Huis verkopen Gouda

Uw huis in Gouda goed en snel verkopen? Vraag direct een vrijblijvend bod aan zonder financieringsvoorbehoud. Ons bod verplicht tot niets en u heeft toch directe zekerheid. Voor alle soorten koopwoningen, dus ook leegstaande, verouderde en zelfs verhuurde woningen.

Binnen een week de overwaarde op uw rekening? Verkoop uw huis in Gouda! Sons Real Estate is dé vastgoedmakelaar die zelf woningen opkoopt.

9.4

4.6/5

Beoordeling van onze klanten 

Geen hoge makelaarskosten en langdurig makelaarstraject

Verzekerd van het beste bod zonder voorbehoud van financiering

Geen onzekerheid en verkoop risico’s. Direct verkocht

Flexibele verkoop. U bepaalt de voorwaarden en overdrachtsdatum

Achteraf geen problemen. Verborgen gebreken nemen wij voor ons risico

Mogelijk voorschot

Direct een passend bod

Direct een passend bod op uw huis. Geen financieringsvoorbehoud.

Voor alle huizen

En verborgen gebreken nemen wij voor onze rekening.

Geen makelaarskosten

Geen courtagekosten bij de
verkoop van uw huis.

Huis verkopen in Gouda?

Uw huis verkopen in Gouda of in HaastrechtWaddinxveenReeuwijk of elders in de omgeving? Sons Real Estate is een vastgoedmakelaar en koopt uw huis direct voor eigen rekening, ongeacht de staat waarin het verkeert. Sons Real Estate koopt alle soorten woningen en garandeert een marktconforme prijs. Naast een goed bod kunt u rekenen op een zorgeloos verkooptraject zonder onzekerheden of verkoopstress. Zo zijn we flexibel in overdrachtsdatum en andere verkoopvoorwaarden, zodat u op een rustgevende manier uw huis kunt verkopen in Gouda.

Verkoop uw woning in Gouda in elke staat

Heeft de betreffende woning gebreken of achterstallig onderhoud? Wij nemen uw woning over en dragen zorg over het onderhoud. We beschikken over een eigen afdeling bouw en renoveren en/of transformeren diverse woningen. De staat van uw woning is dan ook minder van belang. Van flat appartementen, rijtjeswoningen en villa’s, tot aan boerderijen, landhuizen en vakantiewoningen. U kunt uw huis direct aan ons verkopen in of rondom Gouda. En wilt u nog in uw woning blijven wonen na de verkoop? Ook dat is bij ons mogelijk. U kunt de woning terughuren na verkoop. Ook is het bij ons mogelijk uw oude inboedel en rommel achter te laten. Wij verzorgen alles van A tot Z.

Bespaar op makelaars- en notaris kosten

Voor de verkoop van uw woning in Gouda aan ons, berekenen we geen courtage of andere makelaarskosten. Normaal gesproken kost het geld om een makelaar in te huren, maar ook andere bijkomende kostenposten zoals een vast tarief en opstartkosten zijn gebruikelijk. Uw huis verkopen in Gouda en kiezen voor directe zekerheid via Sons Real Estate? Bespaar hierbij tevens een aanzienlijk bedrag op de verkoopkosten! De reguliere kosten komen namelijk te vervallen en wij nemen de kosten voor de overdracht bij de notaris, volledig voor eigen rekening. Benieuwd naar welk bod wij kunnen doen op uw huis? Laat dan uw gegevens achter via het contactformulier of bel ons tijdens kantooruren en maak direct een afspraak.

Vrijblijvend bod ontvangen?

Alle soorten woningen

Bespaar duizenden euro's aan makelaarskosten
Altijd verzekerd van een eerlijke en marktconforme prijs​
Directe uitbetaling van een voorschot behoort tot de mogelijkheden
Indien gewenst, binnen één week bij de notaris​
Achteraf verborgen gebreken nemen wij voor ons rekening​
U kunt in de woning blijven wonen tot u een nieuw huis heeft​
Direct een passend bod zonder financieringsvoorbehoud, dus geen onzekerheid​

Waarom kiezen voor Sons Real Estate

Hoe verloopt een aanvraag bij Sons Real Estate?

 • Woning aanmelden

  Dit is geheel vrijblijvend en kosteloos. U kunt ons formulier invullen en hierbij uw postcode en huisnummer aan ons doorgeven.

 • Binnen één werkdag ontvangt u van ons een reactie

  We bespreken dan uw wensen. Wij kunnen een bezichtiging inplannen om een nauwkeurig bod uit te brengen. Ook kunnen wij een bod op afstand uitbrengen, indien dit uw voorkeur geniet. Wij brengen dan een globaal bod uit en komen bij interesse vervolgens langs voor een definitief voorstel.

 • U ontvangt een definitief bod

  Nadat wij het huis hebben bezichtigd ontvangt u van ons een definitief bod. Ook dit is nog steeds geheel vrijblijvend. Wanneer u blij bent met het bod en akkoord wenst te gaan, dan spreken wij in overleg een opleverdatum af.

 • Officiële koopakte wordt opgesteld

  Aan de hand van de gemaakte afspraken wordt er een koopakte opgesteld. Na het door beide partijen tekenen van de koopakte heeft u uw woning officieel verkocht. Gefeliciteerd! De woning wordt vervolgens overgedragen bij de notaris op de afgesproken datum. Wij hebben voor de overdrachtsdatum de gelden gestort naar de notaris en de notaris stort het vervolgens direct naar u en de verkoop is afgerond. Gefeliciteerd met de verkoop van uw huis!

Liever direct contact?

Neem contact op met onze lokale vastgoedadviseur 
Nick van der Meer.

Meer over onze diensten

Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie

Heeft u vragen over onze werkwijze of wilt u meer informatie over een huis verkopen aan Sons Real Estate. Dan kunt u ons uiteraard bellen via 085-004 7350. Uiteraard kunt u ons contactformulier invullen of mailen via sales@sonsrealestate.nl.

Waardebepaling voor verhuurde huizen

Heeft u een verhuurd huis? Dan kunt u direct gratis een vrijblijvende waardebepaling aanvragen. Voor verhuurd vastgoed treden wij ook op als opkoper. Wij kopen alle soorten verhuurd vastgoed op. Dit geldt o.a. voor bedrijfspanden, studentenpanden, zorgvastgoed, horecapanden, gebouwen of kantorenpanden. Tot slot kunt u ook gewoon kavels of bouwgrond bij ons aanmelden. 

Lees meer in onze kennisbank of blog

Wilt u meer informatie over hoe u een woning kunt opknappen of hoe een verkoopproces via een makelaar eruit ziet? Lees dan onze blog berichten door. 

Wij kopen alle soorten huizen

Waarom kiezen voor Sons Real Estate

Voor alle soorten woningen
Discrete communicatie
Vast aanspreekpunt
Ook voor verouderde of klushuizen
Jarenlange ervaring en vastgoedkennis in huis

Wilt u uw huis verkopen?

Wilt u uw woning snel of direct verkopen? Via Sons Real Estate verkoopt u uw woning zonder voorbehoud van financiering. 

Ons bod verplicht u tot niets!

Voor alle soorten vastgoed

Voor woningen, bedrijfspanden tot verhuurd vastgoed

Geen verplichtingen

Het bod verplicht u tot niets. U heeft wel directe zekerheid!

Ook voor verhuurde woningen

Een bezichtiging is niet vereist voor een vrijblijvend bod

Woningen in alle staten

Risico's verborgen gebreken zijn voor ons rekening!