Huis verkopen Spijkenisse

Uw huis in Spijkenisse goed en snel verkopen? Vraag direct een vrijblijvend bod aan zonder financieringsvoorbehoud. Ons bod verplicht tot niets en u heeft toch directe zekerheid. Voor alle soorten koopwoningen, dus ook leegstaande, verouderde en zelfs verhuurde woningen.

Uw woning met zekerheid verkopen in Spijkenisse? Sons Real Estate is de makelaar die zelf huizen opkoopt! Wij bieden u binnen één werkdag een gratis en volledig vrijblijvend bod.

9.4

4.6/5

Beoordeling van onze klanten 

Geen hoge makelaarskosten en langdurig makelaarstraject

Verzekerd van het beste bod zonder voorbehoud van financiering

Geen onzekerheid en verkoop risico’s. Direct verkocht

Flexibele verkoop. U bepaalt de voorwaarden en overdrachtsdatum

Achteraf geen problemen. Verborgen gebreken nemen wij voor ons risico

Mogelijk voorschot

Direct een passend bod

Direct een passend bod op uw huis. Geen financieringsvoorbehoud.

Voor alle huizen

En verborgen gebreken nemen wij voor onze rekening.

Geen makelaarskosten

Geen courtagekosten bij de
verkoop van uw huis.

Huis snel verkopen in Spijkenisse?

Uw huis met zekerheid verkopen in Spijkenisse? Sons Real Estate is de makelaar die zelf huizen opkoopt. Wij bieden u binnen één werkdag een gratis en volledig vrijblijvend bod. Wij bieden zonder voorbehoud van financiering, zodat u met een gerust hart uw oude woning met zekerheid verkocht krijgt. Daarnaast zijn we flexibel in de overdrachtsdatum en andere verkoopvoorwaarden, zodat u verzekerd bent van een soepele verkoop. Wij kopen ook uw huis op als uw huis bevindt in Zuidland, Oud-Beijerland, HellevoetsluisHeenvliet of Rotterdam. Ook dan kunt u uiteraard een vrijblijvend bod ontvangen. 

Voordelen van een directe verkoop aan Sons Real Estate

Sons Real Estate is een vastgoedmakelaar die ook actief opereert in de particuliere woningmarkt. Of het gaat om een woning in de Akkers, Waterland, Noord of Maaswijk, bij Sons Real Estate kunt u rekenen op het beste bod voor uw woning. Zo zijn onze taxateurs snel op locatie voor een vrijblijvende waardebepaling en ontvangt u al binnen één werkdag een bod. Het bod dat we uitbrengen is zonder voorbehoud van financiering of bouwkundige keuring, zodat u direct zekerheid heeft en u uw woning in elke staat, kunt verkopen. Aangezien we uw huis volledig met eigen middelen kopen zonder tussenkomst van derden, garanderen we een vlot verkooptraject zonder onzekerheden.

Kosteloos uw huis verkopen in Spijkenisse

In tegenstelling tot reguliere makelaars kost het verkopen van uw huis bij Sons Real Estate niets. Prefereert u dus een vlotte verkoop zonder makelaarskosten, dan raden wij u onze dienst van harte aan. Via een regulier verkooptraject bij de makelaar bent u voor de verkoop van uw huis veel kosten kwijt. Zo is er sprake van opstartkosten, maar ook een courtage of een andere provisie is gewoonlijk. Daarbovenop betaalt u tevens nog kosten voor de overdracht bij de notaris. U kunt uw huis kosteloos verkopen in Spijkenisse, als u kiest voor een directe verkoop aan Sons Real Estate. Zo vervallen de reguliere makelaarskosten en nemen we de kosten voor de overdracht voor eigen rekening. Dat is het voordeel van een directe verkoop aan Sons Real Estate. Laat uw gegevens achter en ontvang binnen een werkdag een vrijblijvend bod.

Vrijblijvend bod ontvangen?

Alle soorten woningen

Bespaar duizenden euro's aan makelaarskosten
Altijd verzekerd van een passend bod op uw huis
Directe uitbetaling van een voorschot behoort tot de mogelijkheden
Achteraf verborgen gebreken nemen wij voor ons rekening​
U kunt in de woning blijven wonen tot u een nieuw huis heeft​
Direct een passend bod zonder financieringsvoorbehoud, dus geen onzekerheid​

Waarom kiezen voor Sons Real Estate

Hoe verloopt een aanvraag bij Sons Real Estate?

 • Woning aanmelden

  Dit is geheel vrijblijvend en kosteloos. U kunt ons formulier invullen en hierbij uw postcode en huisnummer aan ons doorgeven.

 • Binnen één werkdag ontvangt u van ons een reactie

  We bespreken dan uw wensen. Wij kunnen een bezichtiging inplannen om een nauwkeurig bod uit te brengen. Ook kunnen wij een bod op afstand uitbrengen, indien dit uw voorkeur geniet. Wij brengen dan een globaal bod uit en komen bij interesse vervolgens langs voor een definitief voorstel.

 • U ontvangt een definitief bod

  Nadat wij het huis hebben bezichtigd ontvangt u van ons een definitief bod. Ook dit is nog steeds geheel vrijblijvend. Wanneer u blij bent met het bod en akkoord wenst te gaan, dan spreken wij in overleg een opleverdatum af.

 • Officiële koopakte wordt opgesteld

  Aan de hand van de gemaakte afspraken wordt er een koopakte opgesteld. Na het door beide partijen tekenen van de koopakte heeft u uw woning officieel verkocht. Gefeliciteerd! De woning wordt vervolgens overgedragen bij de notaris op de afgesproken datum. Wij hebben voor de overdrachtsdatum de gelden gestort naar de notaris en de notaris stort het vervolgens direct naar u en de verkoop is afgerond. Gefeliciteerd met de verkoop van uw huis!

Liever direct contact?

Neem contact op met onze lokale vastgoedadviseur 
Nick van der Meer.

Meer over onze diensten

Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie

Heeft u vragen over onze werkwijze of wilt u meer informatie over een huis verkopen aan Sons Real Estate. Dan kunt u ons uiteraard bellen via 085-004 7350. Uiteraard kunt u ons contactformulier invullen of mailen via sales@sonsrealestate.nl.

Waardebepaling voor verhuurde huizen

Heeft u een verhuurd huis? Dan kunt u direct gratis een vrijblijvende waardebepaling aanvragen. Voor verhuurd vastgoed treden wij ook op als opkoper. Wij kopen alle soorten verhuurd vastgoed op. Dit geldt o.a. voor bedrijfspanden, studentenpanden, zorgvastgoed, horecapanden, gebouwen of kantorenpanden. Tot slot kunt u ook gewoon kavels of bouwgrond bij ons aanmelden. 

Lees meer in onze kennisbank of blog

Wilt u meer informatie over hoe u een woning kunt opknappen of hoe een verkoopproces via een makelaar eruit ziet? Lees dan onze blog berichten door. 

Wij kopen alle soorten huizen

Waarom kiezen voor Sons Real Estate

Voor alle soorten woningen
Discrete communicatie
Vast aanspreekpunt
Ook voor verouderde of klushuizen
Jarenlange ervaring en vastgoedkennis in huis

Wilt u uw huis verkopen?

Wilt u uw woning snel of direct verkopen? Via Sons Real Estate verkoopt u uw woning zonder voorbehoud van financiering. 

Ons bod verplicht u tot niets!

Voor alle soorten vastgoed

Voor woningen, bedrijfspanden tot verhuurd vastgoed

Geen verplichtingen

Het bod verplicht u tot niets. U heeft wel directe zekerheid!

Ook voor verhuurde woningen

Een bezichtiging is niet vereist voor een vrijblijvend bod

Woningen in alle staten

Risico's verborgen gebreken zijn voor ons rekening!