Huis verkopen Valkenswaard

Uw huis in Valkenswaard goed en snel verkopen? Vraag direct een vrijblijvend bod aan zonder financieringsvoorbehoud. Ons bod verplicht tot niets en u heeft toch directe zekerheid. Voor alle soorten koopwoningen, dus ook leegstaande, verouderde en zelfs verhuurde woningen.

Wilt u snel uw huis in Valkenswaard verkopen tegen een goed bod en direct zekerheid. Vraag dan nu een bod op uw woning aan bij Sons Real Estate. Vrijblijvend en geen makelaarskosten.

9.4

4.6/5

Beoordeling van onze klanten 

Geen hoge makelaarskosten en langdurig makelaarstraject

Verzekerd van het beste bod zonder voorbehoud van financiering

Geen onzekerheid en verkoop risico’s. Direct verkocht

Flexibele verkoop. U bepaalt de voorwaarden en overdrachtsdatum

Achteraf geen problemen. Verborgen gebreken nemen wij voor ons risico

Mogelijk voorschot

Marktconform bod

Direct een goed bod op uw huis. Geen financieringsvoorbehoud.

Voor alle huizen

En verborgen gebreken nemen wij voor onze rekening.

Geen makelaarskosten

Geen courtagekosten bij de
verkoop van uw huis.

Zou u graag snel uw huis willen verkopen in Valkenswaard?

Lukt het niet om uw huis snel te verkopen in Valkenswaard? Wij kunnen uw woning snel kopen om deze wens te vervullen. Het verkopen van een huis kan veel moeite kosten. Naast de moeite bent u ook vaak, veel geld kwijt aan makelaarskosten. Sons Real Estate biedt de oplossing voor deze obstakels. Wij kunnen door flexibel te handelen, binnen 24 uur een bod neerleggen op uw huis. Dit bod is gebaseerd op een gratis waardebepaling na een bezoek aan uw woningpand. Wij verzekeren altijd een eerlijke en marktconforme prijs. Naast deze directe zekerheid bespaart u ook financieringsvoorbehoud. U zit bij ons helemaal nergens aan vast en bent niet verbonden aan kosten. 

Door onze jarenlange ervaring kunnen wij verzekeren dat we u onnodige stress kunnen voorkomen. Dit doen we door u bijvoorbeeld in de huidige woning te laten verblijven, om hierdoor in alle rust te kunnen zoeken naar een nieuw huis. U hoeft dus niet onverwacht uw woning te verlaten, als u het verkooptraject met ons aangaat. Het kan zijn dat achteraf verborgen gebreken worden ontdekt. Sons Real Estate wil hierbij graag het risico op zich nemen. Bent u van plan om uw huis definitief te verlaten? Dan kunt u niet gewenste inboedel achterlaten, dit zal geen kosten met zich meebrengen. 

Sons Real Estate koopt snel huizen in, op alle mogelijke plekken in Valkenswaard. Wij proberen op zoveel mogelijk plekken actief te zijn, om op deze manier zoveel mogelijk mensen te helpen. Denk aan plekken, zoals; vanaf de Waalreseweg naar Geenhoven en van De Hazelaar tot de Koningsvaren. Sons Real Estate is ook actie in omliggende plaatsen, zoals; Rodenrijt, Bergeijk, Westerhoven, Riethoven en Waalre. 

Voordelen van de verkoop van uw huis aan Sons Real Estate

Een direct, eerlijk en marktconform bod op uw huis, zonder enige financieringsvoorbehoud!
Na een woning bezoek stellen wij een gratis waardebepaling op.
Sons Real Estate brengt binnen 24 uur een gratis en vrijblijvend bod uit, op uw woning.
U kunt in uw woning blijven wonen totdat u een nieuw huis heeft gevonden!
Er komt geen makelaar aan te pas, waardoor u vele euro’s kunt besparen.
Wij kopen woningen in alle soorten en staten, ook in slechte staat kopen wij.
Ontdekte verborgen gebreken zullen wij voor onze rekening nemen!
U heeft de mogelijkheid om uw woning terug te huren na de verkoop.
Inboedel die u niet wenst mee te nemen kunt u achterlaten in de oude woning!

Verhuurd huis verkopen in Valkenswaard met huurders erin?

Het kan zijn dat je een woningpand bezit, in verhuurde staat. Dit is geen probleem voor Sons Real Estate, wij kopen deze namelijk alsnog aan. Mits er aan voorwaarden wordt voldaan. De belangrijkste voorwaarde is het laten verblijven van de huurders. De huurders hebben recht op huurbescherming. Daarom is het alleen mogelijk om uw woning in verhuurde staat te verkopen, als de huurders er in kunnen blijven. De waarde van een leegstaande woning of in verhuurde staat is afwijkend. Zo komen er nog factoren bij kijken, zoals de huidige huurinkomsten en vast lasten. Als dit is onderzocht, kan Sons Real Estate een gratis en marktconform uitbrengen. 

Vrijblijvend bod ontvangen?

Alle soorten woningen

Bespaar duizenden euro's aan makelaarskosten
Altijd verzekerd van een eerlijke en marktconforme prijs​
Zeer groot netwerk aan zakelijke en particuliere beleggers en andere potentiële kopers​
Indien gewenst, binnen één week bij de notaris​
Achteraf verborgen gebreken nemen wij voor ons rekening​
U kunt in de woning blijven wonen tot u een nieuw huis heeft​
Bod zonder financieringsvoorbehoud, dus geen onzekerheid​

Waarom kiezen voor Sons Real Estate

Hoe verloopt een aanvraag bij Sons Real Estate?

 • Woning aanmelden

  Dit is geheel vrijblijvend en kosteloos. U kunt ons formulier invullen en hierbij uw postcode en huisnummer aan ons doorgeven.

 • Binnen één werkdag ontvangt u van ons een reactie

  We bespreken dan uw wensen. Wij kunnen een bezichtiging inplannen om een nauwkeurig bod uit te brengen. Ook kunnen wij een bod op afstand uitbrengen, indien dit uw voorkeur geniet. Wij brengen dan een globaal bod uit en komen bij interesse vervolgens langs voor een definitief voorstel.

 • U ontvangt een definitief bod

  Nadat wij het huis hebben bezichtigd ontvangt u van ons een definitief bod. Ook dit is nog steeds geheel vrijblijvend. Wanneer u blij bent met het bod en akkoord wenst te gaan, dan spreken wij in overleg een opleverdatum af.

 • Officiële koopakte wordt opgesteld

  Aan de hand van de gemaakte afspraken wordt er een koopakte opgesteld. Na het door beide partijen tekenen van de koopakte heeft u uw woning officieel verkocht. Gefeliciteerd! De woning wordt vervolgens overgedragen bij de notaris op de afgesproken datum. Wij hebben voor de overdrachtsdatum de gelden gestort naar de notaris en de notaris stort het vervolgens direct naar u en de verkoop is afgerond. Gefeliciteerd met de verkoop van uw huis!

Liever direct contact?

Neem contact op met onze locale vastgoedadviseur 
Nick van der Meer.

Meer over onze diensten

Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie

Heeft u vragen over onze werkwijze of wilt u meer informatie over de verkoop van woningen. Dan kunt u ons uiteraard bellen via 085-004 7350. Uiteraard kunt u ons contactformulier invullen of mailen via info@sonsrealestate.nl.

Waardebepaling voor verhuurde huizen

Heeft u een verhuurd huis? Dan kunt u direct gratis een vrijblijvende waardebepaling aanvragen. Voor verhuurd vastgoed hanteren wij een andere werkwijze en treden wij uitsluitend als bemiddelaar op. Dit geldt ook voor bedrijfspanden, studentenpanden, zorgvastgoed, horecapanden, gebouwen of kantorenpanden. Tot slot kunt u ook gewoon kavels of bouwgrond bij ons aanmelden. Sons Real Estate bemiddeld met een eigen interne opkopers netwerk van ruim 10.000 beleggers, opkopers, makelaars, handelaars en andere soorten vastgoedbedrijven. Profiteer van onze snelle werkwijze hierin! Wij kunnen uw bedrijfspand binnen een uur met ruim 10.000 potentiële opkopers delen. En dit kost u niets, aangezien Sons Real Estate de kosten in dezer tijden niet aan de verkoper doorberekent, maar aan de kant van de koper.

Lees meer in onze kennisbank of blog

Wilt u meer informatie over hoe u een woning kunt opknappen of hoe een verkoopproces via een makelaar eruit ziet? Lees dan onze blog berichten door. 

Wij kopen alle soorten huizen

Waarom kiezen voor Sons Real Estate

Uitstekende begleiding en advies
Enorm netwerk aan potentiële geïnteresseerde kopers
Van begin tot eind ontzorgd
Altijd het beste bod dankzij een groot investeerders netwerk
Jarenlange ervaring en vastgoedkennis in huis

Wilt u uw pand verkopen?

Wilt u uw woning snel of direct verkopen? Via Sons Real Estate verkoopt u uw woning zonder voorbehoud van financiering. 

Ons bod verplicht u tot niets!

Voor alle soorten vastgoed

Voor woningen, bedrijfspanden tot verhuurd vastgoed

Geen verplichtingen

Het bod verplicht u tot niets. U heeft wel directe zekerheid!

Ook voor verhuurde woningen

Een bezichtiging is niet vereist voor een vrijblijvend bod

Woningen in alle staten

Risico's verborgen gebreken zijn voor ons rekening!