Wat is mijn huis waard woz

Wat is mijn huis waard woz? Sons Real Estate is een vastgoedkoper en doet direct een vrijblijvend bod op elk soort woning.

9.4

4.4/5

Beoordeling van onze klanten 

Ontvang gratis een vrijblijvende waardebepaling door vastgoedbedrijf

Overweeg een directe verkoop aan een opkopend vastgoedbedrijf

Verzekerd van het beste bod zonder voorbehoud van financiering

Geen onzekerheid en verkoop risico’s. Direct verkocht

Flexibele verkoop. U bepaalt de voorwaarden en overdrachtsdatum

Achteraf geen problemen. Verborgen gebreken nemen wij voor ons risico

Direct een passend bod

Direct een passend bod op uw huis. Geen financieringsvoorbehoud.

Voor alle huizen

En verborgen gebreken nemen wij voor onze rekening.

Gratis waardebepaling

En geen courtage- of makelaarskosten bij verkoop

Wat is mijn huis waard woz

Bent u van plan uw huis te verkopen en bent u benieuwd naar de WOZ-waarde? De WOZ-waarde kunt u eenvoudig online opvragen. Echter, de actuele taxatiewaarde zal altijd verschillen van de WOZ-waarde. Bij Sons Real Estate kunt u vrijblijvend terecht voor een waardebepaling op locatie. Vervolgens doen we direct een bod zonder voorbehoud van financiering of bouwkundige keuring. Zo kunt u er direct voor kiezen om uw huis te verkopen voor een aantrekkelijk aanbod en kunt u rekenen op flexibele verkoopvoorwaarden. Benieuwd naar welk bod wij kunnen brengen op uw huis? Laat uw gegevens achter via het contactformulier of neem telefonisch contact op.

Wat is de WOZ-waarde van uw huis?

Als huiseigenaar is het altijd een goed idee om op de hoogte zijn van de huidige WOZ-waarde van uw huis. WOZ staat voor ‘Waardering Onroerende Zaken’ en is een schatting van de marktwaarde van uw huis op een bepaalde peildatum. De WOZ-waarde heeft invloed op verschillende aspecten van je financiën en belastingen. De gemeente bepaald elk jaar de WOZ-waarde van uw woning en is relevant voor een aantal zaken:

 

Gemeentelijke belastingen

De WOZ-waarde vormt de basis voor de berekening van de verschillende gemeentelijke belastingen. Denk bijvoorbeeld aan afvalstoffenheffing, maar ook de onroerendezaakbelasting. Hoe hoger de WOZ-waarde, hoe hoger de heffing.

 

Erfbelasting

Erft u een huis? Dan wordt de WOZ-waarde gebruikt om de erfbelasting te berekenen. De WOZ-waarde heeft dan ook direct invloed op uw financiële erfenis.

 

Hypotheek

Wilt u geld gaan lenen? Sommige geldverstrekkers gebruiken de WOZ-waarde om de hoogte van een lening of hypotheek te bepalen. Hoe hoger de waarde uitvalt, des te meer u kunt lenen. 

 

Verkoopvoorwaarde

De WOZ-waarde is tevens een indicatie van de geschatte marktwaarde van uw huis. Als u eraan denkt om uw huis te verkopen of te herfinancieren, dan is het handig om de WOZ-waarde te achterhalen.

Verkoop uw huis direct aan Sons Real Estate

De WOZ-waarde blijft een schatting van de taxatiewaarde van uw huis. Als u van plan bent om uw huis te verkopen, dan is het raadzaam om een taxateur in te schakelen. Sons Real Estate is een investeringsmaatschappij en koopt diverse soorten huizen direct voor eigen rekening. We sturen graag onze deskundige taxateurs uw kant op voor een vrijblijvende waardebepaling, ongeacht uw locatie of het soort huis dat u wenst te verkopen. Vervolgens ontvangt u een bod zonder enig financieringsvoorbehoud. Zo heeft u zekerheid en weet u direct wat u overhoudt aan de verkoop. Neem vandaag nog contact op voor een vrijblijvend bod op uw woning.

Vrijblijvende waardebepaling ontvangen?

Alle soorten woningen

Voor een GRATIS waardebepaling binnen 1 of 2 dagen!
Bespaar duizenden euro's aan makelaarskosten
Altijd verzekerd van een eerlijke en marktconforme prijs​
Indien gewenst, binnen één week bij de notaris​
Achteraf verborgen gebreken nemen wij voor ons rekening​
U kunt in de woning blijven wonen tot u een nieuw huis heeft​
Bod zonder financieringsvoorbehoud, dus geen onzekerheid​

Waarom kiezen voor Sons Real Estate

Hoe verloopt een aanvraag bij Sons Real Estate?

 • Woning aanmelden

  Dit is geheel vrijblijvend en kosteloos. U kunt ons formulier invullen en hierbij uw postcode en huisnummer aan ons doorgeven.

 • Binnen één werkdag ontvangt u van ons een reactie

  We bespreken dan uw wensen. Wij kunnen een bezichtiging inplannen om een nauwkeurig bod uit te brengen. Ook kunnen wij een bod op afstand uitbrengen, indien dit uw voorkeur geniet. Wij brengen dan een globaal bod uit en komen bij interesse vervolgens langs voor een definitief voorstel.

 • U ontvangt een definitief bod

  Nadat wij het huis hebben bezichtigd ontvangt u van ons een definitief bod. Ook dit is nog steeds geheel vrijblijvend. Wanneer u blij bent met het bod en akkoord wenst te gaan, dan spreken wij in overleg een opleverdatum af.

 • Officiële koopakte wordt opgesteld

  Aan de hand van de gemaakte afspraken wordt er een koopakte opgesteld. Na het door beide partijen tekenen van de koopakte heeft u uw woning officieel verkocht. Gefeliciteerd! De woning wordt vervolgens overgedragen bij de notaris op de afgesproken datum. Wij hebben voor de overdrachtsdatum de gelden gestort naar de notaris en de notaris stort het vervolgens direct naar u en de verkoop is afgerond. Gefeliciteerd met de verkoop van uw huis!

Liever direct contact?

Neem contact op met onze locale vastgoedadviseur 
Nick van der Meer.

Meer over onze diensten

Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie

Heeft u vragen over onze werkwijze of wilt u meer informatie over de verkoop van woningen. Dan kunt u ons uiteraard bellen via 085-004 7350. Uiteraard kunt u ons contactformulier invullen of mailen via sales@sonsrealestate.nl.

Waardebepaling voor verhuurde huizen

Heeft u een verhuurd huis? Dan kunt u direct gratis een vrijblijvende waardebepaling aanvragen. Voor verhuurd vastgoed hanteren wij een andere werkwijze en treden wij uitsluitend als bemiddelaar op. Dit geldt ook voor bedrijfspanden, studentenpanden, zorgvastgoed, horecapanden, gebouwen of kantorenpanden. Tot slot kunt u ook gewoon kavels of bouwgrond bij ons aanmelden. Sons Real Estate bemiddeld met een eigen interne opkopers netwerk van ruim 10.000 beleggers, opkopers, makelaars, handelaars en andere soorten vastgoedbedrijven. Profiteer van onze snelle werkwijze hierin! Wij kunnen uw bedrijfspand binnen een uur met ruim 10.000 potentiële opkopers delen. En dit kost u niets, aangezien Sons Real Estate de kosten in dezer tijden niet aan de verkoper doorberekent, maar aan de kant van de koper.

Lees meer in onze kennisbank of blog

Wilt u meer informatie over hoe u een woning kunt opknappen of hoe een verkoopproces via een makelaar eruit ziet? Lees dan onze blog berichten door. 

Wij kopen alle soorten huizen

Waarom kiezen voor Sons Real Estate

Uitstekende begeleiding en advies
Enorm netwerk aan potentiële geïnteresseerde kopers
Van begin tot eind ontzorgd
Altijd het beste bod dankzij een groot investeerders netwerk
Jarenlange ervaring en vastgoedkennis in huis

Wilt u uw pand verkopen?

Wilt u uw woning snel of direct verkopen? Via Sons Real Estate verkoopt u uw woning zonder voorbehoud van financiering. 

Ons bod verplicht u tot niets!

Voor alle soorten vastgoed

Voor woningen, bedrijfspanden tot verhuurd vastgoed

Geen verplichtingen

Het bod verplicht u tot niets. U heeft wel directe zekerheid!

Ook voor verhuurde woningen

Een bezichtiging is niet vereist voor een vrijblijvend bod

Woningen in alle staten

Risico's verborgen gebreken zijn voor ons rekening!