Huis verkopen en daarna gaan huren 

Wilt u uw huis verkopen en daarna gaan huren? Sons Real Estate is het vastgoedbedrijf waaraan u direct uw huis kunt verkopen om zo vervolgens een nieuwe huurwoning te betreden. Zo kunt u na verkoop nog rustig in de woning blijven wonen tot u een nieuwe huurwoning heeft gevonden en kan betrekken.

9.4

4.4/5

Beoordeling van onze klanten 

Geen onzeker verkooptraject en direct verkocht

Overdrachtsdatum op een door uw gewenste datum

Binnen 24 uur een passend bod op uw huis

Flexibele voorwaarden

Bod zonder financieringsvoorbehoud

Voor alle soorten huizen

Binnen 24 uur passend bod

Ontvang binnen 24 uur een passend bod op uw woning

Voor alle huizen

En verborgen gebreken nemen wij voor onze rekening.

Geen makelaarskosten

Geen courtagekosten bij de
verkoop van uw huis.

Home » Huis verkopen » Huis verkopen en daarna gaan huren 

Huis verkopen en daarna gaan huren

Wilt u uw huis verkopen en daarna gaan huren? Sons Real Estate is het vastgoedbedrijf waaraan u direct uw huis kunt verkopen om zo vervolgens een nieuwe huurwoning te betreden. Zo kunt u na verkoop nog rustig in de woning blijven wonen tot u een nieuwe huurwoning heeft gevonden en kan betrekken. Bij ons bent u verzekerd van het beste bod op uw pand zonder financieringsvoorbehoud. Zo kunt u met een gerust hard de huurwoning accepteren die bij u past, terwijl uw huis met zekerheid is verkocht. Een bijkomend voordeel is dat u inboedel die u niet wenst mee te nemen naar uw nieuwe woning kunt achterlaten in de woning.

Waarom uw huis verkopen aan Sons Real Estate

Wanneer u uw eigen huis nu wilt verkopen en gaan huren dan is het van belang om de overstap naar de nieuwe woning zo soepel mogelijk laat verlopen. Zodat u niet tijdelijk zonder woning komt te zitten of juist met twee woningen tegelijk zit waar u de lasten over moet betalen. Bij Sons Real Estate bent u ervan verzekerd dat u op het moment dat u de nieuwe woning kunt betreden direct kunt overstappen naar uw huurwoning. Moet er eerst nog verbouwd worden in de woning voordat u deze kunt betrekken? Dan is dit ook geen probleem en kunt u nog rustig in uw oude woning blijven zitten totdat de werkzaamheden klaar zijn en alles is verhuisd naar uw nieuwe huurhuis. Ik wil mijn huis verkopen en gaan huren is dus nog nooit zo eenvoudig geweest.

Ontvang direct een vrijblijvend bod op jouw huis

Wilt u weten wat de mogelijkheden zijn bij het verkopen van uw huis om vervolgens te gaan huren? Laat uw gegevens bij ons achter en u ontvangt een vrijblijvend bod inclusief de voorwaarden die in samenspraak worden opgesteld. Het aanvragen van een bod is geheel kosteloos en vrijblijvend. Stuur ons een e-mail naar sales@sonsrealestate.nl of neem direct telefonisch contact op via 085 004 7350. 

Vrijblijvend aanbod ontvangen?

Alle soorten woningen

Bespaar duizenden euro's aan makelaarskosten
Binnen 24 uur een passend bod op uw huis
Geen onzeker verkooptraject en direct verkocht
Overdrachtsdatum op een door uw gewenste datum
Achteraf verborgen gebreken nemen wij voor ons rekening​
Bod zonder financieringsvoorbehoud

Waarom kiezen voor Sons Real Estate

Hoe verloopt een aanvraag bij Sons Real Estate?

 • Woning aanmelden

  Dit is geheel vrijblijvend en kosteloos. U kunt ons formulier invullen en hierbij uw postcode en huisnummer aan ons doorgeven.

 • Binnen één werkdag ontvangt u van ons een reactie

  We bespreken dan uw wensen. Wij kunnen een bezichtiging inplannen om een nauwkeurig bod uit te brengen. Ook kunnen wij een bod op afstand uitbrengen, indien dit uw voorkeur geniet. Wij brengen dan een globaal bod uit en komen bij interesse vervolgens langs voor een definitief voorstel.

 • U ontvangt een definitief bod

  Nadat wij het huis hebben bezichtigd ontvangt u van ons een definitief bod. Ook dit is nog steeds geheel vrijblijvend. Wanneer u blij bent met het bod en akkoord wenst te gaan, dan spreken wij in overleg een opleverdatum af.

 • Officiële koopakte wordt opgesteld

  Aan de hand van de gemaakte afspraken wordt er een koopakte opgesteld. Na het door beide partijen tekenen van de koopakte heeft u uw woning officieel verkocht. Gefeliciteerd! De woning wordt vervolgens overgedragen bij de notaris op de afgesproken datum. Wij hebben voor de overdrachtsdatum de gelden gestort naar de notaris en de notaris stort het vervolgens direct naar u en de verkoop is afgerond. Gefeliciteerd met de verkoop van uw huis!

Liever direct contact?

Neem contact op met onze lokale vastgoedadviseur 
Nick van der Meer.

Meer over onze diensten

Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie

Heeft u vragen over onze werkwijze of wilt u meer informatie over de verkoop van woningen. Dan kunt u ons uiteraard bellen via 085-004 7350. Uiteraard kunt u ons contactformulier invullen of mailen via sales@sonsrealestate.nl.

Lees meer in onze kennisbank of blog

Wilt u meer informatie over hoe u een woning kunt opknappen of hoe een verkoopproces via een makelaar eruit ziet? Lees dan onze blog berichten door. 

Andere interessante pagina's

Wij kopen alle soorten huizen

Waarom kiezen voor Sons Real Estate

Voor alle soorten huizen
Professioneel verhuurbeheer
Uw eigen huis terughuren altijd mogelijk
Ook voor verouderde huizen en kluswoningen
Jarenlange ervaring en vastgoedkennis in huis

Wilt u uw huis verkopen?

Wilt u uw woning snel of direct verkopen? Via Sons Real Estate verkoopt u uw woning zonder voorbehoud van financiering. 

Ons bod verplicht u tot niets!

Voor alle soorten vastgoed

Voor woningen, bedrijfspanden tot verhuurd vastgoed

Geen verplichtingen

Het bod verplicht u tot niets. U heeft wel directe zekerheid!

Ook voor verhuurde woningen

Een bezichtiging is niet vereist voor een vrijblijvend bod

Woningen in alle staten

Risico's verborgen gebreken zijn voor ons rekening!