Huis verkopen Valkenswaard

Uw huis in Valkenswaard goed en snel verkopen? Vraag direct een vrijblijvend bod aan zonder financieringsvoorbehoud. Ons bod verplicht tot niets en u heeft toch directe zekerheid. Voor alle soorten koopwoningen, dus ook leegstaande, verouderde en zelfs verhuurde woningen.

Wilt u snel uw huis in Valkenswaard verkopen tegen een goed bod en direct zekerheid. Vraag dan nu een bod op uw woning aan bij Sons Real Estate. Vrijblijvend en geen makelaarskosten.

9.4

4.6/5

Beoordeling van onze klanten 

Geen hoge makelaarskosten en langdurig makelaarstraject

Verzekerd van het beste bod zonder voorbehoud van financiering

Geen onzekerheid en verkoop risico’s. Direct verkocht

Flexibele verkoop. U bepaalt de voorwaarden en overdrachtsdatum

Achteraf geen problemen. Verborgen gebreken nemen wij voor ons risico

Mogelijk voorschot

Direct een passend bod

Direct een passend bod op uw huis. Geen financieringsvoorbehoud.

Voor alle huizen

En verborgen gebreken nemen wij voor onze rekening.

Geen makelaarskosten

Geen courtagekosten bij de
verkoop van uw huis.

Snel uw huis verkopen in Valkenswaard?

Lukt het niet om uw huis snel te verkopen in Valkenswaard? Wij kunnen uw woning snel kopen om deze wens te vervullen. Het verkopen van een huis kan veel moeite kosten. Naast de moeite bent u ook veel geld kwijt aan makelaarskosten. Sons Real Estate biedt de oplossing voor deze obstakels. Wij kunnen door flexibel te handelen, binnen 24 uur een bod neerleggen op uw huis. Dit bod is gebaseerd op een gratis waardebepaling na een bezoek aan uw woningpand. Ook als u uw huis wilt verkopen en woont in Westerhoven, Riethoven, Leende of elders in de regio, kunt u vrijblijvend bij ons terecht.

Flexibel en snel verkooptraject zonder onzekerheden

Door onze jarenlange ervaring kunnen wij verzekeren dat we u onnodige stress kunnen voorkomen. Dit doen we door u bijvoorbeeld in de huidige woning te laten verblijven, om hierdoor in alle rust te kunnen zoeken naar een nieuw huis. U hoeft dus niet onverwacht uw woning te verlaten, als u het verkooptraject met ons aangaat. Het kan zijn dat achteraf verborgen gebreken worden ontdekt. Sons Real Estate wil hierbij graag het risico op zich nemen. Bent u van plan om uw huis definitief te verlaten? Dan kunt u niet gewenste inboedel achterlaten, dit zal geen kosten met zich meebrengen. Zo kunt u zorgeloos uw huis verkopen in Valkenswaard of elders in de omgeving.

Verhuurd huis verkopen in Valkenswaard met huurders erin?

Het kan zijn dat je een woningpand bezit, in verhuurde staat. Dit is geen probleem voor Sons Real Estate, wij kopen deze namelijk alsnog aan. Mits er aan voorwaarden wordt voldaan. De belangrijkste voorwaarde is het laten verblijven van de huurders. De huurders hebben recht op huurbescherming. Daarom is het alleen mogelijk om uw woning in verhuurde staat te verkopen, als de huurders erin kunnen blijven. De waarde van een leegstaande woning of in verhuurde staat is afwijkend. Zo komen er nog factoren bij kijken, zoals de huidige huurinkomsten en vaste lasten. Als dit is onderzocht, kan Sons Real Estate een gratis en marktconform uitbrengen, zodat u alsnog uw huis kunt verkopen in Valkenswaard.

Vrijblijvend bod ontvangen?

Alle soorten woningen

Bespaar duizenden euro's aan makelaarskosten
Altijd verzekerd van een eerlijke en marktconforme prijs​
Directe uitbetaling van een voorschot behoort tot de mogelijkheden
Indien gewenst, binnen één week bij de notaris​
Achteraf verborgen gebreken nemen wij voor ons rekening​
U kunt in de woning blijven wonen tot u een nieuw huis heeft​
Direct een passend bod zonder financieringsvoorbehoud, dus geen onzekerheid​

Waarom kiezen voor Sons Real Estate

Hoe verloopt een aanvraag bij Sons Real Estate?

 • Woning aanmelden

  Dit is geheel vrijblijvend en kosteloos. U kunt ons formulier invullen en hierbij uw postcode en huisnummer aan ons doorgeven.

 • Binnen één werkdag ontvangt u van ons een reactie

  We bespreken dan uw wensen. Wij kunnen een bezichtiging inplannen om een nauwkeurig bod uit te brengen. Ook kunnen wij een bod op afstand uitbrengen, indien dit uw voorkeur geniet. Wij brengen dan een globaal bod uit en komen bij interesse vervolgens langs voor een definitief voorstel.

 • U ontvangt een definitief bod

  Nadat wij het huis hebben bezichtigd ontvangt u van ons een definitief bod. Ook dit is nog steeds geheel vrijblijvend. Wanneer u blij bent met het bod en akkoord wenst te gaan, dan spreken wij in overleg een opleverdatum af.

 • Officiële koopakte wordt opgesteld

  Aan de hand van de gemaakte afspraken wordt er een koopakte opgesteld. Na het door beide partijen tekenen van de koopakte heeft u uw woning officieel verkocht. Gefeliciteerd! De woning wordt vervolgens overgedragen bij de notaris op de afgesproken datum. Wij hebben voor de overdrachtsdatum de gelden gestort naar de notaris en de notaris stort het vervolgens direct naar u en de verkoop is afgerond. Gefeliciteerd met de verkoop van uw huis!

Liever direct contact?

Neem contact op met onze lokale vastgoedadviseur 
Nick van der Meer.

Meer over onze diensten

Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie

Heeft u vragen over onze werkwijze of wilt u meer informatie over een huis verkopen aan Sons Real Estate. Dan kunt u ons uiteraard bellen via 085-004 7350. Uiteraard kunt u ons contactformulier invullen of mailen via sales@sonsrealestate.nl.

Waardebepaling voor verhuurde huizen

Heeft u een verhuurd huis? Dan kunt u direct gratis een vrijblijvende waardebepaling aanvragen. Voor verhuurd vastgoed treden wij ook op als opkoper. Wij kopen alle soorten verhuurd vastgoed op. Dit geldt o.a. voor bedrijfspanden, studentenpanden, zorgvastgoed, horecapanden, gebouwen of kantorenpanden. Tot slot kunt u ook gewoon kavels of bouwgrond bij ons aanmelden. 

Lees meer in onze kennisbank of blog

Wilt u meer informatie over hoe u een woning kunt opknappen of hoe een verkoopproces via een makelaar eruit ziet? Lees dan onze blog berichten door. 

Wij kopen alle soorten huizen

Waarom kiezen voor Sons Real Estate

Voor alle soorten woningen
Discrete communicatie
Vast aanspreekpunt
Ook voor verouderde of klushuizen
Jarenlange ervaring en vastgoedkennis in huis

Wilt u uw huis verkopen?

Wilt u uw woning snel of direct verkopen? Via Sons Real Estate verkoopt u uw woning zonder voorbehoud van financiering. 

Ons bod verplicht u tot niets!

Voor alle soorten vastgoed

Voor woningen, bedrijfspanden tot verhuurd vastgoed

Geen verplichtingen

Het bod verplicht u tot niets. U heeft wel directe zekerheid!

Ook voor verhuurde woningen

Een bezichtiging is niet vereist voor een vrijblijvend bod

Woningen in alle staten

Risico's verborgen gebreken zijn voor ons rekening!