Spoedcursus Investeren in vastgoed

Leer van de ervaren vastgoedprofessionals!
Zowel voor de beginnende als ervaren beleggers

20+ jaar ervaring en vastgoedkennis in huis

Zeer ervaren in zowel het verhuren als het verkopen van vastgoed

Voor vastgoedbeheer, aankoopbegeleiding, cursussen en verkoop

Vastgoedadvies op maat door onze ervaren experts

Persoonlijk advies

Elke beginnende of ervaren vastgoedbelegger kent een andere situatie. Dus persoonlijk advies is van essentieel belang.

Elk type vastgoed

Wij zijn gespecialiseerd in elk type commercieel vastgoed. Van residentieel tot zakelijk onroerend goed.

Landelijk netwerk

Dankzij ons landelijk netwerk kunnen wij in alle vraagstukken voorzien met betrekking tot de aankoop, verkoop en beheer van onroerend goed.

Leren van een vastgoedprofessional

Wanneer u in het vastgoed wilt stappen dan is het van groot belang om eerst genoeg kennis op te doen. De aankoop van één of meerdere panden is in de meeste gevallen een grote transactie. U kunt u daarbij dus geen fouten permitteren. Wat goed advies van een vastgoedspecialist, die dagelijks met dit bijltje hakt, is dus geen overbodige luxe. Er komen genoeg verhalen en situaties voorbij van beginnende beleggers die op eigen houtje de verkeerde panden hebben aangekocht en zo hun spaargeld of ontvangen gelden uit een erfenis volledig zijn kwijtgeraakt. 

Er gaat namelijk veel geld om in het vastgoed en daarom is het belangrijk om alleen transacties te doen met de juiste partijen. Er gaan dus een hoop foute panden in omloop waar u uw vingers niet aan wilt branden. Een fout is dus heel snel gemaakt en daarom is het belangrijk om goed uw huiswerk te hebben gedaan voordat u een pand aankoopt.

 

Reviews van onze deelnemers

Deze cursus heeft mij de handvaten gegeven om een geschikt beleggingspand te kunnen vinden. Direct het beheer ook uit handen gegeven aan Sons. Top bedrijf!
R. Olsthoorn
Wij hebben ons eerste beleggingspand aan kunnen kopen via Sons Real Estate. Ze hebben de woning verbouwd en verhuurklaar gemaakt en ook de huurders verzorgd. Wij hopen volgend jaar ons volgende pand te kunnen aanschaffen via jullie.
Yvonne Boshuijer
Precies wat ik nodig had. Geen langdradige cursus met teveel theorie. Maar een cursus met alle essentiële onderdelen om direct panden te kunnen aankopen.
Vincent de Koning

Begin direct met investeren

Binnen één dag starten met beleggen

In deze spoedcursus wordt u klaargestoomd om de volgende dag al te kunnen beleggen in vastgoed. Van het maken van een rendementsberekening tot locatie onderzoek tot het berekenen volgens het puntensysteem. Je leert het allemaal! Het beleggen in vastgoed is namelijk niet zo ingewikkeld als dat iedereen doet voorkomen. Om te analyseren of een pand geschikt is voor belegging of voor de handel, verricht u namelijk altijd dezelfde handelingen. U verricht vooronderzoek en gebruikt dezelfde berekeningen. Bovendien heeft elke belegger andere voorkeuren. Dus wat voor de één geen courant beleggingspand is kan voor de ander juist een top pand zijn. Zo zijn er veel beleggers die hoofdzakelijk naar rendement kijken, maar zijn er ook een groot aantal beleggers die hoofdzakelijk naar pandwaarde en locatie kijken. 

Leer het van een vastgoedbedrijf

Elke dag zijn wij bezig met de aankoop en verkoop van panden. Of het nu gaat om beleggingspanden, appartementencomplexen, kantoorpanden, winkelpanden, transformatie objecten of ontwikkelplannen. Elk type vastgoed komt wekelijks wel eens voorbij. U kunt meekijken bij bestaande casussen en zien hoe wij panden beoordelen en aan of verkopen.

Ontvang als eerste ons aanbod

Dagelijks krijgen wij nieuwe panden binnen voor de verkoop. Het grootste deel van de panden verkopen wij middels ”stille verkoop”. U krijgt als eerste onze nieuwe beleggingsobjecten toegestuurd voordat we deze verder verspreiden onder beleggingspoules. Zo heeft u dus direct de grootste kan om een goed beleggingspand aan te kunnen schaffen. Via openbare kanalen is de prijs al bepaald door de markt en is het vaak moeilijk om er tussen te komen. Ons ”stille aanbod” bieden wij altijd gericht aan.

Vastgoed draait om mensen

Vastgoed draait om mensen en niet alleen om panden. Zonder mensen komt u namelijk niet aan panden. Alles draait dus om een goed netwerk. Van makelaars tot handelaren tot woningcorporaties, overal zijn goede contacten van groot belang. Met onze jarenlange ervaring beschikt u direct over een netwerk die kan voorzien in al uw behoeftes. Van het verkrijgen van de panden tot het verkrijgen van financieringen, het uitvoeren van verbouwingen en het verhuren en eventueel beheren van het onroerend goed. Zo bent u direct verzekerd van een netwerk die u laat groeien in de vastgoedwereld!

Wilt u snel aan de slag als vastgoedbelegger? Start direct!

€1.175

1 daagse spoedcursus

U kunt direct aan de slag met alle kennis over investeren op zak na de 1 daagse spoedcursus. U kunt zelf opzoek gaan naar beleggingspanden of u kunt een gratis inzage krijgen van ons aanbod in beleggingspanden. Verder kunt u gebruik maken van ons grote netwerk aan beleggers, opkopers en woningcorporaties. Na deze 1 daagse spoedcursus heeft u de kennis, de panden en het netwerk om gelijk aan de slag te gaan. 
5/5

Vraag direct een spoedcursus aan!

Bekijk alle diensten

Bekijk hier ons totaaloverzicht met beschikbare adviestrajecten, begeleiding en cursussen:

 

Vrijblijvende waardebepaling ontvangen?

Alle voor uw vastgoed met Sons Real Estate

Verkoop uw vastgoed aan of met Sons Real Estate
Voor professionele aankoopbegeleiding van uw vastgoed
Meldt u aan voor ons stille verkoop aanbod
Voor vastgoedbeheer en advies op maat
Grootste landelijk netwerk van vastgoedinvesteerders

De aankoop van een pand bestaat uit de volgende stappen:

  • Wij begeleiden en adviseren u tijdens de bezichtigingen van panden.

  • We maken berekeningen van de te verwachten verbouwingskosten en eventuele te verwachten onderhoudskosten indien van toepassing.

  • We maken rendementsberekeningen voor u aan de hand van onze huurprijsberekening.

  • We vragen alle benodigde stukken op zoals bestemmingsplan, bodemonderzoek, kadastrale recherche e.d..

  • Bieden op het pand. We kunnen de prijsonderhandeling voor u uitvoeren en ontbindende voorwaarden toevoegen.

  • We voeren een juridische controleren uit op de koopovereenkomst op eventuele onjuistheden en gebreken.

  • We verhuren het beleggingspand, en kunnen indien gewenst ook het vastgoed beheren.

Populaire vastgoed diensten Sons Real Estate

Waarom huis verkopen aan vastgoed opkopers in plaats van via de makelaar

Een huis verkopen via de makelaar is een langdurig proces, kost duizenden euro’s aan makelaarskosten, foto’s van alle kamers uit het huis komen op het internet en er volgen bezichtigingen. Na de bezichtigingen kunnen er biedingen volgen, maar het kan ook zijn dat er geen interesse is in de woning. Wanneer een woning vervolgens langer dan 3 maanden te koop staat dan verdwijnt de interesse van kopers. Men denkt dan al snel; Waarom is de woning nog niet verkocht? Er zal wel iets mis mee zijn! Is er uiteindelijk toch een koper dan biedt de koper altijd onder voorbehoud van verkrijgen financiering. Het koopcontract kan dus vervolgens ontbonden worden na 8 weken omdat de koper de financiering niet rond krijgt. Het gehele verkoopproces moet dan vervolgens weer helemaal opnieuw beginnen wat veel stress met zich mee kan brengen.

Bij een vastgoedopkoper ontstaan deze problemen niet. De vastgoedopkoper komt langs, u verkoopt het huis rechtstreeks aan de opkoper dus betaald geen courtage. De vastgoed opkoper brengt een bod uit en bij akkoord wordt het koopcontract opgesteld. De vastgoedopkoper heeft geen 3 dagen bedenktijd dus de koop staat direct vast. Ook heeft de opkoper geen voorbehouden dus de koop kan ook niet meer ontbonden worden en uw huis is verkocht!

Mogelijkheden Sons Real Estate

Vastgoedadvies op maat

Professioneel advies op maat Vanaf € 285,-

5/5

Aankoopbegeleiding

Koop aan met onze specialisten € 2.850,-

5/5

1 daagse spoedcursus

Met kennis, netwerk en panden op zak. € 1.175,-

5/5

Meer informatie of wilt u een vrijblijvend gesprek?

Neem contact op met onze vastgoedadviseur 
Nick van der Meer.

Waarom kiezen voor Sons Real Estate

Uitstekende begeleiding en advies
Voor alle soorten vastgoed vraagstukken
Van begin tot eind ontzorgd
Discrete communicatie
Jarenlange ervaring en vastgoedkennis in huis

Vrijblijvende waardebepaling ontvangen

Ons bod verplicht u tot niets!

Voor alle soorten vastgoed

Voor woningen, bedrijfspanden tot verhuurd vastgoed

Geen verplichtingen

Het bod verplicht u tot niets. U heeft wel directe zekerheid!

Ook voor verhuurde woningen

Een bezichtiging is niet vereist voor een vrijblijvend bod

Woningen in alle staten

Risico's verborgen gebreken zijn voor ons rekening!