Huis verkopen Helmond

Uw huis in Helmond goed en snel verkopen? Vraag direct een vrijblijvend bod aan zonder financieringsvoorbehoud. Ons bod verplicht tot niets en u heeft toch directe zekerheid. Voor alle soorten koopwoningen, dus ook leegstaande, verouderde en zelfs verhuurde woningen.

Uw woning in of rondom Helmond snel en goed kunnen verkopen? Sons Real Estate biedt u de mogelijkheid voor een directe verkoop tegen een marktconform bedrag. U kunt nu een gratis en vrijblijvend bod aanvragen. Hiervoor hoeft u enkel ons online formulier in te vullen. In onze automatische e-mailbevestiging kunt u tevens ons WhatsApp-nummer vinden, indien u erg veel haast heeft.

9.4

4.6/5

Beoordeling van onze klanten 

Geen hoge makelaarskosten en langdurig makelaarstraject

Verzekerd van het beste bod zonder voorbehoud van financiering

Geen onzekerheid en verkoop risico’s. Direct verkocht

Flexibele verkoop. U bepaalt de voorwaarden en overdrachtsdatum

Achteraf geen problemen. Verborgen gebreken nemen wij voor ons risico

Mogelijk voorschot

Direct een passend bod

Direct een passend bod op uw huis. Geen financieringsvoorbehoud.

Voor alle huizen

En verborgen gebreken nemen wij voor onze rekening.

Geen makelaarskosten

Geen courtagekosten bij de
verkoop van uw huis.

Snel uw huis verkopen in Helmond?

Snel en zorgeloos uw huis verkopen in of nabij Helmond? Sons Real Estate biedt u de mogelijkheid voor een directe verkoop tegen een marktconform bedrag. U kunt nu een gratis en vrijblijvend bod aanvragen. Hiervoor hoeft u enkel ons online formulier in te vullen of u kunt direct bellen voor een afspraak. Ook als u uw huis wenst te verkopen in Deurne, Mierlo of zelfs Eindhoven kunt u uw woning bij ons aanmelden voor een vrijblijvende waardebepaling. Bij ons bent u verzekerd van een vlot verkooptraject zonder onzekerheden of verkoopstress.

Op elk soort woning direct een vrijblijvend bod

Wij kopen ook huizen met veel achterstallig onderhoud of huizen met veel rommel. Sons Real Estate is gespecialiseerd in het renoveren, herstellen of verbouwen van woningen. U heeft geen zorgen over bijvoorbeeld verborgen gebreken. Wij kopen elk soort woning ongeacht de staat waarin het verkeert. Als u bijvoorbeeld een klushuis wenst te verkopen, dan bent u bij ons aan het juiste adres. We kopen uw woning direct voor eigen rekening en garanderen een soepel verkooptraject zonder onzekerheden. Zo ontvangt u bij ons direct een vrijblijvend bod zonder voorbehoud van financiering of een bouwkundige keuring. U bent op die manier direct verzekerd van de verkoop. 

Waarde van uw woning in Helmond bepalen

Voor een snelle verkoop van uw woning in Helmond, bent u bij Sons Real Estate aan het juiste adres. U kunt vrijblijvend een aanvraag doen voor een bod op uw woning. Op basis van de aangeleverde gegevens gaan we direct aan de slag met het opstellen van de waardebepaling. Zo is de ligging en type woning van belang, maar uiteraard ook de staat en afwerkingsniveau. We maken dan ook graag een afspraak voor een opname op locatie, zodat we de betreffende woning goed kunnen beoordelen. Vervolgens ontvangt u een definitief voorstel en kunt u besluiten daarmee in te stemmen. Bij akkoord garanderen we een vlot verkooptraject en komen we u graag tegemoet in de verkoopvoorwaarden. Uw huis verkopen in of rondom Helmond? Vraag nu een bod aan en verkoop uw woning direct aan Sons Real Estate

Vrijblijvend bod ontvangen?

Alle soorten woningen

Bespaar duizenden euro's aan makelaarskosten
Altijd verzekerd van een eerlijke en marktconforme prijs​
Directe uitbetaling van een voorschot behoort tot de mogelijkheden
Indien gewenst, binnen één week bij de notaris​
Achteraf verborgen gebreken nemen wij voor ons rekening​
U kunt in de woning blijven wonen tot u een nieuw huis heeft​
Direct een passend bod zonder financieringsvoorbehoud, dus geen onzekerheid​

Waarom kiezen voor Sons Real Estate

Hoe verloopt een aanvraag bij Sons Real Estate?

 • Woning aanmelden

  Dit is geheel vrijblijvend en kosteloos. U kunt ons formulier invullen en hierbij uw postcode en huisnummer aan ons doorgeven.

 • Binnen één werkdag ontvangt u van ons een reactie

  We bespreken dan uw wensen. Wij kunnen een bezichtiging inplannen om een nauwkeurig bod uit te brengen. Ook kunnen wij een bod op afstand uitbrengen, indien dit uw voorkeur geniet. Wij brengen dan een globaal bod uit en komen bij interesse vervolgens langs voor een definitief voorstel.

 • U ontvangt een definitief bod

  Nadat wij het huis hebben bezichtigd ontvangt u van ons een definitief bod. Ook dit is nog steeds geheel vrijblijvend. Wanneer u blij bent met het bod en akkoord wenst te gaan, dan spreken wij in overleg een opleverdatum af.

 • Officiële koopakte wordt opgesteld

  Aan de hand van de gemaakte afspraken wordt er een koopakte opgesteld. Na het door beide partijen tekenen van de koopakte heeft u uw woning officieel verkocht. Gefeliciteerd! De woning wordt vervolgens overgedragen bij de notaris op de afgesproken datum. Wij hebben voor de overdrachtsdatum de gelden gestort naar de notaris en de notaris stort het vervolgens direct naar u en de verkoop is afgerond. Gefeliciteerd met de verkoop van uw huis!

Liever direct contact?

Neem contact op met onze lokale vastgoedadviseur 
Nick van der Meer.

Meer over onze diensten

Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie

Heeft u vragen over onze werkwijze of wilt u meer informatie over een huis verkopen aan Sons Real Estate. Dan kunt u ons uiteraard bellen via 085-004 7350. Uiteraard kunt u ons contactformulier invullen of mailen via sales@sonsrealestate.nl.

Waardebepaling voor verhuurde huizen

Heeft u een verhuurd huis? Dan kunt u direct gratis een vrijblijvende waardebepaling aanvragen. Voor verhuurd vastgoed treden wij ook op als opkoper. Wij kopen alle soorten verhuurd vastgoed op. Dit geldt o.a. voor bedrijfspanden, studentenpanden, zorgvastgoed, horecapanden, gebouwen of kantorenpanden. Tot slot kunt u ook gewoon kavels of bouwgrond bij ons aanmelden. 

Lees meer in onze kennisbank of blog

Wilt u meer informatie over hoe u een woning kunt opknappen of hoe een verkoopproces via een makelaar eruit ziet? Lees dan onze blog berichten door. 

Wij kopen alle soorten huizen

Waarom kiezen voor Sons Real Estate

Voor alle soorten woningen
Discrete communicatie
Vast aanspreekpunt
Ook voor verouderde of klushuizen
Jarenlange ervaring en vastgoedkennis in huis

Wilt u uw huis verkopen?

Wilt u uw woning snel of direct verkopen? Via Sons Real Estate verkoopt u uw woning zonder voorbehoud van financiering. 

Ons bod verplicht u tot niets!

Voor alle soorten vastgoed

Voor woningen, bedrijfspanden tot verhuurd vastgoed

Geen verplichtingen

Het bod verplicht u tot niets. U heeft wel directe zekerheid!

Ook voor verhuurde woningen

Een bezichtiging is niet vereist voor een vrijblijvend bod

Woningen in alle staten

Risico's verborgen gebreken zijn voor ons rekening!