Waardebepaling Velsen

Gratis waardebepaling in Velsen? Sons Real Estate is een landelijk actieve vastgoedorganisatie en stuurt graag een taxateur uw kant op.

9.4

4.4/5

Beoordeling van onze klanten 

Ontvang gratis een vrijblijvende waardebepaling door vastgoedbedrijf

Overweeg een directe verkoop aan een opkopend vastgoedbedrijf

Verzekerd van het beste bod zonder voorbehoud van financiering

Geen onzekerheid en verkoop risico’s. Direct verkocht

Flexibele verkoop. U bepaalt de voorwaarden en overdrachtsdatum

Achteraf geen problemen. Verborgen gebreken nemen wij voor ons risico

Direct een passend bod

Direct een passend bod op uw huis. Geen financieringsvoorbehoud.

Voor alle huizen

En verborgen gebreken nemen wij voor onze rekening.

Gratis waardebepaling

En geen courtage- of makelaarskosten bij verkoop

Waardebepaling Velsen

Op zoek naar een waardebepaling in Velsen en omliggende plaatsen? Sons Real Estate staat voor u klaar. Als een landelijk actieve vastgoedorganisatie sturen wij graag onze taxateurs naar uw locatie voor een grondige waardebepaling. Of u nu in Velsen, Beverwijk, Haarlem of IJmuiden woont, wij zijn er om u te helpen. Onze service is snel en efficiënt, zodat u niet lang hoeft te wachten. Wij begrijpen dat de tijd soms dringt, en daarom doen wij direct een vrijblijvend bod op uw woning. Geen gedoe met financieringsclausules of bouwkundige keuringen. Als u akkoord gaat met ons bod, garanderen wij een vlot verkooptraject, zonder de gebruikelijke makelaars- en notariskosten.

De waarde van uw woning in Velsen

Wilt u de daadwerkelijke waarde van uw huis in Velsen te ontdekken? De taxateurs van Sons Real Estate zijn paraat. Hoewel de gemeente de WOZ-waarde kan verstrekken, begrijpen wij dat de werkelijke taxatiewaarde verschilt. Sons Real Estate biedt een eerlijke, marktconforme waardebepaling op locatie, volledig kosteloos. De waarde van uw woning wordt bepaald aan de hand van diverse factoren. Het type woning en de locatie zijn vanzelfsprekend belangrijk, maar ook de staat van onderhoud, het afwerkingsniveau, de oppervlakte en eventuele renovaties spelen zijn een factor. Onze experts komen kosteloos bij u langs voor een taxatie, en dit mondt direct uit in een vrijblijvend bod, zonder enig voorbehoud. U kunt er vervolgens voor kiezen om uw woning zonder tussenkomst van derden aan ons te verkopen.

Verkoop uw woning flexibel en zonder zorgen

Indien u akkoord gaat met ons voorstel na de waardebepaling in Velsen, nemen wij het volledige verkooptraject voor onze rekening, van aanvraag tot overdracht bij de notaris. Dit betekent dat u kunt rekenen op een zorgeloze verkoop, zonder de gebruikelijke onzekerheden van een regulier verkooptraject. Sons Real Estate koopt uw huis direct voor eigen rekening, zonder enige voorwaarde met betrekking tot financiering of een bouwkundige keuring. Bovendien zijn we flexibel als het aankomt op verkoopvoorwaarden. De overdrachtsdatum kan naar uw wens worden aangepast, en u kunt eventuele inboedel rustig achterlaten in de woning. Sons Real Estate is actief in heel Nederland en heeft interesse in elk type vastgoed, van appartementen en rijtjeshuizen tot boerderijen, vrijstaande woningen en commercieel vastgoed.

Contact

Wilt u een gratis waardebepaling van uw woning in Velsen? Laat uw gegevens achter via ons contactformulier of bel ons direct voor een afspraak op locatie. Onze waardebepaling verplicht u tot niets en is geheel kosteloos. We streven ernaar om binnen één werkdag een vrijblijvend bod uit te brengen, zodat u direct inzicht heeft in de potentiële verkoopopbrengst van uw woning. Sons Real Estate staat voor u klaar, dus aarzel niet om contact met ons op te nemen.

Vrijblijvende waardebepaling ontvangen?

Alle soorten woningen

Voor een GRATIS waardebepaling binnen 1 of 2 dagen!
Bespaar duizenden euro's aan makelaarskosten
Altijd verzekerd van een eerlijke en marktconforme prijs​
Indien gewenst, binnen één week bij de notaris​
Achteraf verborgen gebreken nemen wij voor ons rekening​
U kunt in de woning blijven wonen tot u een nieuw huis heeft​
Bod zonder financieringsvoorbehoud, dus geen onzekerheid​

Waarom kiezen voor Sons Real Estate

Hoe verloopt een aanvraag bij Sons Real Estate?

 • Woning aanmelden

  Dit is geheel vrijblijvend en kosteloos. U kunt ons formulier invullen en hierbij uw postcode en huisnummer aan ons doorgeven.

 • Binnen één werkdag ontvangt u van ons een reactie

  We bespreken dan uw wensen. Wij kunnen een bezichtiging inplannen om een nauwkeurig bod uit te brengen. Ook kunnen wij een bod op afstand uitbrengen, indien dit uw voorkeur geniet. Wij brengen dan een globaal bod uit en komen bij interesse vervolgens langs voor een definitief voorstel.

 • U ontvangt een definitief bod

  Nadat wij het huis hebben bezichtigd ontvangt u van ons een definitief bod. Ook dit is nog steeds geheel vrijblijvend. Wanneer u blij bent met het bod en akkoord wenst te gaan, dan spreken wij in overleg een opleverdatum af.

 • Officiële koopakte wordt opgesteld

  Aan de hand van de gemaakte afspraken wordt er een koopakte opgesteld. Na het door beide partijen tekenen van de koopakte heeft u uw woning officieel verkocht. Gefeliciteerd! De woning wordt vervolgens overgedragen bij de notaris op de afgesproken datum. Wij hebben voor de overdrachtsdatum de gelden gestort naar de notaris en de notaris stort het vervolgens direct naar u en de verkoop is afgerond. Gefeliciteerd met de verkoop van uw huis!

Liever direct contact?

Neem contact op met onze locale vastgoedadviseur 
Nick van der Meer.

Meer over onze diensten

Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie

Heeft u vragen over onze werkwijze of wilt u meer informatie over de verkoop van woningen. Dan kunt u ons uiteraard bellen via 085-004 7350. Uiteraard kunt u ons contactformulier invullen of mailen via sales@sonsrealestate.nl.

Waardebepaling voor verhuurde huizen

Heeft u een verhuurd huis? Dan kunt u direct gratis een vrijblijvende waardebepaling aanvragen. Voor verhuurd vastgoed hanteren wij een andere werkwijze en treden wij uitsluitend als bemiddelaar op. Dit geldt ook voor bedrijfspanden, studentenpanden, zorgvastgoed, horecapanden, gebouwen of kantorenpanden. Tot slot kunt u ook gewoon kavels of bouwgrond bij ons aanmelden. Sons Real Estate bemiddeld met een eigen interne opkopers netwerk van ruim 10.000 beleggers, opkopers, makelaars, handelaars en andere soorten vastgoedbedrijven. Profiteer van onze snelle werkwijze hierin! Wij kunnen uw bedrijfspand binnen een uur met ruim 10.000 potentiële opkopers delen. En dit kost u niets, aangezien Sons Real Estate de kosten in dezer tijden niet aan de verkoper doorberekent, maar aan de kant van de koper.

Lees meer in onze kennisbank of blog

Wilt u meer informatie over hoe u een woning kunt opknappen of hoe een verkoopproces via een makelaar eruit ziet? Lees dan onze blog berichten door. 

Wij kopen alle soorten huizen

Waarom kiezen voor Sons Real Estate

Uitstekende begeleiding en advies
Enorm netwerk aan potentiële geïnteresseerde kopers
Van begin tot eind ontzorgd
Altijd het beste bod dankzij een groot investeerders netwerk
Jarenlange ervaring en vastgoedkennis in huis

Wilt u uw pand verkopen?

Wilt u uw woning snel of direct verkopen? Via Sons Real Estate verkoopt u uw woning zonder voorbehoud van financiering. 

Ons bod verplicht u tot niets!

Voor alle soorten vastgoed

Voor woningen, bedrijfspanden tot verhuurd vastgoed

Geen verplichtingen

Het bod verplicht u tot niets. U heeft wel directe zekerheid!

Ook voor verhuurde woningen

Een bezichtiging is niet vereist voor een vrijblijvend bod

Woningen in alle staten

Risico's verborgen gebreken zijn voor ons rekening!