Huis verkopen Almelo

Uw huis in Almelo goed en snel verkopen? Vraag direct een vrijblijvend bod aan zonder financieringsvoorbehoud. Ons bod verplicht tot niets en u heeft toch directe zekerheid. Voor alle soorten koopwoningen, dus ook leegstaande, verouderde en zelfs verhuurde woningen.

Graag uw huis snel verkopen in Almelo? Sons Real Estate ontneemt al uw zorgen bij de verkoop van uw huis. Vrijblijvend en geen makelaarskosten.

9.4

4.6/5

Beoordeling van onze klanten 

Geen hoge makelaarskosten en langdurig makelaarstraject

Verzekerd van het beste bod zonder voorbehoud van financiering

Geen onzekerheid en verkoop risico’s. Direct verkocht

Flexibele verkoop. U bepaalt de voorwaarden en overdrachtsdatum

Achteraf geen problemen. Verborgen gebreken nemen wij voor ons risico

Mogelijk voorschot

Direct een passend bod

Direct een passend bod op uw huis. Geen financieringsvoorbehoud.

Voor alle huizen

En verborgen gebreken nemen wij voor onze rekening.

Geen makelaarskosten

Geen courtagekosten bij de
verkoop van uw huis.

Snel uw huis verkopen in Almelo?

Uw huis verkopen in Almelo? Het is nu mogelijk om soepel en snel zelf uw huis te verkopen in Almelo of omgeving door uw woning direct te verkopen aan Sons Real Estate. U verkoopt uw huis zelf zonder tussenkomst van een makelaar hiermee bespaart u duizenden euro’s aan makelaarskosten. Door onze efficiënte en doelgerichte werkwijze kan de verkoop van uw huis al binnen een week rond zijn. Bent u van plan uw huis te verkopen in Albergen, Geesteren, Vriezenveen of elders rond Almelo? Ook dan doen we graag een vrijblijvend bod.

Een vrijblijvend bod op elk soort huis

Wanneer u van plan bent uw huis te verkopen in of rondom Almelo, dan kunt u bij ons terecht voor een vlotte verkoop zonder onzekerheden. Zo kunt u vrijblijvend een bod aanvragen op onze website. Onze taxateurs gaan dan direct met uw aanvraag aan de slag en gaan aan de slag met het opstellen van de waardebepaling. U ontvangt van ons altijd gratis een vrijblijvend en marktconform bod zonder enig voorbehoud. Gaat u akkoord met ons voorstel? Sons Real Estate doet er alles aan om samen met u een zorgeloze en stressvrije verkoop te realiseren. Wij zijn zeer flexibel betreft de overdracht. Zo kan het zomaar zijn dat u nog geen nieuwe woning heeft gevonden of dat deze nog niet is opgeleverd. In dit geval kunt u gewoon in uw eigen huis blijven wonen zodat u zich goed kunt voorbereiden op de aankoop en inrichting van uw nieuwe woning. Als u gaat verhuizen en een gedeelte van uw inboedel overbodig is geworden, dan kunt u deze gewoon in uw oude woning achterlaten. 

De waarde van uw woning in Almelo bepalen

Wilt u weten wat de waarde van uw woning is? Ontvang vandaag nog de waarde die wij gegarandeerd kunnen opbrengen om u te helpen: Wij verkopen uw huis middels ‘’stille verkoop’’, hierdoor heeft u geen last van bezichtigingen en komen er geen foto’s van uw geliefde huis op internet. De waarde van uw woning bepalen onze taxateurs op basis van verschillende factoren. Zo is een korte opname op locatie onderdeel van de taxatie, zodat uw woning goed beoordeeld kan worden op onderhoudsstaat en afwerkingsniveau. Daarnaast wordt er gekeken naar de vraagprijs en de daadwerkelijke verkoopprijs van vergelijkbare verkochte woningen. Zo bent u altijd verzekerd van een eerlijke prijs als u uw huis wilt verkopen in Almelo of omgeving.

Vrijblijvend bod ontvangen?

Alle soorten woningen

Bespaar duizenden euro's aan makelaarskosten
Altijd verzekerd van een eerlijke en marktconforme prijs​
Directe uitbetaling van een voorschot behoort tot de mogelijkheden
Indien gewenst, binnen één week bij de notaris​
Achteraf verborgen gebreken nemen wij voor ons rekening​
U kunt in de woning blijven wonen tot u een nieuw huis heeft​
Direct een passend bod zonder financieringsvoorbehoud, dus geen onzekerheid​

Waarom kiezen voor Sons Real Estate

Hoe verloopt een aanvraag bij Sons Real Estate?

 • Woning aanmelden

  Dit is geheel vrijblijvend en kosteloos. U kunt ons formulier invullen en hierbij uw postcode en huisnummer aan ons doorgeven.

 • Binnen één werkdag ontvangt u van ons een reactie

  We bespreken dan uw wensen. Wij kunnen een bezichtiging inplannen om een nauwkeurig bod uit te brengen. Ook kunnen wij een bod op afstand uitbrengen, indien dit uw voorkeur geniet. Wij brengen dan een globaal bod uit en komen bij interesse vervolgens langs voor een definitief voorstel.

 • U ontvangt een definitief bod

  Nadat wij het huis hebben bezichtigd ontvangt u van ons een definitief bod. Ook dit is nog steeds geheel vrijblijvend. Wanneer u blij bent met het bod en akkoord wenst te gaan, dan spreken wij in overleg een opleverdatum af.

 • Officiële koopakte wordt opgesteld

  Aan de hand van de gemaakte afspraken wordt er een koopakte opgesteld. Na het door beide partijen tekenen van de koopakte heeft u uw woning officieel verkocht. Gefeliciteerd! De woning wordt vervolgens overgedragen bij de notaris op de afgesproken datum. Wij hebben voor de overdrachtsdatum de gelden gestort naar de notaris en de notaris stort het vervolgens direct naar u en de verkoop is afgerond. Gefeliciteerd met de verkoop van uw huis!

Liever direct contact?

Neem contact op met onze lokale vastgoedadviseur 
Nick van der Meer.

Meer over onze diensten

Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie

Heeft u vragen over onze werkwijze of wilt u meer informatie over een huis verkopen aan Sons Real Estate. Dan kunt u ons uiteraard bellen via 085-004 7350. Uiteraard kunt u ons contactformulier invullen of mailen via sales@sonsrealestate.nl.

Waardebepaling voor verhuurde huizen

Heeft u een verhuurd huis? Dan kunt u direct gratis een vrijblijvende waardebepaling aanvragen. Voor verhuurd vastgoed treden wij ook op als opkoper. Wij kopen alle soorten verhuurd vastgoed op. Dit geldt o.a. voor bedrijfspanden, studentenpanden, zorgvastgoed, horecapanden, gebouwen of kantorenpanden. Tot slot kunt u ook gewoon kavels of bouwgrond bij ons aanmelden. 

Lees meer in onze kennisbank of blog

Wilt u meer informatie over hoe u een woning kunt opknappen of hoe een verkoopproces via een makelaar eruit ziet? Lees dan onze blog berichten door. 

Wij kopen alle soorten huizen

Waarom kiezen voor Sons Real Estate

Voor alle soorten woningen
Discrete communicatie
Vast aanspreekpunt
Ook voor verouderde of klushuizen
Jarenlange ervaring en vastgoedkennis in huis

Wilt u uw huis verkopen?

Wilt u uw woning snel of direct verkopen? Via Sons Real Estate verkoopt u uw woning zonder voorbehoud van financiering. 

Ons bod verplicht u tot niets!

Voor alle soorten vastgoed

Voor woningen, bedrijfspanden tot verhuurd vastgoed

Geen verplichtingen

Het bod verplicht u tot niets. U heeft wel directe zekerheid!

Ook voor verhuurde woningen

Een bezichtiging is niet vereist voor een vrijblijvend bod

Woningen in alle staten

Risico's verborgen gebreken zijn voor ons rekening!