Waarde koopwoning

Waarde van uw koopwoning? Sons Real Estate is een vastgoedkoper en doet direct een vrijblijvend bod op elk soort woning.

9.4

4.4/5

Beoordeling van onze klanten 

Ontvang gratis een vrijblijvende waardebepaling door vastgoedbedrijf

Overweeg een directe verkoop aan een opkopend vastgoedbedrijf

Verzekerd van het beste bod zonder voorbehoud van financiering

Geen onzekerheid en verkoop risico’s. Direct verkocht

Flexibele verkoop. U bepaalt de voorwaarden en overdrachtsdatum

Achteraf geen problemen. Verborgen gebreken nemen wij voor ons risico

Direct een passend bod

Direct een passend bod op uw huis. Geen financieringsvoorbehoud.

Voor alle huizen

En verborgen gebreken nemen wij voor onze rekening.

Gratis waardebepaling

En geen courtage- of makelaarskosten bij verkoop

Waarde koopwoning

Bent u benieuwd naar de waarde van uw koopwoning? Dat snappen we, het verschaft u veel inzicht en is bovendien noodzakelijk voor de verkoop van uw woning. Wij van SONS Real Estate fungeren als landelijke opkoper. Wij brengen gegarandeerd een bod uit nadat we onze taxateur vrijblijvend bij u langs hebben gestuurd. Dit doen we bovendien voor elk type vastgoed, ook als het nog ‘een likje verf’ kan gebruiken. 

Een nauwkeurige waardebepaling voor uw huis

Het vaststellen van de waarde van uw koopwoning, gaat vaak aan de hand van een vastomlijnd proces. Iedere makelaar of taxateur heeft daar weer zijn of haar eigen methodes voor, maar over het algemeen worden enkele standaardfactoren meegewogen in het proces. Daarbij krijgt natuurlijk elke factor een andere wegingsfactor, afhankelijk van de situatie. Zo worden recente verkoopgegevens van vergelijkbare huizen in uw buurt vaak vergeleken. Dit is een belangrijke factor, gezien het feit dat dit iets zegt over zowel de vastgoedmarkt als de locatie. Daarnaast zijn bijvoorbeeld de staat van de woning, de voorzieningen in de buurt, de grootte van de woning en het perceel, het niveau van afwerking en de voorzieningen in het huis van belang. 

Taxateurs inschakelen

Als u op zoek bent naar de meest nauwkeurige waardebepaling, kunt u overwegen een professionele taxateur in te schakelen voor het beoordelen van uw koopwoning en de waarde daarvan. De taxateur zal uw huis grondig inspecteren en rekening houden met verschillende factoren om een precieze schatting te maken. Dit is een van de meest betrouwbare methoden, maar het kan kosten met zich meebrengen. Hij of zij heeft namelijk verstand van alle zaken die bij de aan- en verkoop van een woning komen kijken én van de vastgoedmarkt. Bovendien moet hiervoor een opleiding gevolgd worden, wat betekent dat niet zomaar iedereen de waarde van een koopwoning kan vaststellen.

Een taxateur van SONS

Een taxateur inschakelen brengt kosten met zich mee, maar dat hoeft niet. Bij SONS Real Estate bewijzen we dat, keer op keer. Vul daarom nu het contactformulier op onze site in om een taxateur bij u thuis langs te laten komen en een nauwkeurige waardebepaling te laten verrichten. De waarde van uw koopwoning wordt snel en efficiënt vastgesteld, én u ontvangt gegarandeerd een marktconform, vrijblijvend bod.

Vrijblijvende waardebepaling ontvangen?

Alle soorten woningen

Voor een GRATIS waardebepaling binnen 1 of 2 dagen!
Bespaar duizenden euro's aan makelaarskosten
Altijd verzekerd van een eerlijke en marktconforme prijs​
Indien gewenst, binnen één week bij de notaris​
Achteraf verborgen gebreken nemen wij voor ons rekening​
U kunt in de woning blijven wonen tot u een nieuw huis heeft​
Bod zonder financieringsvoorbehoud, dus geen onzekerheid​

Waarom kiezen voor Sons Real Estate

Hoe verloopt een aanvraag bij Sons Real Estate?

 • Woning aanmelden

  Dit is geheel vrijblijvend en kosteloos. U kunt ons formulier invullen en hierbij uw postcode en huisnummer aan ons doorgeven.

 • Binnen één werkdag ontvangt u van ons een reactie

  We bespreken dan uw wensen. Wij kunnen een bezichtiging inplannen om een nauwkeurig bod uit te brengen. Ook kunnen wij een bod op afstand uitbrengen, indien dit uw voorkeur geniet. Wij brengen dan een globaal bod uit en komen bij interesse vervolgens langs voor een definitief voorstel.

 • U ontvangt een definitief bod

  Nadat wij het huis hebben bezichtigd ontvangt u van ons een definitief bod. Ook dit is nog steeds geheel vrijblijvend. Wanneer u blij bent met het bod en akkoord wenst te gaan, dan spreken wij in overleg een opleverdatum af.

 • Officiële koopakte wordt opgesteld

  Aan de hand van de gemaakte afspraken wordt er een koopakte opgesteld. Na het door beide partijen tekenen van de koopakte heeft u uw woning officieel verkocht. Gefeliciteerd! De woning wordt vervolgens overgedragen bij de notaris op de afgesproken datum. Wij hebben voor de overdrachtsdatum de gelden gestort naar de notaris en de notaris stort het vervolgens direct naar u en de verkoop is afgerond. Gefeliciteerd met de verkoop van uw huis!

Liever direct contact?

Neem contact op met onze locale vastgoedadviseur 
Nick van der Meer.

Meer over onze diensten

Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie

Heeft u vragen over onze werkwijze of wilt u meer informatie over de verkoop van woningen. Dan kunt u ons uiteraard bellen via 085-004 7350. Uiteraard kunt u ons contactformulier invullen of mailen via sales@sonsrealestate.nl.

Waardebepaling voor verhuurde huizen

Heeft u een verhuurd huis? Dan kunt u direct gratis een vrijblijvende waardebepaling aanvragen. Voor verhuurd vastgoed hanteren wij een andere werkwijze en treden wij uitsluitend als bemiddelaar op. Dit geldt ook voor bedrijfspanden, studentenpanden, zorgvastgoed, horecapanden, gebouwen of kantorenpanden. Tot slot kunt u ook gewoon kavels of bouwgrond bij ons aanmelden. Sons Real Estate bemiddeld met een eigen interne opkopers netwerk van ruim 10.000 beleggers, opkopers, makelaars, handelaars en andere soorten vastgoedbedrijven. Profiteer van onze snelle werkwijze hierin! Wij kunnen uw bedrijfspand binnen een uur met ruim 10.000 potentiële opkopers delen. En dit kost u niets, aangezien Sons Real Estate de kosten in dezer tijden niet aan de verkoper doorberekent, maar aan de kant van de koper.

Lees meer in onze kennisbank of blog

Wilt u meer informatie over hoe u een woning kunt opknappen of hoe een verkoopproces via een makelaar eruit ziet? Lees dan onze blog berichten door. 

Wij kopen alle soorten huizen

Waarom kiezen voor Sons Real Estate

Uitstekende begeleiding en advies
Enorm netwerk aan potentiële geïnteresseerde kopers
Van begin tot eind ontzorgd
Altijd het beste bod dankzij een groot investeerders netwerk
Jarenlange ervaring en vastgoedkennis in huis

Wilt u uw pand verkopen?

Wilt u uw woning snel of direct verkopen? Via Sons Real Estate verkoopt u uw woning zonder voorbehoud van financiering. 

Ons bod verplicht u tot niets!

Voor alle soorten vastgoed

Voor woningen, bedrijfspanden tot verhuurd vastgoed

Geen verplichtingen

Het bod verplicht u tot niets. U heeft wel directe zekerheid!

Ook voor verhuurde woningen

Een bezichtiging is niet vereist voor een vrijblijvend bod

Woningen in alle staten

Risico's verborgen gebreken zijn voor ons rekening!