Waardebepaling Zaandam

Gratis waardebepaling in Zaandam? Sons Real Estate is een landelijk actieve vastgoedorganisatie en stuurt graag een taxateur uw kant op.

9.4

4.4/5

Beoordeling van onze klanten 

Ontvang gratis een vrijblijvende waardebepaling door vastgoedbedrijf

Overweeg een directe verkoop aan een opkopend vastgoedbedrijf

Verzekerd van het beste bod zonder voorbehoud van financiering

Geen onzekerheid en verkoop risico’s. Direct verkocht

Flexibele verkoop. U bepaalt de voorwaarden en overdrachtsdatum

Achteraf geen problemen. Verborgen gebreken nemen wij voor ons risico

Direct een passend bod

Direct een passend bod op uw huis. Geen financieringsvoorbehoud.

Voor alle huizen

En verborgen gebreken nemen wij voor onze rekening.

Gratis waardebepaling

En geen courtage- of makelaarskosten bij verkoop

Waardebepaling Zaandam

Op zoek naar een betrouwbare waardebepaling voor uw woning in Zaandam? Sons Real Estate, dé vastgoedspecialisten met jarenlange ervaring, staan paraat om u te helpen. Wij begrijpen dat de waarde van een huis meer omvat dan slechts de oppervlakte en het type woning. Bij Sons Real Estate garanderen we een grondige waardebepaling op locatie, waarna u de keuze heeft om uw huis direct aan ons te verkopen. Met ons bieden we u direct zekerheid, zonder enig voorbehoud. Dat betekent dat u in staat bent om uw woning snel en zonder de gebruikelijke onzekerheden te verkopen. Vraag vandaag nog een vrijblijvende waardebepaling op locatie aan.

De actuele waarde van uw woning in Zaandam

Waarom zou u genoegen nemen met een ruwe schatting als het gaat om de waarde van uw woning in Zaandam? De gemeente kan u weliswaar de WOZ-waarde verschaffen, maar de werkelijke taxatiewaarde kan aanzienlijk verschillen. Sons Real Estate staat garant voor een eerlijke, marktconforme waardebepaling op locatie. Onze taxateurs komen geheel kosteloos bij u langs en nemen verschillende factoren mee in hun beoordeling. Het type woning en de locatie spelen een rol, maar ook de staat van onderhoud, het afwerkingsniveau, de oppervlakte en eventuele renovaties zijn van invloed op de waarde van uw woning. Na deze grondige beoordeling, bieden wij u een vrijblijvend bod zonder enig voorbehoud. Het is aan u om te beslissen of u uw woning direct aan ons wilt verkopen, zonder tussenkomst van derden.

Werkwijze Sons Real Estate

Zodra u akkoord gaat met ons voorstel, nemen wij het volledige verkooptraject voor uw rekening, van aanvraag tot overdracht bij de notaris. Hierdoor bent u verzekerd van een zorgeloze verkoop, zonder de gebruikelijke onzekerheden die bij een reguliere verkoop komen kijken. Wij kopen uw huis rechtstreeks aan, zonder enige voorwaarden omtrent financiering of bouwkundige keuring. Daarnaast bieden we flexibele verkoopvoorwaarden, zoals het aanpassen van de overdrachtsdatum en de mogelijkheid om inboedel achter te laten in de woning. Sons Real Estate is geïnteresseerd in diverse soorten vastgoed, variërend van appartementen, rijtjeshuizen tot boerderijen, vrijstaande woningen en bedrijfsvastgoed. Ongeacht het type vastgoed dat u bezit, wij zijn geïnteresseerd. 

Vrijblijvende aanvraag

Bent u benieuwd naar de exacte waarde van uw woning in Zaandam? Neem vandaag nog contact met ons op en laat ons uw gegevens achter via het contactformulier, of bel direct voor een afspraak op locatie. Onze waardebepaling is kosteloos en u zit nergens aan vast. Sons Real Estate streeft ernaar om binnen één werkdag een vrijblijvend bod uit te brengen, zodat u direct inzicht heeft in wat de verkoop van uw huis u kan opleveren.

Vrijblijvende waardebepaling ontvangen?

Alle soorten woningen

Voor een GRATIS waardebepaling binnen 1 of 2 dagen!
Bespaar duizenden euro's aan makelaarskosten
Altijd verzekerd van een eerlijke en marktconforme prijs​
Indien gewenst, binnen één week bij de notaris​
Achteraf verborgen gebreken nemen wij voor ons rekening​
U kunt in de woning blijven wonen tot u een nieuw huis heeft​
Bod zonder financieringsvoorbehoud, dus geen onzekerheid​

Waarom kiezen voor Sons Real Estate

Hoe verloopt een aanvraag bij Sons Real Estate?

 • Woning aanmelden

  Dit is geheel vrijblijvend en kosteloos. U kunt ons formulier invullen en hierbij uw postcode en huisnummer aan ons doorgeven.

 • Binnen één werkdag ontvangt u van ons een reactie

  We bespreken dan uw wensen. Wij kunnen een bezichtiging inplannen om een nauwkeurig bod uit te brengen. Ook kunnen wij een bod op afstand uitbrengen, indien dit uw voorkeur geniet. Wij brengen dan een globaal bod uit en komen bij interesse vervolgens langs voor een definitief voorstel.

 • U ontvangt een definitief bod

  Nadat wij het huis hebben bezichtigd ontvangt u van ons een definitief bod. Ook dit is nog steeds geheel vrijblijvend. Wanneer u blij bent met het bod en akkoord wenst te gaan, dan spreken wij in overleg een opleverdatum af.

 • Officiële koopakte wordt opgesteld

  Aan de hand van de gemaakte afspraken wordt er een koopakte opgesteld. Na het door beide partijen tekenen van de koopakte heeft u uw woning officieel verkocht. Gefeliciteerd! De woning wordt vervolgens overgedragen bij de notaris op de afgesproken datum. Wij hebben voor de overdrachtsdatum de gelden gestort naar de notaris en de notaris stort het vervolgens direct naar u en de verkoop is afgerond. Gefeliciteerd met de verkoop van uw huis!

Liever direct contact?

Neem contact op met onze locale vastgoedadviseur 
Nick van der Meer.

Meer over onze diensten

Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie

Heeft u vragen over onze werkwijze of wilt u meer informatie over de verkoop van woningen. Dan kunt u ons uiteraard bellen via 085-004 7350. Uiteraard kunt u ons contactformulier invullen of mailen via sales@sonsrealestate.nl.

Waardebepaling voor verhuurde huizen

Heeft u een verhuurd huis? Dan kunt u direct gratis een vrijblijvende waardebepaling aanvragen. Voor verhuurd vastgoed hanteren wij een andere werkwijze en treden wij uitsluitend als bemiddelaar op. Dit geldt ook voor bedrijfspanden, studentenpanden, zorgvastgoed, horecapanden, gebouwen of kantorenpanden. Tot slot kunt u ook gewoon kavels of bouwgrond bij ons aanmelden. Sons Real Estate bemiddeld met een eigen interne opkopers netwerk van ruim 10.000 beleggers, opkopers, makelaars, handelaars en andere soorten vastgoedbedrijven. Profiteer van onze snelle werkwijze hierin! Wij kunnen uw bedrijfspand binnen een uur met ruim 10.000 potentiële opkopers delen. En dit kost u niets, aangezien Sons Real Estate de kosten in dezer tijden niet aan de verkoper doorberekent, maar aan de kant van de koper.

Lees meer in onze kennisbank of blog

Wilt u meer informatie over hoe u een woning kunt opknappen of hoe een verkoopproces via een makelaar eruit ziet? Lees dan onze blog berichten door. 

Wij kopen alle soorten huizen

Waarom kiezen voor Sons Real Estate

Uitstekende begeleiding en advies
Enorm netwerk aan potentiële geïnteresseerde kopers
Van begin tot eind ontzorgd
Altijd het beste bod dankzij een groot investeerders netwerk
Jarenlange ervaring en vastgoedkennis in huis

Wilt u uw pand verkopen?

Wilt u uw woning snel of direct verkopen? Via Sons Real Estate verkoopt u uw woning zonder voorbehoud van financiering. 

Ons bod verplicht u tot niets!

Voor alle soorten vastgoed

Voor woningen, bedrijfspanden tot verhuurd vastgoed

Geen verplichtingen

Het bod verplicht u tot niets. U heeft wel directe zekerheid!

Ook voor verhuurde woningen

Een bezichtiging is niet vereist voor een vrijblijvend bod

Woningen in alle staten

Risico's verborgen gebreken zijn voor ons rekening!