Spoedcursus Investeren in vastgoed

Leer van de ervaren vastgoedprofessionals!
1000+

Panden per jaar in stille verkoop

600+

Tevreden beleggers

20 jaar

Bouw en vastgoed ervaring

Landelijk netwerk

Grootste netwerk van makelaars, woningcorporaties, vastgoedbedrijven en overige vastgoedaanbieders!

Binnen 1 dag beginnen

Ontvang alle kennis en kunde van ervaren vastgoedbeleggers op één dag, zodat je de volgende dag kunt beginnen met beleggen!

Aankoopbegeleiding

Ook gespecialiseerd in aankoopbegeleiding. Van A tot Z ontzorgt tijdens de aankoop van uw vastgoed!

Leren van een vastgoedprofessional

Wanneer u in het vastgoed wilt stappen dan is het van groot belang om eerst genoeg kennis op te doen. De aankoop van één of meerdere panden is in de meeste gevallen een grote transactie. U kunt u daarbij dus geen fouten permitteren. Wat goed advies van een vastgoedspecialist, die dagelijks met dit bijltje hakt, is dus geen overbodige luxe. Er komen genoeg verhalen en situaties voorbij van beginnende beleggers die op eigen houtje de verkeerde panden hebben aangekocht en zo hun spaargeld of ontvangen gelden uit een erfenis volledig zijn kwijtgeraakt. 

Er gaat namelijk veel geld om in het vastgoed en daarom is het belangrijk om alleen transacties te doen met de juiste partijen. Er gaan dus een hoop foute panden in omloop waar u uw vingers niet aan wilt branden. Een fout is dus heel snel gemaakt en daarom is het belangrijk om goed uw huiswerk te hebben gedaan voordat u een pand aankoopt.

 

Reviews van onze deelnemers

Deze cursus heeft mij de handvaten gegeven om een geschikt beleggingspand te kunnen vinden. Direct het beheer ook uit handen gegeven aan Sons. Top bedrijf!
R. Olsthoorn
Wij hebben ons eerste beleggingspand aan kunnen kopen via Sons Real Estate. Ze hebben de woning verbouwd en verhuurklaar gemaakt en ook de huurders verzorgd. Wij hopen volgend jaar ons volgende pand te kunnen aanschaffen via jullie.
Yvonne Boshuijer
Precies wat ik nodig had. Geen langdradige cursus met teveel theorie. Maar een cursus met alle essentiële onderdelen om direct panden te kunnen aankopen.
Vincent de Koning

Begin direct met investeren

Binnen één dag starten met beleggen

In deze spoedcursus wordt u klaargestoomd om de volgende dag al te kunnen beleggen in vastgoed. Van het maken van een rendementsberekening tot locatie onderzoek tot het berekenen volgens het puntensysteem. Je leert het allemaal! Het beleggen in vastgoed is namelijk niet zo ingewikkeld als dat iedereen doet voorkomen. Om te analyseren of een pand geschikt is voor belegging of voor de handel, verricht u namelijk altijd dezelfde handelingen. U verricht vooronderzoek en gebruikt dezelfde berekeningen. Bovendien heeft elke belegger andere voorkeuren. Dus wat voor de één geen courant beleggingspand is kan voor de ander juist een top pand zijn. Zo zijn er veel beleggers die hoofdzakelijk naar rendement kijken, maar zijn er ook een groot aantal beleggers die hoofdzakelijk naar pandwaarde en locatie kijken. 

Leer het van een vastgoedbedrijf

Elke dag zijn wij bezig met de aankoop en verkoop van panden. Of het nu gaat om beleggingspanden, appartementencomplexen, kantoorpanden, winkelpanden, transformatie objecten of ontwikkelplannen. Elk type vastgoed komt wekelijks wel eens voorbij. U kunt meekijken bij bestaande casussen en zien hoe wij panden beoordelen en aan of verkopen.

Ontvang als eerste ons aanbod

Dagelijks krijgen wij nieuwe panden binnen voor de verkoop. Het grootste deel van de panden verkopen wij middels ”stille verkoop”. U krijgt als eerste onze nieuwe beleggingsobjecten toegestuurd voordat we deze verder verspreiden onder beleggingspoules. Zo heeft u dus direct de grootste kan om een goed beleggingspand aan te kunnen schaffen. Via openbare kanalen is de prijs al bepaald door de markt en is het vaak moeilijk om er tussen te komen. Ons ”stille aanbod” bieden wij altijd gericht aan.

Vastgoed draait om mensen

Vastgoed draait om mensen en niet alleen om panden. Zonder mensen komt u namelijk niet aan panden. Alles draait dus om een goed netwerk. Van makelaars tot handelaren tot woningcorporaties, overal zijn goede contacten van groot belang. Met onze jarenlange ervaring beschikt u direct over een netwerk die kan voorzien in al uw behoeftes. Van het verkrijgen van de panden tot het verkrijgen van financieringen, het uitvoeren van verbouwingen en het verhuren en eventueel beheren van het onroerend goed. Zo bent u direct verzekerd van een netwerk die u laat groeien in de vastgoedwereld!

Wilt u snel aan de slag als vastgoedbelegger? Start direct!

€1.175

1 daagse spoedcursus

U kunt direct aan de slag met alle kennis over investeren op zak na de 1 daagse spoedcursus. U kunt zelf opzoek gaan naar beleggingspanden of u kunt een gratis inzage krijgen van ons aanbod in beleggingspanden. Verder kunt u gebruik maken van ons grote netwerk aan beleggers, opkopers en woningcorporaties. Na deze 1 daagse spoedcursus heeft u de kennis, de panden en het netwerk om gelijk aan de slag te gaan. 
5/5

Uw mogelijkheden bij Sons Real Estate

5/5

Vraag direct een spoedcursus aan!

Bekijk alle diensten

Bekijk hier ons totaaloverzicht met beschikbare adviestrajecten, begeleiding en cursussen:

 

Ons bod verplicht u tot niets!

Voor alle soorten vastgoed

Voor woningen, bedrijfspanden tot verhuurd vastgoed

Geen verplichtingen

Het bod verplicht u tot niets. U heeft wel directe zekerheid!

Ook voor verhuurde woningen

Een bezichtiging is niet vereist voor een vrijblijvend bod

Woningen in alle staten

Risico's verborgen gebreken zijn voor ons rekening!