Huis verkopen Vlaardingen

Uw huis in Vlaardingen goed en snel verkopen? Vraag direct een vrijblijvend bod aan zonder financieringsvoorbehoud. Ons bod verplicht tot niets en u heeft toch directe zekerheid. Voor alle soorten koopwoningen, dus ook leegstaande, verouderde en zelfs verhuurde woningen.

Graag uw huis snel verkopen in Vlaardingen? Sons Real Estate ontneemt al uw zorgen bij de verkoop van uw huis..

9.4

4.6/5

Beoordeling van onze klanten 

Geen hoge makelaarskosten en langdurig makelaarstraject

Verzekerd van het beste bod zonder voorbehoud van financiering

Geen onzekerheid en verkoop risico’s. Direct verkocht

Flexibele verkoop. U bepaalt de voorwaarden en overdrachtsdatum

Achteraf geen problemen. Verborgen gebreken nemen wij voor ons risico

Mogelijk voorschot

Direct een passend bod

Direct een passend bod op uw huis. Geen financieringsvoorbehoud.

Voor alle huizen

En verborgen gebreken nemen wij voor onze rekening.

Geen makelaarskosten

Geen courtagekosten bij de
verkoop van uw huis.

Snel uw huis verkopen in Vlaardingen?

Uw huis in Vlaardingen goed en snel verkopen doet u via Sons Real Estate. Wij zijn dé woningopkoper voor alle watersteden rondom Vlaardingen. Zo kunt u bij ons terecht voor een vlotte verkoop, waarbij u direct zekerheid heeft. Wij brengen in alle gevallen een bod uit zonder voorbehoud van financiering, zodat u direct weet wat u overhoudt aan de verkoop. Daarnaast zijn we flexibel in overdrachtsdatum en andere verkoopvoorwaarden, zodat u verzekerd bent van een soepele verkoop. Ook als u uw huis wilt verkopen in Schiedam, Maassluis of Rotterdam, dan kunt u eenvoudig een aanvraag doen voor een vrijblijvend bod.

Wij kopen allerlei soorten woningen direct voor eigen rekening

Als opkoper kopen wij alle soorten woningen op van eengezinswoning tot complete flat of ook een losse studio, kunt u kosteloos aanmelden voor een vrijblijvend bod. Ook voor de verkoop van een verhuurde woning kunt u bij ons terecht. Wij kopen echt alle soorten huizen, van eenvoudige appartementen tot gerenoveerde villa’s. In de praktijk komt het het vaakst voor dat oudere stadswoningen in of rondom de oude binnensteden aan ons worden aangeboden. De staat van uw woning is minder van belang, aangezien we tevens beschikken over een eigen afdeling bouw. Wij renoveren en transformeren diverse woningen in of nabij Vlaardingen, zodat ze worden klaargestoomd voor de vastgoedmarkt. 

Verkoop uw huis snel en kosteloos aan een opkoper

Als u van plan bent uw huis te verkopen in Vlaardingen, dan kunt u bij Sons Real Estate terecht voor een snelle en geheel kosteloze verkoop. Wij kopen uw woning namelijk direct voor eigen rekening, zonder tussenkomst van derden. Op die manier bent u verzekerd van een vlotte verkoop en hoeft u geen makelaars- of notariskosten af te dragen. Zeker als u snel uw huis kwijt moet, dan biedt een directe verkoop aan Sons Real Estate een uitkomst. Zo bespaart u in alle gevallen al enkele duizenden euro’s. Bent u benieuwd naar welk bod wij kunnen brengen op uw huis in of rondom Vlaardingen? Vul dan de gegevens in van het contactformulier of bel direct voor een afspraak op locatie.

Vrijblijvend bod ontvangen?

Alle soorten woningen

Bespaar duizenden euro's aan makelaarskosten
Altijd verzekerd van een eerlijke en marktconforme prijs​
Directe uitbetaling van een voorschot behoort tot de mogelijkheden
Indien gewenst, binnen één week bij de notaris​
Achteraf verborgen gebreken nemen wij voor ons rekening​
U kunt in de woning blijven wonen tot u een nieuw huis heeft​
Direct een passend bod zonder financieringsvoorbehoud, dus geen onzekerheid​

Waarom kiezen voor Sons Real Estate

Hoe verloopt een aanvraag bij Sons Real Estate?

 • Woning aanmelden

  Dit is geheel vrijblijvend en kosteloos. U kunt ons formulier invullen en hierbij uw postcode en huisnummer aan ons doorgeven.

 • Binnen één werkdag ontvangt u van ons een reactie

  We bespreken dan uw wensen. Wij kunnen een bezichtiging inplannen om een nauwkeurig bod uit te brengen. Ook kunnen wij een bod op afstand uitbrengen, indien dit uw voorkeur geniet. Wij brengen dan een globaal bod uit en komen bij interesse vervolgens langs voor een definitief voorstel.

 • U ontvangt een definitief bod

  Nadat wij het huis hebben bezichtigd ontvangt u van ons een definitief bod. Ook dit is nog steeds geheel vrijblijvend. Wanneer u blij bent met het bod en akkoord wenst te gaan, dan spreken wij in overleg een opleverdatum af.

 • Officiële koopakte wordt opgesteld

  Aan de hand van de gemaakte afspraken wordt er een koopakte opgesteld. Na het door beide partijen tekenen van de koopakte heeft u uw woning officieel verkocht. Gefeliciteerd! De woning wordt vervolgens overgedragen bij de notaris op de afgesproken datum. Wij hebben voor de overdrachtsdatum de gelden gestort naar de notaris en de notaris stort het vervolgens direct naar u en de verkoop is afgerond. Gefeliciteerd met de verkoop van uw huis!

Liever direct contact?

Neem contact op met onze lokale vastgoedadviseur 
Nick van der Meer.

Meer over onze diensten

Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie

Heeft u vragen over onze werkwijze of wilt u meer informatie over een huis verkopen aan Sons Real Estate. Dan kunt u ons uiteraard bellen via 085-004 7350. Uiteraard kunt u ons contactformulier invullen of mailen via sales@sonsrealestate.nl.

Waardebepaling voor verhuurde huizen

Heeft u een verhuurd huis? Dan kunt u direct gratis een vrijblijvende waardebepaling aanvragen. Voor verhuurd vastgoed treden wij ook op als opkoper. Wij kopen alle soorten verhuurd vastgoed op. Dit geldt o.a. voor bedrijfspanden, studentenpanden, zorgvastgoed, horecapanden, gebouwen of kantorenpanden. Tot slot kunt u ook gewoon kavels of bouwgrond bij ons aanmelden. 

Lees meer in onze kennisbank of blog

Wilt u meer informatie over hoe u een woning kunt opknappen of hoe een verkoopproces via een makelaar eruit ziet? Lees dan onze blog berichten door. 

Wij kopen alle soorten huizen

Waarom kiezen voor Sons Real Estate

Voor alle soorten woningen
Discrete communicatie
Vast aanspreekpunt
Ook voor verouderde of klushuizen
Jarenlange ervaring en vastgoedkennis in huis

Wilt u uw huis verkopen?

Wilt u uw woning snel of direct verkopen? Via Sons Real Estate verkoopt u uw woning zonder voorbehoud van financiering. 

Ons bod verplicht u tot niets!

Voor alle soorten vastgoed

Voor woningen, bedrijfspanden tot verhuurd vastgoed

Geen verplichtingen

Het bod verplicht u tot niets. U heeft wel directe zekerheid!

Ook voor verhuurde woningen

Een bezichtiging is niet vereist voor een vrijblijvend bod

Woningen in alle staten

Risico's verborgen gebreken zijn voor ons rekening!