Waardebepaling Lewedorp

Een gratis waardebepaling in Lewedorp? Sons Real Estate is een landelijk actieve vastgoedorganisatie en stuurt graag een taxateur uw kant op.

9.4

4.4/5

Beoordeling van onze klanten 

Ontvang gratis een vrijblijvende waardebepaling door vastgoedbedrijf

Overweeg een directe verkoop aan een opkopend vastgoedbedrijf

Verzekerd van het beste bod zonder voorbehoud van financiering

Geen onzekerheid en verkoop risico’s. Direct verkocht

Flexibele verkoop. U bepaalt de voorwaarden en overdrachtsdatum

Achteraf geen problemen. Verborgen gebreken nemen wij voor ons risico

Direct een passend bod

Direct een passend bod op uw huis. Geen financieringsvoorbehoud.

Voor alle huizen

En verborgen gebreken nemen wij voor onze rekening.

Gratis waardebepaling

En geen courtage- of makelaarskosten bij verkoop

Waardebepaling Lewedorp

Wilt u een gratis waardebepaling van uw huis in Lewedorp ontvangen? Sons Real Estate is een vastgoedorganisatie en taxeert graag uw woning. Onze specialisten zijn jarenlang actief in de woningmarkt en zijn snel op locatie. De waarde van een huis is meer dan enkel de oppervlakte en type woning. Bij Sons Real Estate bent u verzekerd van een grondige waardebepaling en u kunt vervolgens besluiten om uw huis direct aan ons te verkopen. We bieden direct zekerheid met een bod zonder enig voorbehoud. Zo kunt u op korte termijn uw woning verkopen zonder onzekerheden. Neem contact op voor een vrijblijvende waardebepaling op locatie.

Gratis waardebepaling op locatie

Bent u benieuwd naar de taxatiewaarde van uw woning in of nabij Lewedorp? De taxateurs van Sons Real Estate staan voor u klaar. De WOZ-waarde kunt u opvragen bij de gemeente. Echter, de werkelijke taxatiewaarde van uw huis verschilt. Bij Sons Real Estate kunt u terecht voor een eerlijke, marktconforme en volledig kosteloze waardebepaling op locatie. De waarde van uw woning baseren we op een tal aan factoren. Zo is het type woning en de locatie van belang, maar ook de onderhoudsstaat, afwerkingsniveau, oppervlakte en eventuele renovaties hebben een invloed op de waarde van uw woning. Onze specialisten komen gratis bij u langs voor een taxatie en dit is direct een vrijblijvend bod zonder voorbehoud. Zo kunt u na de waardebepaling ervoor kiezen om uw woning zonder tussenkomst van derden aan ons te verkopen.

Verkoop uw woning flexibel en zonder onzekerheden

Wanneer u na de waardebepaling in Lewedorp akkoord gaat met ons voorstel, dan verzorgen we het gehele verkooptraject van aanvraag tot overdracht bij de notaris. Zo bent u verzekerd van een rustgevende verkoop zonder de voorkomende onzekerheden bij een regulier verkooptraject. We kopen uw huis direct voor eigen rekening zonder voorbehoud van financiering of een bouwkundige keuring. Daarnaast komen we u graag tegemoet in de verkoopvoorwaarden. Zo passen we de overdrachtsdatum naar wens aan en kunt u inboedel gerust achterlaten in uw woning. Als landelijk actief vastgoedbedrijf zijn we geïnteresseerd in elk soort vastgoed. Van flat appartementen en rijtjeswoningen, tot aan boerderijen, vrijstaande huizen en bedrijfsvastgoed. 

Contact

Wilt u een gratis waardebepaling van uw woning in Lewedorp? Laat uw gegevens achter via het contactformulier of bel direct voor een afspraak op locatie. Een waardebepaling is kosteloos en er zijn geen verplichtingen aan verbonden. We streven ernaar om binnen één werkdag een vrijblijvend bod uit te brengen.

Vrijblijvende waardebepaling ontvangen?

Alle soorten woningen

Voor een GRATIS waardebepaling binnen 1 of 2 dagen!
Bespaar duizenden euro's aan makelaarskosten
Altijd verzekerd van een eerlijke en marktconforme prijs​
Indien gewenst, binnen één week bij de notaris​
Achteraf verborgen gebreken nemen wij voor ons rekening​
U kunt in de woning blijven wonen tot u een nieuw huis heeft​
Bod zonder financieringsvoorbehoud, dus geen onzekerheid​

Waarom kiezen voor Sons Real Estate

Hoe verloopt een aanvraag bij Sons Real Estate?

 • Woning aanmelden

  Dit is geheel vrijblijvend en kosteloos. U kunt ons formulier invullen en hierbij uw postcode en huisnummer aan ons doorgeven.

 • Binnen één werkdag ontvangt u van ons een reactie

  We bespreken dan uw wensen. Wij kunnen een bezichtiging inplannen om een nauwkeurig bod uit te brengen. Ook kunnen wij een bod op afstand uitbrengen, indien dit uw voorkeur geniet. Wij brengen dan een globaal bod uit en komen bij interesse vervolgens langs voor een definitief voorstel.

 • U ontvangt een definitief bod

  Nadat wij het huis hebben bezichtigd ontvangt u van ons een definitief bod. Ook dit is nog steeds geheel vrijblijvend. Wanneer u blij bent met het bod en akkoord wenst te gaan, dan spreken wij in overleg een opleverdatum af.

 • Officiële koopakte wordt opgesteld

  Aan de hand van de gemaakte afspraken wordt er een koopakte opgesteld. Na het door beide partijen tekenen van de koopakte heeft u uw woning officieel verkocht. Gefeliciteerd! De woning wordt vervolgens overgedragen bij de notaris op de afgesproken datum. Wij hebben voor de overdrachtsdatum de gelden gestort naar de notaris en de notaris stort het vervolgens direct naar u en de verkoop is afgerond. Gefeliciteerd met de verkoop van uw huis!

Liever direct contact?

Neem contact op met onze locale vastgoedadviseur 
Nick van der Meer.

Meer over onze diensten

Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie

Heeft u vragen over onze werkwijze of wilt u meer informatie over de verkoop van woningen. Dan kunt u ons uiteraard bellen via 085-004 7350. Uiteraard kunt u ons contactformulier invullen of mailen via sales@sonsrealestate.nl.

Waardebepaling voor verhuurde huizen

Heeft u een verhuurd huis? Dan kunt u direct gratis een vrijblijvende waardebepaling aanvragen. Voor verhuurd vastgoed hanteren wij een andere werkwijze en treden wij uitsluitend als bemiddelaar op. Dit geldt ook voor bedrijfspanden, studentenpanden, zorgvastgoed, horecapanden, gebouwen of kantorenpanden. Tot slot kunt u ook gewoon kavels of bouwgrond bij ons aanmelden. Sons Real Estate bemiddeld met een eigen interne opkopers netwerk van ruim 10.000 beleggers, opkopers, makelaars, handelaars en andere soorten vastgoedbedrijven. Profiteer van onze snelle werkwijze hierin! Wij kunnen uw bedrijfspand binnen een uur met ruim 10.000 potentiële opkopers delen. En dit kost u niets, aangezien Sons Real Estate de kosten in dezer tijden niet aan de verkoper doorberekent, maar aan de kant van de koper.

Lees meer in onze kennisbank of blog

Wilt u meer informatie over hoe u een woning kunt opknappen of hoe een verkoopproces via een makelaar eruit ziet? Lees dan onze blog berichten door. 

Wij kopen alle soorten huizen

Waarom kiezen voor Sons Real Estate

Uitstekende begeleiding en advies
Enorm netwerk aan potentiële geïnteresseerde kopers
Van begin tot eind ontzorgd
Altijd het beste bod dankzij een groot investeerders netwerk
Jarenlange ervaring en vastgoedkennis in huis

Wilt u uw pand verkopen?

Wilt u uw woning snel of direct verkopen? Via Sons Real Estate verkoopt u uw woning zonder voorbehoud van financiering. 

Ons bod verplicht u tot niets!

Voor alle soorten vastgoed

Voor woningen, bedrijfspanden tot verhuurd vastgoed

Geen verplichtingen

Het bod verplicht u tot niets. U heeft wel directe zekerheid!

Ook voor verhuurde woningen

Een bezichtiging is niet vereist voor een vrijblijvend bod

Woningen in alle staten

Risico's verborgen gebreken zijn voor ons rekening!