Huis verkopen Waalwijk

Uw huis in Waalwijk goed en snel verkopen? Vraag direct een vrijblijvend bod aan zonder financieringsvoorbehoud. Ons bod verplicht tot niets en u heeft toch directe zekerheid. Voor alle soorten koopwoningen, dus ook leegstaande, verouderde en zelfs verhuurde woningen.

Graag uw huis snel verkopen in Waalwijk? Sons Real Estate ontneemt al uw zorgen bij de verkoop van uw huis.

9.4

4.6/5

Beoordeling van onze klanten 

Geen hoge makelaarskosten en langdurig makelaarstraject

Verzekerd van het beste bod zonder voorbehoud van financiering

Geen onzekerheid en verkoop risico’s. Direct verkocht

Flexibele verkoop. U bepaalt de voorwaarden en overdrachtsdatum

Achteraf geen problemen. Verborgen gebreken nemen wij voor ons risico

Mogelijk voorschot

Direct een passend bod

Direct een passend bod op uw huis. Geen financieringsvoorbehoud.

Voor alle huizen

En verborgen gebreken nemen wij voor onze rekening.

Geen makelaarskosten

Geen courtagekosten bij de
verkoop van uw huis.

Huis verkopen in Waalwijk

Wilt u snel uw huis verkopen in Waalwijk of in Kaatsheuvel, Sprang-Capelle, Den Bosch of Drunen? Sons Real Estate is een vastgoedbedrijf en koopt uw huis direct voor eigen rekening. U ontvangt binnen 24 uur een vrijblijvend bod, zodat u direct weet wat u netto overhoudt aan de verkoop. Wij bieden flexibele verkoop, zonder dat er een makelaar aan te pas hoeft te komen. Zo bent u ook vrijgesteld van financieringsvoorbehoud en het snelle proces zorgt ervoor dat u op hoge makelaarskosten kunt besparen. Indien gewenst kunnen wij een afspraak garanderen met de notaris, binnen 7 dagen tijd. Neem contact op voor een vrijblijvende waardebepaling op locatie.

Direct een bod ongeacht het type woning

Het verkopen van uw huis in Waalwijk kan met veel onzekerheid gepaard gaan, vooral als u snel wilt verkopen. Sons Real Estate is hier om u te helpen. Wij zijn directe vastgoedkopers en kopen uw huis in Waalwijk direct voor onze eigen rekening. Het maakt niet uit welk type woning u heeft of in welke staat deze verkeert. U kunt elk soort woning aanbieden en kunt erop vertrouwen dat wij het beste bod op de markt zullen bieden. Onze aanvraagprocedure is volledig kosteloos en vrijblijvend. Als u ons bod accepteert, bespreken we graag de verkoopvoorwaarden en kunt u rekenen op een snelle en zorgeloze overdracht. Een groot voordeel is dat u geen enkele kosten hoeft te maken. Wij dekken de notariskosten en rekenen geen opstart- of makelaarskosten.

Gunstige verkoopvoorwaarden

Omdat wij uw huis direct voor eigen rekening kopen, bieden wij uitstekende verkoopvoorwaarden. U heeft bijvoorbeeld de vrijheid om de overdrachtsdatum naar uw wens te regelen, en we staan open voor onderhandelingen over andere voorwaarden. Heeft u nog inboedel in het huis staan die u niet wilt verplaatsen? Geen probleem. Zware kasten, bedden, tafels en ander meubilair kunt u gerust achterlaten, wij zorgen voor de rest. Als u uw huis wilt verkopen in Waalwijk, maar er nog een tijdje in wilt blijven wonen, bieden wij ook de mogelijkheid van uitgestelde oplevering. Als u daarentegen snel wilt overdragen, regelen wij een snelle afhandeling voor u. Wat uw wensen ook zijn, Sons Real Estate staat voor u klaar om de verkoop van uw huis in Waalwijk en omgeving soepel en gemakkelijk te maken.

Vrijblijvend bod ontvangen?

Alle soorten woningen

Bespaar duizenden euro's aan makelaarskosten
Altijd verzekerd van een eerlijke en marktconforme prijs​
Directe uitbetaling van een voorschot behoort tot de mogelijkheden
Indien gewenst, binnen één week bij de notaris​
Achteraf verborgen gebreken nemen wij voor ons rekening​
U kunt in de woning blijven wonen tot u een nieuw huis heeft​
Direct een passend bod zonder financieringsvoorbehoud, dus geen onzekerheid​

Waarom kiezen voor Sons Real Estate

Hoe verloopt een aanvraag bij Sons Real Estate?

 • Woning aanmelden

  Dit is geheel vrijblijvend en kosteloos. U kunt ons formulier invullen en hierbij uw postcode en huisnummer aan ons doorgeven.

 • Binnen één werkdag ontvangt u van ons een reactie

  We bespreken dan uw wensen. Wij kunnen een bezichtiging inplannen om een nauwkeurig bod uit te brengen. Ook kunnen wij een bod op afstand uitbrengen, indien dit uw voorkeur geniet. Wij brengen dan een globaal bod uit en komen bij interesse vervolgens langs voor een definitief voorstel.

 • U ontvangt een definitief bod

  Nadat wij het huis hebben bezichtigd ontvangt u van ons een definitief bod. Ook dit is nog steeds geheel vrijblijvend. Wanneer u blij bent met het bod en akkoord wenst te gaan, dan spreken wij in overleg een opleverdatum af.

 • Officiële koopakte wordt opgesteld

  Aan de hand van de gemaakte afspraken wordt er een koopakte opgesteld. Na het door beide partijen tekenen van de koopakte heeft u uw woning officieel verkocht. Gefeliciteerd! De woning wordt vervolgens overgedragen bij de notaris op de afgesproken datum. Wij hebben voor de overdrachtsdatum de gelden gestort naar de notaris en de notaris stort het vervolgens direct naar u en de verkoop is afgerond. Gefeliciteerd met de verkoop van uw huis!

Liever direct contact?

Neem contact op met onze lokale vastgoedadviseur 
Nick van der Meer.

Meer over onze diensten

Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie

Heeft u vragen over onze werkwijze of wilt u meer informatie over een huis verkopen aan Sons Real Estate. Dan kunt u ons uiteraard bellen via 085-004 7350. Uiteraard kunt u ons contactformulier invullen of mailen via sales@sonsrealestate.nl.

Waardebepaling voor verhuurde huizen

Heeft u een verhuurd huis? Dan kunt u direct gratis een vrijblijvende waardebepaling aanvragen. Voor verhuurd vastgoed treden wij ook op als opkoper. Wij kopen alle soorten verhuurd vastgoed op. Dit geldt o.a. voor bedrijfspanden, studentenpanden, zorgvastgoed, horecapanden, gebouwen of kantorenpanden. Tot slot kunt u ook gewoon kavels of bouwgrond bij ons aanmelden. 

Lees meer in onze kennisbank of blog

Wilt u meer informatie over hoe u een woning kunt opknappen of hoe een verkoopproces via een makelaar eruit ziet? Lees dan onze blog berichten door. 

Wij kopen alle soorten huizen

Waarom kiezen voor Sons Real Estate

Voor alle soorten woningen
Discrete communicatie
Vast aanspreekpunt
Ook voor verouderde of klushuizen
Jarenlange ervaring en vastgoedkennis in huis

Wilt u uw huis verkopen?

Wilt u uw woning snel of direct verkopen? Via Sons Real Estate verkoopt u uw woning zonder voorbehoud van financiering. 

Ons bod verplicht u tot niets!

Voor alle soorten vastgoed

Voor woningen, bedrijfspanden tot verhuurd vastgoed

Geen verplichtingen

Het bod verplicht u tot niets. U heeft wel directe zekerheid!

Ook voor verhuurde woningen

Een bezichtiging is niet vereist voor een vrijblijvend bod

Woningen in alle staten

Risico's verborgen gebreken zijn voor ons rekening!