Waardebepaling Beerta

Een gratis waardebepaling in Beerta? Sons Real Estate is een landelijk actieve vastgoedorganisatie en stuurt graag een taxateur uw kant op.

9.4

4.4/5

Beoordeling van onze klanten 

Ontvang gratis een vrijblijvende waardebepaling door vastgoedbedrijf

Overweeg een directe verkoop aan een opkopend vastgoedbedrijf

Verzekerd van het beste bod zonder voorbehoud van financiering

Geen onzekerheid en verkoop risico’s. Direct verkocht

Flexibele verkoop. U bepaalt de voorwaarden en overdrachtsdatum

Achteraf geen problemen. Verborgen gebreken nemen wij voor ons risico

Direct een passend bod

Direct een passend bod op uw huis. Geen financieringsvoorbehoud.

Voor alle huizen

En verborgen gebreken nemen wij voor onze rekening.

Gratis waardebepaling

En geen courtage- of makelaarskosten bij verkoop

Waardebepaling Beerta

Wilt u inzicht krijgen in de waarde van uw woning? Dien vandaag nog een verzoek in voor een kosteloze waardebepaling door Sons Real Estate in Beerta, Finsterwolde of Winschoten. Als een nationaal opererende vastgoedonderneming, zijn onze taxateurs vliegensvlug ter plaatse voor een waardebepaling. Na de gratis waardebepaling stellen we direct een vrijblijvend bod voor, zodat u kunt overwegen om uw woning te verkopen. Reken op soepele verkoopvoorwaarden, en wij regelen de volledige verkoopprocedure van aanvraag tot de notariële overdracht. Laat uw gegevens achter via het contactformulier of bel direct voor een afspraak.

Kosteloze waardebepaling in Beerta

Bent u van plan uw huis te verkopen en wilt u spoedig een waardebepaling in Beerta? Sons Real Estate staat voor u paraat. Onze taxateurs kunnen in een oogwenk op locatie zijn voor een woningtaxatie. Als opkoper hebben we interesse in ieder soort huis en brengen zonder voorbehoud van financiering of bouwinspectie direct een vrijblijvend bod uit. Indien u besluit om te verkopen, verzekeren wij u van een vlotte verkoopprocedure zonder de gebruikelijke makelaars- en notariskosten. Onze waardebepaling is met name gebaseerd op factoren zoals woningtype, grootte en locatie, alsmede de huidige staat van onderhoud, eventuele verbouwingen, bouwjaar en tal van andere elementen. Zo heeft u altijd de zekerheid van een grondige waardebepaling in Beerta en kunt u rustig overwegen om uw huis van de hand te doen.

Soepele verkoopvoorwaarden

Kiest u voor een verkoop aan Sons Real Estate? Dan kunt u rekenen op uitstekende verkoopvoorwaarden. We stellen ons graag flexibel op, zodat u op een zorgeloze wijze direct uw huis kunt verkopen, zonder tussenpersonen. U kunt uw oude inboedel gerust laten staan, en de overdrachtsdatum wordt altijd in goed overleg bepaald. Dat is het voordeel van een directe verkoop aan Sons Real Estate.

Kosteloze waardebepaling

Een kosteloze waardebepaling van uw woning in Beerta of in de omliggende plaatsen zoals Finsterwolde of Scheemda? Onze taxateurs komen met plezier bij u langs. Zij zorgen voor een snelle waardebepaling, zodat u in de meeste gevallen binnen één werkdag een bod ontvangt op uw woning. Vul uw gegevens in op het contactformulier of neem telefonisch contact met ons op.

Vrijblijvende waardebepaling ontvangen?

Alle soorten woningen

Voor een GRATIS waardebepaling binnen 1 of 2 dagen!
Bespaar duizenden euro's aan makelaarskosten
Altijd verzekerd van een eerlijke en marktconforme prijs​
Indien gewenst, binnen één week bij de notaris​
Achteraf verborgen gebreken nemen wij voor ons rekening​
U kunt in de woning blijven wonen tot u een nieuw huis heeft​
Bod zonder financieringsvoorbehoud, dus geen onzekerheid​

Waarom kiezen voor Sons Real Estate

Hoe verloopt een aanvraag bij Sons Real Estate?

 • Woning aanmelden

  Dit is geheel vrijblijvend en kosteloos. U kunt ons formulier invullen en hierbij uw postcode en huisnummer aan ons doorgeven.

 • Binnen één werkdag ontvangt u van ons een reactie

  We bespreken dan uw wensen. Wij kunnen een bezichtiging inplannen om een nauwkeurig bod uit te brengen. Ook kunnen wij een bod op afstand uitbrengen, indien dit uw voorkeur geniet. Wij brengen dan een globaal bod uit en komen bij interesse vervolgens langs voor een definitief voorstel.

 • U ontvangt een definitief bod

  Nadat wij het huis hebben bezichtigd ontvangt u van ons een definitief bod. Ook dit is nog steeds geheel vrijblijvend. Wanneer u blij bent met het bod en akkoord wenst te gaan, dan spreken wij in overleg een opleverdatum af.

 • Officiële koopakte wordt opgesteld

  Aan de hand van de gemaakte afspraken wordt er een koopakte opgesteld. Na het door beide partijen tekenen van de koopakte heeft u uw woning officieel verkocht. Gefeliciteerd! De woning wordt vervolgens overgedragen bij de notaris op de afgesproken datum. Wij hebben voor de overdrachtsdatum de gelden gestort naar de notaris en de notaris stort het vervolgens direct naar u en de verkoop is afgerond. Gefeliciteerd met de verkoop van uw huis!

Liever direct contact?

Neem contact op met onze locale vastgoedadviseur 
Nick van der Meer.

Meer over onze diensten

Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie

Heeft u vragen over onze werkwijze of wilt u meer informatie over de verkoop van woningen. Dan kunt u ons uiteraard bellen via 085-004 7350. Uiteraard kunt u ons contactformulier invullen of mailen via sales@sonsrealestate.nl.

Waardebepaling voor verhuurde huizen

Heeft u een verhuurd huis? Dan kunt u direct gratis een vrijblijvende waardebepaling aanvragen. Voor verhuurd vastgoed hanteren wij een andere werkwijze en treden wij uitsluitend als bemiddelaar op. Dit geldt ook voor bedrijfspanden, studentenpanden, zorgvastgoed, horecapanden, gebouwen of kantorenpanden. Tot slot kunt u ook gewoon kavels of bouwgrond bij ons aanmelden. Sons Real Estate bemiddeld met een eigen interne opkopers netwerk van ruim 10.000 beleggers, opkopers, makelaars, handelaars en andere soorten vastgoedbedrijven. Profiteer van onze snelle werkwijze hierin! Wij kunnen uw bedrijfspand binnen een uur met ruim 10.000 potentiële opkopers delen. En dit kost u niets, aangezien Sons Real Estate de kosten in dezer tijden niet aan de verkoper doorberekent, maar aan de kant van de koper.

Lees meer in onze kennisbank of blog

Wilt u meer informatie over hoe u een woning kunt opknappen of hoe een verkoopproces via een makelaar eruit ziet? Lees dan onze blog berichten door. 

Wij kopen alle soorten huizen

Waarom kiezen voor Sons Real Estate

Uitstekende begeleiding en advies
Enorm netwerk aan potentiële geïnteresseerde kopers
Van begin tot eind ontzorgd
Altijd het beste bod dankzij een groot investeerders netwerk
Jarenlange ervaring en vastgoedkennis in huis

Wilt u uw pand verkopen?

Wilt u uw woning snel of direct verkopen? Via Sons Real Estate verkoopt u uw woning zonder voorbehoud van financiering. 

Ons bod verplicht u tot niets!

Voor alle soorten vastgoed

Voor woningen, bedrijfspanden tot verhuurd vastgoed

Geen verplichtingen

Het bod verplicht u tot niets. U heeft wel directe zekerheid!

Ook voor verhuurde woningen

Een bezichtiging is niet vereist voor een vrijblijvend bod

Woningen in alle staten

Risico's verborgen gebreken zijn voor ons rekening!