Waardebepaling Lemmer

Een gratis waardebepaling in Lemmer? Sons Real Estate is een landelijk actieve vastgoedorganisatie en stuurt graag een taxateur uw kant op.

9.4

4.4/5

Beoordeling van onze klanten 

Ontvang gratis een vrijblijvende waardebepaling door vastgoedbedrijf

Overweeg een directe verkoop aan een opkopend vastgoedbedrijf

Verzekerd van het beste bod zonder voorbehoud van financiering

Geen onzekerheid en verkoop risico’s. Direct verkocht

Flexibele verkoop. U bepaalt de voorwaarden en overdrachtsdatum

Achteraf geen problemen. Verborgen gebreken nemen wij voor ons risico

Direct een passend bod

Direct een passend bod op uw huis. Geen financieringsvoorbehoud.

Voor alle huizen

En verborgen gebreken nemen wij voor onze rekening.

Gratis waardebepaling

En geen courtage- of makelaarskosten bij verkoop

Waardebepaling Lemmer

Bent u op zoek naar een betrouwbare waardebepaling voor uw woning in Lemmer? Sons Real Estate staat voor u klaar. Onze taxateurs zijn ervaren experts in de vastgoedmarkt en kunnen snel ter plaatse zijn. We begrijpen dat de waarde van uw huis meer omvat dan alleen de vier muren en het type woning. Bij Sons Real Estate bent u verzekerd van een grondige en nauwkeurige waardebepaling, waarna u de mogelijkheid heeft om uw woning direct aan ons te verkopen. Wij bieden u directe zekerheid met een vrijblijvend bod zonder enig voorbehoud, waardoor u uw woning snel kunt verkopen zonder de gebruikelijke onzekerheden. Neem vandaag nog contact met ons op voor een vrijblijvende waardebepaling op locatie.

Gratis waardebepaling op locatie

Bent u benieuwd naar de taxatiewaarde van uw woning in Lemmer of de omliggende regio? De taxateurs van Sons Real Estate staan paraat om u van dienst te zijn. Hoewel u de WOZ-waarde kunt opvragen bij de gemeente, begrijpen wij dat de werkelijke taxatiewaarde van uw huis kan variëren. Sons Real Estate biedt een eerlijke, marktconforme waardebepaling op locatie, volledig kosteloos. De waarde van uw woning wordt bepaald door diverse factoren, waaronder het type woning, de locatie, de staat van onderhoud, het afwerkingsniveau, de oppervlakte en eventuele renovaties. Onze specialisten komen kosteloos bij u langs voor een taxatie, en dit is tevens een vrijblijvend bod zonder enig voorbehoud. Na de waardebepaling heeft u de mogelijkheid om uw woning rechtstreeks aan ons te verkopen, zonder tussenkomst van derden.

Verkoop uw woning flexibel en zonder zorgen

Wanneer u akkoord gaat met ons voorstel na de waardebepaling in Lemmer, nemen wij het volledige verkoopproces van u over, van aanvraag tot de overdracht bij de notaris. Dit garandeert u een stressvrije verkoop zonder de gebruikelijke onzekerheden die gepaard gaan met een traditionele verkoop. Sons Real Estate koopt uw woning direct voor eigen rekening, zonder voorbehoud van financiering of een bouwkundige keuring. Bovendien passen wij graag de verkoopvoorwaarden aan uw wensen aan. De overdrachtsdatum kan flexibel worden geregeld, en u kunt ervoor kiezen om inboedel in de woning achter te laten. Als een landelijk opererend vastgoedbedrijf hebben wij interesse in alle soorten vastgoed, variërend van appartementen en rijtjeshuizen tot boerderijen, vrijstaande huizen en bedrijfsvastgoed.

Contact

Wilt u een gratis waardebepaling voor uw woning in Lemmer? Laat uw gegevens achter via het contactformulier of bel ons direct voor een afspraak op locatie. Onze waardebepaling is kosteloos en geheel vrijblijvend, zonder enige verplichtingen. Wij streven ernaar om binnen één werkdag een vrijblijvend bod voor u op te stellen. Zo heeft u direct inzicht in wat de verkoop van uw huis u kan opleveren. Neem vandaag nog de eerste stap naar een zorgeloze en snelle woningverkoop met Sons Real Estate.

Vrijblijvende waardebepaling ontvangen?

Alle soorten woningen

Voor een GRATIS waardebepaling binnen 1 of 2 dagen!
Bespaar duizenden euro's aan makelaarskosten
Altijd verzekerd van een eerlijke en marktconforme prijs​
Indien gewenst, binnen één week bij de notaris​
Achteraf verborgen gebreken nemen wij voor ons rekening​
U kunt in de woning blijven wonen tot u een nieuw huis heeft​
Bod zonder financieringsvoorbehoud, dus geen onzekerheid​

Waarom kiezen voor Sons Real Estate

Hoe verloopt een aanvraag bij Sons Real Estate?

 • Woning aanmelden

  Dit is geheel vrijblijvend en kosteloos. U kunt ons formulier invullen en hierbij uw postcode en huisnummer aan ons doorgeven.

 • Binnen één werkdag ontvangt u van ons een reactie

  We bespreken dan uw wensen. Wij kunnen een bezichtiging inplannen om een nauwkeurig bod uit te brengen. Ook kunnen wij een bod op afstand uitbrengen, indien dit uw voorkeur geniet. Wij brengen dan een globaal bod uit en komen bij interesse vervolgens langs voor een definitief voorstel.

 • U ontvangt een definitief bod

  Nadat wij het huis hebben bezichtigd ontvangt u van ons een definitief bod. Ook dit is nog steeds geheel vrijblijvend. Wanneer u blij bent met het bod en akkoord wenst te gaan, dan spreken wij in overleg een opleverdatum af.

 • Officiële koopakte wordt opgesteld

  Aan de hand van de gemaakte afspraken wordt er een koopakte opgesteld. Na het door beide partijen tekenen van de koopakte heeft u uw woning officieel verkocht. Gefeliciteerd! De woning wordt vervolgens overgedragen bij de notaris op de afgesproken datum. Wij hebben voor de overdrachtsdatum de gelden gestort naar de notaris en de notaris stort het vervolgens direct naar u en de verkoop is afgerond. Gefeliciteerd met de verkoop van uw huis!

Liever direct contact?

Neem contact op met onze locale vastgoedadviseur 
Nick van der Meer.

Meer over onze diensten

Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie

Heeft u vragen over onze werkwijze of wilt u meer informatie over de verkoop van woningen. Dan kunt u ons uiteraard bellen via 085-004 7350. Uiteraard kunt u ons contactformulier invullen of mailen via sales@sonsrealestate.nl.

Waardebepaling voor verhuurde huizen

Heeft u een verhuurd huis? Dan kunt u direct gratis een vrijblijvende waardebepaling aanvragen. Voor verhuurd vastgoed hanteren wij een andere werkwijze en treden wij uitsluitend als bemiddelaar op. Dit geldt ook voor bedrijfspanden, studentenpanden, zorgvastgoed, horecapanden, gebouwen of kantorenpanden. Tot slot kunt u ook gewoon kavels of bouwgrond bij ons aanmelden. Sons Real Estate bemiddeld met een eigen interne opkopers netwerk van ruim 10.000 beleggers, opkopers, makelaars, handelaars en andere soorten vastgoedbedrijven. Profiteer van onze snelle werkwijze hierin! Wij kunnen uw bedrijfspand binnen een uur met ruim 10.000 potentiële opkopers delen. En dit kost u niets, aangezien Sons Real Estate de kosten in dezer tijden niet aan de verkoper doorberekent, maar aan de kant van de koper.

Lees meer in onze kennisbank of blog

Wilt u meer informatie over hoe u een woning kunt opknappen of hoe een verkoopproces via een makelaar eruit ziet? Lees dan onze blog berichten door. 

Wij kopen alle soorten huizen

Waarom kiezen voor Sons Real Estate

Uitstekende begeleiding en advies
Enorm netwerk aan potentiële geïnteresseerde kopers
Van begin tot eind ontzorgd
Altijd het beste bod dankzij een groot investeerders netwerk
Jarenlange ervaring en vastgoedkennis in huis

Wilt u uw pand verkopen?

Wilt u uw woning snel of direct verkopen? Via Sons Real Estate verkoopt u uw woning zonder voorbehoud van financiering. 

Ons bod verplicht u tot niets!

Voor alle soorten vastgoed

Voor woningen, bedrijfspanden tot verhuurd vastgoed

Geen verplichtingen

Het bod verplicht u tot niets. U heeft wel directe zekerheid!

Ook voor verhuurde woningen

Een bezichtiging is niet vereist voor een vrijblijvend bod

Woningen in alle staten

Risico's verborgen gebreken zijn voor ons rekening!