Waardebepaling Harlingen

Een gratis waardebepaling in Harlingen? Sons Real Estate is een landelijk actieve vastgoedorganisatie en stuurt graag een taxateur uw kant op.

9.4

4.4/5

Beoordeling van onze klanten 

Ontvang gratis een vrijblijvende waardebepaling door vastgoedbedrijf

Overweeg een directe verkoop aan een opkopend vastgoedbedrijf

Verzekerd van het beste bod zonder voorbehoud van financiering

Geen onzekerheid en verkoop risico’s. Direct verkocht

Flexibele verkoop. U bepaalt de voorwaarden en overdrachtsdatum

Achteraf geen problemen. Verborgen gebreken nemen wij voor ons risico

Direct een passend bod

Direct een passend bod op uw huis. Geen financieringsvoorbehoud.

Voor alle huizen

En verborgen gebreken nemen wij voor onze rekening.

Gratis waardebepaling

En geen courtage- of makelaarskosten bij verkoop

Waardebepaling Harlingen

Bent u op zoek naar een betrouwbare partner voor een waardebepaling in Harlingen? Sons Real Estate staat voor u klaar en biedt tevens vrijblijvende waardebepalingen in omliggende plaatsen zoals Franeker, Bolsward en Sexbierum. Als landelijk actieve vastgoedorganisatie sturen onze taxateurs snel naar uw locatie. Wij begrijpen dat u snel wilt handelen, daarom doen wij na de gratis waardebepaling direct een vrijblijvend bod, zonder voorbehoud van financiering of bouwkundige keuring.

Op korte termijn een waardebepaling

Sons Real Estate is uw vertrouwde partner wanneer u uw huis in Harlingen of de omgeving wilt verkopen en op korte termijn een waardebepaling nodig heeft. Onze taxateurs zijn snel ter plaatse, klaar om uw woning te taxeren. Wij hebben interesse in alle soorten huizen en stellen u direct een vrijblijvend bod voor, zonder ingewikkelde voorwaarden. Als u besluit om ons bod te accepteren, garanderen wij een vlot verkooptraject zonder de gebruikelijke kosten van makelaars en notarissen. De waarde van uw woning wordt voornamelijk bepaald op basis van factoren zoals het type woning, de grootte, de locatie, maar ook de huidige staat, eventuele renovaties, bouwjaar en andere relevante factoren. Bij Sons Real Estate kunt u altijd rekenen op een grondige waardebepaling.

Flexibel verkooptraject

Als u ervoor kiest om uw huis aan Sons Real Estate te verkopen, kunt u rekenen op uitstekende verkoopvoorwaarden. Wij begrijpen dat u op een rustige manier uw huis wilt verkopen. Bij ons is dat mogelijk zonder tussenkomst van derden. Daarom bieden wij flexibele voorwaarden, zoals de mogelijkheid om oude inboedel achter te laten en de overgangsdatum altijd in overleg te regelen. Wilt u direct actie ondernemen voor een waardebepaling in Harlingen of de omliggende plaatsen? Neem dan contact met ons op door het contactformulier op onze website in te vullen of bel ons direct voor een afspraak. Onze taxateurs zijn snel ter plaatse en streven ernaar om u in de meeste gevallen binnen één werkdag een vrijblijvend bod op uw woning te bieden. Sons Real Estate is uw partner in vastgoed, klaar om u te helpen bij elke stap van het verkoopproces. Neem vandaag nog contact met ons op en ontdek de mogelijkheden.

Vrijblijvende waardebepaling ontvangen?

Alle soorten woningen

Voor een GRATIS waardebepaling binnen 1 of 2 dagen!
Bespaar duizenden euro's aan makelaarskosten
Altijd verzekerd van een eerlijke en marktconforme prijs​
Indien gewenst, binnen één week bij de notaris​
Achteraf verborgen gebreken nemen wij voor ons rekening​
U kunt in de woning blijven wonen tot u een nieuw huis heeft​
Bod zonder financieringsvoorbehoud, dus geen onzekerheid​

Waarom kiezen voor Sons Real Estate

Hoe verloopt een aanvraag bij Sons Real Estate?

 • Woning aanmelden

  Dit is geheel vrijblijvend en kosteloos. U kunt ons formulier invullen en hierbij uw postcode en huisnummer aan ons doorgeven.

 • Binnen één werkdag ontvangt u van ons een reactie

  We bespreken dan uw wensen. Wij kunnen een bezichtiging inplannen om een nauwkeurig bod uit te brengen. Ook kunnen wij een bod op afstand uitbrengen, indien dit uw voorkeur geniet. Wij brengen dan een globaal bod uit en komen bij interesse vervolgens langs voor een definitief voorstel.

 • U ontvangt een definitief bod

  Nadat wij het huis hebben bezichtigd ontvangt u van ons een definitief bod. Ook dit is nog steeds geheel vrijblijvend. Wanneer u blij bent met het bod en akkoord wenst te gaan, dan spreken wij in overleg een opleverdatum af.

 • Officiële koopakte wordt opgesteld

  Aan de hand van de gemaakte afspraken wordt er een koopakte opgesteld. Na het door beide partijen tekenen van de koopakte heeft u uw woning officieel verkocht. Gefeliciteerd! De woning wordt vervolgens overgedragen bij de notaris op de afgesproken datum. Wij hebben voor de overdrachtsdatum de gelden gestort naar de notaris en de notaris stort het vervolgens direct naar u en de verkoop is afgerond. Gefeliciteerd met de verkoop van uw huis!

Liever direct contact?

Neem contact op met onze locale vastgoedadviseur 
Nick van der Meer.

Meer over onze diensten

Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie

Heeft u vragen over onze werkwijze of wilt u meer informatie over de verkoop van woningen. Dan kunt u ons uiteraard bellen via 085-004 7350. Uiteraard kunt u ons contactformulier invullen of mailen via sales@sonsrealestate.nl.

Waardebepaling voor verhuurde huizen

Heeft u een verhuurd huis? Dan kunt u direct gratis een vrijblijvende waardebepaling aanvragen. Voor verhuurd vastgoed hanteren wij een andere werkwijze en treden wij uitsluitend als bemiddelaar op. Dit geldt ook voor bedrijfspanden, studentenpanden, zorgvastgoed, horecapanden, gebouwen of kantorenpanden. Tot slot kunt u ook gewoon kavels of bouwgrond bij ons aanmelden. Sons Real Estate bemiddeld met een eigen interne opkopers netwerk van ruim 10.000 beleggers, opkopers, makelaars, handelaars en andere soorten vastgoedbedrijven. Profiteer van onze snelle werkwijze hierin! Wij kunnen uw bedrijfspand binnen een uur met ruim 10.000 potentiële opkopers delen. En dit kost u niets, aangezien Sons Real Estate de kosten in dezer tijden niet aan de verkoper doorberekent, maar aan de kant van de koper.

Lees meer in onze kennisbank of blog

Wilt u meer informatie over hoe u een woning kunt opknappen of hoe een verkoopproces via een makelaar eruit ziet? Lees dan onze blog berichten door. 

Wij kopen alle soorten huizen

Waarom kiezen voor Sons Real Estate

Uitstekende begeleiding en advies
Enorm netwerk aan potentiële geïnteresseerde kopers
Van begin tot eind ontzorgd
Altijd het beste bod dankzij een groot investeerders netwerk
Jarenlange ervaring en vastgoedkennis in huis

Wilt u uw pand verkopen?

Wilt u uw woning snel of direct verkopen? Via Sons Real Estate verkoopt u uw woning zonder voorbehoud van financiering. 

Ons bod verplicht u tot niets!

Voor alle soorten vastgoed

Voor woningen, bedrijfspanden tot verhuurd vastgoed

Geen verplichtingen

Het bod verplicht u tot niets. U heeft wel directe zekerheid!

Ook voor verhuurde woningen

Een bezichtiging is niet vereist voor een vrijblijvend bod

Woningen in alle staten

Risico's verborgen gebreken zijn voor ons rekening!