactformulier of neem telefonisch contact op. Als vastgoedmakelaar verzorgen we het gehele verkooptraject, zodat u uw huis zonder onzekerheden, kunt verkopen. Als landelijk actieve makelaar kunt u ook bij ons terecht als u uw huis wilt verkopen in Bunnik, Odijk, De Bilt of elders in de regio.

Een directe verkoop aan Sons Real Estate

Als u uw huis snel wilt verkopen met zekerheid, dan kunt u uw woning direct verkopen aan Sons Real Estate. Ten opzichte van een regulier verkooptraject via een makelaar, waarbij u te maken heeft met meerdere partijen, is een verkoop via ons zowel sneller als zekerder. We zorgen namelijk voor een financieringsvrij aanbod, zonder enig voorbehoud. Zo weet u direct wat u kunt ontvangen en hoeft u geen langdurig verkooptraject in te gaan. Als opkoper zijn we zeer flexibel in de verkoopvoorwaarden. Het is bij ons mogelijk om de overdrachtsdatum te bepalen, zodat u in alle rust naar een vervangende woning kunt gaan zoeken. Daarnaast kunt u uw inboedel dat u niet wenst mee te nemen laten staan in uw huidige woning. Wij bieden tevens de mogelijkheid om uw woning na verkoop terug te huren.

Ontvang een bod op elk type woning

Ongeacht het type woning of de staat van onderhoud, kunt u bij ons terecht voor een vlotte verkoop. Of het nu gaat om een vrijstaand huis, rijtjeswoning of een appartement in een flat. Sons Real Estate is de makelaar waaraan u uw woning, zonder onzekerheden kunt verkopen. Wij doen namelijk na taxatie en een opname op locatie, een definitief aanbod zonder enig voorbehoud van financiering. Daardoor weet u precies wat u de verkoopsom zal zijn. Voor de verkoop rekenen wij geen kosten zoals makelaars- of notariskosten. Ten opzichte van een regulier verkooptraject kunt u dus aanzienlijk besparen op deze kosten. Heeft u een huis dat u wenst te verkopen in de regio Zeist? Twijfel niet en neem contact op met de opkopende vastgoedmakelaar Sons Real Estate. 

Vrijblijvend bod ontvangen?

Alle soorten woningen

Bespaar duizenden euro's aan makelaarskosten
Altijd verzekerd van een eerlijke en marktconforme prijs​
Zeer groot netwerk aan zakelijke en particuliere beleggers en andere potentiële kopers​
Indien gewenst, binnen één week bij de notaris​
Achteraf verborgen gebreken nemen wij voor ons rekening​
U kunt in de woning blijven wonen tot u een nieuw huis heeft​
Direct een passend bod zonder financieringsvoorbehoud, dus geen onzekerheid​

Waarom kiezen voor Sons Real Estate

Hoe verloopt een aanvraag bij Sons Real Estate?

 • Woning aanmelden

  Dit is geheel vrijblijvend en kosteloos. U kunt ons formulier invullen en hierbij uw postcode en huisnummer aan ons doorgeven.

 • Binnen één werkdag ontvangt u van ons een reactie

  We bespreken dan uw wensen. Wij kunnen een bezichtiging inplannen om een nauwkeurig bod uit te brengen. Ook kunnen wij een bod op afstand uitbrengen, indien dit uw voorkeur geniet. Wij brengen dan een globaal bod uit en komen bij interesse vervolgens langs voor een definitief voorstel.

 • U ontvangt een definitief bod

  Nadat wij het huis hebben bezichtigd ontvangt u van ons een definitief bod. Ook dit is nog steeds geheel vrijblijvend. Wanneer u blij bent met het bod en akkoord wenst te gaan, dan spreken wij in overleg een opleverdatum af.

 • Officiële koopakte wordt opgesteld

  Aan de hand van de gemaakte afspraken wordt er een koopakte opgesteld. Na het door beide partijen tekenen van de koopakte heeft u uw woning officieel verkocht. Gefeliciteerd! De woning wordt vervolgens overgedragen bij de notaris op de afgesproken datum. Wij hebben voor de overdrachtsdatum de gelden gestort naar de notaris en de notaris stort het vervolgens direct naar u en de verkoop is afgerond. Gefeliciteerd met de verkoop van uw huis!

Liever direct contact?

Neem contact op met onze locale vastgoedadviseur 
Nick van der Meer.

Meer over onze diensten

Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie

Heeft u vragen over onze werkwijze of wilt u meer informatie over een huis verkopen aan Sons Real Estate. Dan kunt u ons uiteraard bellen via 085-004 7350. Uiteraard kunt u ons contactformulier invullen of mailen via sales@sonsrealestate.nl.

Waardebepaling voor verhuurde huizen

Heeft u een verhuurd huis? Dan kunt u direct gratis een vrijblijvende waardebepaling aanvragen. Voor verhuurd vastgoed hanteren wij een andere werkwijze en treden wij uitsluitend als bemiddelaar op. Dit geldt ook voor bedrijfspanden, studentenpanden, zorgvastgoed, horecapanden, gebouwen of kantorenpanden. Tot slot kunt u ook gewoon kavels of bouwgrond bij ons aanmelden. Sons Real Estate bemiddeld met een eigen interne opkopers netwerk van ruim 10.000 beleggers, opkopers, makelaars, handelaars en andere soorten vastgoedbedrijven. Profiteer van onze snelle werkwijze hierin! Wij kunnen uw bedrijfspand binnen een uur met ruim 10.000 potentiële opkopers delen. En dit kost u niets, aangezien Sons Real Estate de kosten in dezer tijden niet aan de verkoper doorberekent, maar aan de kant van de koper.

Lees meer in onze kennisbank of blog

Wilt u meer informatie over hoe u een woning kunt opknappen of hoe een verkoopproces via een makelaar eruit ziet? Lees dan onze blog berichten door. 

Wij kopen alle soorten huizen

Waarom kiezen voor Sons Real Estate

Uitstekende begeleiding en advies
Enorm netwerk aan potentiële geïnteresseerde kopers
Van begin tot eind ontzorgd
Altijd het beste bod dankzij een groot investeerders netwerk
Jarenlange ervaring en vastgoedkennis in huis

Wilt u uw pand verkopen?

Wilt u uw woning snel of direct verkopen? Via Sons Real Estate verkoopt u uw woning zonder voorbehoud van financiering. 

Ons bod verplicht u tot niets!

Voor alle soorten vastgoed

Voor woningen, bedrijfspanden tot verhuurd vastgoed

Geen verplichtingen

Het bod verplicht u tot niets. U heeft wel directe zekerheid!

Ook voor verhuurde woningen

Een bezichtiging is niet vereist voor een vrijblijvend bod

Woningen in alle staten

Risico's verborgen gebreken zijn voor ons rekening!