Huis verkopen Alphen aan den Rijn

Uw huis in Alphen aan den Rijn goed en snel verkopen? Vraag direct een vrijblijvend bod aan zonder financieringsvoorbehoud. Ons bod verplicht tot niets en u heeft toch directe zekerheid. Voor alle soorten koopwoningen, dus ook leegstaande, verouderde en zelfs verhuurde woningen.

Vrijblijvend en geen makelaarskosten. Eenvoudig en zorgeloos uw huis verkopen in het prachtige Alphen aan de Rijn.

9.4

4.6/5

Beoordeling van onze klanten 

Geen hoge makelaarskosten en langdurig makelaarstraject

Verzekerd van het beste bod zonder voorbehoud van financiering

Geen onzekerheid en verkoop risico’s. Direct verkocht

Flexibele verkoop. U bepaalt de voorwaarden en overdrachtsdatum

Achteraf geen problemen. Verborgen gebreken nemen wij voor ons risico

Mogelijk voorschot

Direct een passend bod

Direct een passend bod op uw huis. Geen financieringsvoorbehoud.

Voor alle huizen

En verborgen gebreken nemen wij voor onze rekening.

Geen makelaarskosten

Geen courtagekosten bij de
verkoop van uw huis.

Huis verkopen Alphen aan den Rijn

Wilt u uw huis verkopen en woont u in Alphen aan den Rijn, BoskoopHazerswoude, Bodegraven of Ter Aar? Het verkopen van uw huis kan eenvoudig en snel verlopen via Sons Real Estate, de opkoper van alle soorten woningen in de hele regio Alphen aan den Rijn. Wij kopen studio’s, appartementen, tussenwoningen, hoekhuizen, kluswoningen, renovatiepanden, huurpanden en nog veel meer op. Wij zijn altijd op zoek naar woningen en de staat van de woning maakt voor Sons Real Estate niet uit. Benieuwd naar welk bod wij kunnen brengen op uw huis? Laat dan uw gegevens achter.

Directe verkoop in de regio

Overweegt u uw huis te verkopen in Alphen aan den Rijn of naburige gemeenten? Sons Real Estate staat klaar om uw woning direct aan te kopen en biedt een kosteloze waardebepaling aan. Binnen één werkdag ontvangt u ons aanbod, en de verkoopvoorwaarden worden altijd in onderling overleg vastgesteld. Wij kopen uw woning rechtstreeks, zonder tussenpersonen, wat de voordelen van een directe verkoop aan Sons Real Estate benadrukt. U profiteert van een vlotte overdracht en vermijdt makelaars- en notariskosten, wat al snel duizenden euro’s bespaart in vergelijking met een traditioneel verkooptraject. Bovendien bieden wij flexibiliteit, inclusief opties voor terugverhuur en meer.

De waarde van uw woning in Alphen aan den Rijn

Om de waarde van uw woning in Alphen aan den Rijn en omstreken vast te stellen, gaan onze taxateurs onmiddellijk aan de slag zodra u uw aanvraag indient. Wij analyseren de verstrekte gegevens, waaronder het type woning en de locatie, en maken graag een afspraak voor een beoordeling ter plaatse. Tijdens deze beoordeling richten we ons vooral op de staat van onderhoud en de afwerkingskwaliteit van uw woning. Eventuele renovaties, zoals een serre, dakkapel of andere uitbreidingen, hebben vanzelfsprekend invloed op de waarde. Op die manier garanderen wij altijd een eerlijk bod. Als u uw huis wilt verkopen en u woont in Alphen aan den Rijn of elders in de omgeving, laat dan uw gegevens achter of neem direct contact met ons op voor meer informatie.

Vrijblijvend bod ontvangen?

Alle soorten woningen

Bespaar duizenden euro's aan makelaarskosten
Altijd verzekerd van een eerlijke en marktconforme prijs​
Directe uitbetaling van een voorschot behoort tot de mogelijkheden
Indien gewenst, binnen één week bij de notaris​
Achteraf verborgen gebreken nemen wij voor ons rekening​
U kunt in de woning blijven wonen tot u een nieuw huis heeft​
Direct een passend bod zonder financieringsvoorbehoud, dus geen onzekerheid​

Waarom kiezen voor Sons Real Estate

Hoe verloopt een aanvraag bij Sons Real Estate?

 • Woning aanmelden

  Dit is geheel vrijblijvend en kosteloos. U kunt ons formulier invullen en hierbij uw postcode en huisnummer aan ons doorgeven.

 • Binnen één werkdag ontvangt u van ons een reactie

  We bespreken dan uw wensen. Wij kunnen een bezichtiging inplannen om een nauwkeurig bod uit te brengen. Ook kunnen wij een bod op afstand uitbrengen, indien dit uw voorkeur geniet. Wij brengen dan een globaal bod uit en komen bij interesse vervolgens langs voor een definitief voorstel.

 • U ontvangt een definitief bod

  Nadat wij het huis hebben bezichtigd ontvangt u van ons een definitief bod. Ook dit is nog steeds geheel vrijblijvend. Wanneer u blij bent met het bod en akkoord wenst te gaan, dan spreken wij in overleg een opleverdatum af.

 • Officiële koopakte wordt opgesteld

  Aan de hand van de gemaakte afspraken wordt er een koopakte opgesteld. Na het door beide partijen tekenen van de koopakte heeft u uw woning officieel verkocht. Gefeliciteerd! De woning wordt vervolgens overgedragen bij de notaris op de afgesproken datum. Wij hebben voor de overdrachtsdatum de gelden gestort naar de notaris en de notaris stort het vervolgens direct naar u en de verkoop is afgerond. Gefeliciteerd met de verkoop van uw huis!

Liever direct contact?

Neem contact op met onze lokale vastgoedadviseur 
Nick van der Meer.

Meer over onze diensten

Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie

Heeft u vragen over onze werkwijze of wilt u meer informatie over een huis verkopen aan Sons Real Estate. Dan kunt u ons uiteraard bellen via 085-004 7350. Uiteraard kunt u ons contactformulier invullen of mailen via sales@sonsrealestate.nl.

Waardebepaling voor verhuurde huizen

Heeft u een verhuurd huis? Dan kunt u direct gratis een vrijblijvende waardebepaling aanvragen. Voor verhuurd vastgoed treden wij ook op als opkoper. Wij kopen alle soorten verhuurd vastgoed op. Dit geldt o.a. voor bedrijfspanden, studentenpanden, zorgvastgoed, horecapanden, gebouwen of kantorenpanden. Tot slot kunt u ook gewoon kavels of bouwgrond bij ons aanmelden. 

Lees meer in onze kennisbank of blog

Wilt u meer informatie over hoe u een woning kunt opknappen of hoe een verkoopproces via een makelaar eruit ziet? Lees dan onze blog berichten door. 

Wij kopen alle soorten huizen

Waarom kiezen voor Sons Real Estate

Voor alle soorten woningen
Discrete communicatie
Vast aanspreekpunt
Ook voor verouderde of klushuizen
Jarenlange ervaring en vastgoedkennis in huis

Wilt u uw huis verkopen?

Wilt u uw woning snel of direct verkopen? Via Sons Real Estate verkoopt u uw woning zonder voorbehoud van financiering. 

Ons bod verplicht u tot niets!

Voor alle soorten vastgoed

Voor woningen, bedrijfspanden tot verhuurd vastgoed

Geen verplichtingen

Het bod verplicht u tot niets. U heeft wel directe zekerheid!

Ook voor verhuurde woningen

Een bezichtiging is niet vereist voor een vrijblijvend bod

Woningen in alle staten

Risico's verborgen gebreken zijn voor ons rekening!