Aankoopbegeleiding bij aankoop van beleggingsvastgoed

Het gehele traject begeleid van A tot Z. Koop uw beleggingspand samen met Sons Real Estate. Informeer naar ons aanbod en meldt u aan voor ons stille verkoop aanbod.
Zowel voor de beginnende als ervaren beleggers

20+ jaar ervaring en vastgoedkennis in huis

Zeer ervaren in zowel het verhuren als het verkopen van vastgoed

Voor vastgoedbeheer, aankoopbegeleiding, cursussen en verkoop

Vastgoedadvies op maat door onze ervaren experts

Persoonlijk advies

Elke beginnende of ervaren vastgoedbelegger kent een andere situatie. Dus persoonlijk advies is van essentieel belang.

Elk type vastgoed

Wij zijn gespecialiseerd in elk type commercieel vastgoed. Van residentieel tot zakelijk onroerend goed.

Landelijk netwerk

Dankzij ons landelijk netwerk kunnen wij in alle vraagstukken voorzien met betrekking tot de aankoop, verkoop en beheer van onroerend goed.

Persoonlijke aankoopbegeleiding

Sons Real Estate is een vastgoedbedrijf dat gespecialiseerd is in de de aan en verkoop van beleggingsvastgoed. Dagelijks beschikken we over nieuwe beleggingspanden die worden aangeboden binnen ons netwerk. Door de jaren heen zijn wij uitgegroeid tot informatiepunt voor beginnende vastgoedbeleggers. Door onze expertise kwamen steeds meer particulieren en zakelijke beleggers vragen naar de mogelijkheden om begeleid te worden bij het aankopen van beleggingsvastgoed. Vanuit deze behoefte zijn wij een opleidingscentrum voor beginnende onervaren beleggers die willen starten met het opbouwen van een vastgoedportefeuille. Omdat wij weten hoe belangrijk het is om goed advies in te winnen voordat je de vastgoedmarkt betreed, zijn wij beginnende beleggers gaan opleiden en begeleiden bij het aankopen van onroerend goed voor de verhuur.  

Wordt ook vastgoed specialist net als ...

Zonder Sons Real Estate was het me echt niet gelukt om mijn eerste beleggingspand aan te schaffen. Ik viste altijd achter het net via Funda. Bedankt voor de succesvolle aankoopbegeleiding.
Rick Schoonderwoerd, Delft
Wij hebben de spoedcursus gevolgd en zijn vervolgens direct begonnen met het aankooptraject van Sons. Nu ons eerste beleggingspand met 4 studio's erin verkocht. Wij hadden zeker niet verwacht dat het zo snel kon gaan!
K.J. Bolleboom
Deze partij schakelt zeer snel en zit overal bovenop en met succes. Op naar het volgende pand.
Jack van Klaveren

Wat leert u bij de aankoopbegeleiding?

Vooronderzoek bij een aankoop

Voordat we een pand bezichtigen zal er eerst huiswerk verricht worden. Zonder een gedegen vooronderzoek is het namelijk zonde van de tijd om een pand te bezichtigen. Uit dit onderzoek moet namelijk blijken of het pand voldoet aan uw criteria en geschikt is om te bezichtigen. Heeft u namelijk een harde rendementseis dan zal er eerst een rendementsberekening gemaakt moeten worden voordat u een bezichtiging inplant. Beschikt de woning over een VVE, dan is het noodzakelijk om eerst de VVE stukken door te nemen. Het bespaart u namelijk een hoop tijd en moeite als u ontdekt dat de VVE niet gezond is en er aanzienlijke onderhoudskosten aan zitten te komen.  

Bezichtiging

Tijdens de bezichtiging zal de huidige staat van de woning goed worden bekeken. Is er dubbelglas aanwezig, hoe oud is de elektra, uit welk jaar komt de CV installatie. Wanneer zijn de badkamer en keuken weer aan vervanging toe? En is er sprake van achterstallig onderhoud of vocht of lekkage problemen? Tijdens de bezichtiging kan er namelijk een kostenraming gemaakt worden van welke kosten er direct aankomen en wat de verwachte kosten voor de komende jaren zullen zijn. 

 

Onderhandelen

Is er interesse in een pand en wilt u een bod uitbrengen? Wij voeren de onderhandelingen. Dankzij onze kennis en kunde beschikken wij over goede onderhandelingstechnieken om tot een succesvolle koop over te gaan. Elke situatie is namelijk anders en daar dient op te worden ingespeeld bij het uitbrengen van een bod op een pand. Zo is het belangrijk om zo veel mogelijk informatie over de verkoper in te winnen en in welke positie hij verkeerd. Daarnaast is elk pand uniek en gebruikt u hierdoor altijd afwisselende technieken. Vrijwel alle panden die wij aankopen en verkopen worden namelijk niet op openbare markt als Funda aangeboden. U bent dus geen nummertje tijdens het uitbrengen van een bod, maar een potentiele koper die de mogelijkheid heeft om een bod op maat uit te brengen.

Aankoop en nazorg

Is de verkoper akkoord met het bod dan is de koop gesloten en bent u de eigenaar van een nieuw beleggingspand. Zitten er nog geen huurders in de woning dan zal de woning verhuurd moeten worden. Zitten er al wel huurders worden dan dient de woning beheerd te worden. Is de woning nog niet verhuurbaar, dan zal er verbouwd moeten worden. Dit soort werkzaamheden kunnen wij indien gewenst direct uitvoeren. Wij verzorgen namelijk het gehele traject van A tot Z. Dus van aankoop tot het volledige beheer.

 
 

€ 2.850,-

Aankoopbegeleiding

Bij de cursus aankoopbegeleiding leert u door de ogen van een opkoper te kijken. Bij verschillende bezichtigingen zullen onze professionals u begeleiden om te kijken naar de voor- en nadelen van een pand. Na deze cursus kunt u bepalen of een pand rendabel is en of veel werk gedaan moet worden aan het pand. 

5/5

Vraag direct uw aankoopbegeleiding aan!

Bekijk het totaalaanbod

Wilt u ons totaaloverzicht bekijken aan beschikbare cursussen, adviestrajecten en begeleiding? Bekijk dan:

 

Vrijblijvende waardebepaling ontvangen?

Alle voor uw vastgoed met Sons Real Estate

Verkoop uw vastgoed aan of met Sons Real Estate
Voor professionele aankoopbegeleiding van uw vastgoed
Meldt u aan voor ons stille verkoop aanbod
Voor vastgoedbeheer en advies op maat
Grootste landelijk netwerk van vastgoedinvesteerders

De aankoop van een pand bestaat uit de volgende stappen:

  • Wij begeleiden en adviseren u tijdens de bezichtigingen van panden.

  • We maken berekeningen van de te verwachten verbouwingskosten en eventuele te verwachten onderhoudskosten indien van toepassing.

  • We maken rendementsberekeningen voor u aan de hand van onze huurprijsberekening.

  • We vragen alle benodigde stukken op zoals bestemmingsplan, bodemonderzoek, kadastrale recherche e.d..

  • Bieden op het pand. We kunnen de prijsonderhandeling voor u uitvoeren en ontbindende voorwaarden toevoegen.

  • We voeren een juridische controleren uit op de koopovereenkomst op eventuele onjuistheden en gebreken.

  • We verhuren het beleggingspand, en kunnen indien gewenst ook het vastgoed beheren.

Populaire vastgoed diensten Sons Real Estate

Waarom huis verkopen aan vastgoed opkopers in plaats van via de makelaar

Een huis verkopen via de makelaar is een langdurig proces, kost duizenden euro’s aan makelaarskosten, foto’s van alle kamers uit het huis komen op het internet en er volgen bezichtigingen. Na de bezichtigingen kunnen er biedingen volgen, maar het kan ook zijn dat er geen interesse is in de woning. Wanneer een woning vervolgens langer dan 3 maanden te koop staat dan verdwijnt de interesse van kopers. Men denkt dan al snel; Waarom is de woning nog niet verkocht? Er zal wel iets mis mee zijn! Is er uiteindelijk toch een koper dan biedt de koper altijd onder voorbehoud van verkrijgen financiering. Het koopcontract kan dus vervolgens ontbonden worden na 8 weken omdat de koper de financiering niet rond krijgt. Het gehele verkoopproces moet dan vervolgens weer helemaal opnieuw beginnen wat veel stress met zich mee kan brengen.

Bij een vastgoedopkoper ontstaan deze problemen niet. De vastgoedopkoper komt langs, u verkoopt het huis rechtstreeks aan de opkoper dus betaald geen courtage. De vastgoed opkoper brengt een bod uit en bij akkoord wordt het koopcontract opgesteld. De vastgoedopkoper heeft geen 3 dagen bedenktijd dus de koop staat direct vast. Ook heeft de opkoper geen voorbehouden dus de koop kan ook niet meer ontbonden worden en uw huis is verkocht!

Mogelijkheden Sons Real Estate

Vastgoedadvies op maat

Professioneel advies op maat Vanaf € 285,-

5/5

Aankoopbegeleiding

Koop aan met onze specialisten € 2.850,-

5/5

1 daagse spoedcursus

Met kennis, netwerk en panden op zak. € 1.175,-

5/5

Meer informatie of wilt u een vrijblijvend gesprek?

Neem contact op met onze vastgoedadviseur 
Nick van der Meer.

Waarom kiezen voor Sons Real Estate

Uitstekende begeleiding en advies
Voor alle soorten vastgoed vraagstukken
Van begin tot eind ontzorgd
Discrete communicatie
Jarenlange ervaring en vastgoedkennis in huis

Vrijblijvende waardebepaling ontvangen

Ons bod verplicht u tot niets!

Voor alle soorten vastgoed

Voor woningen, bedrijfspanden tot verhuurd vastgoed

Geen verplichtingen

Het bod verplicht u tot niets. U heeft wel directe zekerheid!

Ook voor verhuurde woningen

Een bezichtiging is niet vereist voor een vrijblijvend bod

Woningen in alle staten

Risico's verborgen gebreken zijn voor ons rekening!